2011 Nisan Anneleri

aa bak bizim hastane ucuzmuş...hastanenin odaları falanda güzel baktım ben daha önce...yani muhteşem değil odalar ama gayet temiz ve konforlu...

Bana da çok uygun geldi bayanssulusmile
Bende odalarını daha önce görmüştüm geniş, ferah, temiz ve rahat :lepi:
yani benim hoşuma gitti zemuszemus

olabilir.....benimki hiç öne geçmedi şimdiye kadar...ya günündeydi yada bir iki gün geri...bugün benimde 12+6 çıktı mesela....

Geçen gittiğimde benimkide 2 gün geriydi bu sefer 2 gün ileri gitmiş. doktor çok önemli olmadığını söyledi..

Bişi sorucam sen mi sordun cinsiyetini yoksa doktor mu görüp söyledi
ısrarcı olmam gerekiyorsa bileyim kaydirigubbakcemile3

fisfisfis

Ohh gözünaydın angelcım olumunekankayizsmile senin cinsiyet belli oldu mu?

gözün aydın olsun maşallah meleğine...

gözün aydın canım:teytey:

teşekkür ederim kızlar... Allah razı olsun... cinsiyetimiz kız... şimdi isim düşünüyorum.. serra adı verilirse evden ve hayatından bereket artarmış... bolluk bereket içinde yaşarmış... bakalım düşünüyorum serra adının yanına bir isim daha bulursam eğer :)))) eşimde annesinin adını düşünüyor.. dün onada sinir oldum... bakalım ne olucak...

Uzaklardan hepinize kucak dolusu sevgilerropuyorumnanaktan cumaniz hayirli olsun kizlar,yeni gelen arkada$lar ho$gelmisler,cinsiyetler ögrenilmiserkek bebekler aldi ba$ini gidiyooo..test sonucu alan arkadaslarda gözleri aydin..

wala ben sordum cinsiyetini görebiliyomusunuz diye....o da baktı erkek bebek bu dedi pipisini gösterdi ama %100 demiyorum bak dedi...wala yok mok deseydi de tutturacaktım ben öğrenmek istiyorum diye...

kızlar ikili test sonucumda çıktı.. 1 : 1728 çıktı doktorum iyi kabuledilen sınırlar içinde dedi. sorun yokmuş :))))

gözünaydın canım...

Anlamıda çok güzelmiş :ecrin_bebek:
Annesinin adı ne belki serra'nın yanına yakışan bi isimdir :ecrin_bebek:

Uzaklardan hepinize kucak dolusu sevgilerropuyorumnanaktan cumaniz hayirli olsun kizlar,yeni gelen arkada$lar ho$gelmisler,cinsiyetler ögrenilmiserkek bebekler aldi ba$ini gidiyooo..test sonucu alan arkadaslarda gözleri aydin..

Saol seninde cuman hayırlı olsun opuyorumnanaktan

wala ben sordum cinsiyetini görebiliyomusunuz diye....o da baktı erkek bebek bu dedi pipisini gösterdi ama %100 demiyorum bak dedi...wala yok mok deseydi de tutturacaktım ben öğrenmek istiyorum diye...
kaydirigubbakcemile3 ozaman cuma günü elimden kaçamaz kaydirigubbakcemile3

Kızlar aradım tekrar hastanemi normal 1250-sezeryan 2000 diyor ben epidural düşünüyorum 300 daha ekle 1550 ye geliyor normal doğum.Açıkçacı diğer hastanelere göre biraz tuzlu ama doktorum çok iyi ve normal doğumcu.Değer mi diye düşünüyorum şimdi

Anlamıda çok güzelmiş :ecrin_bebek:
Annesinin adı ne belki serra'nın yanına yakışan bi isimdir :ecrin_bebek:

sağol canım... annesinin adı behiye ... ay bu işlerde zormuş yaa... dün sıkıntılı uyumuşum bütün gece horlamışım... burnumda tıkalı ya gripten... :))))))))

bu arada herkese teşekkür ederim.. darısı sonucunu henüz alamayanların başına :))))))))

oyyy kızmı bebişşbayanssulusmileserra ismi cok güzel canım ama yanına anne ismini bosveraklinialirimsmilebenim kızım olsaydı hafsa koyacaktım dr erkek dedi ama değişirse tahmin hafsa olacakzemuszemus

insan hayatında kaç kere doğuruyor Allah aşkına... kendin için ve bebeğin için bence değer... içinin rahat edeceği yer senin için önemli... ben memorialda kontrollerime gidiyordum... şimdi medicine hastanesine gidicem.. eşide orada doktor... benim doktorda orada doğurmuş o zaman bende gözü kapalı gidebilrim herhalde.. :))))))))))))

oyyy kızmı bebişşbayanssulusmileserra ismi cok güzel canım ama yanına anne ismini bosveraklinialirimsmilebenim kızım olsaydı hafsa koyacaktım dr erkek dedi ama değişirse tahmin hafsa olacakzemuszemus

ay sorma anne ismini... şimdilik ses çıkarmadım ... belki unutur diye :))) bir anda çıktı böyle bişey... hiççç üstüne gitmedim.. serranın yanına bişey uydurayım girerim aklına herhalde :))))) inşallah yaniii...eyvahedigeldismile

bu arada hafsa da değişik bir isim miş.. ne anlama geliyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…