2011 Nisan Anneleri

İyi geceler kızlar. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Maşaallah büyümüş bebişim. Hiç yerinde durmadı sağolsun. Doktor pıldır pıldır maşaallah dedi. Ultrosonda 16+1 çıktı. Cinsiyetimizide öğrendik. Erkek nüfusunda patlama olaca galiba bu yıl. Oğluşumuz olacakmış.gamyoncuiremsu Benim için şok oldu tabi. Farkında olmadan hazırlamışım kendimi kıza. Sağlıklı olsunda en önemlisi o. 3'lü testimizde yapıldı. Sonuçları pazartesi alıcaz İnşaaallah güzel çıkar.

hayirli ,ugurlu olsun oglu$un canim.gercekten liste erkek bebeklerle dolup ta$icak..kaydirigubbakcemile3,bende p.tesi insallah ögrenebilirim:Saruboceq:

amin canim aminnnn:Saruboceq:
hii birde tatlisogluma saglikli bir kiz evladi nasip etsin allahimm..
mubarek ramazan ayinda cok dua ettim.. allahim kabul etsin insallah

hayırlı olsun cnm nıcklerımız nekadada benzıyor yeni farkettim :) ya anneler hissediyor falan diyorlardı ylanmıyoksa baksana sende kız a hazırlamıssın kendini bnm bütün o eglenmek ıcın yaptığımız çin rus tkvimi ve dıgerlerinde de hep erkek çıktı herke ogln olcak senınki dıyor ama bnm için farketmez herkez boyle dedıkçe bende iyicene erkek olduguna ınanmaya basladım ama hayırlısı tabi eşimkız ıstıyor nasılsa ılk bebişimiz benım için hiç farketmez sağlıklı sıhatli olsunda ama insan merak ediyor işte....

..

CNM o olabilir... bi ara bendede oldu öle koyu sarı gibi ama tam kahverengi değil idrardan sonra geliyodu..meğersem içmeye başladığımız ilaçların etkisiyle oluyomuş..tedirgin olma cnm... inş riski atlattık.. eskiler bebek kemiklenince risk gider derlermiş..gerçektende 12.hft sonra ugsde omiriliğini bile görüyosun :)[/QUOTE]

cnm çok saol bu hamilelik donemındeki desteklerini hiçbir zaman unutmayacam ALLAH razı olsun senden zaten cok sukur iyim inşalah riskleri tlamısızdır artık ama bnm onumde bi ucak yolculugu daha var hayırlısıyla bu yolculuklarıda bi atlatsam süper olacak bu arada bu aksam hamıle arkadaslarımla gorustum yıne bıraz once aradı sancıları tutmus gıttıkce sıklasmaya basladı korkuyorum dıyor inşallah ALLAH yardımcısı olurda cabucak dogurur bakalım bu gece olursa yrn guzel haberlerı verırım ınsallah....

cnm çok saol bu hamilelik donemındeki desteklerini hiçbir zaman unutmayacam ALLAH razı olsun senden zaten cok sukur iyim inşalah riskleri tlamısızdır artık ama bnm onumde bi ucak yolculugu daha var hayırlısıyla bu yolculuklarıda bi atlatsam süper olacak bu arada bu aksam hamıle arkadaslarımla gorustum yıne bıraz once aradı sancıları tutmus gıttıkce sıklasmaya basladı korkuyorum dıyor inşallah ALLAH yardımcısı olurda cabucak dogurur bakalım bu gece olursa yrn guzel haberlerı verırım ınsallah....[/QUOTE]

cnm benim allah yardımcın olsun... sizin için daha zor herşey...biz evdeyiz ama siz hep aktif olmalısınız... iyi olmana sevindim..ara ara bizde sıkılıp darlanıyoruz ve hemen kendimizi buraya atıyoruz çok iyi geliyo... sonuna kadar inş böyle gider...

tatlım skorpion.... boşladım biraz burayı.. şükür misafirleride ağırladık bu gün... artık rahatladım... nasılsın cnm.. neler yapıyosun...ah şu baş ağrıları nezaman biter acaba

amin canim aminnnn:Saruboceq:
hii birde tatlisogluma saglikli bir kiz evladi nasip etsin allahimm..
mubarek ramazan ayinda cok dua ettim.. allahim kabul etsin insallah

amin canim o zaman 1 kiz da tatli$ogluma dileyelim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:.herseyin hayirlisi az kaldi hepimiz ögrenecegiz kismetse.sende bir hasteneye gitsene haftaya tekrardan sorarsin cinsiyetini..3 hafta nasil beklenir(

tatlım skorpion.... boşladım biraz burayı.. şükür misafirleride ağırladık bu gün... artık rahatladım... nasılsın cnm.. neler yapıyosun...ah şu baş ağrıları nezaman biter acaba

sagol canim iyiyim.sen nasilsin?iki gündür yogunsun misafirlerle.sanada degisiklik olmustur:))benimde 1 gün agriyo birgün pas geciyo ertesi gün gene geliyoo...insallah onlarda gececek

ya göbişimi koycam ee artık 4. aya gircez az kaldı ama çok komik ne çabuk çıktı ya..gazdı oydu buydu derken artık baya belirgin oldu...ay çok mutluyum çok şükür..............

ya göbişimi koycam ee artık 4. aya gircez az kaldı ama çok komik ne çabuk çıktı ya..gazdı oydu buydu derken artık baya belirgin oldu...ay çok mutluyum çok şükür..............

benimde hamile kalayim ilk aydan belli olur..cok kilom olmadigi icin herhalde göbek hemen firtlar:CüvCüv:ciksin anacim napalim zaten hamileyiz:)))

ay bende bugun hamıle kotu gıydım onla bıbaska cıkıyor göbüş herkez çok söylendi valla nazar degecek diye korktm göbüşümüze.....

Günaydınnnnn papatya,Keja,mesa, bu saatte ayaktasınız,gününüz güzel geçsin.Bugün öğlen olsada gitsem 2 gün yatsam,dün akşam; bi kına bi düğün atlattık ve şuanda işyerindeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…