- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.261
yok canım cok keskin birsey koymamkaydirigubbakcemile3bu arada başka bir topiğe yazmıstım ense kalınlığı konusunda bir ark.özelden yazmıs sağolsun onunda bebişin ense kalınlı 2.6 cıkmıs bizden epey fazla yani..2li test sonucunda birsey cıkmamıs ama 3lü test istemiş dr..zaten herkese yapılmıyormu 3lü testte?
hımmm bendemi alıp denesem ya.mide şikayetlerim hiç geçmedi.sürekli bir rahatsızlık durumu hakim
inşallah canım ya.ben sonucumu ertesi gün aldım hastanede çalışılıyormuş neden seninki 1 hafta sonra çıkıyor.içini ferah tut.3ün altında olması gerekiyor dedi bana doktor seninki kaç çıktı.eminim ii haberler vereceksin bizlere canım
canım bol bol dua oku bebişine ve iyi düşün ne olur.haftaya kızlar çok şükür sonucumuz iyi çıktı diye yazacaksın canım.burda ezan okunuyordu tam sana yazıyordum dua da ettim sana tatlım.allahım sağlıcakla nasip etsinyok canım cok keskin birsey koymamkaydirigubbakcemile3bu arada başka bir topiğe yazmıstım ense kalınlığı konusunda bir ark.özelden yazmıs sağolsun onunda bebişin ense kalınlı 2.6 cıkmıs bizden epey fazla yani..2li test sonucunda birsey cıkmamıs ama 3lü test istemiş dr..zaten herkese yapılmıyormu 3lü testte?
yok canım cok keskin birsey koymamkaydirigubbakcemile3bu arada başka bir topiğe yazmıstım ense kalınlığı konusunda bir ark.özelden yazmıs sağolsun onunda bebişin ense kalınlı 2.6 cıkmıs bizden epey fazla yani..2li test sonucunda birsey cıkmamıs ama 3lü test istemiş dr..zaten herkese yapılmıyormu 3lü testte?
canım bol bol dua oku bebişine ve iyi düşün ne olur.haftaya kızlar çok şükür sonucumuz iyi çıktı diye yazacaksın canım.burda ezan okunuyordu tam sana yazıyordum dua da ettim sana tatlım.allahım sağlıcakla nasip etsin
canım gittiğim hastane kendisi yapmıyormus testi laboratuara yolluyorlarmıs..2.16 cıktı canım 3mm altında ama bilemiyorum ki yinede insann içine şüphe düşüyorakannehirinsallah hayırlı haberler veririm canım dediğin gibi:Saruboceq:
stres yapma canım bişey çıkmaz allahın izniyle, benim dr um 2 li sonucuna göre 3 lü isterim demişti , galiba istemiyecek...
akannehir
ben 3 lü test de herkese yapılıyor diye biliyorum. eğer 2 li ve 3 lü sonucunda bir sorun çıkarsa da 4 lü istiyor doktorlar diye biliyorum. ama doktordan doktora değişebilir, bir arkadaşımın doktoru 2 li ve 3 lü yapmadan direkt amniyosentez demiş
bence icini rahat tut.2.16 cok degil ki. benim doktorumda 2,5 altindaki sonuclar normal demisti.seninki fazla degil.bu arada yasin kac?yas büyüdükce risk daha cok olabiliyomus ya.
insallah canım cok saol:Saruboceq:bebişin iyi olmasına cok sevindim
yaş 24 genetik olarakta böyle bir sıkıntımız yok eşimn ailesinde de benim ailemde de..nette arastrdığım kadarıyla 3mm altı normal diyorbilmiyorumkismile
sağol teyzesi , bende çok seviniyorum rabbim hepimizin yavrularını nazarlardan korusun onları sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
yok artk bunu daha öncede duymustum canım evet böyle dr larda var aminosentesde bebğin düşme riski var azda olsa böyle birseyi hiç bir sey olmadan nasıl istiyor kiklava:
icin rahat olsun o zaman güzel haberlerini duyacagiz.hic kafana takipta bebisinide üzme.
merhaba kızlar. bugün ikili test için gittim doktora. sonuçları çarşamba günü alıcam.ense kalınlığı da 1,69 çıktı. cinsiyeti söylemedi. birde benim bebiş sat a göre 13+4 bundan önceki usg ye göre 12+2 bugünkü usg ye göre de 14 haftalık. nasıl bişi anlamadım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?