- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.681
boswer canım yzdırmazsınız nüfusa o behiye desin..kayınvalidem rahmetli benim ama allahtan eşim istemiyor..bizde de bir teoman cekişmesi varohaoldumsmile
sanırım bu isim koyma konusunda çok savaşlar çıkacak :))))
insan hayatında kaç kere doğuruyor Allah aşkına... kendin için ve bebeğin için bence değer... içinin rahat edeceği yer senin için önemli... ben memorialda kontrollerime gidiyordum... şimdi medicine hastanesine gidicem.. eşide orada doktor... benim doktorda orada doğurmuş o zaman bende gözü kapalı gidebilrim herhalde.. :))))))))))))
selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak
Canım fatih medical parka gidiyorum.
medicalpark'ı ben daha pahalı diye biliyordum bilmiyorumkismile
Hangi medicalparka gidiyorsun doktorun kim? bence doktorundan memnunsan değer opuyorumnanaktan
Özel sağlık sigortası olanlara Memorial'ı öneriyorum şiddetle. Benim dr'um dışarıdan geldi. O bile hemşirelerine bayıldı. Çok kaliteliler dedi. ben de ilgilerinden, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Mesela doğum resimlerinden galiba 10 tanesini ücretsiz çekip albüm yaptılar. Bir de ben doğuma inince odama şık bir takım içinde lohusa şerbeti koymuşlar. Dönünce hoş bir süpriz oldu. Gelenlere ikram ettik. Tabi sigorta varsa buraya gidilir. Yoksa 1 sene evvel normal doğum 5750 tl'di.
şimdi normal doğum 6500 tl sezeryan 7500 tl.. özel sağlık sigortası yok canım.. aslında tüp bebeğe başlamadan yapsaydık akıl edemedik.. birkaç operasyonu orada yaptırdım bende memnun kaldım ama .. doğumumu orada yaptıramam şimdi... zaten şimdiye kadar tüp bebek ve öncesi masraflarımız 12000 tl harcadık... bebek olsun diye.. bi çocuk 20000 tl daha doğmadan masraf çıkarırsa way halimize :))) artık mendil sattırır toplarız paraları geri :))))))))))))
şimdi normal doğum 6500 tl sezeryan 7500 tl.. özel sağlık sigortası yok canım.. aslında tüp bebeğe başlamadan yapsaydık akıl edemedik.. birkaç operasyonu orada yaptırdım bende memnun kaldım ama .. doğumumu orada yaptıramam şimdi... zaten şimdiye kadar tüp bebek ve öncesi masraflarımız 12000 tl harcadık... bebek olsun diye.. bi çocuk 20000 tl daha doğmadan masraf çıkarırsa way halimize :))) artık mendil sattırır toplarız paraları geri :))))))))))))
kızlar ben şimdi çıkayımda öğlen yemeği yiyeyim...acıktım yahu....
selam kızlar isimlere başlanmıs negüzel :)
ya cok sitresliyim cok tırsıyorum pazartesi günü amniyosentez yapıcaklar iğneden cok korkuyorum kalbim duracak
ayy evet yaa bende öğrenmek istiyorum ,nerdeyse herkes öğrenmiş sengözlerimebaksanab bir biz kalmışız esrabilmiyorumkismile off taaa aysonu benim randevum en az 10gün sonra gidebilirim..Bende istiyorum öğrenmek... Cinsiyetiniiii...........
