2011 Nisan Anneleri

Merhaba herkese,
aranıza yeni katıldım..
aklıma takılanları ınternette aradıgımda karsıma hep kadınlar klubu cıkıyordu..
bugune kısmetmıs uye olmak.
bende nisan annesı olacagım hayırlısıyla..

cnm bizim topic çok iyidir...arkadaşlarımız annelerimiz çok sıcak bebişlerimiz çok akıllıdır hihi
iyiyim cnm maşallah bugün neşelisin sanki

evet cnm dün evimi taşıdım 1 ay oldu hamiş kaldığım için annem ve kayınvalidemde kalıyordum çünkü bu zamanada kadar hep yatmalıydım... dünden beri ara ara oturmaya başladım...evimdeyim 2 annem yanımda dün günümn vardı evde..bu günde misafirlerim olcak.. şükür riskimi azalttım biraz...mutluyum çok şükürzemuszemus

merhaba..
uye olur olmaz hemen msgın geldı..
sanırım cok sey paylasıcagız bu forumda.. cok guzell..
iyiyim.
simdilik hersey yolunda farenjit oldum we 1 haftadır evdeyim.
sanırım evde olmaya pek alışamadım..
ama bır sure sonra uzun zamanımızı ewde gecırecegımız ıcın buna alısmak gerekıo sanırım..

kızlar topiği beğenir kalırsanız inş.. bi şirin çizelge yaparsınız... hamişlik çizelgesi... kaç haflıksınız die sürekli sormayız hehehe... KAÇ HAFTALIKSINIZ?

slm kızlar 300110,BFBİesteem,legorkenn,leylaars,mesa... NASILSINIZ KIZLAR...bwn çokkkkkk iyiyim...

Esracığım maşallah diyelim nazar değmesin,bundan sonra inşallah daha iyi olacaksın,yavaş yavaş risklerin kalkıyor sanırım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Hoşgeldin buraya bi giren buranın bağımlısı oluyor,seninle hergün aynı şeyleri yaşıyoruz bizde o yüzden birbirimizden öğrenebileceğimiz ve danışacağımız özelliklede öğrendiğimiz bir sürü şey oluyor.Anneliğin hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin sanaa.s.

çok güzel cnm aman kendine dikkat et kalabalık ta da nazar deymesin

geçmiş olsun canım,bu sürenin kıymetini bil derim kendi adıma,bol bol dinlen ve uyu.İşe geri döndüğünde o yatağın hayalini kurabilirsinmirmirmirmir

bende çok çok şükürler olsun gayet iyiyim nazar degmesın kızlar:lepi::lepi::lepi::lepi: bıze ve bebişlere.
BEBEM SENİN nicki görünce aklıma yabancı bi kanalda ''TRAVEL & LİVİNG '' ORDA estetik yapan doktorların program adı aklıma geliyolaelaelaelaelae işim yok haha ne düşünsem die sardım etrafa

cnm çok geçmiş olsun..inş hemen düzelirsin....çalışıyosun büyük ihtimalççondan zor gelcek dedin sanırımboshayallersmile alışırsın inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…