- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.741
senin dogumda isin nee:))) normal dogum sadece nefes alip vermeden baska birsey degil sanci gelince nefesi dogru alip veriyosun sanci gecince birsey kalmiyo zaten bir sonraki sanciya kadarzemuszemusdogum tam baslayincada zaten Allah tarafindan ikinma hissi geliyo yine dogru nefesle ikinmayida yaptinmi cikti i$te sana
cocuk:ecrin_bebek:benim dogumda gikim bile cikmadi:lepi: trde hep duyuyodum bagira bagira doguruyolar diye.
senin dogumda isin nee:))) normal dogum sadece nefes alip vermeden baska birsey degil sanci gelince nefesi dogru alip veriyosun sanci gecince birsey kalmiyo zaten bir sonraki sanciya kadarzemuszemusdogum tam baslayincada zaten Allah tarafindan ikinma hissi geliyo yine dogru nefesle ikinmayida yaptinmi cikti i$te sana
cocuk:ecrin_bebek:benim dogumda gikim bile cikmadi:lepi: trde hep duyuyodum bagira bagira doguruyolar diye.
sen daha önce normal doğum yaptın galiba tatlım
bende normal istiyorum ama çocuğumu vakumla çekerler diye çoook korkuyorum
sorma ne bılım gırdım işte ozamn kocası gırmek ıstemedı ama sonunda gobek bagına kocası kestı.ben dıyorum eşime sende gır gırmem dıyo kımsede tavsıye etmıyo zaten gırmesını etkılenıyormuş oyle gorunce.maşallah sana valla bagıra bagıra dogurdu
sen daha önce normal doğum yaptın galiba tatlım
bende normal istiyorum ama çocuğumu vakumla çekerler diye çoook korkuyorum
benim esimde girmisti.gelsin zatenkaydirigubbakcemile ne o öyle tek basima yapmadim ben o cocugu gelip görsün ne yasiyorum.benimkide soguk havluyla hep alnimi silmisti.yinede birinin olmasi güc veriyo insana.
evet canim normal dogum yaptim.insallah bu seferde öyle kismet olur.dogum bitiyo hersey normale dönüyo hayatta.insallah vakumluk bir sorun olmaz canim.
vakummu ayy ben bunu hiç duymadımohaoldumsmile
kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi
benim esimde girmisti.gelsin zatenkaydirigubbakcemile ne o öyle tek basima yapmadim ben o cocugu gelip görsün ne yasiyorum.benimkide soguk havluyla hep alnimi silmisti.yinede birinin olmasi güc veriyo insana.
benim norml doğum imkansız canım sezeryan kesin..normal imkanı olsa yapardım belki:ecrin_bebek:bebeği çıkaramazsan vakum la çekiyolarmış korkma ama binde bir oluyo sanırım
evet canim normal dogum yaptim.insallah bu seferde öyle kismet olur.dogum bitiyo hersey normale dönüyo hayatta.insallah vakumluk bir sorun olmaz canim.
gözün aydın canım .. :))))
oh maşallah sana... Herkese öyle kolay doğum nasip olsun ... Normal doğurasım geldi o kadar yani :))))
doğru walla bizim kocişler ne çektiğimizi bilmiyolar.. Midem bulanıyo bütün gebeler yaşıyo diyo... Ulan bütün gebeler 24 saat mide bulantısımı yaşıyor... Etrafımdaki hiçkimse yaşamamış yaa((( anlamıyolarrrrrrrr.... Göstermek lazım o yüzden...
benim norml doğum imkansız canım sezeryan kesin..normal imkanı olsa yapardım belki:ecrin_bebek:
saol tatlımmmm
benim eşim de girmek istiyo doğuma ama benim doktor cins galiba eşleri doğuma almıyormuş iyi bişey değil diyo yani kimsenin görmek istemeyeceği bi halde oluyorsun ve eşlerde bundan çok etkileniyor diyo
saol tatlımmmm
benim eşim de girmek istiyo doğuma ama benim doktor cins galiba eşleri doğuma almıyormuş iyi bişey değil diyo yani kimsenin görmek istemeyeceği bi halde oluyorsun ve eşlerde bundan çok etkileniyor diyo
neden ki tatlım doktor bana normal doğum diyip duruyo sende ne sorun var
işte benım gorumcemın kocası son anda gırmesıne ragmen hala dıyomuş karısına etkılendım senı o halde gorunce cınsellıgı bıle etkılıyomuş ama bence o kışıye gore değişir
aslında doğruluk payıda çok yüksek.. bende aslında istemem öyle görmesini.. zaten benimkisi benden önce doğurur herhalde :)))))))))))
kasık fıtığım var var hayatım zorlamada boğulma riski var dr cok öksürmemeye dikkat et bile dedi:gitme:cok kilo almam yasakohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?