Allah yardımcınız olsun canım,desene senin bebiş çok değerli olacak baksana doğmadan daha binleri harcamış.Valla seni okuyunca sızlandığım için suçladındım hakkını helal et canım ama kolay kazanmıyoruz maaşlarımızıdaohaoldumsmile
kizlar orda dogum ücretleri ne kadarda cok bunlar hepsi özel hastane oldugu icin mi böyle akannehirücretsiz sigortanizla dogum yapabileceginiz devlet kurumu yok mu??parasi olamayanlar nasil doguruyo bizim ülkede
hemde nasıl..ama ben galiba erkek olursa mağlup olacm:2:cünkü eşim yıllardır teoman diyor..teomanın anlamı bile yok b.hun hükümdarınn babasıymıs :sm_confused:
kizlar orda dogum ücretleri ne kadarda cok bunlar hepsi özel hastane oldugu icin mi böyle akannehirücretsiz sigortanizla dogum yapabileceginiz devlet kurumu yok mu??parasi olamayanlar nasil doguruyo bizim ülkede
tetlioğluşum bende çoktaaaaaann değerlerimi yazmıştım listeye eklemen için ama eklememişsin :sinifsinif: üzüldümtekrar yazayım belki eklersin ..yaş 24 sat tahmini 7 temmuz , doğum 13 nisan,kilom 61 ,boyum 1,62 ,cinsiyet ve isim henüz belli değil
canım hadi eşini anlarımda kayınvalideler kayınpederlerde isime müdehale ediyorlarya işte ona gıcık oluyorum.Gerçi yine gelinler olarak bizim sözümüz geçer,biz ne istersek o konur ama yinede söylenmesi bile hoş olmuyor,çok mu cadı gelinleriz nekaydirigubbakcemile3
ay süpersin angel güldürdün beni :))
Ben de kaç gündür fiyat almaya çalışıyorum bir türlü cevap vermiyorlar. Sinir oldum.Çok sağol.
Evet sigortan yolsa düşünme zaten. Parana yazık. Sonuçta harcayacağın herşeyi daha sonra yavrun için kullanırsın. Tüp bebek yapanların Allah yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi çok yorucu birşey. Ben de 2 sene hamile kalamadım. Eşimde varikosel vardı. 2 ameliyat oldu. Üstüne bekledik olmayınca tüp bebek yapmaya karar verdik ki o ay hamile olduğumu öğrendim. Yani direkten döndüm. O yüzden az çok biliyorum o safhaları.
canım hadi eşini anlarımda kayınvalideler kayınpederlerde isime müdehale ediyorlarya işte ona gıcık oluyorum.Gerçi yine gelinler olarak bizim sözümüz geçer,biz ne istersek o konur ama yinede söylenmesi bile hoş olmuyor,çok mu cadı gelinleriz nekaydirigubbakcemile3
kayınpederim karısmıyor saolsunkaydirigubbakcemile3benim babamında ismi olamıyor malesef babamın adı ahmet soyadımızd türküyenin %60yla aynı kaya ahmet kaya oluyor eşimde asırı sag görüşlü mümkün deil yanikaydirigubbakcemile3valla ben eşimede hayır demeyi düşünüyorum teoman kim?isimler insanları etkiliyor inanıyorum buna gercekten ya kötü bir adamsa..adamdan tarihte bahsedilmiyor bile sadece adı var:roflol:
canım devlettede var tabi..ama ortlama geliri olan inssnlar da özeli tercih ediyor doğum için..artık coğu özel hastaneninde devlet ile anlasması olduğundan fiyatlar cok uçuk olmuyor..devlettede doğum yapıp memnun olan insanlar tanıyorum tabiki..
Devlet hastaneleri var canım olmazmı ama özellikle istanbulda devlet hastanesine gitmek muayene olmak işkence gibi :1ninca: doğurmak nasıldır Allah bilir :sinifsinif:
bizim burda öyle degilde tuhafima gidiyo okudukca.zaten normal dogumda doktor birsey yapmiyor ki ne icin aliyolarsa onca parayisempatiksalakcinniherseyi sen yapiyosun:))
kız ilahi walla... bende buna çok güldüm işte...ya kötü bir adamsa..adamdan tarihte bahsedilmiyor bile sadece adı var :))))))))))))))):roflol:
bizim burda öyle degilde tuhafima gidiyo okudukca.zaten normal dogumda doktor birsey yapmiyor ki ne icin aliyolarsa onca parayisempatiksalakcinniherseyi sen yapiyosun:))
Evet yurt dışında devlet hastaneleri özel hastane gibiymiş :ecrin_bebek:
Sen yine iyi fiyatları duydun, burada bi hastane var normal doğum 8.500 Lira suda doğum da 10 bin filandı galiba akannehir
Devlet hastaneleri var canım olmazmı ama özellikle istanbulda devlet hastanesine gitmek muayene olmak işkence gibi :1ninca: doğurmak nasıldır Allah bilir :sinifsinif:
bundan sonra doğumiçin fiyat almaya gittigimizde bende öle desemaklinialirimsmiledrlar biraz soyuyorlar burda insanı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?