- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.921
bilmiyorumkismile randevum olsa yazcak paylaşcak çok şey olurdu ama napim.. yok işte sabırla beklicem artık.... cinsiyetini bilmiyorum...şuan napıyo bilmiyorum..boyunu kilosunu... pipisi varmı yokmu bilmiyorum... şuan taklamı atıyo yatıyomu bilmiyorum......
2'li testimizide salı günü yaptıracağız...İçim çok rahat...
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...[/QU
Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.gamyoncuiremsu
masallah bebişe canımkaydirigubbakcemile3gözünaydın bu arada cinsiyet öğrenilmiş..drkaydirigubbakcemile3 bana da 12.haftda erkek dedi ama cok kaptırmym diorum bakalım 16.haftda kontrol kesinlesir o zamn..:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
evet cnm.yaptırmadım son anda voleyi yedim....esra sen ikili test yaptırmadın dimi
evet cnm..napalım beklicem artık...zor olsada...cnm bende senle aynı düşüncedeyim benim dayım dr bi ara hergün gidip ultrsonla baksam saatlerce izlesem nasıl olur acaba dayım izin verirmi diye geçmişti aklımdan ama tabiiki mümkün degıl elımde olsa bütün gün boyunca canlı yayına bağlayıp izleyecem bebişkoyu :)endişeni ve merakını çok çok iyi anlıyorum herşey zamanla inşallah sağlıklı sıhatlidirler.zamanı gelınce ALLAH ın izniyle alcaz kucağımıza ozmn doya doya bakarız artık napalım.....
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
oy maş....pipililer çoğaldı haha....hadi hayırlısı cnm...
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
arkadaşlar göbüş topiğine nasıl giriyoruz ben bulamadım
nisan aynı topiğinde cnm... bu topiğe girdiğin sırada
İyi akşamlar canım, valla hiç de yalnız değilsin çünkü bende bilmiyorum daha cinsiyetini.2'li testim vardı ama doktor hiç birşey söylemedi zaten .Sağlıklı olsunlar da ne yapalım bekleriz biraz dahayerimseniben
sağol cnm...napalım beklicez artık.... bu aralar bebişin bi yaramazlığı yok dimi...bizimki çok usluda
kaç haftalıksın maşallah maşallahhhhh allah analı babalı büyütsün inşl
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...[/QU
Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.gamyoncuiremsu
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz
Amin canım...Bugün 13+2 haftalığız...
masallah bebişe canımkaydirigubbakcemile3gözünaydın bu arada cinsiyet öğrenilmiş..drkaydirigubbakcemile3 bana da 12.haftda erkek dedi ama cok kaptırmym diorum bakalım 16.haftda kontrol kesinlesir o zamn..
Çok şükür iyiyim canım bebişim de iyi.Doktorumuzu üzdü birazcık bir türlü istenilen pozisyonu verdi öksürdüm sürekli ama bana mısın demedi.Sonra bir ara hareketlendi bu sefer de durmak bilmedi.Doktor da amma inatçı bebek bu yaaa dedi.Eşim de eve gelince sana çekmiş diyookaydirigubbakcemile3.Ense kalınlığımızı ölçtü güzel dedi.Haftaya da test sonuçları belli olacak inş sağlıklı sonuçlar çıkar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?