2011 Nisan Anneleri

tüh..uzakmış :) beklicem artık

inş en yakın zamanda öğrenirsin sende insan bi tuhaf oluyo cinsiyeti öğrenince....sabahtan beri ayaklarım yere basmıyo sanki.. yani kız olsaydı da aynısı olurdu önemli olan sağlıklı olması ama iişte yinede merak ediyor insn

inş testinde de sorun çıkmaz...

İnşallah canım saol olumunekankayizsmile
Medicine asyada hangi doktora gidiyorsun ultrasonu nasıl, renkli mi?

hale kayıran diye bi doktora gidiorum...yok renkli değil ultrasonu....bi tuhaf hastane burası 4 boyutlu ultrason istersen extra para istiolar...renkli değil ama çok önemli değil...çünkü doktorum zaten heryerini tek tek gösteriyor bana...nasılsa detaylı ultrasonografide renkli görcem 20. haftada

teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
bende bugün gittim hale hanımdaydım ama yorgundum hastaydım pek bişi sormadım oda pek detay vermedi
neyse cuma günü tekrar gidicem cinsiyetini söyler belki kaydirigubbakcemile2

gözün aydın canım..prenslerimiz çoğalıyooropuyorumnanaktan
Amiiin,canım hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin..
tshdan ötürü kilo durumun sık değişiyormu?

hayırlı olsun,gözün aydın bambikim..
ne güzel çıkmış ense kalınlığı,darısı kan sonuçlarına inş.

bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hoşgelmişler
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.

leegöekemm nasılsın canım?test sonucları belli olmadı mı hala?

iim canım ya. dün konuştuk doktorla sonuçların çok iyi dedi. ama olasılığı söylemedi. kontrole geldiğinde daha detaylı konuşuruz dedi. hastası varmış yanında çok konuşamadık, merak ederim diye aramış. neyse çok iyiyse problem yok dedim bende. artık bir dahaki gidişimde öğrenirim değerleri

benimde evime çok yakın şifa normal 500 sezeryan 750 tlmiş ben yakın diye tercih ettim şifayı birde doktorumda çok iyi .senle aynı gün doğurucaz.

öyle görünüyor...ben daha sormadım bu gittiğim hastanede ne kadar diye ama aşağı yukarı yine bu fiyatlar diye biliyorum..bidaha ki gidişime sorcam inş...

mrb kızlar drdan guzel haberlerle gelmışssınız gozunuz aydın erkekler bızım kızları gececek bu gıdışle

teşekkürler...çok mutluyuz...

inş gösterir bebişin cinsiyetini....bizimki hiç yormadı bizi açıverdi bacaklarını sıpam...

aslında daha hiç kilo almadım ben hatta yarım kg verdim...şaşırdım düşük çıkmasına şimdiye kadar hiç böyle bir problemim çıkmamıştı...pazartesi günü dahiliyeye gidicem bakalım orda ne diyecekler

inş gösterir bebişin cinsiyetini....bizimki hiç yormadı bizi açıverdi bacaklarını sıpam...

inşallah :CüvCüv:
benimki yan yatıyodu ve uyuyodu galiba :ecrin_bebek:
doktor dürtünce zahmet edip bi el salladı okadar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Arkadaşlar Medical Parkda fiyatlar normal 1500-sezeryan 2000 epiduralla 300 daha ekleniyor.yani normal doğum 1800 mal olacak,çok mu pahalıya geliyor ne,diğer hastane doğum fiyatları nasıl,Şfa'da 500-700 müş onu öğrendik başka soran var mı?

Bende medicine hospital asya'da sordum normal doğum 350 sezeryan 500 TL gibi bişiydi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…