2011 Nisan Anneleri

Haklısın canım,düşününce gözüme gözükmüyorda,diğer hastane fiyatlarını araştırınca gözüme battı galiba.

selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak

Canım korkma hayırlısıyla bişi olmayacak,biz salı günü burda seni bekliyoruz.

medicalpark'ı ben daha pahalı diye biliyordum bilmiyorumkismile
Hangi medicalparka gidiyorsun doktorun kim? bence doktorundan memnunsan değer opuyorumnanaktan

Canım fatih medical parka gidiyorum.

Evet özel olunca böyle jestler yapması hoş olur ama bizim özel sigortamız yok:sinifsinif:

Allah yardımcınız olsun canım,desene senin bebiş çok değerli olacak baksana doğmadan daha binleri harcamış.Valla seni okuyunca sızlandığım için suçladındım hakkını helal et canım ama kolay kazanmıyoruz maaşlarımızıdaohaoldumsmile

Ben de kaç gündür fiyat almaya çalışıyorum bir türlü cevap vermiyorlar. Sinir oldum.Çok sağol.
Evet sigortan yolsa düşünme zaten. Parana yazık. Sonuçta harcayacağın herşeyi daha sonra yavrun için kullanırsın. Tüp bebek yapanların Allah yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi çok yorucu birşey. Ben de 2 sene hamile kalamadım. Eşimde varikosel vardı. 2 ameliyat oldu. Üstüne bekledik olmayınca tüp bebek yapmaya karar verdik ki o ay hamile olduğumu öğrendim. Yani direkten döndüm. O yüzden az çok biliyorum o safhaları.

kizlar orda dogum ücretleri ne kadarda cok bunlar hepsi özel hastane oldugu icin mi böyle akannehirücretsiz sigortanizla dogum yapabileceginiz devlet kurumu yok mu??parasi olamayanlar nasil doguruyo bizim ülkede

kızlar ben şimdi çıkayımda öğlen yemeği yiyeyim...acıktım yahu....

afiyet olsun şekerim..

selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak

cnm çok büyük geçmiş olsun ..inşallah kolay geçer üzme kendini,bebeişte kötü etkilenir..sonucuda buraya yazarsın ben merak ettim..rabbim şifa versin..

Bende istiyorum öğrenmek... Cinsiyetiniiii...........
ayy evet yaa bende öğrenmek istiyorum ,nerdeyse herkes öğrenmiş sengözlerimebaksanab bir biz kalmışız esrabilmiyorumkismile off taaa aysonu benim randevum en az 10gün sonra gidebilirim..

tetlioğluşum bende çoktaaaaaann değerlerimi yazmıştım listeye eklemen için ama eklememişsin :sinifsinif: üzüldüm tekrar yazayım belki eklersin ..yaş 24 sat tahmini 7 temmuz , doğum 13 nisan,kilom 61 ,boyum 1,62 ,cinsiyet ve isim henüz belli değil

evet canım bizimkisi ultra değer li :))) ben bir sene takip ettim çoçuk olması için.. çikulata kisti ameliyatı oldum polip aldırdım 2 kere rahim filmi çektirdim. aradaki her ay doktor konrtrolleri ilaç paraları tahlil paraları derken bir hesapladık tüp bebek dahil 12000 tl harcamışız.. onun için şimdi medicine hastanesine geçiş yapacağız. orada hem fiyatlar uygun hem doktor dortorumun eşi.. bir terslik olursa haberleşirler.. hemde benim bir akrabamda orada çalışıyor hastane iyi bir hastane dedi.. onun için 20000 tl olmadan kurtarıcağız sanırım paçamızı :)))) kurtaramazsakda feda olsun kuzuma benim... ay kurban olurum ben ona yaa... :)))

kizlar orda dogum ücretleri ne kadarda cok bunlar hepsi özel hastane oldugu icin mi böyle akannehirücretsiz sigortanizla dogum yapabileceginiz devlet kurumu yok mu??parasi olamayanlar nasil doguruyo bizim ülkede

canım devlettede var tabi..ama ortlama geliri olan inssnlar da özeli tercih ediyor doğum için..artık coğu özel hastaneninde devlet ile anlasması olduğundan fiyatlar cok uçuk olmuyor..devlettede doğum yapıp memnun olan insanlar tanıyorum tabiki..

