- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.021
cnm valla bende isterdim şöle muayeneye 35 50 lira verim ama 120 tl ve özel olunca hastane bide uluslararasıymış mış derken afedersin geçiriyolar işte...ama şansa bırakamam cnm doktorlardan çok çektim..artık riske atmıyorum asla...
cnm büyük ihtimalle 3 binle 4 bin arasında bi fiyat epiduralle normal doğum...
ne zaman kontrole gitsek benim bebiş yatıyor camış gibi kızmı yoksa buya
siz böyle anlatıyorsunuz yok atladı zıpladı diye
adam birkere bakalım ayaklarını kıpırdatacakmı diye bekledi tık yok
Allah Allah
doktora gitmeden önce çikolata ye bebek çok hareketli oluyormuş burda biri yazmıştı.
sağol canım çok soruyorum ama cd verdimi sana bide sen daha önce hangi hastaneye gidiyodun ben avrasya hospitale gidiyodum ama memnun diilim cihazlarıda normal o yüzden değiştirmek istiyorum
ii akşamlar kızlar
mesai bitti ben gidiyorum eve oley
pardon biz gidiyoruz
eve gidince bakarım belki
hergün kitap okur gibi
dertleşir gibi çok hoşuma gidiyor sizlerle mesajlaşmak
öptüm bebişleri ve sizi
yssknk canım çok sevindim sonuca ben senden daha fazla merak ediyordum perşembede ben alıcam darısı başıma inşallah.
demek annesine çekmiş yaramaz..gözün aydın canım,sağlıkla devam eder inş. herşey..kızlarne yazıkki ense kalınlığı ölçülmedi çünkü bebişim surt üstü yatması gerekken kafasının üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güldürdü bizi ama ayakları bi sallıyo tekme atıyo popo sallıyo 1 sn durmadı resmen...dönüyo kendi etrafında doktor şok oldu..dedi kim var ailede böyle yaramaz..sempatiksalakcinni biraz ben öyleydim ama... işte pozisyon vermediği için ölçemedi..gelişimi güzel maşallah..3 gün önde boyu 6cm 4 boyutludan baktı bana maşallah bende çok iyimişim ama 16.hft kadar dedi yatıyosun yemekleri normal iyebilirsin dedi..folicasiti bıraktım.. GYNOFERON die ilaca başlattı beni..cumada kan vericem işte bu arada şok olcaksınız ama 278 tl ödücem testlere... başka yerde daha uygun ama eşim dedi bu hastanede yaptıralım doktorumda dedi çok önemli bi test en ufak bi ayrıntı bile atlanmasın.. öle işte...
senin de gözün aydın canım..inş test sonuçların da güzel çıkar böyleekızlar bende dün başka bir doktora gittim çok şükür normal çıktı ense kalınlığı 1.8mm okadar rahatladımki anlatamam baya inceledi 5-6 kez ölçüm yaptı hassas bir ölçüm birkerede doğru ölçemeyebiliriz dedi tekrar kan verdim ikili test tekrar yapılacak bebeğim kıpırkıpırdı gene arada parmağını emdi hıçkırdı,öne arkaya yana döndü durdu maşallah
inşallah sonuçlarımda güzel çıkar bu arada kayınvalidemler bugün gitti
evet bende gece yatarken içiyorum yada 1 saat önce..elevitle beraaber içiyorum hemde..evet kan hapı, kullanırken dikkat edin kızlar 2 saat önce ve sonrasında çay kahve içmeyin emilimi azalıyor...en güzeli gece yatarken içmek...
ne zaman kontrole gitsek benim bebiş yatıyor camış gibi kızmı yoksa buya
siz böyle anlatıyorsunuz yok atladı zıpladı diye
adam birkere bakalım ayaklarını kıpırdatacakmı diye bekledi tık yok
Allah Allah
demek annesine çekmiş yaramaz..gözün aydın canım,sağlıkla devam eder inş. herşey..
ense kalınlığını da bir sonrakinde ölçtürürsün..2 hafta sonra gitsen mesela ücret vermezsin kontrol olarak geçtiği için..çoğu yerde böyle ama senin hastanede nasıl tabi bilemiyorum..
test ücreti biraz fazlaymış,ama içine o şekil sinecekse önemli değil..
senin de gözün aydın canım..inş test sonuçların da güzel çıkar böylee
evet bende gece yatarken içiyorum yada 1 saat önce..elevitle beraaber içiyorum hemde..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahii,beni güldürdün..
dediğin gibi nazlı bir kızdır belki,ağırbaşlı oturaklı hanım hanımcık
Kıslarr dün giremedim,napıyosunuz? Var mı bir gelişme?Kimler güzel haberler aldı bakalım? Benim de yarın 2'li testim var ,dua edin,çok heyecanlıyım...
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim cinsiyetimiz erkek ikinci oğluşum geliyomuş rabbim sağlıklı evlat nasip etsin herkese tatlışoğlum cinsiyetimizide eklermisin listeye şimdiden tşkr ederim canım.
ayyy kızlar bütün evi temizledimmmm
günler snraa içime sinen bi temizlik yaptım.
biraz karnım ağrıdı, oturuyorum şimdi dinlenim birazda
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim cinsiyetimiz erkek ikinci oğluşum geliyomuş rabbim sağlıklı evlat nasip etsin herkese tatlışoğlum cinsiyetimizide eklermisin listeye şimdiden tşkr ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?