- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.061
çok güzel bir yazı canım çok beğendim gözlerim doldu okurken bende bugün bir tuhafım karamsarım yarın doktora gidicez ikili testimizde çıkıcak inşallah herşey yolundadır.
hepiniz sağolun kızlar..
dün kontrole gitmiştim, doktor bebeğimin kaftasını ve bazı ölçümlerini yaptı, herşey çok iyi,
gününe tam uygun dedi. o sırada bebeğin sabit durduğunu farkettim, doktor bey kalp atışlarını duydunuz mu sanki hareket etmiyor dedim, doktor dur bakalım benide korkuttun dedi, 10 dk a sustu doktor bulamadı kalp atışı, çok yavaşlamıştı, 2 saat bekletti beni sonra tekrar baktı durmuştu. Yani gözümüzün önünde durdu kalbi, bişey yapamadık.
Sebebi belli değil, çünkü herşeyi çok iyiydi, doktor bile şüphelenip kalbine bakmamıştı.
Kanama olmadığı için bekliyoruz şuan, pazartesi ilaç verilcek düşmesi için, ameliyata
gircem. Allah kimseye yaşatmasın, tarifi imkansız bir acı, içim taş oldu. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hiç bişeye inanıp güvenip çok hayal kurmayın, her an her şey olabiliyor.. Rabbim yaşatmasın kimseye....
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canlarım... ah kızlar ah ya... çok acıkıyorum sabah 6 da kalktım..mutfak aşşada die bişey iyemedim derken 8 de yine kalktım midem ağrıyodu.. kahvaltı yaptım ve yediğim gibi hepsi beni terk etti...neden oluyo ya çalışan anneler benim gibi olan varmı hala... karnım aç ve yemek yediğimde oluyo erken saatlerde hiç bişey anlamıyorum... oysa hiç bulantım yoktu..erken gebelikte
günaydın cnm başladık yeni bir haftaya iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
günaydın canlarım... ah kızlar ah ya... çok acıkıyorum sabah 6 da kalktım..mutfak aşşada die bişey iyemedim derken 8 de yine kalktım midem ağrıyodu.. kahvaltı yaptım ve yediğim gibi hepsi beni terk etti...neden oluyo ya çalışan anneler benim gibi olan varmı hala... karnım aç ve yemek yediğimde oluyo erken saatlerde hiç bişey anlamıyorum... oysa hiç bulantım yoktu..erken gebelikte
benimde hala ara ara kusmalarım oluyor esracığım aç yada tok farketmiyor ufacık bir koku bile tetikliyebiliyor inan....bence çok aç kalma canım baş ucuna kraker falan koy atıştırmalık...
yok cnm karnından sıvı almak amniyo sentez... diğerleri kan ve ugs ile yapılıyo...[
4 lü test hakkında bilgim yok ama şu karından sıvı alınarak yapılan değildir herhalde değil mi?
yok cnm 4 lü test de 2 li ve 3 lü gibi kanda bakılıyor tek fark daha detaylı olması yanlıs hatırlamıyorsam 4 hormon dğerlendiriliyor
Günaydın kızlar.
Esracım bence çok aç kalmış olmandan kaynaklanıyor.
Ben kalkar kalmaz kahvaltıyı beklemeden mutlaka bir şeyler atıştırıyorum.
Yatak odanda baş ucuna bir şeyler hazırla.
Miden kazındığında atıştırırsın.
Çok acıkınca mide yenenleri hiç kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?