- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.841
Günaydınnnnn papatya,Keja,mesa, bu saatte ayaktasınız,gününüz güzel geçsin.Bugün öğlen olsada gitsem 2 gün yatsam,dün akşam; bi kına bi düğün atlattık ve şuanda işyerindeyim:)
Günaydınlar herkese....[/QUO
günaydın şekerim
günaydın kısllaaarrrr
be nde çalışıyorum maalesef
günaydın cnm c.tesi günleri tam gün çalışıyorum malesef inşallah hepimizin günü güzel geçer
Günaydınlar herkese....
Kızlar muhasebeciler olarak çalışmak boynumuzun borcu sanırım,yanlış meslek seçimini bugün bikez daha görüyorum,millet uyurken biz çalışıyoruzboshayallersmile
ay evet yalnış meslek kesinlikle inşallah bebişim bana şans getirir ve çalışma saatlerim düzelir yada gönlüme göre bir iş bulurum.
ay evet yalnış meslek kesinlikle inşallah bebişim bana şans getirir ve çalışma saatlerim düzelir yada gönlüme göre bir iş bulurum.
pardon izmirde oturuyormuşsun,demekki meslek şehirde dinlemiyor.İnşallah canım inşallah gönlüne göre bir yerde çalışırsın,bebiş olduktan sonrada çalışmayı düşünüyorsun sanırım,bakacak birisi var mı?
Kızlar muhasebeciler olarak çalışmak boynumuzun borcu sanırım,yanlış meslek seçimini bugün bikez daha görüyorum,millet uyurken biz çalışıyoruzboshayallersmile
amin canim aminnnn:Saruboceq:
hii birde tatlisogluma saglikli bir kiz evladi nasip etsin allahimm..
mubarek ramazan ayinda cok dua ettim.. allahim kabul etsin insallah
ayyy canlarım benim ağzınızdan bal damlıyor hayırlısı ile inş dilekleriniz kabul olur ve bıcır bıcır cilveli kızlarımız olurbayanssulusmileamin canim o zaman 1 kiz da tatli$ogluma dileyelim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:.herseyin hayirlisi az kaldi hepimiz ögrenecegiz kismetse.sende bir hasteneye gitsene haftaya tekrardan sorarsin cinsiyetini..3 hafta nasil beklenir(
merhaba kızlar
maşallah 2 günde amma kaynatmışsınız geçmişi gene okuyamadım.
bu aralar düğün telaşımız var giremiyorum sürekli malesef.
nasılsınız bakalım?bebişler nasıl?
neler oldu ben yokkken inşallah kötü bişiler yoktur herkes iyidir.
herkese merhaba
bende Allah nasip ederse nisan 2011 de anne olucam..
şuan 15 haftalık hamileyim..
çok saol bilgilendirdiğin için cnmayyy canlarım benim ağzınızdan bal damlıyor hayırlısı ile inş dilekleriniz kabul olur ve bıcır bıcır cilveli kızlarımız olurbayanssulusmile
slm canım evet arada bakmazsak sayfalar hızlı ilerliyor annelerimiz kaynatıyor maşşallah ...sanırım herkes iyi yavaş yavaş cinsiyetler öğreniliyor..güzel heyecanlar işteee
herkese merhaba
bende Allah nasip ederse nisan 2011 de anne olucam..
şuan 15 haftalık hamileyim..
günaydın bayanlar. yaa bu mide yanması beni öldürcek. yok hiçbişey fayda etmiyor.
hayırlı olsun cnm nıcklerımız nekadada benzıyor yeni farkettim :) ya anneler hissediyor falan diyorlardı ylanmıyoksa baksana sende kız a hazırlamıssın kendini bnm bütün o eglenmek ıcın yaptığımız çin rus tkvimi ve dıgerlerinde de hep erkek çıktı herke ogln olcak senınki dıyor ama bnm için farketmez herkez boyle dedıkçe bende iyicene erkek olduguna ınanmaya basladım ama hayırlısı tabi eşimkız ıstıyor nasılsa ılk bebişimiz benım için hiç farketmez sağlıklı sıhatli olsunda ama insan merak ediyor işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?