- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.801
hakkatten nerdeyse 13.haftaya kadar kiz,erkek görüntüsü ayni oluyomus nerdende hemen tahmin yapiyo su doktorlar.benim doktor 13. haftada cinsiyet tahmini icin en tehlikeli hafta demisti.16 dan önce bakmaz bile.
İlk gittiğinde yapsaydı olurdu. Ama sen zaten rahat bir doğum yapmışsın. Seninki kadar süreceğini bilsem epidural istemem. Ne gerek var ki kendimi riske atacam. Bir de epiduralde ıkınma hissi gelmiyor diye karnına bastırıyorlar. Kemiliklerim kırılacak sandım. Hatta durdurdum herkesi ıkınmanın ortasında. Kıracaksınız yavaş bastırın diyince güldüler. Doğumdan sonra 1 hafta yatamadım kalkamadım artık nasıl bir hasar verdilerse.
Bende epidural düşünüyordum ama okuyunca korkmaya başladım,ne yani bastırmadan gelmiyomu bebek,o kadar acıyı çekeceksem ne anladım epiduraldan acısız olsun rahat olsun diye epidural istiyoruzboshayallersmile
9 ay gelse de ne olduğunu anlasam ben çok sabırsızlanıyorum
hakkatten nerdeyse 13.haftaya kadar kiz,erkek görüntüsü ayni oluyomus nerdende hemen tahmin yapiyo su doktorlar.benim doktor 13. haftada cinsiyet tahmini icin en tehlikeli hafta demisti.16 dan önce bakmaz bile.
Kızım durmuyor. Memeden kesmeye çalışıyorum o yüzden ara emzirme isteyince oyalıyorum. Cüzdanımı halıya döktü ondan da sıkıldı. Ben çıkıyorum. Herkese iyi haftasonları.
Bende epidural düşünüyordum ama okuyunca korkmaya başladım,ne yani bastırmadan gelmiyomu bebek,o kadar acıyı çekeceksem ne anladım epiduraldan acısız olsun rahat olsun diye epidural istiyoruzboshayallersmile
ikinma hissini hissetmedigin icin onlar yürütüyo bebegi bastirarak.
bilmiyom ki ayyyy aptala döndüm ben sormadan söylediler bide
ikinma hissini hissetmedigin icin onlar yürütüyo bebegi bastirarak.
Yok canım ya.. Doğum sancısından sonra o an pek bişey anlamıyorsun. Eve gelince acıyor kemiklerin. Korkma. Sen güzel ıkınırsın bastırmayın dersin olur biter. Ben bu sefer çok ellettirmem kendimi açıkçası. 12 dk'da değil de 30 dk'da doğururum.
ben epidural istiyordum.. daha emin değilim ama o anki durumuma göre belki tercih ederim... ama normal doğum kesinlikle istiyorum...
Kızlar kayıplardasınız bu gece...Yeni cinsiyet öğrenenler olmuş gözünüz aydın. bizde yarın öğrencez nasipse.
Test sonuçları güzel gelenlerinde gözü aydın..
Hastalıktan kurtulma yolunda ilerliyorum.Bugün hapşırma kaldı miras.Yarına biter inşallah...
kizlar benim dün kontrolüm vardi- 12bitti 13ncü haftaya girdim..
doktor cinsiyetini bilemedi.. oglumda $IP diye söylemisti 13/14 haftalasinda..
3 hafta sonra gidicem ultrasona tekrar
haha :) onu bi ara bende söylemiştim... öle bi olay verdı kadın ölğnce anlamışlar..içinde taşlaşmış falan... nasıl olmuşsa ıyy ALLAH KORUSUN...bende epidural düşünüyordum ama korkuyorum eşime diyorum doğurmasam hep içimde büyüse .......... tabi şakayerimseniben
kızlr iyi geceler umarım iyisinizdir ya bende bu aksam asırı bas donmesi oldu tansiyonum bayagı bi dusuk tuzlu ayran falan içtim ama bakalım umarım daha iyi olurum gecenın ılerleyen saatlerinde,bide göbüş artık iyicene kaşınmaya ve ara ara karıncalanmaya başladı, bikaç gündür çamaşırmda oldukça açık kahve renginde akıntı gibi bişey oluyor ama ıslaklıgı gecınce lekede kalmıyor anlayamadım noldugunu zaten sık sık çamasır degıstırıyorum herhangibir agrım sızım yok acab bunlar hamılelıkteolağan şeylermi anlayamadım valla ama sanırım ben aşırı pimpirikliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?