2011 Nisan Anneleri

canım ne yaptın doktor işini? en son düşünüyordun

bugün gidemedim malesef biz 2 kişi çalışıyoruz arkadaşım dün test yapmıstı pozitif çıkınca o gitti izinler biraz sorun oluyo burada. bugün randevu almak için egepol hastanesini aradım ona da 3 kasım a gün veriyorlar off herkes çok yoğun

kızlarrr selamm, 12+2. haftamda 2 li testim var. sizce cinsiyet görülür mü??? bu arada ben mayıs annesiyim

canım biz iyiyiz çok şükür. senin de iyi olmana sevindim. kız yine mi misafir bize de kısır gönder bakalım bir tabakkaydirigubbakcemile3

hehe... sorma bebem ya o gün çiğ köfte yedim bilmiyorumkismile hakkını helal et tedirgin ettim seni..doktorum ye etsiz ve güvendiğin yerden dedi 3 tanecik...akşamda boğazımda kaldı sanırım sempatiksalakcinni öğğğğ ledim hop çiğ köfte kaydirigubbakcemile3 :teytey:

kızlarrr selamm, 12+2. haftamda 2 li testim var. sizce cinsiyet görülür mü??? bu arada ben mayıs annesiyim

ben tam anlamadım cnm kimine 11+4 de bile söylemişler...bizim makinalar 1 numara ama bizimki 15.hft söylicekmiş...ama iyi bi gözlemleyen doktor görür cnm..ama doktor söylermi bilmem

evet canım haklısın algıda seçicilik mi neden bilmem kafamı nereye çevirsem hamile görüyorumkaydirigubbakcemile3o yüzden yoğunluk olabilir tabi. izin konusunda seni anlayabiliyorum, bizim bölümde burda 2 kişi.

hoşgeldin misafir annemiz.12+2 de öğrenen annelerimizde var benim gibi 13 haftada gidip öğrenemeyenlerde,doktoruna ve bebişine kalmış seni meraklandırıp meraklandırmamak

ben tam anlamadım cnm kimine 11+4 de bile söylemişler...bizim makinalar 1 numara ama bizimki 15.hft söylicekmiş...ama iyi bi gözlemleyen doktor görür cnm..ama doktor söylermi bilmem

aynen ben de çok merak ediyorum. bazılarına 12. haftada hatta 11. haftada bile söylüyorlar. ama benim 2li testimi yapan dr.16 haftada görülür diyor. çok merak ettim nasıl diiğer dr.lar görüyorlar öncedenboshayallersmile

yediklerin yarasın canım,bebeğine can kan olsun ama sana kilo olmasın,öğğğlemeden yersin umarım bugünkü mamalarıcokacimcoook

hoşgeldin misafir annemiz.12+2 de öğrenen annelerimizde var benim gibi 13 haftada gidip öğrenemeyenlerde,doktoruna ve bebişine kalmış seni meraklandırıp meraklandırmamak

saol canım hoşbuldum. dr.dan dr.a değişiyor sanırım. bizi meraklandırmak hoşlarına gidiyor dr.larınkötükedihüso

:roflol::roflol:kız yedin yedin çiğ köfteleri sonra çıkardınmıkaydirigubbakcemile3yarasın bebişe ama sen seviyorsun çiğ köfte, bebiş çıkardığına göre sevmedi anlaşılanşaka bir yana afiyet bal şeker olsun canım

kızlar hepinize günaydınlar,gününü güzel geçsin..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
yarın dr gidicem belki cinsiyetini öğreniriz.ama ben erkek diyorum.bakalım bebiş ne durumda,15 gün önce epey hareketliydi.

yediklerin yarasın canım,bebeğine can kan olsun ama sana kilo olmasın,öğğğlemeden yersin umarım bugünkü mamalarıcokacimcoook

yok bebem bugün yrsem yine öğğğlerim:1ninca: hahah pirin ve ayranı aynı anda tüketemiyorum...ağır geliyo...şükür kronik bulantım yok ağır gelirse mideme hop dışardahihoyyyt

kızlar hoşçakalın

bu arada 2li testlerden sonra size transfer olanlar olabilir mayıs annelerinden =) Sat tarihi ileri atanlardan. Artık ileri atarda nisanda doğum çıkarsa görüşürüz. çok öpüyorum hepinizi. Allah sizin ve bebişlerinizin yanında olsuna.s.

Güle güle,her zaman bekleriz:gitme:

Hoşgeldin BFB..Allah, bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
Bende hayırlısı ile yrn gşdeceğim doktora.Cinsiyetini inş. yrn öğrenirim..çok heyecnlıyım kafamçokkarıştı

hihoyyyt vıy seninki başladımı annesine dokunmaya maş.. :) biz anneyiz 10 hftda bile hareketleri öğreniriz kaydirigubbakcemile3 inş cnm öğrenirsin RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...darısı başımıza
ben 13. haftada ikili test yapılırken öğrendim..
çok heyecan verici bişi..
darısı sizlerin başına inş..

hayırlı olsun çizelgen cnm...çok sade.. hmm demek fazla karmaşayı sevmeyen bi kişiliğin var...kalabalık ortamları seviyorsun ama sakin olduğu takdirde...kıyafetde renk seviyosun ama desen karmaşası olmucak....takılıarın şık va sadesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 haha NE SALLADIM AMA... ÇİZELGEDE KAREKTER ANELİZİ.. kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…