2011 Nisan Anneleri

normal se iii cnm ben de merak ediyordum acaba kötü bişey mi diye şükür hafifledi benimde insallah hiç ilaç kullanmayız bebeğimiz doğuncaya kadar

günaydın arkadaşlar
esra yediğin zaman çok aşırı yeme,oda bulantı yapıyor olablir.
ben hala sabah hiç bişey yemeden önce bi kere çıkarıyorum rahatlıyorum.güne öyle başlıyorum yani.

cnm benim... yanlız olmamak iyi ama olmasa keşke...çok yemiyorum..aksine iştahım gitti gibi..allahtan çeşitli besleniyorum..umarım vitaminler falan bebeğime kalıyodur...diğerleri çıksada olur

bnde kahvaltı ettikten snra çıkarsam kötü oluyor ama hiç bişey yemeden çıkarıyorum o zaman rahat oluyor.
yani yemeği çıkarmak çok zor , çok yoruyor bni halsiz bırakıyor

Günaydın arkadaşlar, Bebikim; Allah sabır versin bu olay tabiki sadece sabır dileyince geçecek birşey değil ama metanetini koruyup en kısa sürede inşallah kendini toparlarsın,doktordan önce farkedip bunu söylemeni dikkatinden ve sorumluluğundan dolayı takdir ettim.Allahım bundan sonra yaşatmasın:Saruboceq:

kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyo arastırdım bu haftalarda normalmıs ama ben genede huzursuzum sizlerdede oluyormu:uhm:

kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyo arastırdım bu haftalarda normalmıs ama ben genede huzursuzum sizlerdede oluyormu:uhm:

cım tabiki olyor bende de çok normal gıdıkanır gibi olmaya başaldı şimdi ara ara sol kasıgımda da oluyor ve benim pek hoşuma gidiyor melğim büyüyor diye sede huzursuz olma rahat ol cnm

Son düzenleme:
kızlar en yakın kasım anneleri var 2010 kasım anneleri...onların tpiğe sızdımsositososito ay okudum ilk baştaki sayfalardan sanki bizim topic.. o kadar şirinler o kadar enerji verdilerki bana... çok eğlenceli..bide göbişlerine baktım.. ay kızlar sırf bebek hiç yağ yok anam bunlarda kaydirigubbakcemile3 maşallah...

Bende de oluyor bazen.
Bir de batma şeklinde değil de seğirme gibiyse erkek çocuk olduğu için olabilirmiş.
Kayınvalidem soruyordu bana:))

meraklanma canım nadirende olsa batmalar,kasılmalar oluyor,gece bikaç kerede bacağıma kramp girdi,bütün bunlar normalmiş tabiiki araştırmalıyız ama herşey içinde kendimizi huzursuz hissetmemeliyiz.olumunekankayizsmile

Sizin tuvalete gitmeleriniz azalmıştır değil mi biraz?
4 aydan sonra bebek yukarı çıktığı için çok baskı yapmıyormuş.
Ben saat başı tuvaletteyim :sinifsinif:

Evet canım bende de sabahın erken saatlerinde mide bulantısı oluyo aç veya tok karnına sabahları sadece ama mide boşken bulantı daha kötü resmen yırtınıyorum bulantıdan sana önerim sabahları tuzlu kraker ye genelde geçiriyo bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…