2011 Nisan Anneleri

2 li test sonucumuzu aldım herşey normal dedi doktorumuz darısı bekleyen arkadaşlara.içinizi rahat tutun.iyi şeyler düşünün.veren rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize

gözünaydın cnm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

cnm maşallah miniğine çok hareketliymiş.
dünyaya gelincede seni peşinde koşturcak sanırım.
ne testi verdi cnm?hangi hastaneye gidiyosun?

gözün aydın iki sebeptende hem sonuç için hemde
kayınvalideni uğurladığın için Allah kavuştursunkaydirigubbakcemile3

canım bende iyi bir dokyor arıyorum çapa bize yakın bende gidebilirim muhayenesi nekadar sigorta falan geçiyo mu bilgilendirirsen sevinirim ultrasonu nasıl

maşallah
canım ne testi bu anlamadım akannehir
cnm şaşırcaksın ama ikili test ne yazıkki
bebegin iyi olmasina sevindim.bir dahakine ölcerler:)) en azindan bir daha görmeye gitmis olursun manayla.cinsiyetini sormadin mi?ne testi yapilacak canim??

cnm bi çıkıntı var dedi ama emini gördü bişeyler ama sdediki ben söyledimmi %100 net olmalı dedi sürekli cinsiyet değiştirmem dedi ancak 14 hftlık yada 15.hftlık söylicek...herşey iyi içim rahat inş bişey çıkmaz cnm ya...öle içimde büyütmüyorum..

evet çok şaşırdım biz 50 lira verdik muayene ücretinide almadı
biraz tuzluymuş ama içinize böylesi sinecek heralde yazdığından anladığım kadarıyla

Son düzenleme:

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
mutlaka ziyaret edicem.

cnm gözünaydın.ne güzel bol bol görmüşsün miniğini.
hayırlısıyla testlerinde ii çıkar inşallah.

canım bende iyi bir dokyor arıyorum çapa bize yakın bende gidebilirim muhayenesi nekadar sigorta falan geçiyo mu bilgilendirirsen sevinirim ultrasonu nasıl

ssk geçiyo cnm.bende ssklıyım.30 tl ödedim muayneye.
doktoru beğendim.zeynep ömer adı.
ultrason cihazı 4 boyutlu ve renkli.cihazınıda beğendim.son modeldi.yanlız dediğim gibi hastaneyi pek beğenmedim.temiz bi hastane ama küçük bi hastane.bi git derim.hem doktoru hem cihazları hemde hastane güzel bulamadım ben.hepsi bir arada olan.yada bana çok uzaklar.

maşallah cnm...çok şirinler değilmi hihih

ikili test cnm daha onu yapmaya çalışıyoruz..hisar hastanesine cnm..özel die bu kadar fiyatlı ya...öle geliyo yaramaz olcak galiba...ya artık erkek diyorum çnkü bi kız böle hareketli olamaz görseniz nedemek istediğimi anlardınız..normal bi hareketlilik değil :)

maşallah kuzuna :)) sadece ikili testemi vereceksin o parayı

çok paraymış esracığım bende ankarada düzen laboratuvarında verdim gittiğim hoca oraya yönlerdirdi 90 lira ödedim...bence araştır canım..

Son düzenleme:
evet çok şaşırdım biz 50 lira verdik muayene ücretinide almadı
biraz tuzluymuş ama içinize böylesi sinecek heralde yazdığından anladığım kadarıyla

cnm valla bende isterdim şöle muayeneye 35 50 lira verim ama 120 tl ve özel olunca hastane bide uluslararasıymış mış derken afedersin geçiriyolar işte...ama şansa bırakamam cnm doktorlardan çok çektim..artık riske atmıyorum asla...

sağol canım çok soruyorum ama cd verdimi sana bide sen daha önce hangi hastaneye gidiyodun ben avrasya hospitale gidiyodum ama memnun diilim cihazlarıda normal o yüzden değiştirmek istiyorum

çok paraymış esracığım bende ankarada düzen laboratuvarında verdim gittiğim hoca oraya yönlerdirdi 90 lira ödedim...bence araştır canım..

cnm illaki uyguna yapan yer vardır ama dediğim gibi doktorum hiç şansa bırakmayın dedi hastanede yaptırıyoruz prof doktor yapıyo testi ya napalım cnm doktorum bu iyi çıksın 3lüye falan gerek yok zaten dedi... sen onu geç benim doğum ücretimi bilsen beni topa tutarsınız valla ama işte..ohaoldumsmile

ne zaman kontrole gitsek benim bebiş yatıyor camış gibi kızmı yoksa buya
siz böyle anlatıyorsunuz yok atladı zıpladı diye
adam birkere bakalım ayaklarını kıpırdatacakmı diye bekledi tık yok
Allah Allah

içine nasıl siniyorsa öyle yap canım en mantıklısı oo, benim yaptırdığım yerde ankaranın en iyi laboratuvarlarından biri içime sinerek yaptırdım yani, merak ettim canım ne kadar doğum fiyatın, bende özel hastane düşünüyorum fikir olsun gerçi istanbul ankaraya göre pahalıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…