- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.241
ooh aman iyi afiyet olsun yarasın bebişezemuszemusben uyuyamıyorum 2gündür ya uykuyla başım dertte..önceden uyanamazdım uykudan bebişten sonra uykusuzluk basladıakannehir
kızlar ikili sonucumuzu aldım az önce maşallah çok güzel çıkmış, darısı bekleyen arkadaşların başına...
allah allah neden acaba uykunun bastırmasını biliyordum da uykusuzluğu duymamıştım:sm_confused:yoğurt falan ye derler ama benim uykumu ne yoğurt getirir, ne kahve çay kaçırırkaydirigubbakcemile3ama belki sen de işe yarar
ben de bir cinslik var galiba:roflol:cay kahve hiç içmiyorum canım zaten ama yoğurt deneyelim bakalım..gece aslında lavobo için uyanıyorum ama onun haricinde de uyanmaya başladım..yan yatmaya çalışıyorum belki o yüzden dirbilmiyorumkismile
amin canım inşallah sen ne zaman yaptıraksın?gözünydın canım masallahdarısı bizim başımızazemuszemus
çok güzel darısı diğer arkadaşlara inşallahkızlar ikili sonucumuzu aldım az önce maşallah çok güzel çıkmış, darısı bekleyen arkadaşların başına...
gece yatmadan süt içmekte işe yarayabilir.yatma şeklini değiştirdiğin içinde sıkıntılı oluyordur sana.ben de bir cinslik var galiba:roflol:cay kahve hiç içmiyorum canım zaten ama yoğurt deneyelim bakalım..gece aslında lavobo için uyanıyorum ama onun haricinde de uyanmaya başladım..yan yatmaya çalışıyorum belki o yüzden dirbilmiyorumkismile
evet ben de yan yatmaya çalışıyorum benim için çok zor. her uyandığımda kendimi yan hariç her pozisyonda buluyorum bakalım alışırız inş.
amin canım inşallah sen ne zaman yaptıraksın?
çok güzel darısı diğer arkadaşlara inşallah
gece yatmadan süt içmekte işe yarayabilir.yatma şeklini değiştirdiğin içinde sıkıntılı oluyordur sana.
alışırız canım insallah ne diyelim hep yüzüstü yatarım aslında:kedi:dr da sakın yatma dedi yan yatcam die kasıyorumm kendimi galiba..
evet onun huzursuzluğundan uyuyamıyorsundur. zaten karnımız büyüyünce istesek de üzerine yatamıcazsırnaşık şey
büyüsün o zamn hemenbu ara kabuslarımda arttı gece ağlıyarak uyanıyorum hep daha doğrusu eşim uyndırıyoreyvahedigeldismiletest sonucuna takıldım galiba..
canım ben her gece sabahlara kadar kabus görüyordum çok kötü biliyorum, uykumu da etkiliyordu. çok kötüydü. babaannem yastığın altına küçük bıçak koy dedi, ben de meyve bıçağı koydum ama hiç inanmayarak çünkü hiç bir bilimsel açıklaması yokkaydirigubbakcemile3belki psikolojik olarak farkında olmadan rahatladım bilemiyorum ama bıçağı koydum koyalı ne kabus ne birşey.
ayy maşallah allah bağışlasın gözün aydın canım.selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))
ayy ne güzel ben ya yemiyorum yada çok yyiyorum çıkartıyrmTATLİOĞLUM... benim hem annem var yanımda hem kayınvalidem... valla bu gidişle ara vermem doğururum..öle iyi bakıyolarki bana... ne kilo aldırıyolar... nede hamur işi yediriyolar..bi kahvaltıda ekmek veriyolar :) ikiside hasta kiloya.. ama maş..herşeyde iyiyorum almadığım besin grubu yok..bi et yemiyorum açıkcası okadar...
aayy anlatma böle şeyler ya benimde ağlayasım geldi benim kardeşimde asker ve onun eşide şuanda 12 haftalık hamile.onlar aklıma geldi.bizde askerlik düşsün diye dua ediyrz.neyse canım sağlıcakla bebişler olsunda gelirler elbetsafak 142 daha kocaman 4bucuk ay var babamız geldiginde kocaman göbegim oluyo bu hallerimi göremeyecek offffff dün gece msne actı komutanı izin vermiş ilk işi aşkım ltfn kalk göbüşüne bakıyım dedi off yaa zaten duygusalım dünde öle deyince koptum ben offffff çok zor anne olacagımı hissedemiyorum bile
gavisconu mide öğürmesine veriyorlarmı?ben çok kötü oluyrmgünaydın kızlar...naber nasılsınız, oğluşumla bizde iyiyiz :)) dün gaviscona başladım kızlar midemi çok rahatlattı şikayeti olana tavsiye ederim...benimde çin takviminde erkek çıkmıştı ve 10. haftada ense kalınlığımız 1 in üzerindeydi , fikir olsun sizlere...
onuda deneyelim ama eşimin buna tepkisini düşününce:roflolekte öyle uyudğum gibi uyanmam ben bıçak yastığın altında kalmaya bilir:roflol:hepte dua edip yatarım ama oluyor yinede..
ben gecen salı yaptırdım canım testi sonuclarda haftaya belli olcak insallh temiz cıkar..bebişn ense kalınlığı burdaki arkadslara göre biraz yüksek cıktı ama stres yapmamaya çalışıyorum..
onuda deneyelim ama eşimin buna tepkisini düşününce:roflolekte öyle uyudğum gibi uyanmam ben bıçak yastığın altında kalmaya bilir:roflol:hepte dua edip yatarım ama oluyor yinede..
kaydirigubbakcemile3ben de öyleydim ne dualar ediyordum ama yine de oluyordu. hamile ve lohusalar hep kabus görür derler zaten. canım çok keskin bişey koyma sakın Allah korusun vallakaydirigubbakcemile3
güleysa öğürmeyi bilmiyorum ama mideyi çok rahatlatıyor hazımsızlığıma çok iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?