2011 Nisan Anneleri

insallah kizlar hepimiz yada cogumuz normal doguralim söyleee.ama diyodumki cok uzun bir süre sanci cekersem kesin belden igne yaptiririm bu sefer.2 saat gene cekiliyoda herzaman böyle olmayabilir.

tatlım son ana kadar evde vakit geçir diyolar hep doğumhanede sancı çektiriyolarmış hastanede oda psikolojini bozuyomuş sen nediyosun benim evle hastane arası 5 dakika evde beklemek en iyisi değilmi

hepinize iyi tatiller nisan annişleri, kendinize ve minnoşlara iyi bakın...pazartesi görüşmek üzere...allaha emanet olun...

benim fikrimce eşler doğuma girmeli..
nasıl çocuk beraber yapılıyorsa o an da beraber olunmalı..ama doğum olayını
izlemek değil yanında olmak,yanımda olsun,elimi sımsıkı tutsun,terimi silsin..
başımı saçlarımı okşasın,beni sakinleştirmeye çalışsın, hatta nefesimi düzenlemeye
yardım etsin benimle nefes alıp versin...istiyorum..yani oda herşeyi hissetsin..
ama doğum olayını izlemek pek tabiki etkiler,hatta bazı hassas erkekler
suçluluk bile duyabilir içten içe..

tatlım son ana kadar evde vakit geçir diyolar hep doğumhanede sancı çektiriyolarmış hastanede oda psikolojini bozuyomuş sen nediyosun benim evle hastane arası 5 dakika evde beklemek en iyisi değilmi

bencede evde cekmek en iyisi.benim sancilarim dogumdan 1 hafta önce baslamisti.taa haftasina suyum geldi.hep evde cektim bende.

kızlar içimde bişeyler hissediyorum sanki organlarım hareket ediyo bebek hareketi mi yoksa bağırsak mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…