2011 Nisan Anneleri

ya şeker anneler benim karnım bir anda nasıl çıktı anlayamadım 2-3 gun iöinde belim dümdüz oldu tam hamiş kıvamına girdim kilo alahtan almadımda gerçi popon büyümüş dediler ama öyle olsa 36 beden atekelrim nasıl giricem hala dimi ama ?

dr ultrasondan bakınca soyluyor zaten kesenın durumunu,sıvısını.belkı sennkı soylememıştr sorun yoktur korkma

hoşgeldınn dun dr gtmıstın nasıl bebış ben dun takıp edemedım çok hzılı ılerlıyo canım cınsıyet kesınleştımı.nasl aldın pekı bu kadar kıloyu

hoşbulduk canım benimmm gördüm dün bebişimi tekrar iyiymiş teyzesi 6,5 cm oldmu 1 haftada 1,5 cm uzamış kuzum doktorda hala erkek dedi 9 kasımda tekrar gidicem ondada erkek derse alışverişe başlıycam ilk alacağımda bjk li hastane çıkışı olacak

tatlım biz anlamıyoruz bunları bakıp bakıp moralini bozma bi sorun olsa doktor söylerdi neresinde yazıyo benim rapor yanımda bakıym bende

maşş.erkekler bızım kızlara fark atcaga benzıyor.bızde ılk ogrendıgımız de pembe hastane çıkışı aldık.ve bızımde babamız hasta fenerbahçelı bızım kızıda ılk fblı hastane çıkışıyla gorcekmışız bızde alıcazkaydirigubbakcemile3

cnm yolk sac kesesi erken dönemde oluşmaya başlıyo ve bebiş büyüdükçe ve zaman ilerledikçe kendiliğinden kaybolan bi kesedir. korkulacak bişey yok seninkinin vakti gelmiş ve koybolmuş kafana takma bunu bizimkilerde kaybolcak çünkü. ben bu konuyu çok araştırmıştımda ordan biliyorum

evet dur demek lazım ben birşey yemeden duramıyorum ama tüm gün ağzım boş durmuyor

bizim babamız futbol sevmez ben severim adam benimle maça sürüklenip duruyodu allahtan bu yıl hamileyimde kurtuldu kaydirigubbakcemile2

dr ultrasondan bakınca soyluyor zaten kesenın durumunu,sıvısını.belkı sennkı soylememıştr sorun yoktur korkma
değerler gayet normal dedi..işte ben bgn netten anlamadığım tabirleri araştırınca böyle birşeyi farkettim..insan ister istmez evhamlanıyor CADIARZU

tatlım biz anlamıyoruz bunları bakıp bakıp moralini bozma bi sorun olsa doktor söylerdi neresinde yazıyo benim rapor yanımda bakıym bende
bana verdikleri evrakta "TEK CANLI FKA (+) yolk - sac forme" şeklinde raporun iç metninde yazıyor..bende ne demek diye bir araştırayım dedim sonrasında vesvese geldi sempatiksalakcinni

kızlar biraz biraz alışverişe başladınız mı ben hiç bişey almadım alma iyi olmaz dediler bekliyoruz bakalım

Skorpion hosgeldin. Bebegin iyi olmasina sevindim. Cinsiyeti de insallah bir dahaki randevuya ögrenirsin. Ne zamana verdi doktor bir sonraki randevuyu?

hosbulduk canim,bebegim iyiydinamaz kilar pozisyondaydi bacaklarini altina almis doktor baya ugrasti ama gerekli pozisyona gelmedi bebei$. ama ben aksam cok kötü oldun basim inanilmaz cok agridi,zonk zonk tansiyonumu ölctüm yüksek degildi,gece 2,5 da istifra ettim.sonra birseyler yiyip agri kesici aldim mecbur.sanirim demir eksikligi yapiyomus bunu persembe kan sonucu gelicek,duruma göre direk kana demir takviyesi yapilcak.bir dahaki randevuyuda persembe günü arayinca vercekler ,simdilik vermedi..

kızlar biraz biraz alışverişe başladınız mı ben hiç bişey almadım alma iyi olmaz dediler bekliyoruz bakalım

canım ben sadece bir battaniye aldım krem rengi daha cinsiyeti belli olmmaıstı zaten krem rengi alacaktım . birde don al donansın dediler don aldım kuzuma eşim çok güldü kız donu bu diye neyse birkaç gun sonra kızım olacağını öğrendik
içime doğmus demekki

henuz hiç birşey almadık 5. aydan sonra başlarız ufak tefek diye düşündük
ne zaman başlanırki bilmiyorum

kafana takma canım sorun yoktur ınce ınce araştırıyoruz sonrada rahat olamıyoruz ama elde değıl.sen sultançiftlıgı medıcal parka mı gıdıodun

maşş bebışıne.gecmış olsun

bız hastane çıkışı aldık ılk bıde hedıyelerı var bı yastık hurcu dolusu kıyafetı oldu.ama bu arada durdum almıyım dıyorum bıraz daha gecsın

ben de bilmiyorum ama sanırım beş den sonra başlarım alışverişe çok heveslendim patik örmek istiyorum erken diye ona bile başlayamadım

cok hizli ilerliyor canim burasi..
onca topik arasinda kosusturuyorum.. yazmasamda yetisebildigim kadar okuyorum tatlim :)

aslinda ögrenmememizin pozitif tarafindan bakarsak.. erkek bebisler daha erken belli ediyor kendini..
yani kiz icin sansimiz var :))

gecen persembe 14 ünde kontrolümüz vardi. 12+0 . bilemedi doktor %50 kiz %50 erkek.
iyi en azindan kiz ihtimali var dedim icimden.
3 hafta sonra gel bakalim tekrar cinsiyetine dedi.
4 kasim. büyük gün !

sen haftaya gitsen belli olur sanirim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…