2011 Nisan Anneleri

Cesmealtinda oturuyorlar onlar yaz kis. Gerci pek tadi olmuyor kislari oranin ama yine de kendine özgü bir güzelligi var. Ee ne de olsa Izmir in bir bölümükaydirigubbakcemile3 Her tarafi ayri güzel.

Haklısın canım bencede. Olsun severim çeşmealtını, kışın da daha bir sakin olur. Gelirsen birkaç izmirli anne daha bulup bir organizasyon ayarlayabiliriz belkiyerimseniben

günaydın canım senin dediğin gibi bir doktoru hiç göremedim ben zaten benim babam kanser hastasıydı 2,5 sene doktorlarla muatap olduk paran varsa insansın yoksa yüzüne bakmıyorlar moral vermediler hiç para için ameliyat yaptılar gereksiz ilaçlar tedaviler yaptılar içimizde yara bunlar....
iyilerde vardır sanırım ama bize denk gelmedi yada bir antipati oluştu bizde
benim doktorda kötünün iyisi
şükür deyip gidiyorum
Allaha emanetiz hepimiz...

Oturdugun yerde oturan baska bir arkadas varsa Nisan anneleri icinde belki sana doktor tavsiye edebilir. Bence de en mantiklisi baska bir doktor denemek. Belki kafana uyan, iyi bir doktor bulabilirsin. Bir arastir bence.

Bende dün baktırdım ense kalınlığına 2.1 çıktı ama doktora pek güvenmedim dün yazmıştım buraya beni sinir etti kadın doğumcu değil ultrason doktorum bebeğimi göremedim bir kere benim bebek çok hareketliymiş eşim hiç durmadı eli kafası bacağı sürekli oynadı dedi hemen ölçtü ensesini ben de çok sıkıştığım için doktor sonucu yazarken duramadım kitaptan bakmış yazarken iyice gıcık oldum kendi doktorumda sonucu görünce kan tahlili verdi özel labaratuarda yapıyolar dedi devlet karşılamıyormuş eşimde sormuş neyse ama ben yaptırmıycam haftaya inşaalah doktorun muayenehanesine gidicem orada ayrıntılı herşeyine baktırıcam hem kendi doktorum daha iyi bakar ense kalınlığına, zaten dün ağladım eşimde göremedim diye ağlayınca senin ultrasoncun gelince rica ederim baktırırım dedi bende yok ben evien gitcem doktorumun dedim tamam dedi dalga geçiyor benle yere yattı bak ben gösteriyim nasıl hareket ettiğini diyor:) ama nsaıl ağladım ben bir aydır bekliyorum taşıyan benim gören sensin diye hüngür hüngür ağladım:)

Haklısın canım bencede. Olsun severim çeşmealtını, kışın da daha bir sakin olur. Gelirsen birkaç izmirli anne daha bulup bir organizasyon ayarlayabiliriz belkiyerimseniben

Olmaz mi, harika olur. Ama ancak gelecek seneye yaza. Allahin izniyle bebek dogup ucak yolculugu kaldirabilecek seviyeye gelince. Artik bebek arabalariyla beraber kiyi turu yapariz:)

Kıyamam sana yaaaa,hakikaten çok sinir bozucu bir durum,sağlıklı olduğunu öğrenmişsin bunada şükür ,kendi doktoruna gidince görürsün bebişide sıkma canını canım.

günaydın arkadaşlar
sormayın bende dün bebğimi hissedemedim yani hani olduğu yerde şişlik yapıyo ya onu meraklandım doktora gideyim dedim en son 1 hafta önce gitmiştim kadın beni görünce sen niye geldin dedi
bi morelim bozuldu tavrı görseniz dedim 10 güne kadar kontrol olduğunu bilmiyodum ben muayene ücretini ödeyip girecektim dedim yok dedi ondan sormuyorum falan dedim içim rahat etsin diye geldim dün 14 haftalıktım kadın cinsiyetini bile soramadım bide kızdı sağda solda bebk mi olur bebk ortada olur diye bende avrupa yakasında bakırköy civarında şöle ii doktor var mı techizatı yeni çünkü geçen cd istedim benim ultrason o kadar yeni diil veremiyorum dedi ben biraz pimpirikliyim ama napayım dimi

Canım ben devlete gidiyorum eşim hastane personeli ikinci gidişimd eberaber gititik tabi eşimi tanıyınca daha iyi davrandı ama kadının hakkını yiyemem çünkü kesinlikle bütün hastalarının notunu tutuyor neyi var hangi tarihte geldi ne ilaç verdi yazıyor bu kağıdı kaybetme kontrollerinde getii diyor sen doktorunu değiş bence çünkü gerçekten doktor çok önemli dün benim sinirlerimi bir ultrasoncu alt üst etti doktorumun odasında yok ultrason haliyle o bakamıyor, ben demeden doktorum vitamin yazdı kan ilacı yazdı baş ağrısını söylemeyi unuttum ama ağrı kesici yazdı başın dişin ağrıdıkça içersin ama tansiyornu ölç önce başın ağrıyınca dedi memelerimdeki hassiyet kaybolmuştu bende panik olmuştum olabilir normal koorkma şimdi ultrasonda görürsün dedi hatta bazılarında hiç olmaz bazı vücutlarda hamileliği kaldıramaz olur dedi süt içince kabız oluyorum dedim hergün bir kase yoğurt ye kalsiyum içeren besinler tüket bişey olmaz dedi sağolsun yani.

