2011 Nisan Anneleri

bende demekki kayboldu yada ne biliyim elimdeki ultrasonda göremiyorum :)

kafana takma canım sorun yoktur ınce ınce araştırıyoruz sonrada rahat olamıyoruz ama elde değıl.sen sultançiftlıgı medıcal parka mı gıdıodun

evet tatlım oraya gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyordun?

bende öle bişey yazmıyo

evt canim zilli:)) göstermedi malesef..bakalim persembe denerim $ansimi ber daha:)

CNM BENİM HADİ GÖZÜN AYDIN..ÇOK SEVİNDİM....bak zilliye sen.. sırtınıdamı dönermiş... ay bu bebişler bayılıyorum onlara.. napalım az daha beklicen artık....

sagol canim..sirtini döndü bir tek sonra hemen gene eski pozisyonuna geldi,dizlerinin üstüne:)))

dimi bir tek biz kaldik nerdeyse,diger cogu arkadas ögrendiler..herseyde bir hayir vardir,dedigin gibi güc olmasinda.doktorum erkekse daha cabuk söleyebilecegini,kizsaa 22 haftaya kadar söylemedigini söyledi(persembe sanmiyorum ultra$al yapacagini.burda ne icin gittiysen ondan fazlasini yapmazlar,ama yinede $ansimi zorluycamsempatiksalakcinni

Benim bebişiminde henüz cinsiyeti belli değil..Üstelik birdahaki randevumuz teeee 13 kasımda

kızlar benim çok kasık agrılarım oluyo bilginiz varmı özlellikle geceleri çok agrım oluyo ayaklarımıda sıkı giyiyorum patikle geziyorum ama yinede agrıyo dr sordum kanaman olmadıgı sürece korkma bunlar normal genişligi karnın dedi....birde benim beebegim oynuyo galiba hissediyorum oynadıkca dahada cok agrıyor kendi kendimede hosuma gidiyo tek oynasında agrısada olur die :)))

ben alışveriş yapmadın dün baktım bişeyler ama alamadım erken die ama arkadasım yelek ördü bebegime birde sarı yemeni yaptırdım sarılık olmasın die yüzüne örtecegim allah izin verirse

bende battaniye örüyorum bitane küçücük ilk doğduğunda sarmak için
sarı örtü örterler değilmi annem yaptırır artık onu

benimde oluyor tatlım doktor normal dedi bebek büyüdükçe bağlar mı ne geriliyormuş o sancı yapıyormuş

bende battaniye örüyorum bitane küçücük ilk doğduğunda sarmak için
sarı örtü örterler değilmi annem yaptırır artık onu

bizim babamızın varmış baddaniyesi kayınvalidem örmüş babası büyüdü bebegide büyüyecek inşllah :)) evet örtüyorlar artık bilimsel bi gercek oldu dr bile örtebilirsiniz diolar

canım bendede vardı kasık ağrıları 10 gün önce doktoruma sordum bana idrarımda iltihap olduğunu söyledi o yapar dedi ama sen tahlil yaptıysan söylerdi böyle bişey olsaydı.ama bana böyle dedi seni yanıltmak istemem zaten.ama canım streslenme bişey yoktur vücut hala tam adapte olamadı ondan oluyo bu ağrılar :teselli:

valla bazen dayanılmaz oluyo ama olsun saglıklı olsunlarda dayanırız......istigfarım bitmişti son bi kaç gündür tekrar basladı bunuda atlatırsam tamamdır galiba

ay ne güzel babasının battaniyesini kullanacak benimki kız olsaydı benim eşyalarımı kullanacaktı ama kaldı maalesef kullanamayacak
ya bide ben şu öyle bir geçer zamanki diye dizi varya normal de dizi izlemeyen biriyim orda bi osman var bayılıyom ona onun giydiği askılı pantolonlara kayınvalideme söyledim onlardan dikecek oğluşuma

merhaba kızlara.s.
herkes iyidir umarım...
maşallah ben gelmeyeli bebişler büyümüş cinsiyetler belli olmuş....

ben 4 haftadır bebeğimi görmedim ilk defa bu kadar bekledim...
ama yarın kotrolum var...inş iyidir bebişim...

rabbim hepimize bebişilerimizi sağ salim kucaklamayı nasip etsin....

benimde karnimin üst kisminda ve kasiklarimda oluyo dün ak$am sordum oralarin hamilleikle bir ilgisi olmadigini söyledi büyük tuvaletime cikip cikamadigimi sordu,birde elevit yapabiliyomus.iki gün birak bakalim yine olacakmi dedi,simdi kestim bende olmazsa ondandir diye baska bir ilac ismi verdi ona devam edicem.olursada artik eleviletle devam..her doktor bir farkli söylüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…