- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.701
off off sorma onlar nasıl fiyatlar öylekafamçokkarıştıcok para lazım bebiş için vallaeyvahedigeldismile
Haklısın canım,düşününce gözüme gözükmüyorda,diğer hastane fiyatlarını araştırınca gözüme battı galiba.
Hakikaten öyle kaydirigubbakcemile
tabiki var devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor doğumlar ancak işte insan her yere güvenemiyor...mesela ben bir gün kartal eğitim araş. hast. gitmiştim orasıda devlet hast. o zaman kanamam var diye gitmiştim beni bi başıma doğumhaneye gönderdiler ve hayatımda gördüğüm en iğrenç yer olduğunu hala herkese anlatırım...her yer kan revan içinde doğum yapan kadınları bariz görüyorsunuz ve benim henüz çocuğum yok düşünsenize psikolojimi...girmemle çıkmam bir oldu Allah düşürmesin o hastaneye....
bütün hastaneler böyle değil tabii mesela pendik devlet hast çok temiz ama işte herşey sınırlı orda...öyle tek kişilik bir odan filan olmuyor.ve herkesle birlikte doğuruyorsun...ne bir paravan ne bir perde...
uzun lafın kısası özel hastanelerde çok daha rahat oluyor insan ve gittiğin hastaneye göre değişiyor rahatlık ve konforun e buna görede fiyat biçiyorlar
Evet yurt dışında devlet hastaneleri özel hastane gibiymiş :ecrin_bebek:
Sen yine iyi fiyatları duydun, burada bi hastane var normal doğum 8.500 Lira suda doğum da 10 bin filandı galiba akannehir
ne salaklar varya seni öyle oraya yolluyolar.herkesle bir yerde dogurmakta bir tuhaf yanii
hakkatten özel hastane gibi devlet hastanesi oldugu halde.birde hamileyken sigortamiz hepsini karsiliyo bizim cepten para cikmiyo.ben bir de suda dogum yaptim.benim icin hastaneye 4.ooo fr a yakin para ödemis sigorta.evede kagit gelmisti.
[/QUOT
cnm suda doğum nasıl birşey bilinç altını mı buna hazırlıyorsun
ne salaklar varya seni öyle oraya yolluyolar.herkesle bir yerde dogurmakta bir tuhaf yanii
hakkatten özel hastane gibi devlet hastanesi oldugu halde.birde hamileyken sigortamiz hepsini karsiliyo bizim cepten para cikmiyo.ben bir de suda dogum yaptim.benim icin hastaneye 4.ooo fr a yakin para ödemis sigorta.evede kagit gelmisti.
[/QUOT
cnm suda doğum nasıl birşey bilinç altını mı buna hazırlıyorsun
yok bilincli olmadi benim ki,canim suyum geldi hastaneye gittik.suda dogumu hic düsünmemistim.sanci cekerken makinaya bagladilar bebegin kalp atislari icin.ben belden igne istedim ebe bakti gittigimizde 4cm acilma olmus.iste biraz vakit gecti tuvaletim geldi onu yapmaya gittim geldim.gene belden igne istedigimi söyledim bakalim ne kadar acilmis dedi 7 cm olmus:) bebegin saclari görünüyo dedi simdi ben sana igne yapsam 2 saatte etkisini görceksin o zamana kadar bebek coktan gelecek dedi .istiyosan küveti deneyelim önce istemezsen sonra yapariz dedi küvet doldu 20 dkka suya girdim biraz rahatladim ilik su iyi geldi.zaten sonrada dogum basladihastaneye gimemle bebegin dünyaya gelisi toplam 2 saat sürdü .insallah bu seferde normal olursa hersey direk suda dogum istiycem rahat ettim ben simdi bilincliyimbayanssulusmile
yok bilincli olmadi benim ki,canim suyum geldi hastaneye gittik.suda dogumu hic düsünmemistim.sanci cekerken makinaya bagladilar bebegin kalp atislari icin.ben belden igne istedim ebe bakti gittigimizde 4cm acilma olmus.iste biraz vakit gecti tuvaletim geldi onu yapmaya gittim geldim.gene belden igne istedigimi söyledim bakalim ne kadar acilmis dedi 7 cm olmus:) bebegin saclari görünüyo dedi simdi ben sana igne yapsam 2 saatte etkisini görceksin o zamana kadar bebek coktan gelecek dedi .istiyosan küveti deneyelim önce istemezsen sonra yapariz dedi küvet doldu 20 dkka suya girdim biraz rahatladim ilik su iyi geldi.zaten sonrada dogum basladihastaneye gimemle bebegin dünyaya gelisi toplam 2 saat sürdü .insallah bu seferde normal olursa hersey direk suda dogum istiycem rahat ettim ben simdi bilincliyimbayanssulusmile
çok şanslısın valla,yurtdışında suda doğum çok yaygın,ama tr.de henüz bilen yok doğru
dürüst..riskleri var tabi,ama her doğumda olduğu kadar,gerçekten iyi yapıldığını bilsem
kesinlikle suda yapardım bende..burda bodrumda bir klinik var ama ben güvenemiyorum..
bende kontroller için özel bir kliniğe gidiyrum ve dr.dan çok memnunum..
doğumu da 2 tane hastanede yaptırıyor..özel bodrum ve alman hastanesi(universal)
alman hastanesi biraz daha pahalı tabi,özel bodrumda normal 1800,sezeryan 2300 TL.
henüz hastaneyi görmedim ama sanırım burda yapıcam..delikafadulden
kızlar 3lü test yaptıracakmısınız?ben artık düşünmüyorum yaptırmayı..dün bir doğum hikayesi okudum tamamen inancım kayboldu bu testlere..kesin sonuc aminosentez onun içinde artık cok gec cünkü eger bebeğim anormalse bile 4 aylık bir bebişe kıyamam kesinlikle..o yüzden Allaha emanet bebeğim fikrimdeğismezse yaptırmycam..