insallah canim benim.agzin bal yesin.:ecrin_bebek:oglu$umda kiz karde$ istiyomus.caillou varya cizgi film onun kiz karde$i gibi bizimde rozi miz olsun mus:))))

ay yerim ben o tatlı oğluşunu kızın olcak içime öyle doğdu bakalım allahım sağlıklı bir evlat versn sana da caım hayırlısı hepimiz için

Ya ne sinirler parasıyla değil mi sanane niye geldiysem geldim yok ya benim doktor iyi muyanehanesinede gidip yediricem para hakediyor kadın.

canım sağlıklı olsunda kuzularımız benimde hiç umudum yoktu cinsiyt konusunda hele o gün nasıl kalabalıktı dedim ense kalınlığını ölçebilsinde hayırlısıyla cinsiyeti zor
neyse dr umuz ölçerken ben konusmam kokrmayın dedi hepimiz sus pus biizm minik kuşumuz ters dönüyor arkaya atıyor falan kendini :dance:
neyse sorun yok ense kalınlına dedi yani kızınız çok sağlıklı diyince anladık melepimizin cinsiyetini aaa kızımız mı oluyor diye sevindik sağolsun biz sormadan söledi dr muz
bazıları malesef öyle canım üzülme nasılsa öğrenicez bir dahaki kontrolünüz ne zaman dı ?

Kıyamam sana yaaaa,hakikaten çok sinir bozucu bir durum,sağlıklı olduğunu öğrenmişsin bunada şükür ,kendi doktoruna gidince görürsün bebişide sıkma canını canım.

Evet hamdolsun sağsalimdi yavrum ilk defa panik olmuştum ya kalbi durduysa diye,benbir gideyim doktora resminide alıcam büyüttürücem :) Cinsiyetinide öğrenebilirim hemen görüyor benim doktor üst komşum üç aylıktı söyledi hemen şimdi altı aylık doğru bilmiş.

arkadaş doktor memnuyeti kişiden kişiye değişiyor ben mesela bana çocugun olmaz kesin ameliyat diyen doktordan arkadaşım çok memnun 2li 3 lü 4 lü test yapamdan adam direk amniyosentez yapıcakmıs ben asla yaptırmazdım önceden test yapmadan . ben hiç memnun kalmadım ama arkadaşım cok memnun . ve bebek 16. haftaya girmek üzere hala cinsiyeti belli olmaz demiş

şu andaki doktorumdanda başka bir arkadaşım memnun kalmadı ben çok memnunum bana ne demek çocugun olmaması deneyin bakalım 6 ay dedi daha denemeden nasıl karar vrilecek dedi e olamsaydı şeker ilacıyla yumurtlamam sağlanacaktı pko hastasıyımda ben. ve 15. haftada hala cinsiyetini sölemeyen doktorlarada şaşırıyorum benim dr. um 11+0 da kıza benziyor ama kız demiyorum demişti 13+5 te %99.9 kız dedi
yani ben hamile kalmadan önce herkesin memnunum dedim 4-5 dr a gittim ve izmirdeki doktorumla hemfikir olan doktoru tercih ettim ikisininde genç olmasından dolayı

kuzenim bir doktora gidiyordu aman allahım 2 bebeğinde de ona gitti boşu boşuna 2 kez sezeryan oldu ne gerek var beklemeye ben meşgulum normal doguma gelemem demiş. 2. bebeğinde uzun süre erkek dedi sonra kız dedi yani bir tutarsızlıktır gidiyordu adamda ama kuzenim pek memnundu
bizim doktor asla mecbur kaldıkça sezeryan yapmıyor bana hamilelikten önce çatı muayenesi bile yaptı normal dogum yapabilirsiniz dedi.kısmet tabi ison ana kadar nolacağı bilinmez. yani böyle en iyisi herkes için frekansları tutan bence

Son düzenleme:
günaydın nisan anneleriia.s.

bebişini gören ve testini yaptıran arkadaşlara hayırlı olsun..
maşallaah bebeklerimiz pek bir sağlıklı,Allah bozmasın...

bende dün kliniğe uğradım test sonucumu almaya
sbeta hcg 51,59 çıkmış..
gerçi cinsiyet tahmini için pek doğrululuğuna inanmıyorum ama..
zaten haftaya çarş.öğreneceğiz inş..

bu arada kliniğin karşısında kanz mağazasında %50 indrimi görünce
dayanamadım girdim ve bebişime birşeyler aldım..çok tatlılar :asigim:

kendimi zor tuttum ama,ne kadar çok alınacak şey var,
yanında da çilek vardı girdim bakrım modelleri pek beğenmedim ama
fiyatlar da 1700-1900 arası oda takımı olarak..:hulya:

funmak gecmisi okuyordum da. Sen cinsiyet tahminini neye göre yapiyorsun, icine mi doguyor. Peki benim bebegin cinsiyeti ne olabilir :) 18 inde kontrolüm var. sanirim 14+ olacak ama söyler mi bilmiyorum. Bir de yurtdisinda o kadar acele etmiyorlar sanirim cinsiyet tahmininde:) Insan merak ediyor iste yoksa önemli olan saglikli olmasi.

bu gün ikili sonucumuz çıkacak kızlar, heyecanlıyım biraz, rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…