- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.881
gözün aydın canım ne güzel bak bir kızın varmış birde oğlun olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 10 yaşında bir oğlum var şimdi yoldakide oğlan rabbim sağlık versin ama sen şanslısın bir kız bir erkek yeter işte.Herkese merhaba,
Biraz önce dr kontrolünden geldim. Oğlum olacakmış. Ben hala şaşkınım. Kızımda da bu haftada erkek demişlerdi. Ama bu sefer o kadar çok gösterdi ki kendini. Kordon veya çıkıntı gibi değildi. Bir taraftan böyle düşünürken diğer taraftan daha çok ufak 16. haftada kesinleşir diyorum. Bir sonraki randevumuz 1 ay sonra. Nasıl bekleyeceğim bakalım.
gözün aydın canım ne güzel bak bir kızın varmış birde oğlun olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 10 yaşında bir oğlum var şimdi yoldakide oğlan rabbim sağlık versin ama sen şanslısın bir kız bir erkek yeter işte.
benimde eşim birtane daha istiyor ama aklından bile geçirme diyorum istersen dedim üçüncüyü sen doğur ama ben asla istemiyorum çünkü bu hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçirdim dahada istemem rabbim olanlara sağlık versin olmayanlara nasip etsin.[/QUOTE
amin
Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandıkVe hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...
maşallah cnm sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah sizlerden cinsiyet haberini aldıkça sabırlızlanıyorum daha benim 2 hafta var öğrenmeme
benimde eşim birtane daha istiyor ama aklından bile geçirme diyorum istersen dedim üçüncüyü sen doğur ama ben asla istemiyorum çünkü bu hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçirdim dahada istemem rabbim olanlara sağlık versin olmayanlara nasip etsin.
Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandıkVe hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...
Ay bugün erkek patlaması oldu resmen. Hayırlı uğurlu olsun. Geleceğin babaanneleri klübüne hoşgeldin.
Herkese merhaba,
Biraz önce dr kontrolünden geldim. Oğlum olacakmış. Ben hala şaşkınım. Kızımda da bu haftada erkek demişlerdi. Ama bu sefer o kadar çok gösterdi ki kendini. Kordon veya çıkıntı gibi değildi. Bir taraftan böyle düşünürken diğer taraftan daha çok ufak 16. haftada kesinleşir diyorum. Bir sonraki randevumuz 1 ay sonra. Nasıl bekleyeceğim bakalım.
kızlar ben elevit i günde 1 tane içiyorum ama arkadasım a eczacı günde 2 tane iç demiş günde 3 tane de folik asit içiyor bunlar bana çok geldi sizler kaç tane içiyorsunuz
Sağol canım.Ve tabiki geleceğin kaynanaları kaydirigubbakcemile3
ikinizinde gözü aydın....
bende dun oğlum olacagını ogrendım doktorumada guvenıyorum bu konuda usg uzmanı zaten ama sımdı sız boyle soyleyınce acaba mı dedım....benımde 10 kasımda 4lu test var. o zaman kesınlesır ama ben nasıl beklıcem o zamana kadar bılmıom :))
kızlar ben elevit i günde 1 tane içiyorum ama arkadasım a eczacı günde 2 tane iç demiş günde 3 tane de folik asit içiyor bunlar bana çok geldi sizler kaç tane içiyorsunuz
hepinizin gözü aydınn.. hayırlı evlatlarımız olur inşAllah..
sizin yazılarınızı okudukça ben daha çok merak ediyorum
15. haftdayım 16.da haftada daha net gösterdiğini duyduğum için 16. hafta olmasını bekliyordum aslında
ama dayanamayıp gidicem sanırım doktora
Sen bilirsin tabi ama beklesen daha iyi olur. Şimdi ben öğrendim de ne oldu mesela? Acaba değişir mi diyorum. 16. hafta gelmeden %100 diyemem.
canım gözün aydın,sağlıkla gelsin inş.
bir oğluşumuz daha geldi,hislerimiz doğru çıktı yani opuyorumnanaktan
benim oğlan da bağdaş kurmuş kıç üstü otuyordu hep..
3lü testi yaptırdın yani,hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş.
slm kızlar maşallah çoğu kişi cinsiyet öğrenmiş...ben beklemediyim haliyle erken daha benim için..inş bi kasım ayına girelimde 9 kasım çabuk gelir bende ozaman gidicem doktoruma... ben kız istediğim için hep kız diyodum ama artık umudum tükendi erkek gibi geliyo bana... sizce bebeğin hareketli olması erkek olmasına dahamı çok yakın..bizimki feciydi çünkü... sizce?
sanırm haklısın..
Ya sabır o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?