2011 Nisan Anneleri

bilmiyorumkismile randevum olsa yazcak paylaşcak çok şey olurdu ama napim.. yok işte sabırla beklicem artık.... cinsiyetini bilmiyorum...şuan napıyo bilmiyorum..boyunu kilosunu... pipisi varmı yokmu bilmiyorum... şuan taklamı atıyo yatıyomu bilmiyorum......

allaha şükür benimde iyi çıktı.biraz rahatladım yaş ta 34 olunca korkuyo insan haliyle.bide şu mide sorunları çözülse dünyalar benim olcak. benim herkezinkinden farklı bulantıdan çok başka bi sorunum var iki lokma yesem sanki gırtlağımda gibiymiş gibi hissediyumelim devamlı gırtlağımda sanki inecekmiş gibi sıvazlıyorum 3 saat geçmeden su içemiyorum çünkü yediklerimi sindirmem lazım. allah benim gibi olanlara ve bana yardım etsin inşallah artık düzenli yemenin vakti geldi bebekler büyüyecek dimi

cnm bende senle aynı düşüncedeyim benim dayım dr bi ara hergün gidip ultrsonla baksam saatlerce izlesem nasıl olur acaba dayım izin verirmi diye geçmişti aklımdan ama tabiiki mümkün degıl elımde olsa bütün gün boyunca canlı yayına bağlayıp izleyecem bebişkoyu :)endişeni ve merakını çok çok iyi anlıyorum herşey zamanla inşallah sağlıklı sıhatlidirler.zamanı gelınce ALLAH ın izniyle alcaz kucağımıza ozmn doya doya bakarız artık napalım.....

:CüvCüv: :CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:

Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...

masallah bebişe canımkaydirigubbakcemile3gözünaydın bu arada cinsiyet öğrenilmiş..drkaydirigubbakcemile3 bana da 12.haftda erkek dedi ama cok kaptırmym diorum bakalım 16.haftda kontrol kesinlesir o zamn..

esra sen ikili test yaptırmadın dimi
evet cnm.yaptırmadım son anda voleyi yedim....
evet cnm..napalım beklicem artık...zor olsada...

sağol cnm...napalım beklicez artık.... bu aralar bebişin bi yaramazlığı yok dimi...bizimki çok usluda

sağol cnm...napalım beklicez artık.... bu aralar bebişin bi yaramazlığı yok dimi...bizimki çok usluda

Çok şükür iyiyim canım bebişim de iyi.Doktorumuzu üzdü birazcık bir türlü istenilen pozisyonu verdi öksürdüm sürekli ama bana mısın demedi.Sonra bir ara hareketlendi bu sefer de durmak bilmedi.Doktor da amma inatçı bebek bu yaaa dedi.Eşim de eve gelince sana çekmiş diyookaydirigubbakcemile3.Ense kalınlığımızı ölçtü güzel dedi.Haftaya da test sonuçları belli olacak inş sağlıklı sonuçlar çıkar:Saruboceq:

masallah bebişe canımkaydirigubbakcemile3gözünaydın bu arada cinsiyet öğrenilmiş..drkaydirigubbakcemile3 bana da 12.haftda erkek dedi ama cok kaptırmym diorum bakalım 16.haftda kontrol kesinlesir o zamn..

Değişeceğini sanmıyorum canım pipisini çok net gördük ama değişirsede farketmez...Sağlıklı olsunda...

inş cnm iyi çıkar sonuç.... haha bizimkide öyleydi valla... çok komikti :) kafasının üstünde...babalarda bize atıyo topu hep... banada bebek kime çekmiş yaramaz kim var dediklerinde babası annesine demişti :) sanki babalarda pay yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…