- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.221
geçmiş olsun aysucuğum evdeysen sessiz bir ortamda uzan biraz...allah şifa versin...
geçmiş olsun cnm benimde bir haftadır devam eden bir baş ağrım var hamilelikten mi yoksa başka birşey mi anlamadım
bence ılık bı dus alıp evınde sıcacık uzan bunu dusunmek bıle rahatlatır bence ınsanı dısarı buz gıbı sen sıcacık battanıyenın altında yatarsın ohh ne guzel.benımde basım catlıyo bende aynen bu planları kuruyordum işten eve gıdınce hemen yatacaktım ama aksam eşimin akrabalarından bı grup gelmek ıstemısler artık buyrun dedım kafamçokkarıştı 6 kişilik misafırım var yatmak nerdeeeeee?????*
ayy kızlarr başım çatlıyoo yaa
napcam ben.
hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah benim 2 li normal çıkmıs telefonla söyledi doktor cinsiyet için 2 kasım a gün verdi çok merak ediyorum
kızlar günaydın
cumartesi 2 li test yaptırmıştık. Sonuçları bugün ya da yarın çıkacakmış, heyecanla beklemekteyim. Doktorum arayacak çıkınca.Elim telefondaeyvahedigeldismileHayırlısı bakalım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız fazla giremiyorum bebeişler nasıl :))
benim bugün kontrolum var insallah saglıklı bi şekilde görrüm bebeğimi
bugün amniyosentez için randevü alıcaz doktordan cok korkuyorum eşim ve ben anemi tasıyıcılaıyız insallah bebeğimize bulastırmamısızdır hem yaptırmaya korkuyoru hem sonuclarına allah korktugumuzu basımıza getirmesin aminn
günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....
napcam ben.
napcam ben.
evet erenhavacım sol taraf . bu arada hafta ve günümüz aynı :)
basi agiran arkadaslara gecmis olsun.dünde benim agriyodu enseden vuruyodu agri.hamileikle birlikte havalardan bencede cünkü normalde benim ba$im hic agrimaz..
mrb skorpion takip çizelgesini yaptım ama çıkmadı hata oluştu diyo
hormonal değişikliklerden kaynaklanırmış ılk aylarda
merhabalar benim SAT 12 temmuz, boy 170, kilo 56, yaş 29
bebişimin doğum tarihi 17 nisan
hepimize hayırlı doğumlar inşallah...
Merhabalar benim sat tarihim 17 temmuz, kilom 78, boyum 167.
Bebişin doğumu 23 Nisan
yaşım da 38
selam herkese
yazılanları okuyorum da 2 li test sonucuna göre 4 lü test yaptıracak bir tek ben varım sanırım.bu nedenlede oldukça huzursuz ve mutsuzum .2 hafta sonra 4 lü test yaptırıcam sanırım risklerde bir sorun var.ense kalınlığımız 2.1 çıktı yada bununla alakalı .benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?