- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.821
İyi geceler kızlar. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Maşaallah büyümüş bebişim. Hiç yerinde durmadı sağolsun. Doktor pıldır pıldır maşaallah dedi. Ultrosonda 16+1 çıktı. Cinsiyetimizide öğrendik. Erkek nüfusunda patlama olaca galiba bu yıl. Oğluşumuz olacakmış.gamyoncuiremsu Benim için şok oldu tabi. Farkında olmadan hazırlamışım kendimi kıza. Sağlıklı olsunda en önemlisi o. 3'lü testimizde yapıldı. Sonuçları pazartesi alıcaz İnşaaallah güzel çıkar.
hayırlı cumalar arkadaşlar opuyorumnanaktan[/QUO hayırlı cumalar cnm nasılsın
ay o kadar çabuk sayfalar ilerliyorki canım ,sağol allaha şükür dielerim bütün arkadaşlar da her zaman iyi olurlar :lepi:
hayirli ,ugurlu olsun oglu$uncanim.gercekten liste erkek bebeklerle dolup ta$icak..kaydirigubbakcemile3,bende p.tesi insallah ögrenebilirim:Saruboceq:
skorpion heyecanla beklicem senin sonucu cnm..
ben bi süre kendi adima bu konuyu kapaticam .. yoksa meraktan ölücemmm:)
İyi geceler kızlar. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Maşaallah büyümüş bebişim. Hiç yerinde durmadı sağolsun. Doktor pıldır pıldır maşaallah dedi. Ultrosonda 16+1 çıktı. Cinsiyetimizide öğrendik. Erkek nüfusunda patlama olaca galiba bu yıl. Oğluşumuz olacakmış.gamyoncuiremsu Benim için şok oldu tabi. Farkında olmadan hazırlamışım kendimi kıza. Sağlıklı olsunda en önemlisi o. 3'lü testimizde yapıldı. Sonuçları pazartesi alıcaz İnşaaallah güzel çıkar.
..
CNM o olabilir... bi ara bendede oldu öle koyu sarı gibi ama tam kahverengi değil idrardan sonra geliyodu..meğersem içmeye başladığımız ilaçların etkisiyle oluyomuş..tedirgin olma cnm... inş riski atlattık.. eskiler bebek kemiklenince risk gider derlermiş..gerçektende 12.hft sonra ugsde omiriliğini bile görüyosun :)
amin canim aminnnn:Saruboceq:
hii birde tatlisogluma saglikli bir kiz evladi nasip etsin allahimm..
mubarek ramazan ayinda cok dua ettim.. allahim kabul etsin insallah
tatlım skorpion.... boşladım biraz burayı.. şükür misafirleride ağırladık bu gün... artık rahatladım... nasılsın cnm.. neler yapıyosun...ah şu baş ağrıları nezaman biter acaba
sagol canim iyiyim.sen nasilsin?iki gündür yogunsun misafirlerle.sanada degisiklik olmustur:))benimde 1 gün agriyo birgün pas geciyo ertesi gün gene geliyoo...insallah onlarda gececek
ya göbişimi koycam ee artık 4. aya gircez az kaldı ama çok komik ne çabuk çıktı ya..gazdı oydu buydu derken artık baya belirgin oldu...ay çok mutluyum çok şükür..............
benimde hamile kalayim ilk aydan belli olur..cok kilom olmadigi icin herhalde göbek hemen firtlar:CüvCüv:ciksin anacim napalim zaten hamileyiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?