- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.641
Bende medicine hospital asya'da sordum normal doğum 350 sezeryan 500 TL gibi bişiydi :CüvCüv:
aa bak bizim hastane ucuzmuş...hastanenin odaları falanda güzel baktım ben daha önce...yani muhteşem değil odalar ama gayet temiz ve konforlu...
aa bak bizim hastane ucuzmuş...hastanenin odaları falanda güzel baktım ben daha önce...yani muhteşem değil odalar ama gayet temiz ve konforlu...
Ve seninle hemen hemen aynı günlerde doğurucaz sanırım
miniğim bugünkü ultrasonda 12+6 çıktı :asigim:
olabilir.....benimki hiç öne geçmedi şimdiye kadar...ya günündeydi yada bir iki gün geri...bugün benimde 12+6 çıktı mesela....
kızlar ikili test sonucumda çıktı.. 1 : 1728 çıktı doktorum iyi kabuledilen sınırlar içinde dedi. sorun yokmuş :))))
kızlar ikili test sonucumda çıktı.. 1 : 1728 çıktı doktorum iyi kabuledilen sınırlar içinde dedi. sorun yokmuş :))))
Ohh gözünaydın angelcım olumunekankayizsmile senin cinsiyet belli oldu mu?
gözün aydın olsun maşallah meleğine...
gözün aydın canım:teytey:
Geçen gittiğimde benimkide 2 gün geriydi bu sefer 2 gün ileri gitmiş. doktor çok önemli olmadığını söyledi..
Bişi sorucam sen mi sordun cinsiyetini yoksa doktor mu görüp söyledi
ısrarcı olmam gerekiyorsa bileyim kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kızlar... Allah razı olsun... cinsiyetimiz kız... şimdi isim düşünüyorum.. serra adı verilirse evden ve hayatından bereket artarmış... bolluk bereket içinde yaşarmış... bakalım düşünüyorum serra adının yanına bir isim daha bulursam eğer :)))) eşimde annesinin adını düşünüyor.. dün onada sinir oldum... bakalım ne olucak...
Uzaklardan hepinize kucak dolusu sevgilerropuyorumnanaktan cumaniz hayirli olsun kizlar,yeni gelen arkada$lar ho$gelmisler,cinsiyetler ögrenilmiserkek bebekler aldi ba$ini gidiyooo..test sonucu alan arkadaslarda gözleri aydin..
kaydirigubbakcemile3 ozaman cuma günü elimden kaçamaz kaydirigubbakcemile3wala ben sordum cinsiyetini görebiliyomusunuz diye....o da baktı erkek bebek bu dedi pipisini gösterdi ama %100 demiyorum bak dedi...wala yok mok deseydi de tutturacaktım ben öğrenmek istiyorum diye...
Anlamıda çok güzelmiş :ecrin_bebek:
Annesinin adı ne belki serra'nın yanına yakışan bi isimdir :ecrin_bebek:
fisfisfis
teşekkür ederim kızlar... Allah razı olsun... cinsiyetimiz kız... şimdi isim düşünüyorum.. serra adı verilirse evden ve hayatından bereket artarmış... bolluk bereket içinde yaşarmış... bakalım düşünüyorum serra adının yanına bir isim daha bulursam eğer :)))) eşimde annesinin adını düşünüyor.. dün onada sinir oldum... bakalım ne olucak...
Kızlar aradım tekrar hastanemi normal 1250-sezeryan 2000 diyor ben epidural düşünüyorum 300 daha ekle 1550 ye geliyor normal doğum.Açıkçacı diğer hastanelere göre biraz tuzlu ama doktorum çok iyi ve normal doğumcu.Değer mi diye düşünüyorum şimdi
oyyy kızmı bebişşbayanssulusmileserra ismi cok güzel canım ama yanına anne ismini bosveraklinialirimsmilebenim kızım olsaydı hafsa koyacaktım dr erkek dedi ama değişirse tahmin hafsa olacakzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?