2011 Nisan Anneleri

canım ben cinsiyet tahmini konusunda cin ama daha çok rus takvmine göre söledim bende ikiside kız diyordu ve hep hamile kaldııgm gunden beri kız diye geçiyordu içimden ve doktorumuz kız dedi . yurtdışında 20. haftaya kadar uzyabiliyor bildiğim kadarıyla

senin çin ve rus takviminde ne cıktı ona göre tahmin ediyim canım bakalım tutucakmı
birde etrafmda 20 kişiden 3 ü bana kız dedi sen ne hissediyorsun anne hisseyor genelde bebeğin cinsiyetini

Kızlar sol gösüm çok kötü ağrıyor normal mi, sizdede oluyormu, napacağım şaşırdım, 3 gün önce başladı, dün geçer gibi oldu, gece şittetini almış. Napsam bilemiyorum.

Son düzenleme:
bugün herkesde bii halsizlik var anlaşılan. hasta olan herkesede rabbim şifa versin. benimde dün gece belimin sol tarafından bii ağrı girdi kıvrandım resmen çok köyüydü yaa.

canim yanlis bakmadiysam eger cin de kiz rusta erkek cikti o bioritimi de yanlis yorumlamadiysam onda da kiz diodu. Ben dogumdan hatta evlenmeden once nedense cok emindim hep derdim benim bir cocugum olacak o da erkek olacak diye. Ama artik o kadar emin degilim sanki. Her ikiside olabilir hissedemiyorum acikcasi.

Tatlisoglum, sicak seyler ic. Ben yeni yeni atlatiyorum. boynunu sicak tut. Bi sal sar evde bile olsan.

Gögüs agrisini bilmiyorum ama bel ve kasik agrilari normal deniyor sanirim. Yine de dikkatli hareket etmek te fayda var.

Son düzenleme:

canım bioritm bende tutmadı 11 kişiden 5 inde tutmustu en son çinde tutuyor ama ben rus takvimine daha cok güveniyorum dur bakalım nolcak erkek mi ben de senin için kız hissediyordum erkek hissediyroum diyin ce böyle kaldım
birde çok hurafe ama ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek bebek ve küçük3- 4 yasında cocuklar bana cok ilgi gösteriyordu çok komik dimi bir yerde okumsutum annenin karnında ki bebek erkek ise kız çocukları , bebek kızsa erkek çocuları ilgi gösterir diye kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

O halde ben gidip hemen kendimi bi cocuk parkinin ortasina atiyorumkaydirigubbakcemile3 Bakalim sonuc ne olacakkaydirigubbakcemile3
Belli olmaz. Ama inan imreniyorum siz kizlar kizim olacak ya da oglum olacak gibi hissediyorum deyince. Ben neden hissedemiyorum ki diye.

Merhaba arkadaşlar daha önce üye oldum ama ilk defa bugün mesaj yazıyorum:) Benim de SAT 7 Temmuz beklenen doğum tarihi de 17 Nisan. Son ultrason takibime göre 12+ 5 günlük hamileyim.
Allah herkese bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin.

Kızlar selam , ikil test sonucum çıktı;

PAPP-A 6,88 MOM 1,61
FREE BETA HCG 100,90 MOM 3,22
NT 1,26 MOM 0,72

Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben 2 li testimi yaptırdım ense pilisini ölçtürdüm 1,3mm çıktı kan sonucunu da 13 Ekimde alıcaz .Hayırlı sonuçlar alırız inşallah

bu bioritm ne arkadaşlar
şu hurafeyi okuyunca aklıma bişey geldi komşumuzun kızı vardı ne zaman onlara gitsek karnıma yapışır sever okşar dururdu biz çok şaşırırdık 2-3 yaşşında bir kızdı orda bebek olacağını düşünüyordu ve herkesede gitmiyormuş
şaşar kalırdık kıza
babasını kızdırırdık kızın yapıştı gene oğlumuza diye...zemuszemus

arkadaşlar merhaba ben 2 li testimi yaptırdım ense pilisini ölçtürdüm 1,3mm çıktı kan sonucunu da 13 Ekimde alıcaz .Hayırlı sonuçlar alırız inşallah

inşallah arkadaşım
benimkinin de 1,3 çıktı ben de sonuçları perşembe alıcam
bu arada dün arkadaşlar çatlaklar için lierac aldım
fiyatını soruyordu arkadaşlar 63 lira
3. aydan itibaren sabah akşam sürülüyor dedi eczacı
ilk hamileliğimde kullandım sıfır çatlak var vücudumda tavsiye ederimguclubacismile

bi de şu bahsettiğiniz bebek günlüğünü sordum kırtasiyeye bi pembesi bi mavisi var ara renk yok cinsiyet belli olmadıığı için alamadım ama satıcı direk bana pembe uzattı
bende kız hissediyorum
sağlıklısı hayırlısı olsun....

Son düzenleme:
arkadaşlar memorial hastanesinde hamilkelik yoğa dersleri veriliyomuş ücretsiz katılmak isteyenlere duyurulur bu arada c.tesi akşam

Canim bu sitede rastladim ben yine bioritim e
kadinlarkulubu/kadin cocuk sagligi/gebelik/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler
Link atamiyorum ama bu basliklari takip edersen gözüne carpar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…