2011 Nisan Anneleri

ohaoldumsmilekızalr günaydın ben geldim 1 haftadır annemdeydim ohhh baktı bize koç gibi olduk iyice büyüdü karnım şimdiden böleysem 9 aylıkken beni hiç biryere sıgdıramazlar artık :))

İnşallah Canım herşey gönlünce olsun:lepi:

sana katılıyorum tatlım meslek mi değiştirsek

Ben düşünüyorum,önce anne sonrasına bakıcaz

herkese merhaba
bende Allah nasip ederse nisan 2011 de anne olucam..
şuan 15 haftalık hamileyim..

Hayırlı olsun canım hoşgeldinhihoyyyt

ohaoldumsmilekızalr günaydın ben geldim 1 haftadır annemdeydim ohhh baktı bize koç gibi olduk iyice büyüdü karnım şimdiden böleysem 9 aylıkken beni hiç biryere sıgdıramazlar artık :))
Maşallah yarasın canım,bebeğe kan,can olsun sana kilo olmasın :dance:

teşekkür ederim hoşbuldum
ben uzun zamandır takip ediyodum aslında siteyi.. sonunda üye olup tanışmak istedim.
ilk bebeğim nasipse.. henüz cinsiyetini bilmiyorum ama çook merak ediyorum.. ilk günden beri çevremde ki herkes oğlun olucak diyorlar.. 2 gece önce rüyamda çok güzel bembeyaz bi erkek çoçuğum olmuş gördüm.. sarı saçlı mavi gözlüydü :))
hayırlısı diyorum tabi en önemlisi..

hayırlısı olsun sag salim dogsunlar yeter bende rüyamda kaç kere oglan gördüm ama bende bilmiyorum hatta merakdan caatlayacam 10gün var kontrolümüze hayırlısı olsun önemli olan saglıklı olmaları:ecrin_bebek:

merhaba annişler ben gaynaferon diye bir demir hapı kullanıyorum aç karnına içiliyor sabahları içince mide bulantısı yapıyor.sizde de aynı problem varmı acaba?

hayırlısı evlat olsunlar inşAllah..
o zaman 10 gün sonra öğreneceksin sende ?
hihoyyyt

canım gözün aydın..oğluşun geliyor demeek..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin..test sonuçlarında inş. güzel çıkar

herkese merhabalar.....

balküpüm gözünaydıın oğluşun olacakmış...

sanırım herkes iyi...aman aman Allah nazarlardan saklasın...

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım herkesler iyidir tabii bebişlerde.ben bişiy sorcam bebişinin hareketlerini hisseden varmı aranızda.

evet canım ben daha da öncelerden hissediyordumama herkeze soyleye soyleye nazara geldi herhalde bebiş ama son 3 gündür yine hissediyorum gerçekten çok hoş bir duygu ALLAH ım herkeze nasip eder inşallah

Herkese merhaba,
Biraz önce dr kontrolünden geldim. Oğlum olacakmış. Ben hala şaşkınım. Kızımda da bu haftada erkek demişlerdi. Ama bu sefer o kadar çok gösterdi ki kendini. Kordon veya çıkıntı gibi değildi. Bir taraftan böyle düşünürken diğer taraftan daha çok ufak 16. haftada kesinleşir diyorum. Bir sonraki randevumuz 1 ay sonra. Nasıl bekleyeceğim bakalım.

Son düzenleme:
benim oğluşum ufak ufak hareketlerini hissettirmeye başladı bana yani artık ben burdayım diyor ama çok güzel bir duygu.

çok güzel cnm çok sevindim senin için ben daha hissetmiyorum arada bağırsak hareketlerim oluyo bazen eşim karnımı dinliyo ses duyarmıyım diye ayy o zaman daha çok sabırsızlanıyorum daha 14+4 üm belki haftya başlar benim de

gözün aydın canım..inşallaah değişmez..ne güzel bir kızın bir de oğlun olacak..
Allah gönlüne göre versin,ama merak etme bence değişmeyecektir..

hayırlısı olsun cnm kızın varmış şimdi de oğlun oluyor maşallah bu sene hep erkek galiba

gözün aydın canım..inşallaah değişmez..ne güzel bir kızın bir de oğlun olacak..
Allah gönlüne göre versin,ama merak etme bence değişmeyecektir..

Hayırlısı böyleymiş diyelim. Ben hep ikinciyi de kız istemiştim ama çocuk sahibi olamayan o kadar kişi varken nankörlük yapmak istemem. Bir bildiği vardır yaradanın. Hayırlı evlat olsun isterim herzaman. Bakalım erkek çocuk nasıl büyüyor? Bilmediğim sularda yüzüyor gibiyim. Onun tedirginliği var biraz.

hayırlısı olsun cnm kızın varmış şimdi de oğlun oluyor maşallah bu sene hep erkek galiba

Aslında listede eşitti kızlar erkekler. Şimdi fark attık galiba.
Bu sene erkek senesi olmalı. O kadar kıza erkek lazım di mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…