2011 Nisan Anneleri

evet cnm bnm biraz azaldı.
bide dikkat etmemiz gerekiyor terliksiz dolaşmamak ve belimizi üşütmemek.

Kızlar ben bu konuda sanırım doktora gitmem gerekecek,afedersiniz ama tuvaletim geldiği zaman anında tuvalete gitmem gerekiyor,sürekli gitmediğim içinde olabilir gerçi bu durum ama mesanem aşağı inmiş olabilir diye düşünüyorum.Normal midir bu durum,yaşayanlar var mı?

Zaten en iyisi anında gitmek aslında canım.
Gitmezsem ben de rahatsız oluyorum.
Batmalar başlıyor.

başkalarına muhtaç olmak ne kötü birşeymiş mutfağa giremiyorum kokudan ölüyorum
ev işlerimi yapamıyorum insanlara yük oluyormuşum gibi geliyor
kendimi kötü hissediyorum....
hastaları düşündüm Allahım onlara yardım et bakanlarada sabırlar ver
hafta sonu kışlıkları çıkardım ter içinde kaldım yavaş yavaş yapabildim. gücüm de yok zaten böyle uyuz değildim ben.
hep uyumak istiyorum çabuk yoruluyorum...
işede zor zahmet geliyorum sizde benim gibimisiniz

Canım idrar yollarınla ilgili olabilir çünkü artık havalar soğuyo ve geçiş dönemi özellikle ayakları sıcak tutmak gerekiyor

bende kokulara karşı hassasiyet hiç olmadı sabah bulantıları ve ara sıra olan bel ağrıları dışında hiç yormadı bebeğim beni ya en çok da aş ermedim yada erdiysemde hiç farketmedim ona üzülüyorum, senin için çok üzüldüm herkes farklı yaşıyo sanırın

merak etme cnm bndede aynı sorun vardı artık yavaş yavaş geçicek snnde merak etme
insan bi tabak çorbaya muhtaç oluyor, çok zor gerçekten.
ama geçiyor artık
benimde eskiye göre azaldı tuvalate gitmelerim ama gece gene 5 gibi kalkıyorum gece wc ye kalkmam bitmedi

ayy sorma bende aynı saatte kalkıyorum:)

aynen canım, gönlümden neler geçiyor ama malesef uygulayamıyorum...hala yazlıkları kaldıracağım ama o gücü bulamıyorum kendimde, en ufak şeyde nefes nefese kalıyorum am bunların hepsi normal sıkma canını kolay mı bir bedende 2 can olduk :)))

merak etme cnm bndede aynı sorun vardı artık yavaş yavaş geçicek snnde merak etme
insan bi tabak çorbaya muhtaç oluyor, çok zor gerçekten.
ama geçiyor artık

ayy sorma bende aynı saatte kalkıyorum:)

evet arkadaşlar ama sanırım bu 9 ay sürecek
eşimde yardım ediyor sonra başa kakıyor zor geliyor bisen mi hamilesin diyor
erkeklerin yaptığından ne olur zaten
diyorum sakın hasta olayım deme bakmıcam sana
Allah gücümüzü elimizden almasın
kimseye muhtaç etmesin.

Bu arada ben cumartesi kontrole gittim.
Bebikim'in durumunu okuyunca yazmak içimden gelmemişti.
Çok çok hareketli bir bebeğimiz var.
Resmen zıplıyordu
Doktor çok yaramaz bir bebeğiniz olacak, diyor.
Çok çok güzel bir duygu.
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu :Saruboceq:

Son düzenleme:
bnm eşimde arasıra öyle diyordu cnm
bi senmi hamilesin abartıyosun bence falan diyordu
ki hala bazen diyor
onu hiç umursama
bnmki neyse hem söleniyor hem yapıyor bşverrr:)
geçiyor yavaş yavaş üzülme
sen bebişine bak.
ben resmen oturup ağlıyordum ne çamaşır asabiliyodum ne ütü.
hiç bi işimi yapamıyodum şimdi eskisi gibi yapamasamda yine yapıyorum yani dura dinlene.

Merhaba Nisan anneleri bende aranıza yeni katılıyorum aslında 2 senedir kk üyesiyim 11 aylık bir oğluşum var ve şuan yine hamileyim (kazayla) :)). 7 nisan doğum tarihimiz cinsiyetimiz henüz belli değil. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza almamızı nasib etsin. Babikim çok üzüldüm Allah sabrını versin.

herkese günaydın arkadaşlar,nasılsınız.
mormaskenin yazdığı şeyler bende de var.ben de sanıyordum ki sadece ben öyleyim.
öyle tuhaf bi durumdayım ki kızlar.yoksa bendemi bir gariplik var.canım hiçbişey yapmak istemiyorum.öyle bir bezginlik,miskinlik varki anlatamam.belimde iki tane fıtık var,5 yıldır onunla yaşamaya alıştım,ameliyat olmuyorum.bu yüzden zaten yıllardır hep eşime, yardımcıma muhtaç gibiyim.evle ilgili pek bişey yapmazdım zaten.5 yıldır düzenli gelen yardımcıyı işten çıkardım yeni birini de bulamadım.bir de hamileleiğin verdiği durummudur nedir ya,oturduğum yerden kalmak canım istemiyorum.dışarı çıkmak,alışveriş yapmak,gezmek hiç çekici galmiyor.hamile pantalonu almam şart oldu ama kim gidip alacak.işe bile zor gidiyorum.
kızlar ben mi tuhafım,benim gibi olan varmı?

haklısın da canım insanın gücüne gidiyor
ağlıyorum sonra pişman oluyor gönlümü almak için çabalar falan
ama inan çok güç
yemeğini yaparken önüne iyiydi hapur hupur yerken
kim istemezki rahat rahat geçirsin hamileliliğini
ben sanki bayılıyordum istifra etmeye öğürmeye başağrılarına halsizliğe
ooo aman boşverin
haklısın en iyisi takmamak
benim için önemli olan çocuklarım onlar sağlıklı olsun da gerisi boş

canım bende de vardı aynısı ama bde 12. haftadan sonra yavaş yavaş geçmişti hele cnsiyetini öğrenince hepsi gitti ona ne alabailirm ne örebilirime döndü merak etme gececek bizim tek uykumuzun erken gelemsi kaldı birde cabuk yorulmalar o kadar zamanla geçer demiş dr ve keyfili hale gelir demişit gerçektende doğrıymus bende normalde cok hayata bağlı neşe dolu biriyim ama o dönemde allahım diyordum hayatttan ne zaman zevk alacağım

Bi konuşma esnasında naz yapim dedim,yoruluyorum işyerinde bide çocuk taşıyorum dedim.
''İstediğin durumu bahane yaratma,bisen misin hamile sanki'' dedi ama dediğine tabii bin kere pişman oldu,sen misin o talihsiz cümleyi kuran,sonradan öyle söylemek istemediğini,sadece şaka yaptığı gibi cümleler kurdu ama bütün gecesi zehir olmaktan kurtulmadı.Erkekleri arada bi sarsmak gerekiyor şimdi maşallahı var,en iyi baba adayı olmaya aday
çok mu duygusalız,çok mu naz yapıyoruz yada çok mu alınganız bilmiyorum ama Allahın onlara lütfetmediği bu zenginliği çekemiyorlar benceyerimseniben

bendede asırı bı yorgunluk, halsızılık var.. ınsanın canı hıc bırsey yapmak ıstemıyor.
10 gundur evdeydım.. ıyıcene tembellesmıstım.
bugun ıse basladım bakalım ne kadar dayanabılcem...

hoşgeldin hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…