2011 Nisan Anneleri

:)) çok haklıısn canım bende 300 lira veriyorum hocama ama inan kat kat helal olsun yeterki beni meleğime kavuştursun ....

doktora gitmeden önce çikolata ye bebek çok hareketli oluyormuş burda biri yazmıştı.

kızlar kaçışımız yok 2 bin az çok ödesekte sonunda bu bebişler iliğimize kadar emicekler... onlara helal olsun olsunda paramız napalım herşey onlar için değilmi... sonumuz ii olsun

ii akşamlar kızlar
mesai bitti ben gidiyorum eve oley
pardon biz gidiyoruz
eve gidince bakarım belki
hergün kitap okur gibi
dertleşir gibi çok hoşuma gidiyor sizlerle mesajlaşmak
öptüm bebişleri ve sizi

sağol canım çok soruyorum ama cd verdimi sana bide sen daha önce hangi hastaneye gidiyodun ben avrasya hospitale gidiyodum ama memnun diilim cihazlarıda normal o yüzden değiştirmek istiyorum

cnm benim eskiden beri gittiğim doktorum özel muaynanede.osmanoğlu hastanesinde doğum yaptırıyo sadece.doktorumdan çok menunum aslında cihazida süper.ama bi hastane bulmak şart.hem doğum için hemde testler için.
bi ara özel gaziosmanpaşa hastanesine gittim ordaki cihazda normal cihazdı eskilerden yani.
burda doktorda iyi cihazda.muayneside uygun istersen bi git derim.
ne kadar merak ettiğin şey olursa sor cnm ne demek.burda paylaştıkça bilgileniyoruz.

Kıslarr dün giremedim,napıyosunuz? Var mı bir gelişme?Kimler güzel haberler aldı bakalım? Benim de yarın 2'li testim var ,dua edin,çok heyecanlıyım...

selam güzel annişler anniş adayları
biz haftaya gidicez sanırım
13 haftalık olmuş olucam ikili test için

demek annesine çekmiş yaramaz..gözün aydın canım,sağlıkla devam eder inş. herşey..
ense kalınlığını da bir sonrakinde ölçtürürsün..2 hafta sonra gitsen mesela ücret vermezsin kontrol olarak geçtiği için..çoğu yerde böyle ama senin hastanede nasıl tabi bilemiyorum..
test ücreti biraz fazlaymış,ama içine o şekil sinecekse önemli değil..

senin de gözün aydın canım..inş test sonuçların da güzel çıkar böylee
evet kan hapı, kullanırken dikkat edin kızlar 2 saat önce ve sonrasında çay kahve içmeyin emilimi azalıyor...en güzeli gece yatarken içmek...
evet bende gece yatarken içiyorum yada 1 saat önce..elevitle beraaber içiyorum hemde..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahii,beni güldürdün..
dediğin gibi nazlı bir kızdır belki,ağırbaşlı oturaklı hanım hanımcık

Son düzenleme:

sağol cnm...evet kontrol+muayene bizde... inş ölçtürür bu sefer

ayyy kızlar bütün evi temizledimmmm
günler snraa içime sinen bi temizlik yaptım.
biraz karnım ağrıdı, oturuyorum şimdi dinlenim birazda

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim cinsiyetimiz erkek ikinci oğluşum geliyomuş rabbim sağlıklı evlat nasip etsin herkese tatlışoğlum cinsiyetimizide eklermisin listeye şimdiden tşkr ederim canım.

emin olmak için msj at cnm tatlioğluma..bide kaç haftalıksın cnm

ayyy kızlar bütün evi temizledimmmm
günler snraa içime sinen bi temizlik yaptım.
biraz karnım ağrıdı, oturuyorum şimdi dinlenim birazda

iş yapcam diye yorma kendini canım yaa

eska hayırlı olsun oğluşun
evde 3 erkek zor olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…