- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.101
canım benim kızım olacak ve o seyirmeler bende de var cinsiyetle ilgili oldugunu sanmıyorum
Sizin tuvalete gitmeleriniz azalmıştır değil mi biraz?
4 aydan sonra bebek yukarı çıktığı için çok baskı yapmıyormuş.
Ben saat başı tuvaletteyim :sinifsinif:
evet cnm bnm biraz azaldı.
bide dikkat etmemiz gerekiyor terliksiz dolaşmamak ve belimizi üşütmemek.
Kızlar ben bu konuda sanırım doktora gitmem gerekecek,afedersiniz ama tuvaletim geldiği zaman anında tuvalete gitmem gerekiyor,sürekli gitmediğim içinde olabilir gerçi bu durum ama mesanem aşağı inmiş olabilir diye düşünüyorum.Normal midir bu durum,yaşayanlar var mı?
Kızlar ben bu konuda sanırım doktora gitmem gerekecek,afedersiniz ama tuvaletim geldiği zaman anında tuvalete gitmem gerekiyor,sürekli gitmediğim içinde olabilir gerçi bu durum ama mesanem aşağı inmiş olabilir diye düşünüyorum.Normal midir bu durum,yaşayanlar var mı?
başkalarına muhtaç olmak ne kötü birşeymiş mutfağa giremiyorum kokudan ölüyorum
ev işlerimi yapamıyorum insanlara yük oluyormuşum gibi geliyor
kendimi kötü hissediyorum....
hastaları düşündüm Allahım onlara yardım et bakanlarada sabırlar ver
hafta sonu kışlıkları çıkardım ter içinde kaldım yavaş yavaş yapabildim. gücüm de yok zaten böyle uyuz değildim ben.
hep uyumak istiyorum çabuk yoruluyorum...
işede zor zahmet geliyorum sizde benim gibimisiniz
merak etme cnm bndede aynı sorun vardı artık yavaş yavaş geçicek snnde merak etmebaşkalarına muhtaç olmak ne kötü birşeymiş mutfağa giremiyorum kokudan ölüyorum
hafta sonu kışlıkları çıkardım ter içinde kaldım yavaş yavaş yapabildim. gücüm de yok zaten böyle uyuz değildim ben.
benimde eskiye göre azaldı tuvalate gitmelerim ama gece gene 5 gibi kalkıyorum gece wc ye kalkmam bitmedi
başkalarına muhtaç olmak ne kötü birşeymiş mutfağa giremiyorum kokudan ölüyorum
bende kokulara karşı hassasiyet hiç olmadı sabah bulantıları ve ara sıra olan bel ağrıları dışında hiç yormadı bebeğim beni ya en çok da aş ermedim yada erdiysemde hiç farketmedim ona üzülüyorum, senin için çok üzüldüm herkes farklı yaşıyo sanırın
merak etme cnm bndede aynı sorun vardı artık yavaş yavaş geçicek snnde merak etme
insan bi tabak çorbaya muhtaç oluyor, çok zor gerçekten.
ama geçiyor artık
ayy sorma bende aynı saatte kalkıyorum:)
aynen canım, gönlümden neler geçiyor ama malesef uygulayamıyorum...hala yazlıkları kaldıracağım ama o gücü bulamıyorum kendimde, en ufak şeyde nefes nefese kalıyorum am bunların hepsi normal sıkma canını kolay mı bir bedende 2 can olduk :)))
bnm eşimde arasıra öyle diyordu cnm
bi senmi hamilesin abartıyosun bence falan diyordu
ki hala bazen diyor
onu hiç umursama
bnmki neyse hem söleniyor hem yapıyor bşverrr:)
geçiyor yavaş yavaş üzülme
sen bebişine bak.
ben resmen oturup ağlıyordum ne çamaşır asabiliyodum ne ütü.
hiç bi işimi yapamıyodum şimdi eskisi gibi yapamasamda yine yapıyorum yani dura dinlene.
herkese günaydın arkadaşlar,nasılsınız.
mormaskenin yazdığı şeyler bende de var.ben de sanıyordum ki sadece ben öyleyim.
öyle tuhaf bi durumdayım ki kızlar.yoksa bendemi bir gariplik var.canım hiçbişey yapmak istemiyorum.öyle bir bezginlik,miskinlik varki anlatamam.belimde iki tane fıtık var,5 yıldır onunla yaşamaya alıştım,ameliyat olmuyorum.bu yüzden zaten yıllardır hep eşime, yardımcıma muhtaç gibiyim.evle ilgili pek bişey yapmazdım zaten.5 yıldır düzenli gelen yardımcıyı işten çıkardım yeni birini de bulamadım.bir de hamileleiğin verdiği durummudur nedir ya,oturduğum yerden kalmak canım istemiyorum.dışarı çıkmak,alışveriş yapmak,gezmek hiç çekici galmiyor.hamile pantalonu almam şart oldu ama kim gidip alacak.işe bile zor gidiyorum.
kızlar ben mi tuhafım,benim gibi olan varmı?
bnm eşimde arasıra öyle diyordu cnm
bi senmi hamilesin abartıyosun bence falan diyordu
ki hala bazen diyor
onu hiç umursama
bnmki neyse hem söleniyor hem yapıyor bşverrr:)
geçiyor yavaş yavaş üzülme
sen bebişine bak.
ben resmen oturup ağlıyordum ne çamaşır asabiliyodum ne ütü.
hiç bi işimi yapamıyodum şimdi eskisi gibi yapamasamda yine yapıyorum yani dura dinlene.
Merhaba Nisan anneleri bende aranıza yeni katılıyorum aslında 2 senedir kk üyesiyim 11 aylık bir oğluşum var ve şuan yine hamileyim (kazayla) :)). 7 nisan doğum tarihimiz cinsiyetimiz henüz belli değil. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza almamızı nasib etsin. Babikim çok üzüldüm Allah sabrını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?