2011 Nisan Anneleri

Ne diyelim insallah uzun sürmüyordur. kübra daha da büyürse su pamela anderson muydu ona ulasacagim sanirim:)
narin03 kac haftalik hamilesin sen?

canim cok gecmis olsun.tarifi imkansiz bir aci bende yasagigim icin seni cok iyi anlayabiliyorum.insallah en kisa ssürede bir melek daha sana gelir ve acini en azindan hafifletir.Allahim düsmanima bile vermesin..:Saruboceq:

biz ilk önce hepsini yaptırmayı düşündük sonra hepsinden vaz geçtik yaptırmıyoruz cnm...doktorumuz bize bıraktı... içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın dedi........

kızlar 27 ekimde 3lü taramamız var yaptırmayımmı ne dersiniz devlet hastahanesine gidiyorum hiç bişey demiyolar 3lü test yaptıracam dedim tamam deyip gün verdiler ne yapmam lazım

biz ilk önce hepsini yaptırmayı düşündük sonra hepsinden vaz geçtik yaptırmıyoruz cnm...doktorumuz bize bıraktı... içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın dedi........

Selam Esra, gecenlrde yaptiracaktin galiba sen ikiliyi. Niye vazgectiniz ki? Bu arada sorunlar bitti insallah tamamen? Umarim geri kalan hamilelik dönemini cok rahat gecirirsin.

allahım esirgesin ne olur üzülme diyecem ama üzüleceksin ama ne olur umudunu yitirme belki tekrar canlanır allahım ne acı yaa lütfen topla kendini allahdan umut kesilmez

kız bişey olmaz süt doluyo o yüzden benimde küçücük keşke büyüse4 :)))))

Onu biliyorum canim:)Merak etme sen kaydirigubbakcemile3, yanlis duymadiysam özellikle son aylarda daha bir dolgunlasiyormus. Benimkiler zaten oldukca bariz.Allah kismet ederse 9. ayda nasil bir tipim olacak cok merak ediyorum.

Selam Esra, gecenlrde yaptiracaktin galiba sen ikiliyi. Niye vazgectiniz ki? Bu arada sorunlar bitti insallah tamamen? Umarim geri kalan hamilelik dönemini cok rahat gecirirsin.

cnm benim eşim biraz garip :) ilk önce nabzını ölçmek için yaptırmayalım dedim..sonra araştırmış hiç bi tedavi vs gibi bişey olmadığı için doktorla görüşüp münazara etmiş.. sonra yaptırmıcaz dedi.. kafan karışmasın die...üzüldüm ama sonra aman dedim boşver... yoksa ibzimki çok istikrarlıydı doktor nederse yapcaz demişti... şuan iyiyim cnm 2 kasım gidicem doktora ama bu haber beni sarstı nasıl beklicem bilmiyorum...iyiyim şükür ama daha uzun yürüyüş yakak öle oturmama izin var.. iş yasak anlamadım gitti...

Hos geldin Skorpion yarin senin randevun vardi degil mi benim gibi?Benden emin degilim de en azindan seninkinin cinsiyetini söylerler insallah. Kiz istiyorsun sanirim. Insallah Allah sana saglikli cici bir kiz bebek nasip eder.

Bosver canim, Allahin izniyle saglikla alirsin kucagina insallah. Doktor fazla hareket etme diyorsa etme sen de bosver, karnindakinden önemli degil sonucta.

Bugün bi dogum klinige gittik, simdiden arastirmamiz gerekiyormus (esimin demesi orda karni burnunda olmayan bir ben vardim). Orda bashekimdi sanirim uzuunca bir konustu.Dedi risksiz gebelik yoktur. Sanirim oldukca hakli.4. aya da gelmis olsan olacagi varsa oluyor. Ama sen moralini bozmamaya bak. Sonucta bebegin hissediyor.Biz elimizden geleni yapip gerisini Allah a havale edecegiz baska caresi yok.

Ne diyelim insallah uzun sürmüyordur. kübra daha da büyürse su pamela anderson muydu ona ulasacagim sanirim:)
narin03 kac haftalik hamilesin sen?

13 haftalık benimki. Çarşamba akşamı ikili teste gidicem. İnşallah bi sorun çıkmaz ve cinsiyeti öğreniriz. Gerçi sağlıklı olsunda.. Kız erkek farketmez..kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar
hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız işlhh.
bende 17 haftalık hamileyim ve çok zor günler geçirdim mide bulantıları yüzünden ama bu aralar biraz rahatladım gibi,allah hepimizin yardımcısı olsun.

erkeklerimiz çoğaldı kızlar azınlıkta....bakalım....

evet cnm bende baktımda kızlar azınlıkta erkekler gene çoğunlukta

Kızlar hepiniz ikili ve üçlü testleri yaptırıyor musunuz?
Yaptırmamayı düşünen var mı?

canım ben 2 li de yaptırmadım 3 lüde 17. haftamda direk 4 lü test yaptıracağız doktorum öyle istedi

Son düzenleme:

Mrb canım hoşgeldin evt hepimizin zor günleri oldu şimdi şimdi biraz toparlanıyoruz.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Senin cinsyeti belli oldu mu??

Biz de düşünmüyoruz yaptırmayı.
O nedenle merak ettim.
Hiç kafamı karıştırmak istemiyorum.

Evet, bizim doktorumuz da problem çıksa da aldıramayacağını düşünüyorsan yaptırma, dedi.

17. hafta mı eyvahedigeldismile yaa ben 12. haftada biter diye ümit ediyordum bilmiyorumkismile
evet cnm bende baktımda kızlar azınlıkta erkekler gene çoğunlukta

canım ben 2 li de yaptırmadım 3 lüde 17. haftamda direk 4 lü test yaptıracağız doktorum öyle istedi
4 lü test hakkında bilgim yok ama şu karından sıvı alınarak yapılan değildir herhalde değil mi?
Off ne sıkıcı bir gün..Başım ağrıyor, yediğim herşey mideme oturuyor. Okuduklarım beni etkiliyor (((((
Tiancu ben de öyleyim. Yesem bir türlü yemesem bir türlü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…