2011 Nisan Anneleri

hakkatten nerdeyse 13.haftaya kadar kiz,erkek görüntüsü ayni oluyomus nerdende hemen tahmin yapiyo su doktorlar.benim doktor 13. haftada cinsiyet tahmini icin en tehlikeli hafta demisti.16 dan önce bakmaz bile.

bilmiyom ki ayyyy aptala döndüm ben sormadan söylediler bide

9 ay gelse de ne olduğunu anlasam ben çok sabırsızlanıyorum

Gelir geçer bile. Hamilelik çok özel geri dönülemeyen bir dönem. O yüzden her günün tadını çıkar. Onunla aynı vücut olmanın, yanında her yere taşımanın, hasta mı, aç mı diye düşünmemenin, kimseye bırakmak zorunda kalmamanın keyfini sür derim.

hakkatten nerdeyse 13.haftaya kadar kiz,erkek görüntüsü ayni oluyomus nerdende hemen tahmin yapiyo su doktorlar.benim doktor 13. haftada cinsiyet tahmini icin en tehlikeli hafta demisti.16 dan önce bakmaz bile.

Bence dr'un çok haklı.

Kızım durmuyor. Memeden kesmeye çalışıyorum o yüzden ara emzirme isteyince oyalıyorum. Cüzdanımı halıya döktü ondan da sıkıldı. Ben çıkıyorum. Herkese iyi haftasonları.

güle güle..kizin 11,5 aylik mi??
[/QUOTE]

Yok 16 ayın içinde. Eşek kadar oldu. Artık memmeee diye yakamı çekiştiriyor. 1 yaşından sonra zor oluyor. Kıyamıyorum da ona. Ama yapacak birşey yok. En fazla 20. haftama kadar kesmem lazım.

bilmiyom ki ayyyy aptala döndüm ben sormadan söylediler bide

hayırlısı olsun şekerim,belki doktorların tecrübeye dayalı söylemişlerdir.Kafana takma boşver,biz 13 haftada sorduk bu haftada cinsiyetmi belli olurmuş falan dedi,aaa ama herkes öğrendi falan diye ısrar edince erkek bebeği gibi dedi ama öle dediki ben bile inanamıyorum yani bidahaki kontrolde kız dersede şaşırmamguclubacismile

Ben kaçar kızlarrrr esteem haklısın tatlım allahım hayırlısını versin
hepiinizie iyi akşamlar iyi haftasonların canlarım

Ne olursa olsun normal doğumla sezeryan kıyaslanamaz bile.
Herşeyiyle tercih edeceğim doğum şekli normal doğum olacaktır.Bazı arkadaşlar epiduralsiz öyle kolay doğurdular ki kendileri bile şaşırdılar. Hele bir tanesi sancısı hafif varken hastaneye gitmiş. Dr bakmış ki 7 cm açılmış. Doğumhaneye sokmuşlar. 2 kez ıkınmış oğlu doğmuş. Kolay olmasına kendi bile şok olmuş.
Şimdiden bunları düşünme. Zamanı gelince herşey kendiliğinden yoluna girecek. O an zaten az sonra bebeğini göreceğini düşünerek hiçbirşeyden korkmuyorsun.

kızlar net odaklanamadım bu epidural konusunda ama.. şöle bişey var epiduralin anne üstünde yada bebek üstünde hiç bi olumsuz etkisi yok... doğumdan sonra idrar tutamam yada ayaklarda uyuşma deniliyo..tamamiyle ıkınmada zorlanıp zorlanılmammayla ilgili... kemiklerin ağrısıda bunla alakalı kolaymı kızlar kaslar gevşiyo ve kemikler tabiri caizze yerinden oynuyo...belden aşşasını hissetmiyrsun ve ıkınmaya devam ediyosun... o karna yüklenenler açık va net tamaiyle doktorların rahatlığı tercihleri yada sorumsuzluğu diyicem..çünkü benim arkadaşım hisarda epiduralle yaptı mükemmel..bi tanesi başka hastanede yaptı epiduralle dediki arkadaşım resmen un çuvalı gibi çöktü iki kişi üstüme...dedim bi sorununmu vardı...yoktu ama inanılmaz acı verdiler bize...öle işte bu konuyu çok araştırdım... epiduralin hiçbi olumsuz etkisi yok... ama bi konu var.. kimin uyguladığı... tecrübeli ellerde insan korkmaz...

ben epidural istiyordum.. daha emin değilim ama o anki durumuma göre belki tercih ederim... ama normal doğum kesinlikle istiyorum...

Kızlar kayıplardasınız bu gece...Yeni cinsiyet öğrenenler olmuş gözünüz aydın. bizde yarın öğrencez nasipse.
Test sonuçları güzel gelenlerinde gözü aydın..
Hastalıktan kurtulma yolunda ilerliyorum.Bugün hapşırma kaldı miras.Yarına biter inşallah...

İyi akşamlar canıma.s.
Geçecek inş ben de 1-2 gündür rahatım yoksa ben de sürekli hapşu hapşu 2 dak da bir hapşuruyordum.Geçti çok şükür havalar da biraz yumşadı.Bizim kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor canımcım.Malum okulda çocuklar da hasta devamlı ve sürekli aynı ortamdayız onlarla:1no2:

Ayyy kimsecikler yok millet cumanın tadını çıkarıyor herhalde.Ben de birazdan Deli Saraylıyı izleyeceğim tabi uyumazsam yine:teytey:

kizlar benim dün kontrolüm vardi- 12bitti 13ncü haftaya girdim..
doktor cinsiyetini bilemedi.. oglumda $IP diye söylemisti 13/14 haftalasinda..

3 hafta sonra gidicem ultrasona tekrar

kizlar benim dün kontrolüm vardi- 12bitti 13ncü haftaya girdim..
doktor cinsiyetini bilemedi.. oglumda $IP diye söylemisti 13/14 haftalasinda..

3 hafta sonra gidicem ultrasona tekrar

canım bende 13 haftalıkken gitmiştim benim doktorda söylemedi.bende 2 hafta sonrayı bekliyorum artıkkk:)):uhm:

kızlr iyi geceler umarım iyisinizdir ya bende bu aksam asırı bas donmesi oldu tansiyonum bayagı bi dusuk tuzlu ayran falan içtim ama bakalım umarım daha iyi olurum gecenın ılerleyen saatlerinde,bide göbüş artık iyicene kaşınmaya ve ara ara karıncalanmaya başladı, bikaç gündür çamaşırmda oldukça açık kahve renginde akıntı gibi bişey oluyor ama ıslaklıgı gecınce lekede kalmıyor anlayamadım noldugunu zaten sık sık çamasır degıstırıyorum herhangibir agrım sızım yok acab bunlar hamılelıkteolağan şeylermi anlayamadım valla ama sanırım ben aşırı pimpirikliyim :)

bende epidural düşünüyordum ama korkuyorum eşime diyorum doğurmasam hep içimde büyüse .......... tabi şakayerimseniben
haha :) onu bi ara bende söylemiştim... öle bi olay verdı kadın ölğnce anlamışlar..içinde taşlaşmış falan... nasıl olmuşsa ıyy ALLAH KORUSUN...

CNM o olabilir... bi ara bendede oldu öle koyu sarı gibi ama tam kahverengi değil idrardan sonra geliyodu..meğersem içmeye başladığımız ilaçların etkisiyle oluyomuş..tedirgin olma cnm... inş riski atlattık.. eskiler bebek kemiklenince risk gider derlermiş..gerçektende 12.hft sonra ugsde omiriliğini bile görüyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…