- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.081
Geçen c.tesi bende kontrole gittim. İkili test yaptırmadım sadece ense kalınlığını ölçtürdüm..Doktorum gayet gzl olduğunu söyledi ( maşallah sübhanallah :) )..
Ayrıca baş ağrılarım vardı onu sordum..mesacım sende merak ediyordun seninde ağrın vardı.. Şu haftalarda normal olduğunu söyledi.Kan hacmimiz artıyormuş ondan dolayı dedi.istersem ağrı kesici verecekti ama ben istemedim..kendi kendine geçsin napalım dayanıyorum :)
günaydın arkadaşlar
esra yediğin zaman çok aşırı yeme,oda bulantı yapıyor olablir.
ben hala sabah hiç bişey yemeden önce bi kere çıkarıyorum rahatlıyorum.güne öyle başlıyorum yani.
yok cnm karnından sıvı almak amniyo sentez... diğerleri kan ve ugs ile yapılıyo...
evet cnm amniyosentez sıvı almak bliyorum alıntım başka arkadaşım aitti :lepi:
bende iyiyim canım işteyim valla rapormu alsam diye düşünüyorum bikaç gün kara kara çok zor oluyorolumunekankayizsmile yorgunluk bulantı
yok cnm karnından sıvı almak amniyo sentez... diğerleri kan ve ugs ile yapılıyo...
evet cnm amniyosentez sıvı almak bliyorum alıntım başka arkadaşım aitti :lepi:
mazur gör cnm sersemim daha..algılarım tam açılmadı :)kaydirigubbakcemile3
kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyo arastırdım bu haftalarda normalmıs ama ben genede huzursuzum sizlerdede oluyormu:uhm:
kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyo arastırdım bu haftalarda normalmıs ama ben genede huzursuzum sizlerdede oluyormu:uhm:
mazur gör cnm sersemim daha..algılarım tam açılmadı :)kaydirigubbakcemile3
ne demek canımcım rica ederim :lepi:
Bende de oluyor bazen.
Bir de batma şeklinde değil de seğirme gibiyse erkek çocuk olduğu için olabilirmiş.
Kayınvalidem soruyordu bana:))
günaydın canlarım... ah kızlar ah ya... çok acıkıyorum sabah 6 da kalktım..mutfak aşşada die bişey iyemedim derken 8 de yine kalktım midem ağrıyodu.. kahvaltı yaptım ve yediğim gibi hepsi beni terk etti...neden oluyo ya çalışan anneler benim gibi olan varmı hala... karnım aç ve yemek yediğimde oluyo erken saatlerde hiç bişey anlamıyorum... oysa hiç bulantım yoktu..erken gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?