- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.781
kızlar içimde bişeyler hissediyorum sanki organlarım hareket ediyo bebek hareketi mi yoksa bağırsak mı sizce
7 cm açılmada zaten epidural yapmıyorlar.
4 cm'ken yapılıyor galiba. Benim tam kabustu doğumum. Açılma olmadı. Çok bekledik. Sancım da tavan oldu. Ona rağmen 3 cm anca açıldı. En sonunda epidural taktılar suni sancıyı bastılar. Açıldı. Açılmasaydı sezeryana alacaklardı. 7 cm olunca doğumhaneye aldılar 12 dk sonra doğurdum. Aslında basit bir olay da benim gibi bahtsız bedevileri kutup ayısı buluyor.
anlasildi simdi niye yapmadiklari.ben hastaneye gittigimde zaten 4 cm di orda beklerken falan zaten 7 cm olmustu kafasini görüyodu.ondan yapmamislardir birazda beni oyalamak icin söyledi belkide 2 saatte etki edecek diye
14+3 oldu bugün
14+3 oldu bugün
anlasildi simdi niye yapmadiklari.ben hastaneye gittigimde zaten 4 cm di orda beklerken falan zaten 7 cm olmustu kafasini görüyodu.ondan yapmamislardir birazda beni oyalamak icin söyledi belkide 2 saatte etki edecek diye
İlk gittiğinde yapsaydı olurdu. Ama sen zaten rahat bir doğum yapmışsın. Seninki kadar süreceğini bilsem epidural istemem. Ne gerek var ki kendimi riske atacam. Bir de epiduralde ıkınma hissi gelmiyor diye karnına bastırıyorlar. Kemiliklerim kırılacak sandım. Hatta durdurdum herkesi ıkınmanın ortasında. Kıracaksınız yavaş bastırın diyince güldüler. Doğumdan sonra 1 hafta yatamadım kalkamadım artık nasıl bir hasar verdilerse.
Yarın kontrolüm var. Bakalım ufaklığım ne yapıyor?
Yine hareketli mi olacak yoksa sakin mi? Cinsiyet için pek umudum yok. Yine de belli olmaz tabi.
ultrasona girmeden çikolata yiyince bebek hareketli oluyor
Ben ıhlamur içicem azıcık yerinde dursun diye.
inşallah cinsiyetinide öğrenirsin bana neden bu kadar erken söyledi iki doktorda erkek dedi hem kendi doktorum hem ikili testi yapan uzman
İlk gittiğinde yapsaydı olurdu. Ama sen zaten rahat bir doğum yapmışsın. Seninki kadar süreceğini bilsem epidural istemem. Ne gerek var ki kendimi riske atacam. Bir de epiduralde ıkınma hissi gelmiyor diye karnına bastırıyorlar. Kemiliklerim kırılacak sandım. Hatta durdurdum herkesi ıkınmanın ortasında. Kıracaksınız yavaş bastırın diyince güldüler. Doğumdan sonra 1 hafta yatamadım kalkamadım artık nasıl bir hasar verdilerse.
galiba yinede herseyin normali iyi.cocuk cikti benim hicbirseyim kalmadi.biraksalar eve gelirdim
Biraz fazla erken değil mi? Senin haftanda her iki cinsiyette de tepecik görüntüsü oluşuyor. National'ın bir belgeselinde izlemiştim. Sonradan şekli değişiyor. Ya penis oluyor ya klitoris. Bence sen çok alıştırma kendini. Hoş haklı çıkma ihtimalleri %50 ki bu bile yüksek bir ihtimal. Yazı tura gibi yani. sempatiksalakcinni
ben ikili test için ultrasona girdiğimde hıçkırık tutmuş yavrumu zıplayıp duruyodu doktor bayaa bi bekledi geçsin diye sonra parmağını emmeye başladı durdu da adam ölçebildi
O hıçkırıklar 9. ayda çok komik oluyor. Sen bile anlıyorsun. Düzenli bir pıt pıt pıt hareketi oluyor. O hıçkırdıkça sen onun adına rahatsız oluyorsun.
galiba yinede herseyin normali iyi.cocuk cikti benim hicbirseyim kalmadi.biraksalar eve gelirdim
Kesinlikle. O an biraz canın yanıyor ki epiduralde o da olmuyor sonrasında harika hissediyorsun. Hoplaya zıplaya bebeğinle ilgileniyorsun. Sütün hemen geliyor, bebek mutlu sen mutlu harika bir doğum şekli. Sezeryan olanlara acıyorum.
evet bende şaşırdım ya
Bence biraz daha sabret canım. En azından 15. haftayı bekle.
Kızım durmuyor. Memeden kesmeye çalışıyorum o yüzden ara emzirme isteyince oyalıyorum. Cüzdanımı halıya döktü ondan da sıkıldı. Ben çıkıyorum. Herkese iyi haftasonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?