2011 Nisan Anneleri

kızlar mrb bende nisan sonu annesi olucam inşallah ptesi günü 2li testim var. ilk bebişim çok merak ediorum cinsiyetini acaba 2li testte bellioluomu ultrasonda

merhaba bayanlar,önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum...
mesajların içeriklerini boşaltmak yasak ,silerlerseniz uyarı alabilirsiniz
çünkü edit tuşu tek bir şartla geri geldi kim içerik boşaltırsa üyeliği silinir,duymadım bilmiyordum demek üyeliğin silinmesini engellemeyecek, Adminimiz Curly çok kesin ve net konuştu içerik boşaltanların üyeliği silinme tehlikesi altında
sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum

kızlar mrb bende nisan sonu annesi olucam inşallah ptesi günü 2li testim var. ilk bebişim çok merak ediorum cinsiyetini acaba 2li testte bellioluomu ultrasonda

hoşgeldin canıma.s.hayırlı olsun bebişcinsiyet 2li testte belli olabiliyor ama drlar kesin olarak söylemiyor tabiki sonucu..birazda drna bağlı söylemek istemeyebilir..

anladım cnm zaten doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye bana sağlıklı olsun önemli olan o dedi tabiki sağlıklı olması önemli ama insan merak edio genede

anladım cnm zaten doktora cinsiyeti ne zaman belli olur diye bana sağlıklı olsun önemli olan o dedi tabiki sağlıklı olması önemli ama insan merak edio genede

merak etmemek pek mümkün olmuyor tabikaydirigubbakcemile3topiğimizde erkek bebiş çoğunlukta hayırlısı olsun Allah önce sağlık versin opuyorumnanaktan

rica ederim canım bende bugün duydum bişey dicem kayıt için ne istiyo ben daha olmadım bide kıyafet olarak ne istiyo saat kaçla kaç arasında bende kayıt olmak istiyorum

canım konferans salonunda olcakmış, sanırım konuşma şeklinde geçer yarın,
444 7 888 aradım, isim soyisim, mail aldılar. yarın 2-4 arası burda olun dedi o kadar.
kıyafet ile ilgili bişey söylemedi. yoga da demedi. Doğuma Hazırlık Kursu olarak geçiyo
bide sen ara bakalım..

canım 2-4 doğum kursu 4,30-5,30 hamilelik yoğaydı snırım canım bi gitte izlenşimlerini p.tesi aktarırsın gerçekten yararlıysa bende katılırım ben z.burnunda oturuyorum çünkü uzak olur iiyse katılırım sırtım çok ağrıyo

merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyordum çünkü iş yerinde işler çok yoğun bu sıralar.ben ikili testimi yaptırdım allaha çok şükür iyi çıktı.bebiş cinsiyetlerini öğrenen olmuş sanırım hayırlı olsun.allah sağlıcakla herkesin bebeğini nasip etsin.

tamam canım bilgilendiririm seni, okmeydanındakiyle aramda 1 sokak var, giderim ben..

gözünydın canım masallahdarısı bizim başımızazemuszemus

dediğin gibiymiş
14:00-16:00 arası doğuma hazırlık kursu
16:30-17:30 arası hamilelikte yoga kursu

ikisine de kayıt oldum..

bugün daha iyiyim dün sağolsun eşim baya bir ovdu başımın ağrısı bugün hafifledizemuszemusbebiş de iyi canım iştahımız açıldı bu aracokacimcoook

ooh aman iyi afiyet olsun yarasın bebişezemuszemusben uyuyamıyorum 2gündür ya uykuyla başım dertte..önceden uyanamazdım uykudan bebişten sonra uykusuzluk basladıakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…