- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.901
mrb annelerropuyorumnanaktan
mesa elıvıtı gunde bır tane ıç canım 2 çok
kızlar hareketlı olunca erkek demışşsınz benımde çok hareketlı ama kız.
ipegımu bende ogrendım ama senn gıbı duşunuyorum değişirmı dıye cunku kendı drumdan duymadım başka dr soyledı ama degışırsede uzulurum
Meditasyon yapıyordur çocuk. Seninki pek sakin olacak.
Senle aramızda 1 gün var. Bana dedilerse sana da bakarlar. Aslında senin baktırmana gerek bile yok. Diyorum sana seninki de erkek diye. Aynı taklaları seninki de atıyordu.
cnm nasıl senin çizelgen farklı ama...sen nerdeki doktora gittin... nasıl cinsiyet söyledilermi sana cnm?
Tabi canım değişecek diye bişey yok. Ben geçmiş tecrübelerim yüzünden böyle düşünüyorum.
Senle aramızda 1 gün var. Bana dedilerse sana da bakarlar. Aslında senin baktırmana gerek bile yok. Diyorum sana seninki de erkek diye. Aynı taklaları seninki de atıyordu.
cnm nasıl senin çizelgen farklı ama...sen nerdeki doktora gittin... nasıl cinsiyet söyledilermi sana cnm?
Pardon ben seni 13+2 sanıyordum. Evet seninki biraz küççük. Accık daha bekleyeceksin.
nasl yanı tecrubelerınden benımde aklımdan hıç çıkmıyor kendı drum ınatcı solemıyor ogrendım ama sankı degışcekmış gıbı gelıyor
Daha önce 14. haftada yine aynı dr %60 erkek demişti. 2 hafta sonra başka bir dr'a gittim bence kız dedi. Erkek olmasın diyince 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittim evet erkekmiş delikanlı geliyor dedi. 2 hafta sonra kendi dr'uma gittim. Aaaa ben sana en son erkek demişim ama bişey göremedim dur iyice bakalım dedi. Sonra kızmış dedi. Öteki dr'a gittim tekrar. O da kız dedi. Yaklaşık 19. Haftada kesinleşti ki benim kızın bacakları hep açıktı. Bir de 14. haftada ben de çıkıntı görmüştüm. O yüzden acaba kız olabilir mi diye düşünmedim hiç. Bu haftalarda hepsinde çıkıntı olduğu için çok güvenilir olmuyor. Diğer taraftan dr'ların söylediklerinin tutma ihtimali zaten %50.
ikinizinde gözü aydın....
bende dun oğlum olacagını ogrendım doktorumada guvenıyorum bu konuda usg uzmanı zaten ama sımdı sız boyle soyleyınce acaba mı dedım....benımde 10 kasımda 4lu test var. o zaman kesınlesır ama ben nasıl beklıcem o zamana kadar bılmıom :))
ağzından bal damlıyor tatlım valla..
zira erkek bebekten çok korkuyorum hareketli ve yaramaz olacak diye..
bir de koç bebekleri olduğunu düşününce işimiz baya zor olacak sanırım..kafamçokkarıştı
Pardon ben seni 13+2 sanıyordum. Evet seninki biraz küççük. Accık daha bekleyeceksin.
Daha önce 14. haftada yine aynı dr %60 erkek demişti. 2 hafta sonra başka bir dr'a gittim bence kız dedi. Erkek olmasın diyince 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittim evet erkekmiş delikanlı geliyor dedi. 2 hafta sonra kendi dr'uma gittim. Aaaa ben sana en son erkek demişim ama bişey göremedim dur iyice bakalım dedi. Sonra kızmış dedi. Öteki dr'a gittim tekrar. O da kız dedi. Yaklaşık 19. Haftada kesinleşti ki benim kızın bacakları hep açıktı. Bir de 14. haftada ben de çıkıntı görmüştüm. O yüzden acaba kız olabilir mi diye düşünmedim hiç. Bu haftalarda hepsinde çıkıntı olduğu için çok güvenilir olmuyor. Diğer taraftan dr'ların söylediklerinin tutma ihtimali zaten %50.
aaa ıyıce kafanı karıştırmışlar senın ya.bende cd var cdye çekıyor bakıyorum boşluk var bacak arası.sağlıklı olsunlarda onemlı degıl ama ınsan bışeyler almak ıstıyor artık
bir de koç bebekleri olduğunu düşününce işimiz baya zor olacak sanırım..kafamçokkarıştı
Aynen ben de ondan korkuyordum. Daha önce burcunu düşünmemiştim. Liderler doğuracağız desene.
