- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.961
kızlar aranızda çatlak kremı kullanan varmı gunde kaç kere uyguluyorsunuz 1 ve ya 2 kere dıyor ama 100ml zaten.
SKORPIN Nerdesınn sen kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...
Çok üzgünüm...
kızlar size bir sorum olacak
bebişimin ense kalınlığı 1.8mm ama kana baktırmadım. ense kalınlığı norml dedi doktor.tek başına bir fikir verir mi? kan testide yaptırmak zorundamıyım? inş. bebişim sağlıklıdır. kan kötü çıkarsa diye korkuyorum inş. herşey yolundadır....
Çok üzgünüm...
Çok üzgünüm...
Çok üzgünüm...
Çok üzgünüm...
canım ALLAH sabır ve güç versin size.Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın..çok üzüldüm,geçmiş olsun canım.Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...
Canım seninkinide merakla bekliyorum..ne zamandı kontrol?ayyy kızlarr okudum hemen çok sevindim erkek patlaması yaşıyoruz..ne güzelll tosun paşalar geliyorrrr....inş bende öğrenirim yaa sizleri gördükçe dahada hevesleniyorummmm...hepinizin gözü aydın inş sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi...
Allah gönlüne göre versin bitanem...gözünüz aydın kızlarrr gelsinn prensler hayılrısıyla inşallah..bende küçük bir prenses umut ediyorum çünkü 21 aylık çookk yakışıklı bir prensim var zaten :kedi:
Canım benim Allah sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın.Hayırlısı olsun...Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...
Canım seninkinide merakla bekliyorum..ne zamandı kontrol?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?