2011 Nisan Anneleri

çok güzel bir yazı canım çok beğendim gözlerim doldu okurken bende bugün bir tuhafım karamsarım yarın doktora gidicez ikili testimizde çıkıcak inşallah herşey yolundadır.

ALLAHIN İZNİYLE CNM...güzel çıkar sonuçlar.. içini rahat tut..oh bebişini görceksin ne güzel...benim daha var :) görmeme..

Canım Allah sabır versin eşine ve sana inş. :Saruboceq:tez zamanda Rabbim kucağını doldurur çok şaşırdım hiçbir şeyin garantisi yok

günaydın kızlar...bebikim çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin aynı acıyı 2 kez yaşamış biri olarak seni okadar iyi anlıyorum kii, muayene masasına yatar yatmaz ilk dediğim şey dr uma hocam kalbi atıyormu oluyor (rabbim hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın...

günaydın arkadaşlar
bebikim çok üzüldüm Allah sabrını versin beni çok ağlattın
zaten hafta sonum kötü geçmişti şu an işyerindeyim gözyaşlarımı tutmaya çalışıyorum

bebikim inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun sabırlar versin inşallah böyle durumlarda başka ne denir bilmem ama dualarımız seninle

günaydın canlarım... ah kızlar ah ya... çok acıkıyorum sabah 6 da kalktım..mutfak aşşada die bişey iyemedim derken 8 de yine kalktım midem ağrıyodu.. kahvaltı yaptım ve yediğim gibi hepsi beni terk etti...neden oluyo ya çalışan anneler benim gibi olan varmı hala... karnım aç ve yemek yediğimde oluyo erken saatlerde hiç bişey anlamıyorum... oysa hiç bulantım yoktu..erken gebelikte

Günaydın herkese,
geçmişi brz brz okuyabildim.Bebikim senin durumunu da okudum.Allah, sana ve eşine sabır versin..ve en kısa zmnda Rabbim kucağınızı doldursun inş..

benimde hala ara ara kusmalarım oluyor esracığım aç yada tok farketmiyor ufacık bir koku bile tetikliyebiliyor inan....bence çok aç kalma canım baş ucuna kraker falan koy atıştırmalık...

[

4 lü test hakkında bilgim yok ama şu karından sıvı alınarak yapılan değildir herhalde değil mi?

yok cnm 4 lü test de 2 li ve 3 lü gibi kanda bakılıyor tek fark daha detaylı olması yanlıs hatırlamıyorsam 4 hormon dğerlendiriliyor

Geçen c.tesi bende kontrole gittim. İkili test yaptırmadım sadece ense kalınlığını ölçtürdüm..Doktorum gayet gzl olduğunu söyledi ( maşallah sübhanallah :) )..
Ayrıca baş ağrılarım vardı onu sordum..mesacım sende merak ediyordun seninde ağrın vardı.. Şu haftalarda normal olduğunu söyledi.Kan hacmimiz artıyormuş ondan dolayı dedi.istersem ağrı kesici verecekti ama ben istemedim..kendi kendine geçsin napalım dayanıyorum :)

Günaydın kızlar.

Esracım bence çok aç kalmış olmandan kaynaklanıyor.
Ben kalkar kalmaz kahvaltıyı beklemeden mutlaka bir şeyler atıştırıyorum.
Yatak odanda baş ucuna bir şeyler hazırla.
Miden kazındığında atıştırırsın.
Çok acıkınca mide yenenleri hiç kabul etmiyor.

günaydın arkadaşlar
esra yediğin zaman çok aşırı yeme,oda bulantı yapıyor olablir.
ben hala sabah hiç bişey yemeden önce bi kere çıkarıyorum rahatlıyorum.güne öyle başlıyorum yani.

Son düzenleme:
yok cnm karnından sıvı almak amniyo sentez... diğerleri kan ve ugs ile yapılıyo...

evet cnm haklısın...bütün sürmese iyi bide akşama kadar giyo istifra ettimmi yandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…