2011 Nisan Anneleri

Yarın kontrolüm var. Bakalım ufaklığım ne yapıyor?
Yine hareketli mi olacak yoksa sakin mi? Cinsiyet için pek umudum yok. Yine de belli olmaz tabi.

Yarın kontrolüm var. Bakalım ufaklığım ne yapıyor?
Yine hareketli mi olacak yoksa sakin mi? Cinsiyet için pek umudum yok. Yine de belli olmaz tabi.

inşallah cinsiyetinide öğrenirsin bana neden bu kadar erken söyledi iki doktorda erkek dedi hem kendi doktorum hem ikili testi yapan uzman

inşallah cinsiyetinide öğrenirsin bana neden bu kadar erken söyledi iki doktorda erkek dedi hem kendi doktorum hem ikili testi yapan uzman

Biraz fazla erken değil mi? Senin haftanda her iki cinsiyette de tepecik görüntüsü oluşuyor. National'ın bir belgeselinde izlemiştim. Sonradan şekli değişiyor. Ya penis oluyor ya klitoris. Bence sen çok alıştırma kendini. Hoş haklı çıkma ihtimalleri %50 ki bu bile yüksek bir ihtimal. Yazı tura gibi yani. sempatiksalakcinni

evet bende şaşırdım ya

ben ikili test için ultrasona girdiğimde hıçkırık tutmuş yavrumu zıplayıp duruyodu doktor bayaa bi bekledi geçsin diye sonra parmağını emmeye başladı durdu da adam ölçebildi

O hıçkırıklar 9. ayda çok komik oluyor. Sen bile anlıyorsun. Düzenli bir pıt pıt pıt hareketi oluyor. O hıçkırdıkça sen onun adına rahatsız oluyorsun.

hakkatten nerdeyse 13.haftaya kadar kiz,erkek görüntüsü ayni oluyomus nerdende hemen tahmin yapiyo su doktorlar.benim doktor 13. haftada cinsiyet tahmini icin en tehlikeli hafta demisti.16 dan önce bakmaz bile.

Kızım durmuyor. Memeden kesmeye çalışıyorum o yüzden ara emzirme isteyince oyalıyorum. Cüzdanımı halıya döktü ondan da sıkıldı. Ben çıkıyorum. Herkese iyi haftasonları.[/QUOTE]

güle güle..kizin 11,5 aylik mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…