- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.981
bebekim geçmiş olsun canım çok üzüldüm .İNŞ. en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte sağlıklı bir bebişin gelir
Günaydın kızlar benneyaptımki
:çok üzgünüm: Bebikim ne zamandır girmiyordun yada ben denk gelmiyordum ne zaman durdu kalp atışları :çok üzgünüm:
ne olmuş ki :çok üzgünüm:
Allah sana ve eşine sabır versin :Saruboceq:
En kısa zamanda kucağını doldursun :Saruboceq::Saruboceq:
Başka ne denir nasıl teselli verilir bilemiyorum :a015:
Canim cok üzüldüm(( Gecmis olsun. Insallah Allah kucagini bos birakmaz, en kisa zamanda saglikli bir bebek sahibi olursun.
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun Rabbim sabır versin.Çok zor nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum duygularımı.
En kısa zamanda Rabbim yine versin evlat sana:Saruboceq:
Canım yaa geçmiş olsun.....Ama neden ?? Bi nedeni var mıymış ??
Allah'ım sana sabırlar versin ve en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah....
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun yazacak birşey bulamıyorum Allah sana ve eşine sabır versin.
nasıl durdu canım ya kaç haftalıktın epeyde ilerlemiştin alla alla...çok üzüdümm allah sabır versin naptın kürtajmı oldun??:teselli:
bebikim geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm.
canım ALLAH sabır ve güç versin size.Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın..çok üzüldüm,geçmiş olsun canım.
Canım seninkinide merakla bekliyorum..ne zamandı kontrol?
Allah gönlüne göre versin bitanem...
Canım benim Allah sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın.Hayırlısı olsun...
kızlar hepinize günaydınlar.bugün üzücü bir haber almış olduk hepiniz.arkadaşımıza Allah sabır ve güç versin.
umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada cinsiyetler öğreniliyor.ben de dün öğrendimğlum oluyor..sağlıklı olması herşeyden daha önemli.ben cinsiyeti sormadan dr öyledi,
hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....
kızlar hepinize günaydınlar.bugün üzücü bir haber almış olduk hepiniz.arkadaşımıza Allah sabır ve güç versin.
umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada cinsiyetler öğreniliyor.ben de dün öğrendimğlum oluyor..sağlıklı olması herşeyden daha önemli.ben cinsiyeti sormadan dr öyledi,
Hayırlısı olsun canım. Ne güzel tam hayalimdeki gibi bir kız bir erkek. İnşaallah Allahım bizede öyle nasip eder.
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğluşungamyoncuiremsuBu yıl gerçekten erkek yılı olacak galiba:teytey:
Allah herkesin gönlüne göre versin. Dün şaşkındım ama bugün alıştım. Kendimi şanslı görmem lazım sanırım. Allah sağlık versin. Ele avuca getirsin hepsini.
Bbeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :))
Sağol canım.
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
Gözün aydın canım. Paşalar 2 günde patlama yaptı resmen.
Kendi ailem hep kız bekliyordu erkek deyince şaşırdılar sadece babam sevindi çünkü biz 3 kızız...Sabah annem kız olsun diye geziniyormuş evde babamda doymadınmı kıza demiş...Kayınvalidem gayet memnun çünkü başından beri erkek diyordu...Kayınpederimde 2 erkek torunu var diye hep kız istedi ama erkek çıktı...Belli etmek istemedi ama üzüldüğünü anladım...
Al bizim ailedeki manzaranın aynısı.
çok tatlı maşş.benım kızımda tahmınce boyle olur babsının gozlerı renklı açık tenlı
Sağol canım. Allah bahtını açık etsin. Ben açıkçası kızımın bu kadar güzel olmasını beklemiyordum. Benim babaannemin gözleri mavi. Ondan mı almış bilmem. Belki ileride değişir.
hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....
Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Yaradan öyle kararlamış sabretmekten başka bize yapacak bişey kalmıyor maalesef. Allah sana ve eşine başka dert vermesin. Yeni bebekle acıların unutulmasa da hafifleyecektir.
Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...
Kızlar hepiniz ikili ve üçlü testleri yaptırıyor musunuz?
Yaptırmamayı düşünen var mı?
Bu arada herhangi birinizde gögüs ucu sorunu oldu mu? Öyle bir kasiniyor ki kasisan bir türlü kasimasan bir türlü. :1no2:Ayrica öyle belli bariz pul pul dökülme degil de nokta nokta deri kalkmis sanki. Normal midir? Ne yapmali ki acaba?CADIARZU
Ben ikili testimi yapırdım cuma günüde sonucunu alıcam..
Benim göğüs uçlarımda ara ara çok kaşınıyor kafamçokkarıştı
Burada bi kaç arkadaşta da vardı aynısı, normal bi durumdur diye düşünüyorum..
yapılabilecek bişi varmı bilmiyorum da :CüvCüv:
Sarissa ben ikiliyi yaptirmadim, digerlerini de yaptirmayi düsünmüyorum, esimle öyle kararlastirdik, sonuclar kötü diye bebegi aldiramayiz diye düsündük. Yanlis takip etmediysem benim gibi düsünen birkac arkadas daha vardi.
Bu arada herhangi birinizde gögüs ucu sorunu oldu mu? Öyle bir kasiniyor ki kasisan bir türlü kasimasan bir türlü. :1no2:Ayrica öyle belli bariz pul pul dökülme degil de nokta nokta deri kalkmis sanki. Normal midir? Ne yapmali ki acaba?CADIARZU
pinguin benimde başından beri göğüslerim aynı bu durumda normalmiş,olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?