2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım ne güzel bak bir kızın varmış birde oğlun olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 10 yaşında bir oğlum var şimdi yoldakide oğlan rabbim sağlık versin ama sen şanslısın bir kız bir erkek yeter işte.

Tabi canım 2 taneden fazla istemem zaten. Kayınvalidem 40 yaşında bir tane daha doğurursun diyor. Yılın şakacısı seçtim onu. Valla ikisi de aynı cins de olsa başka istemem. 2 erkek senin için biraz zor olacak. Kız çocuğa her annenin sahip olması gerekiyor gibi geliyor bana. Tabi ne kızlar var annelerine kök söktürüyor o da ayrı. Hayırlısı Allah'tan canım ne yapabiliyoruz ki biz zaten?

benimde eşim birtane daha istiyor ama aklından bile geçirme diyorum istersen dedim üçüncüyü sen doğur ama ben asla istemiyorum çünkü bu hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçirdim dahada istemem rabbim olanlara sağlık versin olmayanlara nasip etsin.

Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandık Ve hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...

maşallah cnm sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah sizlerden cinsiyet haberini aldıkça sabırlızlanıyorum daha benim 2 hafta var öğrenmeme

maşallah cnm sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah sizlerden cinsiyet haberini aldıkça sabırlızlanıyorum daha benim 2 hafta var öğrenmeme

sağol canım valla bende heyecandan uyumadım bütün gece.Geçer zaman hızlada öğrenirsin inşallah...

Eşin kız istiyor anlaşılan. Tutturana kadar. Şimdiki babalar da değişti. Hepsi kız istiyor.
Yok canım bence de düşünme. Oldu da o da erkek oldu ne olacak. Eşin Allahısmarladık diyip sabah evden çıkacak.. Kim başbaşa kalacak oğlanlarla? Hem hayatın boyunca çocuk mu büyüteceksin? Tabi bu soruları aslında sana değil kendime de soruyorum :))

Ay bugün erkek patlaması oldu resmen. Hayırlı uğurlu olsun. Geleceğin babaanneleri klübüne hoşgeldin.

ikinizinde gözü aydın....
bende dun oğlum olacagını ogrendım doktorumada guvenıyorum bu konuda usg uzmanı zaten ama sımdı sız boyle soyleyınce acaba mı dedım....benımde 10 kasımda 4lu test var. o zaman kesınlesır ama ben nasıl beklıcem o zamana kadar bılmıom :))

kızlar ben elevit i günde 1 tane içiyorum ama arkadasım a eczacı günde 2 tane iç demiş günde 3 tane de folik asit içiyor bunlar bana çok geldi sizler kaç tane içiyorsunuz

hepinizin gözü aydınn.. hayırlı evlatlarımız olur inşAllah..
sizin yazılarınızı okudukça ben daha çok merak ediyorum
15. haftdayım 16.da haftada daha net gösterdiğini duyduğum için 16. hafta olmasını bekliyordum aslında
ama dayanamayıp gidicem sanırım doktora

kızlar ben elevit i günde 1 tane içiyorum ama arkadasım a eczacı günde 2 tane iç demiş günde 3 tane de folik asit içiyor bunlar bana çok geldi sizler kaç tane içiyorsunuz

bende günde 1 tane elevit içiyorum.. hatta ondan başka hapım yok şuan.. aşırı hapada karşıyım zaten.. onlarca vitamin içeren besinler var zaten.

Sağol canım.Ve tabiki geleceğin kaynanaları kaydirigubbakcemile3

Ya o kısma hiç gelmeyelim. Yandı gelin yandı. Ben beğenmem oğluma kimseyi.lmaz:

Usg uzmanıysa doğrudur. Senin haftan da az gerçi. Bilmiyorum ki canım ya. Valla herkese erkek demeleri de biraz enteresan. Biraz daha bekleyelim bakalım pipiler duracak mı gidecek mi?sempatiksalakcinni

Ben hiç böyle bir reçete duymadım. Biraz abartmış eczacı. Dr'u ona söylemiştir. Eczacıya bakmasın. Hep elevit içince folik asite gerek yok. Eczacı elindeki ilaçları ççıkarmaya çalışıyor galiba.

Sen bilirsin tabi ama beklesen daha iyi olur. Şimdi ben öğrendim de ne oldu mesela? Acaba değişir mi diyorum. 16. hafta gelmeden %100 diyemem.

canım gözün aydın,sağlıkla gelsin inş.
bir oğluşumuz daha geldi,hislerimiz doğru çıktı yani opuyorumnanaktan
benim oğlan da bağdaş kurmuş kıç üstü otuyordu hep..
3lü testi yaptırdın yani,hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş.

slm kızlar maşallah çoğu kişi cinsiyet öğrenmiş...ben beklemediyim haliyle erken daha benim için..inş bi kasım ayına girelimde 9 kasım çabuk gelir bende ozaman gidicem doktoruma... ben kız istediğim için hep kız diyodum ama artık umudum tükendi erkek gibi geliyo bana... sizce bebeğin hareketli olması erkek olmasına dahamı çok yakın..bizimki feciydi çünkü... sizce?

Meditasyon yapıyordur çocuk. Seninki pek sakin olacak.

Senle aramızda 1 gün var. Bana dedilerse sana da bakarlar. Aslında senin baktırmana gerek bile yok. Diyorum sana seninki de erkek diye. Aynı taklaları seninki de atıyordu.

sanırm haklısın..

Ya sabır o zaman :)

Kaçıncı haftadasın

mrb annelerropuyorumnanaktan
mesa elıvıtı gunde bır tane ıç canım 2 çok
kızlar hareketlı olunca erkek demışşsınz benımde çok hareketlı ama kız.
ipegımu bende ogrendım ama senn gıbı duşunuyorum değişirmı dıye cunku kendı drumdan duymadım başka dr soyledı ama degışırsede uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…