- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.001
2 li test sonucumuzu aldım herşey normal dedi doktorumuz darısı bekleyen arkadaşlara.içinizi rahat tutun.iyi şeyler düşünün.veren rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize
kızlarne yazıkki ense kalınlığı ölçülmedi çünkü bebişim surt üstü yatması gerekken kafasının üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güldürdü bizi ama ayakları bi sallıyo tekme atıyo popo sallıyo 1 sn durmadı resmen...dönüyo kendi etrafında doktor şok oldu..dedi kim var ailede böyle yaramaz..sempatiksalakcinni biraz ben öyleydim ama... işte pozisyon vermediği için ölçemedi..gelişimi güzel maşallah..3 gün önde boyu 6cm 4 boyutludan baktı bana maşallah bende çok iyimişim ama 16.hft kadar dedi yatıyosun yemekleri normal iyebilirsin dedi..folicasiti bıraktım.. GYNOFERON die ilaca başlattı beni..cumada kan vericem işte bu arada şok olcaksınız ama 278 tl ödücem testlere... başka yerde daha uygun ama eşim dedi bu hastanede yaptıralım doktorumda dedi çok önemli bi test en ufak bi ayrıntı bile atlanmasın.. öle işte...
kızlar bende dün başka bir doktora gittim çok şükür normal çıktı ense kalınlığı 1.8mm okadar rahatladımki anlatamam baya inceledi 5-6 kez ölçüm yaptı hassas bir ölçüm birkerede doğru ölçemeyebiliriz dedi tekrar kan verdim ikili test tekrar yapılacak bebeğim kıpırkıpırdı gene arada parmağını emdi hıçkırdı,öne arkaya yana döndü durdu maşallah
inşallah sonuçlarımda güzel çıkar bu arada kayınvalidemler bugün gitti
amin cnm inşallah cümlemiz sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza.
Isim henüz yok aklımızda zor olucak bulmak sanırım.
Saol cnm darısı başına.
özel çapa hastanesine gittim cnm doktorun adı zeynep ömer.
Ama hastaneyi pek beğenmedim açıkcası görüntü olarak.
cnm şaşırcaksın ama ikili test ne yazıkkimaşallah
canım ne testi bu anlamadım akannehir
bebegin iyi olmasina sevindim.bir dahakine ölcerler:)) en azindan bir daha görmeye gitmis olursun manayla.cinsiyetini sormadin mi?ne testi yapilacak canim??
Merhaba hanımlar, 2010 nisan annesiyim bebeğim şu anda 5 aylık bende sizler gibi hamile kaldığım andan itibaren birçok konu hakkında araştırma yaptım şimdi tüm aradıklarımı, oğlumla olan hayatımızı anlattığım gokalpileseyrialem adlı bloğuma yazıyorum. Hamilelik,doğum,ihtiyaç listesi,gaz sancısı,Eminönü rehberi ve birçok konuda aradıklarınızı bloğumuzda bulabilir hatta izleyici olup merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Hepinizi bekliyoruz…Sevgilerkaydirigubbakcemile5
kızlar bende dün başka bir doktora gittim çok şükür normal çıktı ense kalınlığı 1.8mm okadar rahatladımki anlatamam baya inceledi 5-6 kez ölçüm yaptı hassas bir ölçüm birkerede doğru ölçemeyebiliriz dedi tekrar kan verdim ikili test tekrar yapılacak bebeğim kıpırkıpırdı gene arada parmağını emdi hıçkırdı,öne arkaya yana döndü durdu maşallah
canım bende iyi bir dokyor arıyorum çapa bize yakın bende gidebilirim muhayenesi nekadar sigorta falan geçiyo mu bilgilendirirsen sevinirim ultrasonu nasıl
maşallah cnm...çok şirinler değilmi hihihkızlar bende dün başka bir doktora gittim çok şükür normal çıktı ense kalınlığı 1.8mm okadar rahatladımki anlatamam baya inceledi 5-6 kez ölçüm yaptı hassas bir ölçüm birkerede doğru ölçemeyebiliriz dedi tekrar kan verdim ikili test tekrar yapılacak bebeğim kıpırkıpırdı gene arada parmağını emdi hıçkırdı,öne arkaya yana döndü durdu maşallah
gözünaydın cnm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
sağol cnm inş...
