- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.221
arkadaşlar memorial hastanesinde hamilkelik yoğa dersleri veriliyomuş ücretsiz katılmak isteyenlere duyurulur bu arada c.tesi akşam
kızlar mrb bende nisan sonu annesi olucam inşallah ptesi günü 2li testim var. ilk bebişim çok merak ediorum cinsiyetini acaba 2li testte bellioluomu ultrasonda
anladım cnm zaten doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye bana sağlıklı olsun önemli olan o dedi tabiki sağlıklı olması önemli ama insan merak edio genede
Keja çok teşekkürler bilgi için, ben kayıt oldum yarın başlıcam..kaydirigubbakcemile2
rica ederim canım bende bugün duydum bişey dicem kayıt için ne istiyo ben daha olmadım bide kıyafet olarak ne istiyo saat kaçla kaç arasında bende kayıt olmak istiyorum
leegörkeem nerdesin tatlım yoğun galiba işlerin bu araakannehir
evet canım yoğundu ama neyseki içimde cuma sevinci varhihoyyytyarın güzelce dinleneceğim
canım konferans salonunda olcakmış, sanırım konuşma şeklinde geçer yarın,
444 7 888 aradım, isim soyisim, mail aldılar. yarın 2-4 arası burda olun dedi o kadar.
kıyafet ile ilgili bişey söylemedi. yoga da demedi. Doğuma Hazırlık Kursu olarak geçiyo
bide sen ara bakalım..
canım 2-4 doğum kursu 4,30-5,30 hamilelik yoğaydı snırım canım bi gitte izlenşimlerini p.tesi aktarırsın gerçekten yararlıysa bende katılırım ben z.burnunda oturuyorum çünkü uzak olur iiyse katılırım sırtım çok ağrıyo
merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyordum çünkü iş yerinde işler çok yoğun bu sıralar.ben ikili testimi yaptırdım allaha çok şükür iyi çıktı.bebiş cinsiyetlerini öğrenen olmuş sanırım hayırlı olsun.allah sağlıcakla herkesin bebeğini nasip etsin.
cuma günleri bi ayrı güzel canımkaydirigubbakcemile3nsılsın bugün?bebiş nasıl?
canım 2-4 doğum kursu 4,30-5,30 hamilelik yoğaydı snırım canım bi gitte izlenşimlerini p.tesi aktarırsın gerçekten yararlıysa bende katılırım ben z.burnunda oturuyorum çünkü uzak olur iiyse katılırım sırtım çok ağrıyo
bugün daha iyiyim dün sağolsun eşim baya bir ovdu başımın ağrısı bugün hafifledizemuszemusbebiş de iyi canım iştahımız açıldı bu aracokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?