2011 Nisan Anneleri

bayans bebem nasılsın... burda görmek mutlu ediyo beni...cennet hurması yada trabzon hurması yedim sanki mutluluk hormonu salgılandı..sizde yemelisiniz..

kızlar aranızda çatlak kremı kullanan varmı gunde kaç kere uyguluyorsunuz 1 ve ya 2 kere dıyor ama 100ml zaten.
SKORPIN Nerdesınn sen kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam

selam canim ben aktardan almistim 4 yag onlari karistirip bir sise icine en fazla 5 kez sürmüsümdür düzenli kullanmadim.yaglar $unlardi badem yagi,kakao yagi,kayisi yagi,havuc yagi hepsini bire bir karistirip sürülüyokaydirigubbakcemile2

bebekim geçmiş olsun canım çok üzüldüm .İNŞ. en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte sağlıklı bir bebişin gelir

Herkese günaydin arkadaslar. Güzel bir gün diliyorum bebislere ve size.

Oo canim ögrenmissin cinsiyeti de hayirli olsun, saglikla al kucagina insallah. Bu arada farkinda misin senin kaynananin 6. hisleri masallah iyi calisiyormusMavileri isliyor oglan olacak diyor demistin ya.

Hepsini okuyamadim ama cinsiyet ögrenen bayagi arkadas var sanirim, hepinize hayirli olsun arkadaslar. Umarim test sonuclari da iyidir herkesin.

Günaydın kızlar benneyaptımki

Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...

:çok üzgünüm: Bebikim ne zamandır girmiyordun yada ben denk gelmiyordum ne zaman durdu kalp atışları :çok üzgünüm:
ne olmuş ki :çok üzgünüm:

Allah sana ve eşine sabır versin :Saruboceq:
En kısa zamanda kucağını doldursun :Saruboceq::Saruboceq:
Başka ne denir nasıl teselli verilir bilemiyorum :a015:

kızlar size bir sorum olacak
bebişimin ense kalınlığı 1.8mm ama kana baktırmadım. ense kalınlığı norml dedi doktor.tek başına bir fikir verir mi? kan testide yaptırmak zorundamıyım? inş. bebişim sağlıklıdır. kan kötü çıkarsa diye korkuyorum inş. herşey yolundadır....

Maşşalah canım ense kalınlığı normal sınırlarda çıkmış
Bazı doktorlar ense kalınlığına baktıktan sonra kan testine gerek görmüyorlar
kan testinin istatistiksel bişi olduğunu da okumuştum..

Merak etme bebişin sağlıklıdır kötü düşünme olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Çok üzgünüm...

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun Rabbim sabır versin.Çok zor nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum duygularımı.
En kısa zamanda Rabbim yine versin evlat sana:Saruboceq:

Canım seninkinide merakla bekliyorum..ne zamandı kontrol?
gözünüz aydın kızlarrr gelsinn prensler hayılrısıyla inşallah..bende küçük bir prenses umut ediyorum çünkü 21 aylık çookk yakışıklı bir prensim var zaten :kedi:
Allah gönlüne göre versin bitanem...
Çok üzgünüm...
Canım benim Allah sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın.Hayırlısı olsun...

kızlar hepinize günaydınlar.bugün üzücü bir haber almış olduk hepiniz.arkadaşımıza Allah sabır ve güç versin.
umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada cinsiyetler öğreniliyor.ben de dün öğrendim ğlum oluyor..sağlıklı olması herşeyden daha önemli.ben cinsiyeti sormadan dr öyledi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…