2011 Nisan Anneleri

Hos geldin Skorpion yarin senin randevun vardi degil mi benim gibi?Benden emin degilim de en azindan seninkinin cinsiyetini söylerler insallah. Kiz istiyorsun sanirim. Insallah Allah sana saglikli cici bir kiz bebek nasip eder.

selam canim ben öyle geldim bir baktim sonra hemen ciktim.evt benim randevum yarin.insallah söyler bakalim hayirlisi.amin canim icimden kiz:ecrin_bebek: geciyo ama,hayirlisi sagliklisi Allahtan.bebikimin haberini okuyunca moralim bozuldu(bende kendimi tuhaf hissetmeye basladim,psikolojik olsa gerek yada insallah öyledir..yarini bekleyemiyorum ak$am 8 de randevu.daha cokkk var offf.bebegi en azindan hissetseydim icim biraz daha rahat olurdu.az kaldi onada insallah..

iyi akşamlar kızlar benimde cuma günü kontrolüm vardı bebeğimi gördüm çok büyümüştü kafası elleri kolları o kadar netti ki, çok güzel bir dutyguydu anlatammam kolları bacakları oynuyodu yerinde duramıyodu, doktorum ense kalınlığı için çok uygun bir zamanda gittiğimi söyledi, ense kalınlığı 1,1di çok iyi dediçok sağlıklı görünüyor ama yinede 2 li testi yapalım dedi, onun sonucunu da haftaya alıcaz inşallah bi porblem çıkmaz, bide cinsiyetini soordum bakalım dedi sanki erkek gibi öyle hissettim dedi ama daha çok erken sonradan yanılmayalım yorum yapmayalım dedi ama erkeğe benzetti bilmiyorumhayırlısı artık,
bide bişey diycem seni ben sabredemiyorum sanki zaman geçmiyo biran önce o gün gelsin istiyorummmmmmmmmmmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
pantalonlarım olamamaya başladı,sizn de öyledir heralde.bugün dışarı çıktım,hamile giyime baktım ama o pantalonlar çok tuhaf geldi bana.ve de hiç modern kıyafetler değiller.ne yapıcaz bu kıyafet işini ya.inanamıyorum,yaşadığım şehirde 300 mağazalık avm var ama ben içinde hamile giyim göremedim.çarşıda olanlar da çok değişik geldi yada bana öyle geldi,alışık değiliz ya göbişlere.siz neler yapıyorsunuz bu konuda.
bu arada göbek ve bacaklarım çatlamay başladı.dün dr söyledim mustela denilen bir krem önerdi,onu aldım.sizde başladı mı çatlaklar,geç kalmayın kremlenin bir an önce..

Gerçekten dikkat et..Bende de kanama yeni durdu şükür..Bu sefer biraz dollandım mı kasığım ve belim çok ağrıyor..Bu gün misafiir vardı uzun zamandır bu kadar ayakta kalmadım..Bu gün çok ayakta kaldım diye ağrıdan ölüyorum..Şu an bile ağrım var..Doktoruma sorduğumda dinleneceksin dedi..Ben yine evde iş yapıyordum..Bebekimin haberinden sonra dikkat etmete karar verdim....

Ben tayt ile çok rahat ediyorum..Tayt üzerine de geçen uzun gömlek aldım..Bir beden büyük aldım..Tayt altına uzun çizme yada bot giyiyorum...Şimdi normal elbiseler,tuniklerde bizim giyebileceğimiz gibi..Özellikle hamile kıyafeti daha aramadım....

Off ne sıkıcı bir gün..Başım ağrıyor, yediğim herşey mideme oturuyor. Okuduklarım beni etkiliyor (((((
cnm bu gün çoğu kişi için aynı geçti... inş diğer günlerimiz güzel geçer..... yediklerine dikkat et az ve sık ye cnm... yorma kendini..çok öptüm.
cnm benim inş iyi haberlerini alırız.... inş bebişlerimizi hissettiğimiz anda biraz daha rahatlarız...bu gün bu gün o haberden sonra başım ağrıdı...çok öptüm cnm yazdıklarıma odaklanamıyorum off
cnm benim çok sevindim senin adına... oh maşallah...
Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee ((
hihih hoşgeldin cnm o üzgün yüz ifadesi neden...bu topicde kimse üzülmesin artık kızlar...birbirimize hep motive edici şeyler söyleyelim...tabi derdimiz olursada paylaşarak azaltalım inş...