kızlar 3lü test yaptıracakmısınız?ben artık düşünmüyorum yaptırmayı..dün bir doğum hikayesi okudum tamamen inancım kayboldu bu testlere..kesin sonuc aminosentez onun içinde artık cok gec cünkü eger bebeğim anormalse bile 4 aylık bir bebişe kıyamam kesinlikle..o yüzden Allaha emanet bebeğim fikrimdeğismezse yaptırmycam..
doğumun biraz rahat geçmiş sanki insallah benim ki de öyle olur ben hamile kalmadan önce doğumu düşünmek bile istemiyordum aşırı derece de bir korku vardı hamile kaldığımı öğrenince bilinç altımı bu korkulardan kurtarmak için hergün bir sayfa telkin cümlesi yazdım sanırım işe yaradı şu an daha rahatım ve dünyanın en güzel doğumunu gerçekleştirecemyok bilincli olmadi benim ki,canim suyum geldi hastaneye gittik.suda dogumu hic düsünmemistim.sanci cekerken makinaya bagladilar bebegin kalp atislari icin.ben belden igne istedim ebe bakti gittigimizde 4cm acilma olmus.iste biraz vakit gecti tuvaletim geldi onu yapmaya gittim geldim.gene belden igne istedigimi söyledim bakalim ne kadar acilmis dedi 7 cm olmus:) bebegin saclari görünüyo dedi simdi ben sana igne yapsam 2 saatte etkisini görceksin o zamana kadar bebek coktan gelecek dedi .istiyosan küveti deneyelim önce istemezsen sonra yapariz dedi küvet doldu 20 dkka suya girdim biraz rahatladim ilik su iyi geldi.zaten sonrada dogum basladihastaneye gimemle bebegin dünyaya gelisi toplam 2 saat sürdü .insallah bu seferde normal olursa hersey direk suda dogum istiycem rahat ettim ben simdi bilincliyimbayanssulusmile
çok şanslısın valla,yurtdışında suda doğum çok yaygın,ama tr.de henüz bilen yok doğru
dürüst..riskleri var tabi,ama her doğumda olduğu kadar,gerçekten iyi yapıldığını bilsem
kesinlikle suda yapardım bende..burda bodrumda bir klinik var ama ben güvenemiyorum..
bende kontroller için özel bir kliniğe gidiyrum ve dr.dan çok memnunum..
doğumu da 2 tane hastanede yaptırıyor..özel bodrum ve alman hastanesi(universal)
alman hastanesi biraz daha pahalı tabi,özel bodrumda normal 1800,sezeryan 2300 TL.
henüz hastaneyi görmedim ama sanırım burda yapıcam..delikafadulden
birak dogumu,dogum sonrasi 1 hafta hastanede kaldim bizim sipa emmeyi ögrenemedi. yemek icin bile hergün bir kadin geliyo ne yemek istedigimizi soruyo menüyü beraberce seciyoduk..gercekten güzel bakiyolar.insana deger veriyolar..
zaten en güvenilir sonuc veren 2 li test :%90,burda o dediklerin yapilmiyo.bence bizim memlekette hersey para tuzagi.hamilelerde bilmiyo korkup genelde ne derse yaptirmaya calisiyo.normal bir doktor 20.haftada yapilan ayrintili ultrasonda bakinca, o dedigin testlerden daha saglikli sonuc aliyomus.
zaten en güvenilir sonuc veren 2 li test :%90,burda o dediklerin yapilmiyo.bence bizim memlekette hersey para tuzagi.hamilelerde bilmiyo korkup genelde ne derse yaptirmaya calisiyo.normal bir doktor 20.haftada yapilan ayrintili ultrasonda bakinca, o dedigin testlerden daha saglikli sonuc aliyomus.
doğumun biraz rahat geçmiş sanki insallah benim ki de öyle olur ben hamile kalmadan önce doğumu düşünmek bile istemiyordum aşırı derece de bir korku vardı hamile kaldığımı öğrenince bilinç altımı bu korkulardan kurtarmak için hergün bir sayfa telkin cümlesi yazdım sanırım işe yaradı şu an daha rahatım ve dünyanın en güzel doğumunu gerçekleştirecem
insallah canim insallah.hersey kafada bitiyo zaten.bende hic düsünmemistim dogum nasil olucak diye ya$ayip görcez demistim.insallah bu seferde kolay dogurabilirim.eyvahedigeldismile:))) hepimize rabbim kolay dogumlar nasip etsin.:Saruboceq:
tatlım en son kontrolümde dr.a sordum 3lü ve 4lü yapıcaz mı diye..
oda omurgasını inceledi,ve çok güzel dedi açıklık yok,oyuzden gerek yok dedi
zaten 2li değerli de iyi olduğu için,sadece 4lü de afp testi var kan testi o önemli
ona bakabiliriz dedi..ama yine de kararı bana bıraktı..
[sıze="2"]
[/sıze]
benim drum bütün testleri yapma taraftarı..maddi olarak önemli değil ama mnevi olark cok etkiliyor beni...cok dr değiştirdim ya bu 3.dr ama bu da enteresan bir sahsiyet..sanırım en sonunda özel muaynehaneye gitcem özel hastanede ilgili değil yeterince:sinifsinif:
ayrıntılı ultrason demişken kızlar ayrıntılı ultrason fiyatlarıda uçmuş
siz nerde yaptıracaksınız sınuçta yaklaşıyo benim 15+0 olduk bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?