2011 Nisan Anneleri

Haklısın canım,düşününce gözüme gözükmüyorda,diğer hastane fiyatlarını araştırınca gözüme battı galiba.

ay tatlım bende medical park s.gaziye gidiyorum inş. burda da fiyatlar fatihteki gibi değildir..Bu kadar olabileceğini hiç düşünmediğim için hiçde sormadım.ilk fırsatta sorucam ama..çokmuş yaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne salaklar varya seni öyle oraya yolluyolar.herkesle bir yerde dogurmakta bir tuhaf yanii

Evet yurt dışında devlet hastaneleri özel hastane gibiymiş :ecrin_bebek:

Sen yine iyi fiyatları duydun, burada bi hastane var normal doğum 8.500 Lira suda doğum da 10 bin filandı galiba akannehir

hakkatten özel hastane gibi devlet hastanesi oldugu halde.birde hamileyken sigortamiz hepsini karsiliyo bizim cepten para cikmiyo.ben bir de suda dogum yaptim.benim icin hastaneye 4.ooo fr a yakin para ödemis sigorta.evede kagit gelmisti.

Benim doktorumda özel ve özel hastanede epiduralli normal doğuma 3.000 tl dedi..Benim sezeryan olacak fiyatta yardımcı olurum dedi...Fiyatlar gerçekten yüksekmiş...

kızlar 3lü test yaptıracakmısınız?ben artık düşünmüyorum yaptırmayı..dün bir doğum hikayesi okudum tamamen inancım kayboldu bu testlere..kesin sonuc aminosentez onun içinde artık cok gec cünkü eger bebeğim anormalse bile 4 aylık bir bebişe kıyamam kesinlikle..o yüzden Allaha emanet bebeğim fikrimdeğismezse yaptırmycam..

zaten en güvenilir sonuc veren 2 li test :%90,burda o dediklerin yapilmiyo.bence bizim memlekette hersey para tuzagi.hamilelerde bilmiyo korkup genelde ne derse yaptirmaya calisiyo.normal bir doktor 20.haftada yapilan ayrintili ultrasonda bakinca, o dedigin testlerden daha saglikli sonuc aliyomus.

tatlım en son kontrolümde dr.a sordum 3lü ve 4lü yapıcaz mı diye..
oda omurgasını inceledi,ve çok güzel dedi açıklık yok,oyuzden gerek yok dedi
zaten 2li değerli de iyi olduğu için,sadece 4lü de afp testi var kan testi o önemli
ona bakabiliriz dedi..ama yine de kararı bana bıraktı..

cok sğol canım ya sen beni hep bu konularda cok rahatlattınolumunekankayizsmileyaptırmyı artık istemiyorum biliyorsun 2li teste cok takmıstım..20.haftada ayrıntılı ultrason hımm bizim burdaki drlar aslında cok umursamaz.. sadece hastane protokolünü uyguluyorlar tesrler içindelmaz:yurtdısında olduğun için ck sanslısın özellikle sağlık konusunda..

eveet aynen öyle,2li testin doğruluğu daha çok..doktorumda söledi
ki bende okuduğum kadarıyla öyle..dediğin gibi bizim ülkemizde milletin
iliğini sömürmeye uğraşıyorlar..mesela yurtdışında 3 aya kadar ultrasona bile
girmiyorlar değil mi..yabancı bir yazarın kitabını okuyorum orda anlatıyordu..

benim drum bütün testleri yapma taraftarı..maddi olarak önemli değil ama mnevi olark cok etkiliyor beni...cok dr değiştirdim ya bu 3.dr ama bu da enteresan bir sahsiyet..sanırım en sonunda özel muaynehaneye gitcem özel hastanede ilgili değil yeterince:sinifsinif:

ayrıntılı ultrason demişken kızlar ayrıntılı ultrason fiyatlarıda uçmuş
siz nerde yaptıracaksınız sınuçta yaklaşıyo benim 15+0 olduk bugün

mrb cnm haklısın manevı olark bu testler öçok etkılıyor cıkana kadar neler gecıyor aklımızdan.benım dr uçlu yapmıycaz dedı 4lu yapacak bırde ıstersen bunun ıçın prof gonderebılırım senı dedı oda çok pahalı muayenesı bende once sız bakın gereklı gorurusenız gıderım dedım aayrıca bana lıste verdı bı çok test var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…