- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.601
tesekkur ederımm.. walla salladın ama.. gercekten oyle.. sakınlıgı severımm.. sadelıkten yanayımm..
cızelgemdede onu yansıtmısım demekkı :)
canım cidden görmüyomusun 42. sıradasın. alla alla benim gözlerdemi bozukluk var acaba??kızlar hepinize günaydınlar,gününü güzel geçsin..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
yarın dr gidicem belki cinsiyetini öğreniriz.ama ben erkek diyorum.bakalım bebiş ne durumda,15 gün önce epey hareketliydi.
tatlişoğlum...bayans.....ERVA.... hoşgeldinizzzzzzzzzzza.s.
merhaba..
hoşbulduk..
amin, allah hepimizin bebeklerını saglıcakla görmeyı nasip etsin..
insallah ögrenırsın bebesinin cinsiyetini..
o zmn daha bir baska yaklasıyor ınsan..
daha bı ınandırıcı gelıyor hamıle oldugu ınsanın..
kım bılır hareketlerını hıssetmeye baslıyınca neler hıssedıcez?? cok heyecanlı..
Hoşbulduk tatlım. sabahtan buralardaydım ama arada iş yoğunluğundan arkadan arkadan geliyorum :))nasılsın ?tatlişoğlum...bayans.....ERVA.... hoşgeldinizzzzzzzzzzza.s.
kızlar hepinize günaydınlar,gününü güzel geçsin..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
yarın dr gidicem belki cinsiyetini öğreniriz.ama ben erkek diyorum.bakalım bebiş ne durumda,15 gün önce epey hareketliydi.
Hoşgeldin BFB..Allah, bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
Bende hayırlısı ile yrn gşdeceğim doktora.Cinsiyetini inş. yrn öğrenirim..çok heyecnlıyım kafamçokkarıştı
kız olursa melis erkek olursa yiğit olacaktı, yiğit'imiz olacak rabbime binlerce kez şükür :))
Merhaba herkese,aranıza yeni katıldım..
aklıma takılanları ınternette aradıgımda karsıma hep kadınlar klubu cıkıyordu..
bugune kısmetmıs uye olmak.bende nisan annesı olacagım hayırlısıyla..
evet cnm dün evimi taşıdım 1 ay oldu hamiş kaldığım için annem ve kayınvalidemde kalıyordum çünkü bu zamanada kadar hep yatmalıydım... dünden beri ara ara oturmaya başladım...evimdeyim 2 annem yanımda dün günümn vardı evde..bu günde misafirlerim olcak..şükür riskimi azalttım biraz...mutluyum çok şükürzemuszemus
Hoşgeldin ekledim canıma.s.tatlişoglummm listeye eklermısın benıde?
aranıza yenı katıldım.
yas:27 sat: 1 temmuz
d. tarıhı: 7 nisan boy: 1.70
kolay gelsınn
Merhaba herkese,
aranıza yeni katıldım..
aklıma takılanları ınternette aradıgımda karsıma hep kadınlar klubu cıkıyordu..
bugune kısmetmıs uye olmak.
bende nisan annesı olacagım hayırlısıyla..
selamlar arkadaşlar....
bi süredir yazamıyorum ama takip ettim sizi hep....maşallah herksin bebeği sağlıkla büyüyor inş hepimizin hamilelikleri böyle devam eder...
ben en son ikili testimi yaptırdığımı söylemiştim....sonucumu bugün doktora gösterdim herşey normal risk 1/10000 dedi...yalnız tsh hormonum düşük çıkmış tiroidle alakalı sorun yaşamayalım bi dahiliyeciye git görün dedi.... bide cinsiyetimizide öğrendik bugün oğlum olacak kısmet olursa..... ay bi görseydiniz öyle tatlıydı ki hıçkırıyor zıplıyor elleri kolları hiç durmuyor oğluşumun....Allah ım ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tabi herkesin bebeğine...tatlişoğlum özelden mesaj arttım ama cinsiyetimizide eklersen çok sevinirim...
Bende istiyorum öğrenmek... Cinsiyetiniiii...........
CNM NERDEKİ DOKTORA GİTTİN...bende gidicem...hangi hastane hihihi
:))) ben pendikte oturuyorum. bana yakın medicine hospital asya hastanesine gidiyorum... doktorum da süper wala zaten uzmanlık alanı gebelik takibi ve ultrason...
:))) ben pendikte oturuyorum. bana yakın medicine hospital asya hastanesine gidiyorum... doktorum da süper wala zaten uzmanlık alanı gebelik takibi ve ultrason...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?