2011 Nisan Anneleri

canım hafsa hz.muhammedin hem halasının adı kdın sahabilerden bir de yavuz sultan selimin annesinin adı..anamıda bir araya toplayan birleştiren

medicalpark'ı ben daha pahalı diye biliyordum bilmiyorumkismile
Hangi medicalparka gidiyorsun doktorun kim? bence doktorundan memnunsan değer opuyorumnanaktan

"Serra Behiye" eski türk filmlerindeki ablaların ismi gibi geldi kaydirigubbakcemile3

Amin :Saruboceq:

selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak

canım neden amniyosentez yapıcaklar.. değerlerin yüksek mi çıkmıştı... korkma ... korkulacak bişey olsa yapmazlardı... stres yapıp bebeişinide huzursuzlaştırma...

canım hafsa hz.muhammedin hem halasının adı kdın sahabilerden bir de yavuz sultan selimin annesinin adı..anamıda bir araya toplayan birleştiren

hafsa sultannn .... :)))))) güzelmiş..

evet y.sslimin annesi hafsa sultan bu ismi secmemin özel bi nedeni daha varyerimseniben

Özel sağlık sigortası olanlara Memorial'ı öneriyorum şiddetle. Benim dr'um dışarıdan geldi. O bile hemşirelerine bayıldı. Çok kaliteliler dedi. ben de ilgilerinden, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Mesela doğum resimlerinden galiba 10 tanesini ücretsiz çekip albüm yaptılar. Bir de ben doğuma inince odama şık bir takım içinde lohusa şerbeti koymuşlar. Dönünce hoş bir süpriz oldu. Gelenlere ikram ettik. Tabi sigorta varsa buraya gidilir. Yoksa 1 sene evvel normal doğum 5750 tl'di.

Son düzenleme:

"Serra Behiye" eski türk filmlerindeki ablaların ismi gibi geldi kaydirigubbakcemile3

Amin :Saruboceq:

ama teyzesi sen bizimlen dalgamı geçiyon yahu :)))) behiyeyi unut zaten ... behiyede ısrar ederse serra koymam kullanacağı kolay bir isim koyarım.. behiyeyi zaten kullanmayız.. ama anasına kızınca çocuğ abehiye diye seslenebilirim.. gıcıklık değil mi... artık hangisi üstüne alınırsa.... bak bu açıdan zevkli olabilir .;:)))))

hayırlı cumalar arkadaşlar opuyorumnanaktan
Sanada hayırlı cumalar ranacım opuyorumnanaktan

selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak

Aa riskli mi çıktı :çok üzgünüm: Allah yardımcın olsun inşallah sonucu temiz çıkar :Saruboceq:

canım bu amniyosentez ne zaman yapılıyo benim doktorum hiç bahsetmedi

Amniyosentez ikili testin riskli çıkarsa yapılıyor.. yani ikili testinde sorun çıkmadıysa bahsetmemesi normal olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor cuma günlerini çok sviyorum hafta bittiği için bu arada dün internetimiz koptu bikaç gün giremeyebilirim yapılmazsa görüşmek üzere

Ay yok yanlış anlama olumunekankayizsmile
sadece ikisi birden olunca sanki çok ağır olur gibi geldi bana

kaydirigubbakcemile3

şimdi normal doğum 6500 tl sezeryan 7500 tl.. özel sağlık sigortası yok canım.. aslında tüp bebeğe başlamadan yapsaydık akıl edemedik.. birkaç operasyonu orada yaptırdım bende memnun kaldım ama .. doğumumu orada yaptıramam şimdi... zaten şimdiye kadar tüp bebek ve öncesi masraflarımız 12000 tl harcadık... bebek olsun diye.. bi çocuk 20000 tl daha doğmadan masraf çıkarırsa way halimize :))) artık mendil sattırır toplarız paraları geri :))))))))))))

ay süpersin angel güldürdün beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…