2011 Nisan Anneleri

cnm benim haklısın sende... olumsuzluklardan arınmak lazımken... tam bilmiyorum cnm sonuçlarını hastalığın..kesinlikle yaşamayan asla bilemez...

burda yazdıklarımın hepsine dikkat eden biriyim... son kelime beni biraz rahatsız etti üzüldüm hatta..... çünkü buraya zaman ayırıyorum insanların fikirlerini duygularını ciddi ciddi önemsiyorum... bu kimsenin içine bi şüpe düşürmek amaçlı değil... sonuçta cnm diğer topicde neler paylaşılıyo. yeni yeni okumaya başladım korkularımdan dolayı..neyse öyle işte...AMACIM KİMSEYİ TEDİRGİN ETMEK...KALBİNE EXTRA Bİ ŞÜPHE DÜŞÜRMEK DEĞİL...

esrayağmur canım seninle aynı gün sanırım beklenen doğum tarihimiz seninde 12+4 yanılmıyorsam cinsiyetini öğrenebildinmi devlet hastanelerinde yasaklanmış cinsiyet öğrenmek özellerde ancak öğrenilebiliyor benim doktorum özelde olmasına rağmen çok çekingen davranıyor cinsiyet konusunda erkek gibi ama yinede belli olmaz dönebilir ileryeyen zamanlarda falan dedi senin kesin birşey söyleyebildimi doktorun

CNM BENDE ÖZELE GİDİYORUM...ama doktorum 16.hft kadar net bişey söyleyeme dedi...yanıltmak isteme dedi... ama ben 15 hft gitmeyi düşünüyorum inş söyler ozaman...ama burda bazı arkadaşlar 12. haftada ciddi ciddi cinsiyet öğrenmiş... yakın olsa hastane bana gidicektim bile ama uzak.. sabredicez artık..:çok üzgünüm:

kızlar bol bol su içmeyi unutmayın... hatta yanınıza 1.5 litrelik su alın çekinmeden kafaya dikerek tüketin...ben öyle yapıyorum yoksa bardak bardak içmek beni yoruyo..bide sürekli ilaç alınca.. SU kızlar...VE MİNERALLİ SU....

Canım ben günde 3 lt su içiyorum dediğin gibi bardakla olmuyor 1,5 ltlik petlerle içebiliyorum tabii wc kısmıda bıktırıyor ama :)))

havuç,bürüksel lahanası,karnıbahar gibi sebzeleri kızlar sevenler varsa tüketin.. süzgeçin içine koyup tencereye oturtun.. yada buharda pişirme imkanınız varsa pişirin.. nasıl arzu ederseniz tüketin.. ben şu knorun salata soslarını çok seviyorum..küçük paketlerde olan.. fesleğen kekili sos gibi... inanılmaz vitamin. sonra trabzon hurması içindeki vitamin protein karbonhisret..folic asit A B1 B2.... OKUDUM ŞOK OLDUM...varsa tavsiyelerin beslenmeyle alakalı paylaşırsanız sevirim..bu aralar 1 hftdır iştahım gitti

canım ne diceğimiilemiyorum çok üzüldüm nasıl oldu böyle birden çok şaşırdım ve içimede korku düştü insan ister istemez tedirgin oluyor.allahtan geldi yapacak bişey yok.allahım sana bol sabırlar versin inş sağlıklı bir bebişin olur..çok üzgünümmmm
herkese iyi geceler arkadaşlar yerın görüşürüzzz meleklerinize iyi bakın

canım bana özelden msj atmışsın ama bilgilerini daha net veririsen daha ii olur sat beklenen doğum tarihini net yaz canım ok??

Tanrı Seni Şartlı Sevmez...

seni sevenler
seni, sen varolduktan sonra sevdi.
sevilmen için önce var olman gerekliydi.
yoksa nasıl severlerdi seni?
yok olanı kim severki?
hatırlamaya çalış;
bir zamanlar yoktun,
sen yoktun,
seni sevenler yoktu.
sen kendi yokluğunun farkında değildin.
Rabbin seni yoklukta buldu.
seni yoktan varetti.
seni hiç yokken sevdi,
seni sevdiği için var etti.
başkaları seni var olduğun için sevdi.
Rabbin seni şartsız sevdi.
seni sevmesi için var olman bile gerekmedi.
sevenler seni sendeki kimi özelliklerin için sevdi çoğu kere.
kaşın-gözün, boyun-posun, zekan-aklın, yeneklerin...
en gösterişli, en başarılı, en güzel vs. gibi "en"lerinle sevdi.
onlar seni en düşkün, en hasta, en anlayışsız, yani en insan halerinle sevmediler.
kimi şartlara bağlı çoğu kere onların sevgisi.
sanki aranızda bolca şartı olan gizli bir kontrat imzalamış ve o kontratın maddeleri her an senin aleyhine işletilebilirmiş gibi.
bir kere düşün seni en çıplak, en gösterişsiz halinle, bütün sıfatlardan azade seven kim?
O seni hayalle hakikat arasındayken sevdi.
O seni sevdi, yokluğunu değil.
varolmanı istedi.
sen başının dara düştüğü zamanlar hariç ondan yüz çevirsen de, sık sık O'nu unutsan da, geçmişte verdiğin Söz'e ihanet etsen de en ufak yönelişinde sana dağlarca koşan kim?
öyleyse varolmak, büyük ve kutsal bir muhabbetin, karşılıksız bir sevginin muhatabı olmak değil de nedir?
varolmak seni senden öte sensiz de seven bir Rabbi tanımaktan, O'nun yoluna adanmaktan başka nedir?

