2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun aysucuğum evdeysen sessiz bir ortamda uzan biraz...allah şifa versin...

saol cnm evdeyim aslında hiç seste yok ama tuttum mu tutuyo işte.

geçmiş olsun cnm benimde bir haftadır devam eden bir baş ağrım var hamilelikten mi yoksa başka birşey mi anlamadım

bendede devamlı oluyo bu hamilelikte bu haftalarda olabiliyomuş cnm ve geçmiyoda kolay kolay.

saol cnm.aslında sabhtan beride uzanıyorum ama geçmiyo işte tuttumu fena.
sanada geçmiş olsun kötü olmuş tamda dinlenicekken allah kolaylık versin cnm.

hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah benim 2 li normal çıkmıs telefonla söyledi doktor cinsiyet için 2 kasım a gün verdi çok merak ediyorum

gözünaydın canım...

inşallah güzel çıkar sonuçların bende 10 gün sonra alıcam.

inşallah bebiş sağlıklıdır canım geçmiş olsun.

günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....

bebeğini kıpırkıpır göreceksin bak bende hep kontrol öncesi evhamlanıyorum ama orda bebeğimi görüyorumya dünyalar benim oluyor.

Baş ağrısı bende de başladı doktorum ağrı kesici yazmıştı tansiyonunu ölçmeden içme ama tansiyondan olabilir baş ağrın demişti ama bugün sabahtan tutunca içtim bi tane iyi geldi.

papatyacığım inşallah canım dünyalar benim oluyor onu orada sağlıklı görünce ömrümeömür katıyor inan...

basi agiran arkadaslara gecmis olsun.dünde benim agriyodu enseden vuruyodu agri.hamileikle birlikte havalardan bencede cünkü normalde benim ba$im hic agrimaz..

selam herkese
yazılanları okuyorum da 2 li test sonucuna göre 4 lü test yaptıracak bir tek ben varım sanırım.bu nedenlede oldukça huzursuz ve mutsuzum .2 hafta sonra 4 lü test yaptırıcam sanırım risklerde bir sorun var.ense kalınlığımız 2.1 çıktı yada bununla alakalı .benneyaptımki

hoşgeldın canım bende 4lu yaptırcam ne var bunda 3lu ye gerek yok 4lu yapıcaz dedı hatta 6kasıma gun verdı drum.bebkte oldukça sağlıklı neden korkuyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…