2011 Nisan Anneleri

merhaba..
hoşbulduk..
amin, allah hepimizin bebeklerını saglıcakla görmeyı nasip etsin..
insallah ögrenırsın bebesinin cinsiyetini..
o zmn daha bir baska yaklasıyor ınsan..
daha bı ınandırıcı gelıyor hamıle oldugu ınsanın..
kım bılır hareketlerını hıssetmeye baslıyınca neler hıssedıcez?? cok heyecanlı..

tesekkur ederımm.. walla salladın ama.. gercekten oyle.. sakınlıgı severımm.. sadelıkten yanayımm..
cızelgemdede onu yansıtmısım demekkı :)

gercekten cok dıkkatlı olun..
ben 10 gundur kurtulamadım farenjıtten..
1 haftadır ewdeyım hala tam toparlandım sayılmaz..
ılk gunler ılac almadım, baktım kı gun gectıkce agırlasıorum..
antbıyotık kullanmak zorunda kaldım.
bugun bıttı ılac ama hala cok ıyı dıılım..

canım cidden görmüyomusun 42. sıradasın. alla alla benim gözlerdemi bozukluk var acaba??
tatlişoğlum...bayans.....ERVA.... hoşgeldinizzzzzzzzzzza.s.

sağol bitanem hoşbuldukkkkkopuyorumnanaktan

tatlişoglummm listeye eklermısın benıde?

aranıza yenı katıldım.
yas:27 sat: 1 temmuz
d. tarıhı: 7 nisan boy: 1.70

kolay gelsınn

Düşünmesi bile ayrı heyecan verici delikafadulden

tatlişoğlum...bayans.....ERVA.... hoşgeldinizzzzzzzzzzza.s.
Hoşbulduk tatlım. sabahtan buralardaydım ama arada iş yoğunluğundan arkadan arkadan geliyorum :))nasılsın ?

günaydınnn şekerler,nasılsınız ne var ne yok ? yoğunlaşmış topiğimiz çok şükür :sm_cool: inş rabbim gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde nsaip etsin..öğrenince yazın kızlar cinsiyetleri..

kız olursa melis erkek olursa yiğit olacaktı, yiğit'imiz olacak rabbime binlerce kez şükür :))

ohoo maşallah isim bile belirlemiş herkes :) hadiş hayırısı diyelim ,yiğitinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..cümlemize inş..

hoşgeldin cnm aramıza ,iyi yaptın cici bir nisan annemiz daha oldu :dance:
artık bu topikte görüşürüz sositososito

esracığım gözün aydın cnm rabbim bundan sonra hep böyle içini ferah tutsun ,evinede geçmişsin,riskte bitti bitiyor inş bundan sonra keyfini dahada bir çıkarırsın..Allah mutluluğunu eksiltmesin canuumm:1hug:

cnm ben de senin gibi neyi araştırsam kadınlar külübü çıkıyordu üye olmayı da nedense bir türlü beceremiyordum :)

selamlar arkadaşlar....

bi süredir yazamıyorum ama takip ettim sizi hep....maşallah herksin bebeği sağlıkla büyüyor inş hepimizin hamilelikleri böyle devam eder...
ben en son ikili testimi yaptırdığımı söylemiştim....sonucumu bugün doktora gösterdim herşey normal risk 1/10000 dedi...yalnız tsh hormonum düşük çıkmış tiroidle alakalı sorun yaşamayalım bi dahiliyeciye git görün dedi.... bide cinsiyetimizide öğrendik bugün oğlum olacak kısmet olursa..... ay bi görseydiniz öyle tatlıydı ki hıçkırıyor zıplıyor elleri kolları hiç durmuyor oğluşumun....Allah ım ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tabi herkesin bebeğine...tatlişoğlum özelden mesaj arttım ama cinsiyetimizide eklersen çok sevinirim...

CNM NERDEKİ DOKTORA GİTTİN...bende gidicem...hangi hastane hihihi

Günaydın kızlar a.s.

Bende bugün ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı 1.3 çıktı
kan sonucunu haftaya cuma alıcam inşallah ondada sorun çıkmaz

İnşallah tüm bebişlerimiz sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…