2011 Nisan Anneleri

bebekim geçmiş olsun canım çok üzüldüm .İNŞ. en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte sağlıklı bir bebişin gelir

Canim cok üzüldüm(( Gecmis olsun. Insallah Allah kucagini bos birakmaz, en kisa zamanda saglikli bir bebek sahibi olursun.

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun Rabbim sabır versin.Çok zor nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum duygularımı.
En kısa zamanda Rabbim yine versin evlat sana:Saruboceq:

Canım yaa geçmiş olsun.....Ama neden ?? Bi nedeni var mıymış ??

Allah'ım sana sabırlar versin ve en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah....

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun yazacak birşey bulamıyorum Allah sana ve eşine sabır versin.

nasıl durdu canım ya kaç haftalıktın epeyde ilerlemiştin alla alla...çok üzüdümm allah sabır versin naptın kürtajmı oldun??:teselli:

bebikim geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm.

canım ALLAH sabır ve güç versin size.Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın..çok üzüldüm,geçmiş olsun canım.

Canım seninkinide merakla bekliyorum..ne zamandı kontrol?

Allah gönlüne göre versin bitanem...

Canım benim Allah sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın.Hayırlısı olsun...

hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....

Canımm ne desek boş...Biz bile bu kadar üzüldüysek senin yaşadıkların nasıldır kimbilir... Doğru söylüyorsun, ne zaman ne olacağı belli olmuyor ama herşey Allah'tan, senin elinde olmayan bir durumdu.Benim de 3 gün önceki kontrolümde çok hareketsizdi bebeğim..Hatta ben de senin gibi doktor bey kalbi atıyor mu dedim,korktum çünkü.. O da hemen sesi açtı, dinletti.O zaman rahatladım. Sanki o anı yaşadım. Allah sana sabırlar versin canım..İnşallah güzel günler gelecek yüreğini ferah tutmaya çalış...

merhaba kızlar hayırlı hafta sonları
geçen hafta kontrollerim vardı ikili tarama testi istemedi doktor bence üçlü tarama testi daha iyi dedi 4.ayın sonunda geldiğinde yaparız taramayı dedi ve hala ben bebişimin cinsiyetini ögrenemedim inşalllah bidahaki kontrollde ögrenmek istiyorum

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun oğluşun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

bebekim... ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum.... zaten hep ip üstündeydim senin bu haberinle daha kötü oldum çok üzüldüm...RABBİM GÜNAHLARINA KEFARET SAYSIN İNŞ.....

merhaba kızlar nasılsınız.
oğluşumla ben çok iyiyz bu haftasonu.
sizin bebişler nasıl bakalım.

maşallah erkek bebekler bayağı kız bebekleri sollamış görünüyor.
zaten hangi hamileye sorsam bu sene erkek diyor.
allah herkezin gönlüne göre versin inş.tabi bide sağlıklı bebişler olsun.

bebikim çok üzüldüm,allah sana en kısa zamanda bebiş tekrar versin inş.dicek bişey bulamıyorum.

Kızlar hepiniz ikili ve üçlü testleri yaptırıyor musunuz?
Yaptırmamayı düşünen var mı?

Son düzenleme:
bebikim çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm gerçekten, allah sabır versin rabbim hemen hayırlı bi evlat nasip eder inş. zaten korku içinde geçiriyorduk hamileliğimizi bu daha bi korkuttu bizi inş iyidir meleklerimiz :Saruboceq:

Sarissa ben ikiliyi yaptirmadim, digerlerini de yaptirmayi düsünmüyorum, esimle öyle kararlastirdik, sonuclar kötü diye bebegi aldiramayiz diye düsündük. Yanlis takip etmediysem benim gibi düsünen birkac arkadas daha vardi.

Bu arada herhangi birinizde gögüs ucu sorunu oldu mu? Öyle bir kasiniyor ki kasisan bir türlü kasimasan bir türlü. :1no2:Ayrica öyle belli bariz pul pul dökülme degil de nokta nokta deri kalkmis sanki. Normal midir? Ne yapmali ki acaba?CADIARZU

Ben ikili testimi yapırdım cuma günüde sonucunu alıcam..

Benim göğüs uçlarımda ara ara çok kaşınıyor kafamçokkarıştı
Burada bi kaç arkadaşta da vardı aynısı, normal bi durumdur diye düşünüyorum..
yapılabilecek bişi varmı bilmiyorum da :CüvCüv:

Dünden beri öldürüyor beni.Evde olunca sorun degil ama disarida problem.Farkina bile varmadan el gögüse dogru gidebiliyor. Saol canim.

pinguin benimde başından beri göğüslerim aynı bu durumda normalmiş,olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…