Senai Demirci & Yusuf Özkan Özburun

KIZLAR İLK DÜŞÜĞÜMDE ÇOK DARDAYDIM..SENAİ ABİNİN YANINA GİTMİŞTİM DERTLEŞMEK İÇİN..ONUN SÖZLERİ BANA ÇOK ŞEY ANLATTI..bu çok sevdiğim bi kitapdan en sevdiğim bi bölümü bi alıntı...biraz ANNELERİ de içinde anlatıyo bence bizide anlatıyo... bizimde kalbimize dokunuyo ucu..ve bebişlerimiz için gösterdiğimiz özveriyi...

slm arkadaşlar bnimde bebişim nasıl büyümüş çok sevindim nasıl kıpırdıo elleri ayakları tekmeler atıyo allahım herkese bu duygyu nasip etsin. doktor cinsityete kız gibi dedi ama kesin değil dedi. 12 haftalıken bakmıştı 2 hafta sonra gelin kesin belli olur dedi bakalım bu hafta gidicez ense kalınlığı alah şükür çok iyi ded doktor. kan aldırlar sonucunu beklioruz inş sonuçlar hyırlısıyla ii sağlıklı gelir. çok merak edyorum bebğimi.. her zamn sürekli görmek istiyorum. ya kızlar bnim sağ kalçamda acayipağrı var yaa çok kötüyüm yürümekte zorlanıyorum doktora sorcam bakalım benim gibi olan var mı aranızda

cnm benim..çok sevindim senin adına..maşalllah...benim bu dönemler regli dönemi..hep bu zamanlarda oluyodu sağ yada sol bacağım kasılıyo...yürüyemiyorum hatta bakalım nezaman olcak yine... ama senin bel fıtığınmı vardı cnm? bi sor doktora... siz benim gibi yatmıyosunuz bide hep aktifsiniz.. zor olur sizin için...

Hepinize çok teşekkür ediyorum, nisan topiğinden çok şey öğrenip okumuştum.
Kısmet başka bi aya inşallah. Hepiniz inşallah sorunsuz hamilelik ve doğum geçirirsiniz.
Bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız. Allaha emanet olun. Hoşcakalın....

çok güzel bir yazı canım çok beğendim gözlerim doldu okurken bende bugün bir tuhafım karamsarım yarın doktora gidicez ikili testimizde çıkıcak inşallah herşey yolundadır.

canım bizde sana teşekkür ederiz keşke hep burda kalabilseydin ama kısmet değilmiş..inş başka bir ayda güzel paylaşımların olur..

şimdi kanaman oldumu?ağrın falan varmı?yani nasıl alacaklar bebği epeyde büyük??senin yazını okuyunca çok etkilendim....benimde bir düşüğüm var..allah gelecek evlatlarına uzun ömür versin..

canım bebeğim düşmediği için kanamam yada ağrım yok henüz, kalbi durdu.
yarın sabah ilaç verilcek sancı ve kanama beklenecek ve operasyona giricem.
inşallah en kısa zamanda toparlanıp yeniden hamile kalırım sizler gibi.
lütfen dua edin, bende sizlere edicem..

canım benim yaaa.inş toparlanırsın kısa zamanda dua edeceğim...sende bizlere et.inanıyorum inş kısa zamanda tekrardan bu duyguları yaşıcaksın..:teselli:.

ben hala şoktayım herşey guzel gıderken bı anda bunu duymak canım sadece bıraz sabır hayırlısı buymuş olumunekankayizsmile

büyük geçmiş olsun Rabbim sabır versin..ben gerçekten ne yazacağımı bilemedim zaten karamsar bir günümdeyim topiği açınca ilk sizin yazınıza rastladım :1no2:

dualarımda olacaksınız,rabbim inş en kısa zamanda gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…