- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.001
hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....
biz ilk önce hepsini yaptırmayı düşündük sonra hepsinden vaz geçtik yaptırmıyoruz cnm...doktorumuz bize bıraktı... içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın dedi........
biz ilk önce hepsini yaptırmayı düşündük sonra hepsinden vaz geçtik yaptırmıyoruz cnm...doktorumuz bize bıraktı... içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın dedi........
Ne diyelim insallah uzun sürmüyordur. kübra daha da büyürse su pamela anderson muydu ona ulasacagim sanirim:)
narin03 kac haftalik hamilesin sen?
hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....
kız bişey olmaz süt doluyo o yüzden benimde küçücük keşke büyüse4 :)))))
Selam Esra, gecenlrde yaptiracaktin galiba sen ikiliyi. Niye vazgectiniz ki? Bu arada sorunlar bitti insallah tamamen? Umarim geri kalan hamilelik dönemini cok rahat gecirirsin.
cnm benim eşim biraz garip :) ilk önce nabzını ölçmek için yaptırmayalım dedim..sonra araştırmış hiç bi tedavi vs gibi bişey olmadığı için doktorla görüşüp münazara etmiş.. sonra yaptırmıcaz dedi.. kafan karışmasın die...üzüldüm ama sonra aman dedim boşver... yoksa ibzimki çok istikrarlıydı doktor nederse yapcaz demişti... şuan iyiyim cnm 2 kasım gidicem doktora ama bu haber beni sarstı nasıl beklicem bilmiyorum...iyiyim şükür ama daha uzun yürüyüş yakak öle oturmama izin var.. iş yasak anlamadım gitti...
Ne diyelim insallah uzun sürmüyordur. kübra daha da büyürse su pamela anderson muydu ona ulasacagim sanirim:)
narin03 kac haftalik hamilesin sen?
13 haftalık benimki. Çarşamba akşamı ikili teste gidicem. İnşallah bi sorun çıkmaz ve cinsiyeti öğreniriz. Gerçi sağlıklı olsunda.. Kız erkek farketmez..kaydirigubbakcemile2
erkeklerimiz çoğaldı kızlar azınlıkta....bakalım....
Kızlar hepiniz ikili ve üçlü testleri yaptırıyor musunuz?
Yaptırmamayı düşünen var mı?
Off ne sıkıcı bir gün..Başım ağrıyor, yediğim herşey mideme oturuyor. Okuduklarım beni etkiliyor(((((
selam arkadaşlar
hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız işlhh.
bende 17 haftalık hamileyim ve çok zor günler geçirdim mide bulantıları yüzünden ama bu aralar biraz rahatladım gibi,allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sarissa ben ikiliyi yaptirmadim, digerlerini de yaptirmayi düsünmüyorum, esimle öyle kararlastirdik, sonuclar kötü diye bebegi aldiramayiz diye düsündük. Yanlis takip etmediysem benim gibi düsünen birkac arkadas daha vardi.
Bu arada herhangi birinizde gögüs ucu sorunu oldu mu? Öyle bir kasiniyor ki kasisan bir türlü kasimasan bir türlü. :1no2:Ayrica öyle belli bariz pul pul dökülme degil de nokta nokta deri kalkmis sanki. Normal midir? Ne yapmali ki acaba?CADIARZU
selam arkadaşlar
hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız işlhh.
bende 17 haftalık hamileyim ve çok zor günler geçirdim mide bulantıları yüzünden ama bu aralar biraz rahatladım gibi,allah hepimizin yardımcısı olsun.
4 lü test hakkında bilgim yok ama şu karından sıvı alınarak yapılan değildir herhalde değil mi?evet cnm bende baktımda kızlar azınlıkta erkekler gene çoğunlukta
canım ben 2 li de yaptırmadım 3 lüde 17. haftamda direk 4 lü test yaptıracağız doktorum öyle istedi
Tiancu ben de öyleyim. Yesem bir türlü yemesem bir türlü....Off ne sıkıcı bir gün..Başım ağrıyor, yediğim herşey mideme oturuyor. Okuduklarım beni etkiliyor(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?