- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.201
günaydın kızlar dün akşamdan beri feci boğazım ağrıyor yutkunamıyorummm(((
funmak gecmisi okuyordum da. Sen cinsiyet tahminini neye göre yapiyorsun, icine mi doguyor. Peki benim bebegin cinsiyeti ne olabilir :) 18 inde kontrolüm var. sanirim 14+ olacak ama söyler mi bilmiyorum. Bir de yurtdisinda o kadar acele etmiyorlar sanirim cinsiyet tahmininde:) Insan merak ediyor iste yoksa önemli olan saglikli olmasi.
çok geçmiş olsun canım , bitkisel pastiller var onlardan kullanabilirmisin acaba ...
canım ben cinsiyet tahmini konusunda cin ama daha çok rus takvmine göre söledim bende ikiside kız diyordu ve hep hamile kaldııgm gunden beri kız diye geçiyordu içimden ve doktorumuz kız dedi . yurtdışında 20. haftaya kadar uzyabiliyor bildiğim kadarıyla
senin çin ve rus takviminde ne cıktı ona göre tahmin ediyim canım bakalım tutucakmı
birde etrafmda 20 kişiden 3 ü bana kız dedi sen ne hissediyorsun anne hisseyor genelde bebeğin cinsiyetini
canim yanlis bakmadiysam eger cin de kiz rusta erkek cikti o bioritimi de yanlis yorumlamadiysam onda da kiz diodu. Ben dogumdan hatta evlenmeden once nedense cok emindim hep derdim benim bir cocugum olacak o da erkek olacak diye. Ama artik o kadar emin degilim sanki. Her ikiside olabilir hissedemiyorum acikcasi.
Tatlisoglum, sicak seyler ic. Ben yeni yeni atlatiyorum. boynunu sicak tut. Bi sal sar evde bile olsan.
Gögüs agrisini bilmiyorum ama bel ve kasik agrilari normal deniyor sanirim. Yine de dikkatli hareket etmek te fayda var.
Kızlar sol gösüm çok kötü ağrıyor normal mi, sizdede oluyormu, napacağım şaşırdım, 3 gün önce başladı, dün geçer gibi oldu, gece şittetini almış. Napsam bilemiyorum.
canım gögüslere süt doluyor olmasın bazen benimde sızlıyor
Olabilir, iş yerindeki arkadaşlarımda öyle dedi ama çok kötüymüş ağrısı. Baya kötüyüm yani.
canım bioritm bende tutmadı 11 kişiden 5 inde tutmustu en son çinde tutuyor ama ben rus takvimine daha cok güveniyorum dur bakalım nolcak erkek mi ben de senin için kız hissediyordum erkek hissediyroum diyin ce böyle kaldım
birde çok hurafe ama ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek bebek ve küçük3- 4 yasında cocuklar bana cok ilgi gösteriyordu çok komik dimi bir yerde okumsutum annenin karnında ki bebek erkek ise kız çocukları , bebek kızsa erkek çocuları ilgi gösterir diye kaydirigubbakcemile3
canım bioritm bende tutmadı 11 kişiden 5 inde tutmustu en son çinde tutuyor ama ben rus takvimine daha cok güveniyorum dur bakalım nolcak erkek mi ben de senin için kız hissediyordum erkek hissediyroum diyin ce böyle kaldım
birde çok hurafe ama ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek bebek ve küçük3- 4 yasında cocuklar bana cok ilgi gösteriyordu çok komik dimi bir yerde okumsutum annenin karnında ki bebek erkek ise kız çocukları , bebek kızsa erkek çocuları ilgi gösterir diye kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben 2 li testimi yaptırdım ense pilisini ölçtürdüm 1,3mm çıktı kan sonucunu da 13 Ekimde alıcaz .Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
bu bioritm ne arkadaşlar
şu hurafeyi okuyunca aklıma bişey geldi komşumuzun kızı vardı ne zaman onlara gitsek karnıma yapışır sever okşar dururdu biz çok şaşırırdık 2-3 yaşşında bir kızdı orda bebek olacağını düşünüyordu ve herkesede gitmiyormuş
şaşar kalırdık kıza
babasını kızdırırdık kızın yapıştı gene oğlumuza diye...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?