- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.941
Canım tebrik ederim ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini.Rabbim bize de göstersin inş.Valla ne güzel pozisyon almış senin bebiş ki doktor da görmüş yani.Benimkisi pek bi inatçı çıktıyerimseniben
welcome canım maşallah hayırlı uğurlu olsun:))))
bizimde hayırlısıyla oğlumuz olucak inşallah ama doktorumuz bize pipisini göstermedi((((
çok tebrik ediyorum canım :)maşallah....
Sağol canım. Son resimlerini ekleyemiyorum. Boyutları biraz büyük.
Kızlar merhaba hayırlı olsun bebişleriniz.Ben de nisan annesiyim yani inşallah...Çarşambaya ikili test var benim de..Acaba teste aç mı tok mu gidiliyo yardımcı olurmusunuz
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşungamyoncuiremsu:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
Farketmiyor canım hormonlara bakılıyor çünküKızlar merhaba hayırlı olsun bebişleriniz.Ben de nisan annesiyim yani inşallah...Çarşambaya ikili test var benim de..Acaba teste aç mı tok mu gidiliyo yardımcı olurmusunuz
Tabi canım 2 taneden fazla istemem zaten. Kayınvalidem 40 yaşında bir tane daha doğurursun diyor. Yılın şakacısı seçtim onu. Valla ikisi de aynı cins de olsa başka istemem. 2 erkek senin için biraz zor olacak. Kız çocuğa her annenin sahip olması gerekiyor gibi geliyor bana. Tabi ne kızlar var annelerine kök söktürüyor o da ayrı. Hayırlısı Allah'tan canım ne yapabiliyoruz ki biz zaten?
Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandıkVe hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
okumayada çalışma 1 buçuk saattir geçmiş okuyormuşum yeni farkettim.......
geçmişin kısa özeti topikte bulunan arkadaşların bir çoğunun oğlu oluyor gamyoncuiremsu sonra doğal olarak cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim bulma telaşındalar,ayrıca her ne kadar doğumlarımıza ortalama 6 ay kadar bir zaman olsada biz kadınlar bu konuda da sabırsızlık gösterip doğum fiyatları ve şekillerini konuşmaya başlamışız bile....ben bunları merak etmiyormuyum tabiki ediyorum delikafadulden hemde çoooookk....
Kendi ailem hep kız bekliyordu erkek deyince şaşırdılar sadece babam sevindi çünkü biz 3 kızız...Sabah annem kız olsun diye geziniyormuş evde babamda doymadınmı kıza demiş...Kayınvalidem gayet memnun çünkü başından beri erkek diyordu...Kayınpederimde 2 erkek torunu var diye hep kız istedi ama erkek çıktı...Belli etmek istemedi ama üzüldüğünü anladım...
Herkese merhaba,
Biraz önce dr kontrolünden geldim. Oğlum olacakmış. Ben hala şaşkınım. Kızımda da bu haftada erkek demişlerdi. Ama bu sefer o kadar çok gösterdi ki kendini. Kordon veya çıkıntı gibi değildi. Bir taraftan böyle düşünürken diğer taraftan daha çok ufak 16. haftada kesinleşir diyorum. Bir sonraki randevumuz 1 ay sonra. Nasıl bekleyeceğim bakalım.
İyi akşamlar canım, valla hiç de yalnız değilsin çünkü bende bilmiyorum daha cinsiyetini.2'li testim vardı ama doktor hiç birşey söylemedi zaten .Sağlıklı olsunlar da ne yapalım bekleriz biraz dahayerimseniben
sağol canım bilgilendirdiğin için...olumunekankayizsmile
Kızlar bende geldiiimmm doktor amcamız biraz zorda olsa cinsyetimizi söyledi:) Benim sıpa kıçının üstüne oturduğu için emin olmakta zorlandıkVe hislerim doğru çıktı OĞLUŞUM geliyor teyzeleri. Fadimecim listeye benide ekle lütfen...Allaha şükür herşey yolundaymış.Haftasıyla uyumlu gidiyor paşam.Bayramda sonra detaylı ultrason için randevumuz var. 3lü testte hafta içi sonuçlanacak hayırlısıyla...
ikinizinde gözü aydın....
bende dun oğlum olacagını ogrendım doktorumada guvenıyorum bu konuda usg uzmanı zaten ama sımdı sız boyle soyleyınce acaba mı dedım....benımde 10 kasımda 4lu test var. o zaman kesınlesır ama ben nasıl beklıcem o zamana kadar bılmıom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?