2011 Nisan Anneleri

Tabi canım değişecek diye bişey yok. Ben geçmiş tecrübelerim yüzünden böyle düşünüyorum.

ayy sizin sonuçları görünce bende çok sabırsızlanıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hadi kasım çabuk gel ........

lıstede 6 kızımız 10 erkegımız var suan sanırım eklenmeyenlerde var erkekler onde bızım kızlara bu kadar abı kok sokturur valla

Canım hayırlı olsun seninde benim sıpa kıç üstünde oturuyordu ama doktora çok direttim emin misiniz diye olmasam söylemezdim merak etme dedi.4lü test nasıl oluyor ya.Benimki yapmayacak birşey detaylı ultrason var işte bayramdan sonra.
Ya o kısma hiç gelmeyelim. Yandı gelin yandı. Ben beğenmem oğluma kimseyi.lmaz:
Beğendikten sonrada çekeceği var valla elimizden Ben şahsen korkuyorum kendimden ohaoldumsmile Ama erkekler hep çok seviliyor kaynanaları tarafından onun için şanslı olacak paşalar:dance:
Sağol canım evet doğru çıktı tahminlerimiz Keyifçi bizim oğlanlar:roflol: bir resim bile çektirmedi paşam Şimdiden inadını geçiriyor dediğim dedik diyor.

slm kızlar ayy bende bebegimin oynadıgını hissediyorum sanki böyle içimden birşey kayıyor gibi oluyo özellikle ayva yedigim zaman sırt üstü yatıyorum ve hissediyorum muhteşem bi duygu yaaa

Bizim doktorda erkek dedi ama hala eşim inanamıyor,bebişin kız olduğunu düşünüyor...Oğluma hamileyken ben ekşi şeyler çok yerdim,özellikle bunda canım sadece tatlı şeyler istiyor...Aslına bakarsanız banada hiç erkekmiş hissi gelmiyor..Sağlıklı olsunda hepsi ama insan takılmadan edemiyor...

Bbeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :))

slm kızlar ayy bende bebegimin oynadıgını hissediyorum sanki böyle içimden birşey kayıyor gibi oluyo özellikle ayva yedigim zaman sırt üstü yatıyorum ve hissediyorum muhteşem bi duygu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…