aaa ıyıce kafanı karıştırmışlar senın ya.bende cd var cdye çekıyor bakıyorum boşluk var bacak arası.sağlıklı olsunlarda onemlı degıl ama ınsan bışeyler almak ıstıyor artık
Kızlar pek değişmiyor zaten. İçin rahat olsun
ipegımu albumune baktımda maşş.kızın çok guzel çok tatlı
Canım hayırlı olsun seninde benim sıpa kıç üstünde oturuyordu ama doktora çok direttim emin misiniz diye olmasam söylemezdim merak etme dedi.4lü test nasıl oluyor ya.Benimki yapmayacak birşey detaylı ultrason var işte bayramdan sonra.ikinizinde gözü aydın....
bende dun oğlum olacagını ogrendım doktorumada guvenıyorum bu konuda usg uzmanı zaten ama sımdı sız boyle soyleyınce acaba mı dedım....benımde 10 kasımda 4lu test var. o zaman kesınlesır ama ben nasıl beklıcem o zamana kadar bılmıom :))
Beğendikten sonrada çekeceği var valla elimizdenYa o kısma hiç gelmeyelim. Yandı gelin yandı. Ben beğenmem oğluma kimseyi.lmaz:
Sağol canım evet doğru çıktı tahminlerimiz
canım gözün aydın,sağlıkla gelsin inş.
bir oğluşumuz daha geldi,hislerimiz doğru çıktı yani opuyorumnanaktan
benim oğlan da bağdaş kurmuş kıç üstü otuyordu hep..
3lü testi yaptırdın yani,hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş.
ya kadın olmak çok zor boşver hiç derdimiz bitmiyor erkekler rahat...ben şahsen hep bu yüzden erkek olmasını bundan istiyordum.Bir sünnet sonra tamam. :teytey: Ama işimiz zor o kesin yaramaz,hyalaz,ders çalışmayı sevmeyen hep erkekler oluyor. Neyse zoru severim ben hallederiiiiz sağlıklı olsunda tek uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun hepsi inşallah:Saruboceq:Meditasyon yapıyordur çocuk. Seninki pek sakin olacak.
canım gözün aydın..oğluşun geliyor demeek..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin..test sonuçlarında inş. güzel çıkar [/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım.İnşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde tamamlarız.
herkese merhabalar.....
balküpüm gözünaydıın oğluşun olacakmış...
sanırım herkes iyi...aman aman Allah nazarlardan saklasın...
Teşekkür ederim canım. Seninde gözün aydın oğluşun geliyormuş.
Herkese merhaba,
Biraz önce dr kontrolünden geldim. Oğlum olacakmış. Ben hala şaşkınım. Kızımda da bu haftada erkek demişlerdi. Ama bu sefer o kadar çok gösterdi ki kendini. Kordon veya çıkıntı gibi değildi. Bir taraftan böyle düşünürken diğer taraftan daha çok ufak 16. haftada kesinleşir diyorum. Bir sonraki randevumuz 1 ay sonra. Nasıl bekleyeceğim bakalım.
Hayırlısı olsun canım. Ne güzel tam hayalimdeki gibi bir kız bir erkek. İnşaallah Allahım bizede öyle nasip eder.
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğluşungamyoncuiremsuBu yıl gerçekten erkek yılı olacak galiba:teytey:Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandıkVe hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğluşungamyoncuiremsuBu yıl gerçekten erkek yılı olacak galiba:teytey:
Sağol canım evet öyle anlaşılan erkek bebekler önde gidiyor bakalım
Canım bende bugün doktora dedim hissediyorum bebeğimi dedim erken ama bir fanustaki balık gibi küçük küçük pıt diye burduğunu hissedebilirsin dedi ama sağlam tekmeler yemeye daha çok var sanırım :dslm kızlar ayy bende bebegimin oynadıgını hissediyorum sanki böyle içimden birşey kayıyor gibi oluyo özellikle ayva yedigim zaman sırt üstü yatıyorum ve hissediyorum muhteşem bi duygu yaaa
Sağol canım evet öyle anlaşılan erkek bebekler önde gidiyor bakalım
Canım bende bugün doktora dedim hissediyorum bebeğimi dedim erken ama bir fanustaki balık gibi küçük küçük pıt diye burduğunu hissedebilirsin dedi ama sağlam tekmeler yemeye daha çok var sanırım :d
evet aynı öle hissediyorum canım yaa aman oynasın razıyım ben yoksa canım sıkılıyo ayva yeyip yatıyorum cosuyo benimki :))))):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?