cnm benim nasıl kanaman yeni durdu? nekadar sürdü ki... evet dikkat ediyorum cnm...şimdi evdeyiz..birazdan kayınvalideme geçicem ee 3. ayı bitirsekte hemen hemen devam yatmaya doktor nezamana kadar derse... hoş demesede ben çok gerek olmadıkça ayaklanmayı düşünmüyorum... hadi geçmiş olsun ikimizede tatlım çok öptü...

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin gamyoncuiremsu
canım doktor bana ay sonunda gel demişti randevu almadım daha kesin belli değil...sizin adınıza çok sevindim içimden zaten senin erkek geçiyordu doğru çıktı hayırlısı olsun....gamyoncuiremsu
canım sağol inşallah sende kız haberini alırsın yakında
Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee ((
Hoşgeldin banuolumunekankayizsmile bilgilerini tatlişoğlum a özel msj atarsan listeye ekler senide :CüvCüv: Nisan ayı pek bereketli 70 i bulduk sanırım

ya kızlar bişey söylemek istiyorum..belki yaşamadığım için böyle düşünüyorum ama ALLAH MUHAFAZA bebişim bi risk altında olsa ve doktorlar bana sonlandırmak isteyip istemediğimi sorsa ASLA DERİM... AMA BELKİ OKUDUNUZ SİZDE...OĞLAK75 21hftlık bebişini DANDY WALKER teşhisi konulduğu için sonlandırmışlar... çok üzüldüm..ama ya rabbim bizi sınava tabi tutuyosa... ya o anda verdiğimiz karara göre geleceğimizdeki bazı şeyler şekilleniyosa...bi diğer arkadaş var..adını unuttum aynı topicte bebeğinin özürlü kalbinde bi sorun olduğunu vs ciddi ciddi problemi olmasına rağmen vazgeçmemiş ve çok sağlıklı doğmuş... ne bilim...SADECE YAZMAK İSTEDİM... KİMSENİN YAŞADIKLARINI FİKİRLERİNİ YARGILAMAK HADDİME DÜŞMEZ AMA...başıma gelirse BAŞIMLA KABULÜM OLUR... tabi gönül ister hep herşeyin güzelini iyisini..KADER... ve irade dahilinde KISMET..

Canım aslında çok büyük bir sınav allahım kimsenin başına vermesin rabbim çok zor bir karar tabiki kimse canın yarısından vazgeçmek istemez ama birde ömür boyu gözünün önünde onun acısını çekmekte var birtanem bilmiyorum allah hepimize sağlıklı melekler nasip etsinnn canımm

EVET CNM haklısın..mesela en basit bi komşumuz var oğlu 13 yaşında ve 8 yıldır insülin kullanıyo. herşey iyemiyo ve bu yzden bu çocuğun psikolojisi bozulmuş...annesi bize geliyo çok güçlü biri ama içine sorsan bilmiyorum ya en basiti dersin ama ne bilim...düşünsene cnm bebişin ateşi çıktı die ne üzüntüler yaşarken anneler yıllarca gözünün önünde mutluluğu yaşayamayan bi genç...of......bilmiyorumkismile

canım gebe bir bayansın lütfen büyük konuşma insanın başına gelmeyince anlamıyor. kalbinde felan sorun olması çok önemli değil sonuçra tedavi edilebilecek, ameliyat edilebilecek rahatsızlıklar. down sendromlu çocuklarda eğitilebilir çocuklar. ancak ağır dandy walker sendromunda bebek yürüyemiyor, konuşamıyor göremiyor ve zihinsel gerilik oluyor. yaşamla çok bağdaşmayan anomaliler bunlar. sadece yazmak için lütfen yazma. 100 tane gebe insan var burda. hepimzin aklından geçiyor bu fikirler ama kimse oturup yazmıyor. paylaşımınıza dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…