2011 Nisan Anneleri

kizlar düz degilse bile yan yatarken hafiften karnimizin üstüne yatmak bir tehlike arzeder mi??eskiden yüz üstü yatardim simdi hala dogru sekli bulamadim(

ooh aman iyi afiyet olsun yarasın bebişezemuszemusben uyuyamıyorum 2gündür ya uykuyla başım dertte..önceden uyanamazdım uykudan bebişten sonra uykusuzluk basladıakannehir

allah allah neden acaba uykunun bastırmasını biliyordum da uykusuzluğu duymamıştım:sm_confused:yoğurt falan ye derler ama benim uykumu ne yoğurt getirir, ne kahve çay kaçırırkaydirigubbakcemile3ama belki sen de işe yarar

kızlar ikili sonucumuzu aldım az önce maşallah çok güzel çıkmış, darısı bekleyen arkadaşların başına...

ben de bir cinslik var galiba:roflol:cay kahve hiç içmiyorum canım zaten ama yoğurt deneyelim bakalım..gece aslında lavobo için uyanıyorum ama onun haricinde de uyanmaya başladım..yan yatmaya çalışıyorum belki o yüzden dirbilmiyorumkismile

evet ben de yan yatmaya çalışıyorum benim için çok zor. her uyandığımda kendimi yan hariç her pozisyonda buluyorum bakalım alışırız inş.

gözünydın canım masallahdarısı bizim başımızazemuszemus
amin canım inşallah sen ne zaman yaptıraksın?
kızlar ikili sonucumuzu aldım az önce maşallah çok güzel çıkmış, darısı bekleyen arkadaşların başına...
çok güzel darısı diğer arkadaşlara inşallah
gece yatmadan süt içmekte işe yarayabilir.yatma şeklini değiştirdiğin içinde sıkıntılı oluyordur sana.

ben gecen salı yaptırdım canım testi sonuclarda haftaya belli olcak insallh temiz cıkar..bebişn ense kalınlığı burdaki arkadslara göre biraz yüksek cıktı ama stres yapmamaya çalışıyorum..

büyüsün o zamn hemenbu ara kabuslarımda arttı gece ağlıyarak uyanıyorum hep daha doğrusu eşim uyndırıyoreyvahedigeldismiletest sonucuna takıldım galiba..

canım ben her gece sabahlara kadar kabus görüyordum çok kötü biliyorum, uykumu da etkiliyordu. çok kötüydü. babaannem yastığın altına küçük bıçak koy dedi, ben de meyve bıçağı koydum ama hiç inanmayarak çünkü hiç bir bilimsel açıklaması yokkaydirigubbakcemile3belki psikolojik olarak farkında olmadan rahatladım bilemiyorum ama bıçağı koydum koyalı ne kabus ne birşey.

onuda deneyelim ama eşimin buna tepkisini düşününce:roflolekte öyle uyudğum gibi uyanmam ben bıçak yastığın altında kalmaya bilir:roflol:hepte dua edip yatarım ama oluyor yinede..

selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))
ayy maşallah allah bağışlasın gözün aydın canım.
ayy ne güzel ben ya yemiyorum yada çok yyiyorum çıkartıyrm
aayy anlatma böle şeyler ya benimde ağlayasım geldi benim kardeşimde asker ve onun eşide şuanda 12 haftalık hamile.onlar aklıma geldi.bizde askerlik düşsün diye dua ediyrz.neyse canım sağlıcakla bebişler olsunda gelirler elbet
gavisconu mide öğürmesine veriyorlarmı?ben çok kötü oluyrm

onuda deneyelim ama eşimin buna tepkisini düşününce:roflolekte öyle uyudğum gibi uyanmam ben bıçak yastığın altında kalmaya bilir:roflol:hepte dua edip yatarım ama oluyor yinede..

kaydirigubbakcemile3ben de öyleydim ne dualar ediyordum ama yine de oluyordu. hamile ve lohusalar hep kabus görür derler zaten. canım çok keskin bişey koyma sakın Allah korusun vallakaydirigubbakcemile3

ben gecen salı yaptırdım canım testi sonuclarda haftaya belli olcak insallh temiz cıkar..bebişn ense kalınlığı burdaki arkadslara göre biraz yüksek cıktı ama stres yapmamaya çalışıyorum..

inşallah canım ya.ben sonucumu ertesi gün aldım hastanede çalışılıyormuş neden seninki 1 hafta sonra çıkıyor.içini ferah tut.3ün altında olması gerekiyor dedi bana doktor seninki kaç çıktı.eminim ii haberler vereceksin bizlere canım

canım bendede vardı o sıkıntı hamile kalmadan önce hatta karabasan bile oluyordu yatak odama küçük bir kuran-ı kerim koydum ondan beri kabus falan görmedim...

kaydirigubbakcemile3ben de öyleydim ne dualar ediyordum ama yine de oluyordu. hamile ve lohusalar hep kabus görür derler zaten. canım çok keskin bişey koyma sakın Allah korusun vallakaydirigubbakcemile3

yok canım cok keskin birsey koymamkaydirigubbakcemile3bu arada başka bir topiğe yazmıstım ense kalınlığı konusunda bir ark.özelden yazmıs sağolsun onunda bebişin ense kalınlı 2.6 cıkmıs bizden epey fazla yani..2li test sonucunda birsey cıkmamıs ama 3lü test istemiş dr..zaten herkese yapılmıyormu 3lü testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…