- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.581
16 haftalık.. ve bir erkek bebişim olacak..
şu çizelgeyi nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabılır mısın?
canım ne yaptın doktor işini? en son düşünüyordun
canım biz iyiyiz çok şükür. senin de iyi olmana sevindim. kız yine mi misafir bize de kısır gönder bakalım bir tabakkaydirigubbakcemile3
16 haftalık.. ve bir erkek bebişim olacak..
şu çizelgeyi nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabılır mısın?
kızlarrr selamm, 12+2. haftamda 2 li testim var. sizce cinsiyet görülür mü??? bu arada ben mayıs annesiyim
bugün gidemedim malesef biz 2 kişi çalışıyoruz arkadaşım dün test yapmıstı pozitif çıkınca o gitti izinler biraz sorun oluyo burada. bugün randevu almak için egepol hastanesini aradım ona da 3 kasım a gün veriyorlar off herkes çok yoğun
kızlarrr selamm, 12+2. haftamda 2 li testim var. sizce cinsiyet görülür mü??? bu arada ben mayıs annesiyim
ben tam anlamadım cnm kimine 11+4 de bile söylemişler...bizim makinalar 1 numara ama bizimki 15.hft söylicekmiş...ama iyi bi gözlemleyen doktor görür cnm..ama doktor söylermi bilmem
hehe... sorma bebem ya o gün çiğ köfte yedim bilmiyorumkismile hakkını helal et tedirgin ettim seni..doktorum ye etsiz ve güvendiğin yerden dedi 3 tanecik...akşamda boğazımda kaldı sanırım sempatiksalakcinni öğğğğ ledim hop çiğ köfte kaydirigubbakcemile3 :teytey:
hoşgeldin misafir annemiz.12+2 de öğrenen annelerimizde var benim gibi 13 haftada gidip öğrenemeyenlerde,doktoruna ve bebişine kalmış seni meraklandırıp meraklandırmamak
Esracığım maşallah diyelim nazar değmesin,bundan sonra inşallah daha iyi olacaksın,yavaş yavaş risklerin kalkıyor sanırım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
cnm inş...... doktorumu aradım dedim nezaman rahatlıcam...dediki nezaman bebişinin hareketlerini hissedersin ozaman daha farklı olcaksın dedi...inş cnm...opuyorumnanaktan cinsiyet belli olsun başlıcam şıkır şıkır şeyler almaya
hehe... sorma bebem ya o gün çiğ köfte yedim bilmiyorumkismile hakkını helal et tedirgin ettim seni..doktorum ye etsiz ve güvendiğin yerden dedi 3 tanecik...akşamda boğazımda kaldı sanırım sempatiksalakcinni öğğğğ ledim hop çiğ köfte kaydirigubbakcemile3 :teytey:
yediklerin yarasın canım,bebeğine can kan olsun ama sana kilo olmasın,öğğğlemeden yersin umarım bugünkü mamalarıcokacimcoook
kızlar hoşçakalın
bu arada 2li testlerden sonra size transfer olanlar olabilir mayıs annelerinden =) Sat tarihi ileri atanlardan. Artık ileri atarda nisanda doğum çıkarsa görüşürüz. çok öpüyorum hepinizi. Allah sizin ve bebişlerinizin yanında olsuna.s.
hihoyyyt vıy seninki başladımı annesine dokunmaya maş.. :) biz anneyiz 10 hftda bile hareketleri öğreniriz kaydirigubbakcemile3 inş cnm öğrenirsin RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...darısı başımızakızlar hepinize günaydınlar,gününü güzel geçsin..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
yarın dr gidicem belki cinsiyetini öğreniriz.ama ben erkek diyorum.bakalım bebiş ne durumda,15 gün önce epey hareketliydi.
ben 13. haftada ikili test yapılırken öğrendim..
çok heyecan verici bişi..
darısı sizlerin başına inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?