- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.021
Hos geldin Skorpion yarin senin randevun vardi degil mi benim gibi?Benden emin degilim de en azindan seninkinin cinsiyetini söylerler insallah. Kiz istiyorsun sanirim. Insallah Allah sana saglikli cici bir kiz bebek nasip eder.
Biz de düşünmüyoruz yaptırmayı.
O nedenle merak ettim.
Hiç kafamı karıştırmak istemiyorum.
Evet, bizim doktorumuz da problem çıksa da aldıramayacağını düşünüyorsan yaptırma, dedi.
QUOTE]
Bizde ne olursa olsun aldırmayacağımızı düşünerek 2 li test yaptırmak istemedik ama sonra düşündümki bu testi yaptırmazsam 9 ay boyunca hep bunu düşünüp kendimi sıkıntıya sokucam yaptırayım rahatlayayım dedim
Kızlar artık nisan annesi değilim. Bebeğimin kalp atışları durdu.
Çok üzgünüm...
Gerçekten dikkat et..Bende de kanama yeni durdu şükür..Bu sefer biraz dollandım mı kasığım ve belim çok ağrıyor..Bu gün misafiir vardı uzun zamandır bu kadar ayakta kalmadım..Bu gün çok ayakta kaldım diye ağrıdan ölüyorum..Şu an bile ağrım var..Doktoruma sorduğumda dinleneceksin dedi..Ben yine evde iş yapıyordum..Bebekimin haberinden sonra dikkat etmete karar verdim....cnm benim eşim biraz garip :) ilk önce nabzını ölçmek için yaptırmayalım dedim..sonra araştırmış hiç bi tedavi vs gibi bişey olmadığı için doktorla görüşüp münazara etmiş.. sonra yaptırmıcaz dedi.. kafan karışmasın die...üzüldüm ama sonra aman dedim boşver... yoksa ibzimki çok istikrarlıydı doktor nederse yapcaz demişti... şuan iyiyim cnm 2 kasım gidicem doktora ama bu haber beni sarstı nasıl beklicem bilmiyorum...iyiyim şükür ama daha uzun yürüyüş yakak öle oturmama izin var.. iş yasak anlamadım gitti...
Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee((
Hoşgeldin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
pantalonlarım olamamaya başladı,sizn de öyledir heralde.bugün dışarı çıktım,hamile giyime baktım ama o pantalonlar çok tuhaf geldi bana.ve de hiç modern kıyafetler değiller.ne yapıcaz bu kıyafet işini ya.inanamıyorum,yaşadığım şehirde 300 mağazalık avm var ama ben içinde hamile giyim göremedim.çarşıda olanlar da çok değişik geldi yada bana öyle geldi,alışık değiliz ya göbişlere.siz neler yapıyorsunuz bu konuda.
bu arada göbek ve bacaklarım çatlamay başladı.dün dr söyledim mustela denilen bir krem önerdi,onu aldım.sizde başladı mı çatlaklar,geç kalmayın kremlenin bir an önce..
Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee((
hoşgeldin canım aramıza...
cnm bu gün çoğu kişi için aynı geçti... inş diğer günlerimiz güzel geçer..... yediklerine dikkat et az ve sık ye cnm... yorma kendini..çok öptüm.Off ne sıkıcı bir gün..Başım ağrıyor, yediğim herşey mideme oturuyor. Okuduklarım beni etkiliyor(((((
cnm benim inş iyi haberlerini alırız.... inş bebişlerimizi hissettiğimiz anda biraz daha rahatlarız...bu gün bu gün o haberden sonra başım ağrıdı...çok öptüm cnm yazdıklarıma odaklanamıyorum offselam canim ben öyle geldim bir baktim sonra hemen ciktim.evt benim randevum yarin.insallah söyler bakalim hayirlisi.amin canim icimden kiz:ecrin_bebek: geciyo ama,hayirlisi sagliklisi Allahtan.bebikimin haberini okuyunca moralim bozuldu(bende kendimi tuhaf hissetmeye basladim,psikolojik olsa gerek yada insallah öyledir..yarini bekleyemiyorum ak$am 8 de randevu.daha cokkk var offf.bebegi en azindan hissetseydim icim biraz daha rahat olurdu.az kaldi onada insallah..
