- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.181
Cesmealtinda oturuyorlar onlar yaz kis. Gerci pek tadi olmuyor kislari oranin ama yine de kendine özgü bir güzelligi var. Ee ne de olsa Izmir in bir bölümükaydirigubbakcemile3 Her tarafi ayri güzel.
günaydın canım;
bebişin gayet sağlıklıymış önce buna sevinelim:teytey:
doktorundan memnun eğilsen yol yakınken değiştir derim,çünkü ilgili doktorla herşeyini paylaşabilirsin gözün kapalı güvenebilirsin ama yoğun olan doktorlarda sen sormadıkça sorunlarınla ilgilenmiyor,benim doktorumda öyle not almıyor rahatsızlıklarımı,her seferinde ben hatırlatıyorum.Kadın 1 aya kadar hastalığımı değil beni bile unutuyordur.Doktorumun tecrübesine güvenerek ve gittiğimde samimi davranışına istinaden gidiyorum yoksa değiştirirdim bu zamana kadar.Olsun cinsiyetinide 1 ay sonra öğreniriz sıkma canını Allhım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Haklısın canım bencede. Olsun severim çeşmealtını, kışın da daha bir sakin olur. Gelirsen birkaç izmirli anne daha bulup bir organizasyon ayarlayabiliriz belkiyerimseniben
Bende dün baktırdım ense kalınlığına 2.1 çıktı ama doktora pek güvenmedim dün yazmıştım buraya beni sinir etti kadın doğumcu değil ultrason doktorum bebeğimi göremedim bir kere benim bebek çok hareketliymiş eşim hiç durmadı eli kafası bacağı sürekli oynadı dedi hemen ölçtü ensesini ben de çok sıkıştığım için doktor sonucu yazarken duramadım kitaptan bakmış yazarken iyice gıcık oldum kendi doktorumda sonucu görünce kan tahlili verdi özel labaratuarda yapıyolar dedi devlet karşılamıyormuş eşimde sormuş neyse ama ben yaptırmıycam haftaya inşaalah doktorun muayenehanesine gidicem orada ayrıntılı herşeyine baktırıcam hem kendi doktorum daha iyi bakar ense kalınlığına, zaten dün ağladım eşimde göremedim diye ağlayınca senin ultrasoncun gelince rica ederim baktırırım dedi bende yok ben evien gitcem doktorumun dedim tamam dedi dalga geçiyor benle yere yattı bak ben gösteriyim nasıl hareket ettiğini diyor:) ama nsaıl ağladım ben bir aydır bekliyorum taşıyan benim gören sensin diye hüngür hüngür ağladım:)
Olmaz mi, harika olur. Ama ancak gelecek seneye yaza. Allahin izniyle bebek dogup ucak yolculugu kaldirabilecek seviyeye gelince. Artik bebek arabalariyla beraber kiyi turu yapariz:)
haklısınız arkadaşlar
ama insan bir sormazmı akıntınız noldu bittimi progestan bittimi der beni bilgisayarına kaydeder takip eder?
benim aklımda soru işaretleri tehlike geçtimi düşükle ilgili mesela
magnezyum içiyorum diyorum
başım ağrıyor diyorum önceden migrenin varmıydı diyor
magnezyumun bi faydası yok diyor
herneyse değiştirmem heralde cesaretim yok akraba ona doğum yaptı tüm sülale memnun
demezler mi bana sen neyini beğenmedin?
hastane teçhizat falan tercih sebebim zaten
iyi doktorda kişiden kişiye değişiyor galiba bana iyi gelen sana iyi gelmez
yavrularımız sağlıklı olsunda
pinguin senin işindaha zor arkadaşım gurbettesin bide Allah kolaylık versin
insallah canim benim.agzin bal yesin.:ecrin_bebek:oglu$umda kiz karde$ istiyomus.caillou varya cizgi film onun kiz karde$i gibi bizimde rozi miz olsun mus:))))
günaydın arkadaşlar
sormayın bende dün bebğimi hissedemedim yani hani olduğu yerde şişlik yapıyo ya onu meraklandım doktora gideyim dedim en son 1 hafta önce gitmiştim kadın beni görünce sen niye geldin dedi
bi morelim bozuldu tavrı görseniz dedim 10 güne kadar kontrol olduğunu bilmiyodum ben muayene ücretini ödeyip girecektim dedim yok dedi ondan sormuyorum falan dedim içim rahat etsin diye geldim dün 14 haftalıktım kadın cinsiyetini bile soramadım bide kızdı sağda solda bebk mi olur bebk ortada olur diye bende avrupa yakasında bakırköy civarında şöle ii doktor var mı techizatı yeni çünkü geçen cd istedim benim ultrason o kadar yeni diil veremiyorum dedi ben biraz pimpirikliyim ama napayım dimi
ohhh ne güzel olur hayırlısı o günler bir gelsin de
günaydın arkadaşlar
dün ikili teste gittik ense kalınlığı 1,3 çıktı çok şükür
sonuçları 1 hafta sonra alacakmışız 3 lü teste gerek yok dedi ama biz yaptırmak istedik 5 kasıma gün aldım
özel hastane ama devletten farkı yok cinsiyeti bellimi dedim. şimdi biz ense kalınlığına odaklandık bidahaki gelişinde söylerim dedi
biraz fırçaladı yani
hızlı hızlı ölçüm
soru yok kahverengi kanama noldu yok
canın isterse
Allahım sana emanetiz.....
Kıyamam sana yaaaa,hakikaten çok sinir bozucu bir durum,sağlıklı olduğunu öğrenmişsin bunada şükür ,kendi doktoruna gidince görürsün bebişide sıkma canını canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?