- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.401
cnm yolk sac kesesi erken dönemde oluşmaya başlıyo ve bebiş büyüdükçe ve zaman ilerledikçe kendiliğinden kaybolan bi kesedir. korkulacak bişey yok seninkinin vakti gelmiş ve koybolmuş kafana takma bunu bizimkilerde kaybolcak çünkü. ben bu konuyu çok araştırmıştımda ordan biliyorum
kafana takma canım sorun yoktur ınce ınce araştırıyoruz sonrada rahat olamıyoruz ama elde değıl.sen sultançiftlıgı medıcal parka mı gıdıodun
değerler gayet normal dedi..işte ben bgn netten anlamadığım tabirleri araştırınca böyle birşeyi farkettim..insan ister istmez evhamlanıyor CADIARZU
bana verdikleri evrakta "TEK CANLI FKA (+) yolk - sac forme" şeklinde raporun iç metninde yazıyor..bende ne demek diye bir araştırayım dedim sonrasında vesvese geldi sempatiksalakcinni
skorpioncum senin kontrolün geldi aklima. ona girip bakayim dedimm.. kii son mesaj buymus :))
bak zilliye göstermedi demek.. ee kiz dedigin nazli olur accik demi
persembe birdaha ultrason iste.. :) yapmazlarsada bi bahene bul.. kötü bir rüya gördüm icim rahatlasin de hahah
CNM BENİM HADİ GÖZÜN AYDIN..ÇOK SEVİNDİM....bak zilliye sen.. sırtınıdamı dönermiş... ay bu bebişler bayılıyorum onlara.. napalım az daha beklicen artık....
ahh canım bende seni merak ediyordum bi ileri hafatada olupta hala öğrenemeyen biz varız yaaaa(hayırlısı olsun bakalım geç olsunda inş güç olmasın aşkitonun dediğigibi gittiğinde bir daha ultrason şansını dene:)):kedi:
kızlar biraz biraz alışverişe başladınız mı ben hiç bişey almadım alma iyi olmaz dediler bekliyoruz bakalım
bende öle bişey yazmıyo
Benim bebişiminde henüz cinsiyeti belli değil..Üstelik birdahaki randevumuz teeee 13 kasımdadimi bir tek biz kaldik nerdeyse,diger cogu arkadas ögrendiler..herseyde bir hayir vardir,dedigin gibi güc olmasinda.doktorum erkekse daha cabuk söleyebilecegini,kizsaa 22 haftaya kadar söylemedigini söyledi(persembe sanmiyorum ultra$al yapacagini.burda ne icin gittiysen ondan fazlasini yapmazlar,ama yinede $ansimi zorluycamsempatiksalakcinni
maşş bebışıne.gecmış olsun
[ı]belki yazmasa daha iyi olurdu :)tabirlerden birşey anlamadığım gibi birde şüpheye düşüyor insan[/ı]
bende almadım daha tatlım kociş aldırmıyo 4 ay bitsin öyleymiş
Benim bebişiminde henüz cinsiyeti belli değil..Üstelik birdahaki randevumuz teeee 13 kasımda
ben alışveriş yapmadın dün baktım bişeyler ama alamadım erken die ama arkadasım yelek ördü bebegime birde sarı yemeni yaptırdım sarılık olmasın die yüzüne örtecegim allah izin verirse
kızlar benim çok kasık agrılarım oluyo bilginiz varmı özlellikle geceleri çok agrım oluyo ayaklarımıda sıkı giyiyorum patikle geziyorum ama yinede agrıyo dr sordum kanaman olmadıgı sürece korkma bunlar normal genişligi karnın dedi....birde benim beebegim oynuyo galiba hissediyorum oynadıkca dahada cok agrıyor kendi kendimede hosuma gidiyo tek oynasında agrısada olur die :)))
bende battaniye örüyorum bitane küçücük ilk doğduğunda sarmak için
sarı örtü örterler değilmi annem yaptırır artık onu
benimde oluyor tatlım doktor normal dedi bebek büyüdükçe bağlar mı ne geriliyormuş o sancı yapıyormuş
kızlar benim çok kasık agrılarım oluyo bilginiz varmı özlellikle geceleri çok agrım oluyo ayaklarımıda sıkı giyiyorum patikle geziyorum ama yinede agrıyo dr sordum kanaman olmadıgı sürece korkma bunlar normal genişligi karnın dedi....birde benim beebegim oynuyo galiba hissediyorum oynadıkca dahada cok agrıyor kendi kendimede hosuma gidiyo tek oynasında agrısada olur die :)))
valla bazen dayanılmaz oluyo ama olsun saglıklı olsunlarda dayanırız......istigfarım bitmişti son bi kaç gündür tekrar basladı bunuda atlatırsam tamamdır galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?