- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.761
öyle tatlım ama etkilenmemek elde değil yani normal doğum izledim ben fena oldum yabancı bi kadın tanımam etmem insan karısını öyle görünce nasıl olur
insallah kizlar hepimiz yada cogumuz normal doguralim söyleee.ama diyodumki cok uzun bir süre sanci cekersem kesin belden igne yaptiririm bu sefer.2 saat gene cekiliyoda herzaman böyle olmayabilir.
kızlar ikili test sonucum çıktı sanırım bi sorun yok yani trisomy 21 negatif trisomy 13/18 negatif çıkmış bi sorun yok değilmi
gözün aydın canım...sorun yoktur tabi..onların değerleri oluyor sadece..
offf zor be tatlım allahım sağ salim atlatmana yardım etsin hamileliğinide doğumunuda
çok saol tatlımm değerlere göre bu negatifler çıkıyo dimi tatlım bi sorun olsa negatif çıkmazdı
hepinize iyi tatiller nisan annişleri, kendinize ve minnoşlara iyi bakın...pazartesi görüşmek üzere...allaha emanet olun...
tabiki canım..belli bir değere göre pozitif çıkar..
merak etme,bir problem yoktur,ferah tut içini yerimseniben
hepinize iyi tatiller nisan annişleri, kendinize ve minnoşlara iyi bakın...pazartesi görüşmek üzere...allaha emanet olun...[/Q
güle güle kendine iyi bak .
yok bilincli olmadi benim ki,canim suyum geldi hastaneye gittik.suda dogumu hic düsünmemistim.sanci cekerken makinaya bagladilar bebegin kalp atislari icin.ben belden igne istedim ebe bakti gittigimizde 4cm acilma olmus.iste biraz vakit gecti tuvaletim geldi onu yapmaya gittim geldim.gene belden igne istedigimi söyledim bakalim ne kadar acilmis dedi 7 cm olmus:) bebegin saclari görünüyo dedi simdi ben sana igne yapsam 2 saatte etkisini görceksin o zamana kadar bebek coktan gelecek dedi .istiyosan küveti deneyelim önce istemezsen sonra yapariz dedi küvet doldu 20 dkka suya girdim biraz rahatladim ilik su iyi geldi.zaten sonrada dogum basladihastaneye gimemle bebegin dünyaya gelisi toplam 2 saat sürdü .insallah bu seferde normal olursa hersey direk suda dogum istiycem rahat ettim ben simdi bilincliyimbayanssulusmile
Ben epiduralli normal doğum yaptım. Epidural hemen etkisini gösterdi. o takıldı 5 dk bile sürmedi sancım kesildi. Suda soğum bana itici geliyor. Bir video izledim. Hoş gelmedi gözüme. Tabi o an insanın gözü bişey görmüyor ya:))
Benim doktorumda özel ve özel hastanede epiduralli normal doğuma 3.000 tl dedi..Benim sezeryan olacak fiyatta yardımcı olurum dedi...Fiyatlar gerçekten yüksekmiş...
Acıbadem Maslak'tan fiyat aldım. 2500 civarında normal doğum. Epiduralle 4000 tl. Ne kadar fark alıyorlar. Memorialde fark almıyorlar. Tutturabildiklerine yani. Ocak ayında yeniden değişecekmiş.
tatlım son ana kadar evde vakit geçir diyolar hep doğumhanede sancı çektiriyolarmış hastanede oda psikolojini bozuyomuş sen nediyosun benim evle hastane arası 5 dakika evde beklemek en iyisi değilmi
Bence de mümkün olduğunca evde bekleyin derim. Özellikle ilk doğum uzun sürüyor. Hastaneye gideni valla affetmiyorlar. Lavman, serum, nst üçlüsü ile başlayıp saat başı muayene edip canına okuyorlar. Beni 7 kez muayene ettiler. En sonunda ağladım.
benim fikrimce eşler doğuma girmeli..
nasıl çocuk beraber yapılıyorsa o an da beraber olunmalı..ama doğum olayını
izlemek değil yanında olmak,yanımda olsun,elimi sımsıkı tutsun,terimi silsin..
başımı saçlarımı okşasın,beni sakinleştirmeye çalışsın, hatta nefesimi düzenlemeye
yardım etsin benimle nefes alıp versin...istiyorum..yani oda herşeyi hissetsin..
ama doğum olayını izlemek pek tabiki etkiler,hatta bazı hassas erkekler
suçluluk bile duyabilir içten içe..
Ben eşimi bu sefer istemiyorum. Geçen sefer refakatçi kaldı. Odaya muayeneye geldiler. Arkası dönük yatıyordu. Hemşire ile konuşmalarımızı duyunca bayıldı. Bir de onu ayıltmaya uğraştım karnımı tuta tuta. O yüzden eşiniz evhamlıysa hiç doğuma falan sokmayın derim.
tatlım son ana kadar evde vakit geçir diyolar hep doğumhanede sancı çektiriyolarmış hastanede oda psikolojini bozuyomuş sen nediyosun benim evle hastane arası 5 dakika evde beklemek en iyisi değilmi
hepinize iyi tatiller nisan annişleri, kendinize ve minnoşlara iyi bakın...pazartesi görüşmek üzere...allaha emanet olun...
Ben epiduralli normal doğum yaptım. Epidural hemen etkisini gösterdi. o takıldı 5 dk bile sürmedi sancım kesildi. Suda soğum bana itici geliyor. Bir video izledim. Hoş gelmedi gözüme. Tabi o an insanın gözü bişey görmüyor ya:))
o zaman ebe benimi kandirdi ne:uhm: bu sefer direkt igne mi istesemsempatiksalakcinni
skorpion , ipeğimu sağolun ya offf inşallah sağ salim gelir bebişler
aminnnnnn canim.hepimizin insallah.bir gecse $u aylar.toplamda 9 ay cok uzun yaa.:sm_cool:
[/QUOTçok sabırsızlanıyorum ben de
o zaman ebe benimi kandirdi ne:uhm: bu sefer direkt igne mi istesemsempatiksalakcinni
7 cm açılmada zaten epidural yapmıyorlar.
4 cm'ken yapılıyor galiba. Benim tam kabustu doğumum. Açılma olmadı. Çok bekledik. Sancım da tavan oldu. Ona rağmen 3 cm anca açıldı. En sonunda epidural taktılar suni sancıyı bastılar. Açıldı. Açılmasaydı sezeryana alacaklardı. 7 cm olunca doğumhaneye aldılar 12 dk sonra doğurdum. Aslında basit bir olay da benim gibi bahtsız bedevileri kutup ayısı buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?