- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.621
tüh..uzakmış :) beklicem artık
Günaydın kızlar a.s.
Bende bugün ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı 1.3 çıktı
kan sonucunu haftaya cuma alıcam inşallah ondada sorun çıkmaz
İnşallah tüm bebişlerimiz sağlıklıdır
inş testinde de sorun çıkmaz...
:))) ben pendikte oturuyorum. bana yakın medicine hospital asya hastanesine gidiyorum... doktorum da süper wala zaten uzmanlık alanı gebelik takibi ve ultrason...
İnşallah canım saol olumunekankayizsmile
Medicine asyada hangi doktora gidiyorsun ultrasonu nasıl, renkli mi?
bende pendikte oturuyorum şifa hastanesine gidiyorum dr um ferda erbay memnunum şimdilikalkisalkisalkis
doğum fiyatlarını hiç sordunmu acaba orda ne kadar istiyolar bizim eve çok yakın o hastane..
hale kayıran diye bi doktora gidiorum...yok renkli değil ultrasonu....bi tuhaf hastane burası 4 boyutlu ultrason istersen extra para istiolar...renkli değil ama çok önemli değil...çünkü doktorum zaten heryerini tek tek gösteriyor bana...nasılsa detaylı ultrasonografide renkli görcem 20. haftada
selamlar arkadaşlar....
bi süredir yazamıyorum ama takip ettim sizi hep....maşallah herksin bebeği sağlıkla büyüyor inş hepimizin hamilelikleri böyle devam eder...
ben en son ikili testimi yaptırdığımı söylemiştim....sonucumu bugün doktora gösterdim herşey normal risk 1/10000 dedi...yalnız tsh hormonum düşük çıkmış tiroidle alakalı sorun yaşamayalım bi dahiliyeciye git görün dedi.... bide cinsiyetimizide öğrendik bugün oğlum olacak kısmet olursa..... ay bi görseydiniz öyle tatlıydı ki hıçkırıyor zıplıyor elleri kolları hiç durmuyor oğluşumun....Allah ım ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tabi herkesin bebeğine...tatlişoğlum özelden mesaj arttım ama cinsiyetimizide eklersen çok sevinirim...
Günaydın kızlar a.s.
Bende bugün ikili testimi yaptırdım ense kalınlığı 1.3 çıktı
kan sonucunu haftaya cuma alıcam inşallah ondada sorun çıkmaz
İnşallah tüm bebişlerimiz sağlıklıdır
leegöekemm nasılsın canım?test sonucları belli olmadı mı hala?
benimde evime çok yakın şifa normal 500 sezeryan 750 tlmiş ben yakın diye tercih ettim şifayı birde doktorumda çok iyi .senle aynı gün doğurucaz.
mrb kızlar drdan guzel haberlerle gelmışssınız gozunuz aydın erkekler bızım kızları gececek bu gıdışle
teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
bende bugün gittim hale hanımdaydım ama yorgundum hastaydım pek bişi sormadım oda pek detay vermedi
neyse cuma günü tekrar gidicem cinsiyetini söyler belki kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun,gözün aydın bambikim..
ne güzel çıkmış ense kalınlığı,darısı kan sonuçlarına inş.
gözün aydın canım..prenslerimiz çoğalıyooropuyorumnanaktan
Amiiin,canım hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin..
tshdan ötürü kilo durumun sık değişiyormu?
hayırlı olsun,gözün aydın bambikim..
ne güzel çıkmış ense kalınlığı,darısı kan sonuçlarına inş.
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş,hoşgelmişler
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
inş gösterir bebişin cinsiyetini....bizimki hiç yormadı bizi açıverdi bacaklarını sıpam...
Arkadaşlar Medical Parkda fiyatlar normal 1500-sezeryan 2000 epiduralla 300 daha ekleniyor.yani normal doğum 1800 mal olacak,çok mu pahalıya geliyor ne,diğer hastane doğum fiyatları nasıl,Şfa'da 500-700 müş onu öğrendik başka soran var mı?
inşallah :CüvCüv:
benimki yan yatıyodu ve uyuyodu galiba :ecrin_bebek:
doktor dürtünce zahmet edip bi el salladı okadar kaydirigubbakcemile3
bende bizimkini ilk defa bu kadar hareketli gördüm...her defasında sırtı dönük yatar halde buluyorduk ve çevir çevirebilirsen...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?