cnm benim çok sevindim senin adına... oh maşallah...iyi akşamlar kızlar benimde cuma günü kontrolüm vardı bebeğimi gördüm çok büyümüştü kafası elleri kolları o kadar netti ki, çok güzel bir dutyguydu anlatammam kolları bacakları oynuyodu yerinde duramıyodu, doktorum ense kalınlığı için çok uygun bir zamanda gittiğimi söyledi, ense kalınlığı 1,1di çok iyi dediçok sağlıklı görünüyor ama yinede 2 li testi yapalım dedi, onun sonucunu da haftaya alıcaz inşallah bi porblem çıkmaz, bide cinsiyetini soordum bakalım dedi sanki erkek gibi öyle hissettim dedi ama daha çok erken sonradan yanılmayalım yorum yapmayalım dedi ama erkeğe benzetti bilmiyorumhayırlısı artık,
bide bişey diycem seni ben sabredemiyorum sanki zaman geçmiyo biran önce o gün gelsin istiyorummmmmmmmmmmm
hihih hoşgeldin cnm o üzgün yüz ifadesi neden...bu topicde kimse üzülmesin artık kızlar...birbirimize hep motive edici şeyler söyleyelim...tabi derdimiz olursada paylaşarak azaltalım inş...Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee((
Gerçekten dikkat et..Bende de kanama yeni durdu şükür..Bu sefer biraz dollandım mı kasığım ve belim çok ağrıyor..Bu gün misafiir vardı uzun zamandır bu kadar ayakta kalmadım..Bu gün çok ayakta kaldım diye ağrıdan ölüyorum..Şu an bile ağrım var..Doktoruma sorduğumda dinleneceksin dedi..Ben yine evde iş yapıyordum..Bebekimin haberinden sonra dikkat etmete karar verdim....
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin gamyoncuiremsukızlar hepinize günaydınlar.bugün üzücü bir haber almış olduk hepiniz.arkadaşımıza Allah sabır ve güç versin.
umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada cinsiyetler öğreniliyor.ben de dün öğrendimğlum oluyor..sağlıklı olması herşeyden daha önemli.ben cinsiyeti sormadan dr öyledi,
canım sağol inşallah sende kız haberini alırsın yakındacanım doktor bana ay sonunda gel demişti randevu almadım daha kesin belli değil...sizin adınıza çok sevindim içimden zaten senin erkek geçiyordu doğru çıktı hayırlısı olsun....gamyoncuiremsu
Hoşgeldin banuolumunekankayizsmile bilgilerini tatlişoğlum a özel msj atarsan listeye ekler senide :CüvCüv: Nisan ayı pek bereketli 70 i bulduk sanırımMerhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee((
ya kızlar bişey söylemek istiyorum..belki yaşamadığım için böyle düşünüyorum ama ALLAH MUHAFAZA bebişim bi risk altında olsa ve doktorlar bana sonlandırmak isteyip istemediğimi sorsa ASLA DERİM... AMA BELKİ OKUDUNUZ SİZDE...OĞLAK75 21hftlık bebişini DANDY WALKER teşhisi konulduğu için sonlandırmışlar... çok üzüldüm..ama ya rabbim bizi sınava tabi tutuyosa... ya o anda verdiğimiz karara göre geleceğimizdeki bazı şeyler şekilleniyosa...bi diğer arkadaş var..adını unuttum aynı topicte bebeğinin özürlü kalbinde bi sorun olduğunu vs ciddi ciddi problemi olmasına rağmen vazgeçmemiş ve çok sağlıklı doğmuş... ne bilim...SADECE YAZMAK İSTEDİM... KİMSENİN YAŞADIKLARINI FİKİRLERİNİ YARGILAMAK HADDİME DÜŞMEZ AMA...başıma gelirse BAŞIMLA KABULÜM OLUR... tabi gönül ister hep herşeyin güzelini iyisini..KADER... ve irade dahilinde KISMET..
Canım aslında çok büyük bir sınav allahım kimsenin başına vermesin rabbim çok zor bir karar tabiki kimse canın yarısından vazgeçmek istemez ama birde ömür boyu gözünün önünde onun acısını çekmekte var birtanem bilmiyorum allah hepimize sağlıklı melekler nasip etsinnn canımm
ya kızlar bişey söylemek istiyorum..belki yaşamadığım için böyle düşünüyorum ama ALLAH MUHAFAZA bebişim bi risk altında olsa ve doktorlar bana sonlandırmak isteyip istemediğimi sorsa ASLA DERİM... AMA BELKİ OKUDUNUZ SİZDE...OĞLAK75 21hftlık bebişini DANDY WALKER teşhisi konulduğu için sonlandırmışlar... çok üzüldüm..ama ya rabbim bizi sınava tabi tutuyosa... ya o anda verdiğimiz karara göre geleceğimizdeki bazı şeyler şekilleniyosa...bi diğer arkadaş var..adını unuttum aynı topicte bebeğinin özürlü kalbinde bi sorun olduğunu vs ciddi ciddi problemi olmasına rağmen vazgeçmemiş ve çok sağlıklı doğmuş... ne bilim...SADECE YAZMAK İSTEDİM... KİMSENİN YAŞADIKLARINI FİKİRLERİNİ YARGILAMAK HADDİME DÜŞMEZ AMA...başıma gelirse BAŞIMLA KABULÜM OLUR... tabi gönül ister hep herşeyin güzelini iyisini..KADER... ve irade dahilinde KISMET..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?