cnm maşallah miniğine çok hareketliymiş.
dünyaya gelincede seni peşinde koşturcak sanırım.
ne testi verdi cnm?hangi hastaneye gidiyosun?
kızlarne yazıkki ense kalınlığı ölçülmedi çünkü bebişim surt üstü yatması gerekken kafasının üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güldürdü bizi ama ayakları bi sallıyo tekme atıyo popo sallıyo 1 sn durmadı resmen...dönüyo kendi etrafında doktor şok oldu..dedi kim var ailede böyle yaramaz..sempatiksalakcinni biraz ben öyleydim ama... işte pozisyon vermediği için ölçemedi..gelişimi güzel maşallah..3 gün önde boyu 6cm 4 boyutludan baktı bana maşallah bende çok iyimişim ama 16.hft kadar dedi yatıyosun yemekleri normal iyebilirsin dedi..folicasiti bıraktım.. GYNOFERON die ilaca başlattı beni..cumada kan vericem işte bu arada şok olcaksınız ama 278 tl ödücem testlere... başka yerde daha uygun ama eşim dedi bu hastanede yaptıralım doktorumda dedi çok önemli bi test en ufak bi ayrıntı bile atlanmasın.. öle işte...
cnm şaşırcaksın ama ikili test ne yazıkki
cnm bi çıkıntı var dedi ama emini gördü bişeyler ama sdediki ben söyledimmi %100 net olmalı dedi sürekli cinsiyet değiştirmem dedi ancak 14 hftlık yada 15.hftlık söylicek...herşey iyi içim rahat inş bişey çıkmaz cnm ya...öle içimde büyütmüyorum..
evet çok şaşırdım biz 50 lira verdik muayene ücretinide almadı
biraz tuzluymuş ama içinize böylesi sinecek heralde yazdığından anladığım kadarıyla
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
mutlaka ziyaret edicem.
Cnm gözünaydın.ne güzel bol bol görmüşsün miniğini.
Hayırlısıyla testlerinde ii çıkar inşallah.
Ssk geçiyo cnm.bende ssklıyım.30 tl ödedim muayneye.
Doktoru beğendim.zeynep ömer adı.
Ultrason cihazı 4 boyutlu ve renkli.cihazınıda beğendim.son modeldi.yanlız dediğim gibi hastaneyi pek beğenmedim.temiz bi hastane ama küçük bi hastane.bi git derim.hem doktoru hem cihazları hemde hastane güzel bulamadım ben.hepsi bir arada olan.yada bana çok uzaklar.
bu gyneferon kan hapımı
çok paraymış esracığım bende ankarada düzen laboratuvarında verdim gittiğim hoca oraya yönlerdirdi 90 lira ödedim...bence araştır canım..
evet kan hapı, kullanırken dikkat edin kızlar 2 saat önce ve sonrasında çay kahve içmeyin emilimi azalıyor...en güzeli gece yatarken içmek...
evet kan hapı, kullanırken dikkat edin kızlar 2 saat önce ve sonrasında çay kahve içmeyin emilimi azalıyor...en güzeli gece yatarken içmek...
cnm illaki uyguna yapan yer vardır ama dediğim gibi doktorum hiç şansa bırakmayın dedi hastanede yaptırıyoruz prof doktor yapıyo testi ya napalım cnm doktorum bu iyi çıksın 3lüye falan gerek yok zaten dedi... sen onu geç benim doğum ücretimi bilsen beni topa tutarsınız valla ama işte..ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?