2011 Nisan Anneleri

sorma ne bılım gırdım işte ozamn kocası gırmek ıstemedı ama sonunda gobek bagına kocası kestı.ben dıyorum eşime sende gır gırmem dıyo kımsede tavsıye etmıyo zaten gırmesını etkılenıyormuş oyle gorunce.maşallah sana valla bagıra bagıra dogurdu

sen daha önce normal doğum yaptın galiba tatlım
bende normal istiyorum ama çocuğumu vakumla çekerler diye çoook korkuyorum

benim esimde girmisti.gelsin zatenkaydirigubbakcemile ne o öyle tek basima yapmadim ben o cocugu gelip görsün ne yasiyorum.benimkide soguk havluyla hep alnimi silmisti.yinede birinin olmasi güc veriyo insana.

sen daha önce normal doğum yaptın galiba tatlım
bende normal istiyorum ama çocuğumu vakumla çekerler diye çoook korkuyorum

evet canim normal dogum yaptim.insallah bu seferde öyle kismet olur.dogum bitiyo hersey normale dönüyo hayatta.insallah vakumluk bir sorun olmaz canim.

ay inşallah yapılmayacak bişey değil dimi normal doğum gözde büyütmemek lazım sen beni motive et her an sezeryana dönecek gibiyim benim doktorda isteğe bağlı sezeryan yapmıyor

kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi

gözün aydın canım .. :))))

oh maşallah sana... herkese öyle kolay doğum nasip olsun ... normal doğurasım geldi o kadar yani :))))

benim esimde girmisti.gelsin zatenkaydirigubbakcemile ne o öyle tek basima yapmadim ben o cocugu gelip görsün ne yasiyorum.benimkide soguk havluyla hep alnimi silmisti.yinede birinin olmasi güc veriyo insana.

doğru walla bizim kocişler ne çektiğimizi bilmiyolar.. midem bulanıyo bütün gebeler yaşıyo diyo... ulan bütün gebeler 24 saat mide bulantısımı yaşıyor... etrafımdaki hiçkimse yaşamamış yaa ((( anlamıyolarrrrrrrr.... göstermek lazım o yüzden...

tabı guç verır o an kı psıkolojısıne baglı gelemzse annemı alırım yanımabilmiyorumkismile

saol tatlımmmm
benim eşim de girmek istiyo doğuma ama benim doktor cins galiba eşleri doğuma almıyormuş iyi bişey değil diyo yani kimsenin görmek istemeyeceği bi halde oluyorsun ve eşlerde bundan çok etkileniyor diyo

işte benım gorumcemın kocası son anda gırmesıne ragmen hala dıyomuş karısına etkılendım senı o halde gorunce cınsellıgı bıle etkılıyomuş ama bence o kışıye gore değişir

aslında doğruluk payıda çok yüksek.. bende aslında istemem öyle görmesini.. zaten benimkisi benden önce doğurur herhalde :)))))))))))

işte benım gorumcemın kocası son anda gırmesıne ragmen hala dıyomuş karısına etkılendım senı o halde gorunce cınsellıgı bıle etkılıyomuş ama bence o kışıye gore değişir

öyle tatlım ama etkilenmemek elde değil yani normal doğum izledim ben fena oldum yabancı bi kadın tanımam etmem insan karısını öyle görünce nasıl olur

aslında doğruluk payıda çok yüksek.. bende aslında istemem öyle görmesini.. zaten benimkisi benden önce doğurur herhalde :)))))))))))

benimkide bayılır filan ya manyak olur girmesin istemem ama arkadaşım çok istiyo yanında olmak istiyorum diyo o sezeryanla doğum yaptı her anında yanındaydım şimdi oda benim doğuma girmek istiyo hatta sünnet kirvemiz bile onlarmış bebişimide emzirecekmiş süt annesi olacakmış

insallah kizlar hepimiz yada cogumuz normal doguralim söyleee.ama diyodumki cok uzun bir süre sanci cekersem kesin belden igne yaptiririm bu sefer.2 saat gene cekiliyoda herzaman böyle olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…