- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.721
mrb cnm haklısın manevı olark bu testler öçok etkılıyor cıkana kadar neler gecıyor aklımızdan.benım dr uçlu yapmıycaz dedı 4lu yapacak bırde ıstersen bunun ıçın prof gonderebılırım senı dedı oda çok pahalı muayenesı bende once sız bakın gereklı gorurusenız gıderım dedım aayrıca bana lıste verdı bı çok test var sırada
cok sğol canım ya sen beni hep bu konularda cok rahatlattınolumunekankayizsmileyaptırmyı artık istemiyorum biliyorsun 2li teste cok takmıstım..20.haftada ayrıntılı ultrason hımm bizim burdaki drlar aslında cok umursamaz.. sadece hastane protokolünü uyguluyorlar tesrler içindelmaz:yurtdısında olduğun için ck sanslısın özellikle sağlık konusunda..
eveet aynen öyle,2li testin doğruluğu daha çok..doktorumda söledi
ki bende okuduğum kadarıyla öyle..dediğin gibi bizim ülkemizde milletin
iliğini sömürmeye uğraşıyorlar..mesela yurtdışında 3 aya kadar ultrasona bile
girmiyorlar değil mi..yabancı bir yazarın kitabını okuyorum orda anlatıyordu..
bu pelvik muayene galiba catı muayenesi..doğum yapan tüm ark.en kötüsünün catı muatenesi olduğunu söylüyorbilmiyorumkismile11-14.hafta ıkılı test(11-14 testi)
16-20.hafta - üçlü test
20-23.hafta-1.detaylı ultrasonografi
2.renkli doppler ultrasonografi
24-28.hafta şeker tarama testi
30i.haftadan sonra-NST
34-36 hafta-tam kan sayımı,TIT,HBsAg vd.icelemeler
36-38.hafta - pelvik muyene
bilgınız olsun ıstedım
bu pelvik muayene galiba catı muayenesi..doğum yapan tüm ark.en kötüsünün catı muatenesi olduğunu söylüyorbilmiyorumkismile
bu pelvik muayene galiba catı muayenesi..doğum yapan tüm ark.en kötüsünün catı muatenesi olduğunu söylüyorbilmiyorumkismile
nesi kötüymüs ki doktor elini sokup alttan bakiyo sadece hic birsey anlamiyosun biledelikafadulden
bu guatir testi en basta hamile kalir kalinmaz yapiliyo.hani bir sürü kan testi yapiyolarya aids ten tut baska bircok seyin bakildigi.eger bir sorun varsa ilaca baslaniyo en azindan benim ölye oldu.benim hamileliklerimde alcak guatir cikiyo ve 9 ay ilac kullaniyorum.
kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi
kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi
negatif olunca sonuc iyi oluyo bilidigim.gözün aydin.darisi diger bekleyenlere..
kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi[/QUO
gözün aydın cnm darısı sonuç bekleyenlerin başına
hayatım dr un sorun yok dediyse için rahat olsun bebiş iyi masallah
ben gorumcemın dogumuna gırmıştım ayy ebe ıkıde bır parmkla bakıyor açıldımı dr gelıp gıdıp bakıyor aslında normal dogum korkuldugu kadar değil ama ışte kendını o on orda duşunmek kotu tam bbek çıkarken çıktım dayanamdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?