- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.661
hayırlı cumalar arkadaşlar opuyorumnanaktan[/QUO hayırlı cumalar cnm nasılsın
selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak
hayırlı cumalar arkadaşlar opuyorumnanaktan
ay sorma anne ismini... şimdilik ses çıkarmadım ... belki unutur diye :))) bir anda çıktı böyle bişey... hiççç üstüne gitmedim.. serranın yanına bişey uydurayım girerim aklına herhalde :))))) inşallah yaniii...eyvahedigeldismile
bu arada hafsa da değişik bir isim miş.. ne anlama geliyor?
Kızlar aradım tekrar hastanemi normal 1250-sezeryan 2000 diyor ben epidural düşünüyorum 300 daha ekle 1550 ye geliyor normal doğum.Açıkçacı diğer hastanelere göre biraz tuzlu ama doktorum çok iyi ve normal doğumcu.Değer mi diye düşünüyorum şimdi
sağol canım... annesinin adı behiye ... ay bu işlerde zormuş yaa... dün sıkıntılı uyumuşum bütün gece horlamışım... burnumda tıkalı ya gripten... :))))))))
bu arada herkese teşekkür ederim.. darısı sonucunu henüz alamayanların başına :))))))))
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak
canım hafsa hz.muhammedin hem halasının adı kdın sahabilerden bir de yavuz sultan selimin annesinin adı..anamıda bir araya toplayan birleştiren
canım neden amniyosentez yapıcaklar.. değerlerin yüksek mi çıkmıştı... korkma ... korkulacak bişey olsa yapmazlardı... stres yapıp bebeişinide huzursuzlaştırma...
hafsa sultannn .... :)))))) güzelmiş..
insan hayatında kaç kere doğuruyor Allah aşkına... kendin için ve bebeğin için bence değer... içinin rahat edeceği yer senin için önemli... ben memorialda kontrollerime gidiyordum... şimdi medicine hastanesine gidicem.. eşide orada doktor... benim doktorda orada doğurmuş o zaman bende gözü kapalı gidebilrim herhalde.. :))))))))))))
"Serra Behiye" eski türk filmlerindeki ablaların ismi gibi geldi kaydirigubbakcemile3
Amin :Saruboceq:
Sanada hayırlı cumalar ranacım opuyorumnanaktanhayırlı cumalar arkadaşlar opuyorumnanaktan
canım bu amniyosentez ne zaman yapılıyo benim doktorum hiç bahsetmedi
ama teyzesi sen bizimlen dalgamı geçiyon yahu :)))) behiyeyi unut zaten ... behiyede ısrar ederse serra koymam kullanacağı kolay bir isim koyarım.. behiyeyi zaten kullanmayız.. ama anasına kızınca çocuğ abehiye diye seslenebilirim.. gıcıklık değil mi... artık hangisi üstüne alınırsa.... bak bu açıdan zevkli olabilir .;:)))))
Özel sağlık sigortası olanlara Memorial'ı öneriyorum şiddetle. Benim dr'um dışarıdan geldi. O bile hemşirelerine bayıldı. Çok kaliteliler dedi. ben de ilgilerinden, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Mesela doğum resimlerinden galiba 10 tanesini ücretsiz çekip albüm yaptılar. Bir de ben doğuma inince odama şık bir takım içinde lohusa şerbeti koymuşlar. Dönünce hoş bir süpriz oldu. Gelenlere ikram ettik. Tabi sigorta varsa buraya gidilir. Yoksa 1 sene evvel normal doğum 5750 tl'di.
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor cuma günlerini çok sviyorum hafta bittiği içinbu arada dün internetimiz koptu bikaç gün giremeyebilirim yapılmazsa görüşmek üzere
Ay yok yanlış anlama olumunekankayizsmile
sadece ikisi birden olunca sanki çok ağır olur gibi geldi bana
kaydirigubbakcemile3
gibisimi var bacım... ikisi birden tabiki ağır isim... düşünmüyorum bilem :))
ama teyzesi sen bizimlen dalgamı geçiyon yahu :)))) behiyeyi unut zaten ... behiyede ısrar ederse serra koymam kullanacağı kolay bir isim koyarım.. behiyeyi zaten kullanmayız.. ama anasına kızınca çocuğ abehiye diye seslenebilirim.. gıcıklık değil mi... artık hangisi üstüne alınırsa.... bak bu açıdan zevkli olabilir .;:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?