ayy evet yaa bende öğrenmek istiyorum ,nerdeyse herkes öğrenmiş sengözlerimebaksanab bir biz kalmışız esrabilmiyorumkismile off taaa aysonu benim randevum en az 10gün sonra gidebilirim..

bende sizdenim canim yani ögrenemeyenlerde ama insallah ögrenmeme az kaldi pazartesi doktorumzemuszemusinsallah görür ve söyler.bugun nerdeyse hep erkek haberi var belki bizede kizlar kalmistir:ecrin_bebek::Saruboceq:

hemde nasıl..ama ben galiba erkek olursa mağlup olacm:2:cünkü eşim yıllardır teoman diyor..teomanın anlamı bile yok b.hun hükümdarınn babasıymıs :sm_confused:

canım hadi eşini anlarımda kayınvalideler kayınpederlerde isime müdehale ediyorlarya işte ona gıcık oluyorum.Gerçi yine gelinler olarak bizim sözümüz geçer,biz ne istersek o konur ama yinede söylenmesi bile hoş olmuyor,çok mu cadı gelinleriz nekaydirigubbakcemile3

Devlet hastaneleri var canım olmazmı ama özellikle istanbulda devlet hastanesine gitmek muayene olmak işkence gibi :1ninca: doğurmak nasıldır Allah bilir :sinifsinif:

Canım özel mesaj atman gerekiyor buradaki mesajları takip etmesi zor olur olumunekankayizsmile

kayınpederim karısmıyor saolsunkaydirigubbakcemile3benim babamında ismi olamıyor malesef babamın adı ahmet soyadımızd türküyenin %60yla aynı kaya ahmet kaya oluyor eşimde asırı sag görüşlü mümkün deil yanikaydirigubbakcemile3valla ben eşimede hayır demeyi düşünüyorum teoman kim?isimler insanları etkiliyor inanıyorum buna gercekten ya kötü bir adamsa..adamdan tarihte bahsedilmiyor bile sadece adı var:roflol:

ay süpersin angel güldürdün beni :))

Allah hep güldürsün canım :)))

ne güzel... gerçekten direkten dönmüssün... kolay aşamalar değil çünkü...

ay yok eşime bile gıcıklanırken kaynanaya kayınpedere ne oluyor.. kimseyi karıştırmam... cadı olmak lazım cadııı...

tabiki var devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor doğumlar ancak işte insan her yere güvenemiyor...mesela ben bir gün kartal eğitim araş. hast. gitmiştim orasıda devlet hast. o zaman kanamam var diye gitmiştim beni bi başıma doğumhaneye gönderdiler ve hayatımda gördüğüm en iğrenç yer olduğunu hala herkese anlatırım...her yer kan revan içinde doğum yapan kadınları bariz görüyorsunuz ve benim henüz çocuğum yok düşünsenize psikolojimi...girmemle çıkmam bir oldu Allah düşürmesin o hastaneye....

bütün hastaneler böyle değil tabii mesela pendik devlet hast çok temiz ama işte herşey sınırlı orda...öyle tek kişilik bir odan filan olmuyor.ve herkesle birlikte doğuruyorsun...ne bir paravan ne bir perde...

uzun lafın kısası özel hastanelerde çok daha rahat oluyor insan ve gittiğin hastaneye göre değişiyor rahatlık ve konforun e buna görede fiyat biçiyorlar

kız ilahi walla... bende buna çok güldüm işte...ya kötü bir adamsa..adamdan tarihte bahsedilmiyor bile sadece adı var :))))))))))))))):roflol:

bizim burda öyle degilde tuhafima gidiyo okudukca.zaten normal dogumda doktor birsey yapmiyor ki ne icin aliyolarsa onca parayisempatiksalakcinniherseyi sen yapiyosun:))

Evet yurt dışında devlet hastaneleri özel hastane gibiymiş :ecrin_bebek:

Sen yine iyi fiyatları duydun, burada bi hastane var normal doğum 8.500 Lira suda doğum da 10 bin filandı galiba akannehir

Evet yurt dışında devlet hastaneleri özel hastane gibiymiş :ecrin_bebek:

Sen yine iyi fiyatları duydun, burada bi hastane var normal doğum 8.500 Lira suda doğum da 10 bin filandı galiba akannehir

off off sorma onlar nasıl fiyatlar öylekafamçokkarıştıcok para lazım bebiş için vallaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…