2011 Nisan Anneleri

welcome canım maşallah hayırlı uğurlu olsun:))))
bizimde hayırlısıyla oğlumuz olucak inşallah ama doktorumuz bize pipisini göstermedi ((((
çok tebrik ediyorum canım :)maşallah....

Canım tebrik ederim ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini.Rabbim bize de göstersin inş.Valla ne güzel pozisyon almış senin bebiş ki doktor da görmüş yani.Benimkisi pek bi inatçı çıktıyerimseniben

Ewet çok sakin bir bebek annesini hiç üzmüyor ama doğunca tabi bilemiyoruz...İlk başta hareketsizdi endişelendim dr. bişey diyemiyorum ama dr. gayet normal inceliyor...Sonra kalp atışını görünce kalbi atıyor dedim ve kalp atışı sesinide açtı...Öksür deyince öksürdüm ve gerinmeye başladı gerinince pipisini gördük...İnşallah birdahaki gidişince gösterir cinsiyetini...

welcome canım maşallah hayırlı uğurlu olsun:))))
bizimde hayırlısıyla oğlumuz olucak inşallah ama doktorumuz bize pipisini göstermedi ((((
çok tebrik ediyorum canım :)maşallah....

Sağol canım...Bak pipisi deyince beyaz gibi duranmı dedim evet dedi çok netti...Seninde oğluşun hayırlı olsun canım...Rabbim kucaklarımıza aldığımız günüde göstersin...

Kendi ailem hep kız bekliyordu erkek deyince şaşırdılar sadece babam sevindi çünkü biz 3 kızız...Sabah annem kız olsun diye geziniyormuş evde babamda doymadınmı kıza demiş...Kayınvalidem gayet memnun çünkü başından beri erkek diyordu...Kayınpederimde 2 erkek torunu var diye hep kız istedi ama erkek çıktı...Belli etmek istemedi ama üzüldüğünü anladım...

Kızlar merhaba hayırlı olsun bebişleriniz.Ben de nisan annesiyim yani inşallah...Çarşambaya ikili test var benim de..Acaba teste aç mı tok mu gidiliyo yardımcı olurmusunuz

Kızlar ben çıkıyorum...Duramayacağım artık ayakta...Esnemekten gözlerim doldu ekranı göremiyorum...Biz yatmaya kaçar...Herkese iyi geceler...

welcom maşş canım.senındemı erkek patlama olcak
narın03 senınde bebşın hayırlı olsun canım aç tok fark etmıyor tok gıdebılırsın

Son düzenleme:
kızlar aranızda çatlak kremı kullanan varmı gunde kaç kere uyguluyorsunuz 1 ve ya 2 kere dıyor ama 100ml zaten.
SKORPIN Nerdesınn sen kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşungamyoncuiremsu
Kızlar merhaba hayırlı olsun bebişleriniz.Ben de nisan annesiyim yani inşallah...Çarşambaya ikili test var benim de..Acaba teste aç mı tok mu gidiliyo yardımcı olurmusunuz
Farketmiyor canım hormonlara bakılıyor çünkü

geçmişin kısa özeti topikte bulunan arkadaşların bir çoğunun oğlu oluyor gamyoncuiremsu sonra doğal olarak cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim bulma telaşındalar,ayrıca her ne kadar doğumlarımıza ortalama 6 ay kadar bir zaman olsada biz kadınlar bu konuda da sabırsızlık gösterip doğum fiyatları ve şekillerini konuşmaya başlamışız bile.... ben bunları merak etmiyormuyum tabiki ediyorum delikafadulden hemde çoooookk....

okumayada çalışma 1 buçuk saattir geçmiş okuyormuşum yeni farkettim.......

ayyy kızlarr okudum hemen çok sevindim erkek patlaması yaşıyoruz..ne güzelll tosun paşalar geliyorrrr....inş bende öğrenirim yaa sizleri gördükçe dahada hevesleniyorummmm...hepinizin gözü aydın inş sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi...

sağol canım bilgilendirdiğin için...olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrr hepinizin gözü aydın ne mutlu herkes cinsiyetleri öğrenmiş ..sadece biz kaldık herhalde Esraaa :gitme: erkekler çoğunluktaymış yazdıkalrınıza göre,geçmişi okuyayım dedim ama dünden beri o kadar çok yorum olmuşki okuyamadım valla bekliyorum burda yazan olmuyor,1gün olmuyorum o zamanda yetişemiyorum son haberlere akannehir ,,,oyyy aysonu gelsede bende bir öğrensem..yaa o kadar sakinki içime şüphe oturuyor acaba sağlıklı mı diye,bir kıpraşmaya başlasada bende şu heyheylerden kurtulsam,arada sanki hissediyorum ufak bişeyler ama emin olamadım yaa guclubacismile

gözünüz aydın kızlarrr gelsinn prensler hayılrısıyla inşallah..bende küçük bir prenses umut ediyorum çünkü 21 aylık çookk yakışıklı bir prensim var zaten :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…