2011 Nisan Anneleri

stres yapma canım bişey çıkmaz allahın izniyle, benim dr um 2 li sonucuna göre 3 lü isterim demişti , galiba istemiyecek...

canım gittiğim hastane kendisi yapmıyormus testi laboratuara yolluyorlarmıs..2.16 cıktı canım 3mm altında ama bilemiyorum ki yinede insann içine şüphe düşüyorakannehirinsallah hayırlı haberler veririm canım dediğin gibi:Saruboceq:

canım bol bol dua oku bebişine ve iyi düşün ne olur.haftaya kızlar çok şükür sonucumuz iyi çıktı diye yazacaksın canım.burda ezan okunuyordu tam sana yazıyordum dua da ettim sana tatlım.allahım sağlıcakla nasip etsin

akannehir
ben 3 lü test de herkese yapılıyor diye biliyorum. eğer 2 li ve 3 lü sonucunda bir sorun çıkarsa da 4 lü istiyor doktorlar diye biliyorum. ama doktordan doktora değişebilir, bir arkadaşımın doktoru 2 li ve 3 lü yapmadan direkt amniyosentez demiş

çok saol canım insallah dua içinde Allah razı olsunolumunekankayizsmile

bence icini rahat tut.2.16 cok degil ki. benim doktorumda 2,5 altindaki sonuclar normal demisti.seninki fazla degil.bu arada yasin kac?yas büyüdükce risk daha cok olabiliyomus ya.

merhaba kızlar. bugün ikili test için gittim doktora. sonuçları çarşamba günü alıcam.ense kalınlığı da 1,69 çıktı. cinsiyeti söylemedi. birde benim bebiş sat a göre 13+4 bundan önceki usg ye göre 12+2 bugünkü usg ye göre de 14 haftalık. nasıl bişi anlamadım yaa.

yok artk bunu daha öncede duymustum canım evet böyle dr larda var aminosentesde bebğin düşme riski var azda olsa böyle birseyi hiç bir sey olmadan nasıl istiyor kiklava:

bence icini rahat tut.2.16 cok degil ki. benim doktorumda 2,5 altindaki sonuclar normal demisti.seninki fazla degil.bu arada yasin kac?yas büyüdükce risk daha cok olabiliyomus ya.

yaş 24 genetik olarakta böyle bir sıkıntımız yok eşimn ailesinde de benim ailemde de..nette arastrdığım kadarıyla 3mm altı normal diyorbilmiyorumkismile

uzun zamandır girmemiştim diye hepinizi özlemiştim kızlar.şimdi çıkmam gerekiyor.herkes bebişini benim yerime öpsün.güleysa teyzeden mis kokulu bir öpücük.kendinize ii bakın.allaha emanet olun.dualarınız eksik etmeyin.

merhaba.insallah sonuclarinda iyi cikar.bugun 14 haftalik demis ya.senin sat ina göre 13+4 demek zaten 14. haftada oldugunu gösteriyo.bundan öncekinde kesin hatali ölcmüstür yada bebegin aradaki farki kapatti.

cnm kızlar annecikler...of oku oku bitmedi...artık sabahın 8 indemi dadancam foruma yani...test sonuçları alan annecikler çok sevindim darısı başıma...o doktorlarında kanını emicem...gıcıklar... neyse kızlar noht yemeği tükentin arada çok vitaminli..baklagiller falan..bundan sonra bebekler biz ne yersek ondanalacaklar..bide yatış pozisyonu olarak sola doğru en doğrusu..sırt üstünde kirli kanlar kalbe basınç yapıyomuş sağdada kan akışı sağlanmıyomuş..en iyi solmuş...öle yazıyo ve doktorum öle dedi..ÇOK ÖPTÜM SİZLERİ..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…