- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.381
olsun canım bebişe yarasın inş.
Kızlar geçen c.tesi kontrole gittiğimde ense kalınlığımızı da ölçtürdük bana verdikleri raporda "yolk -sac forme" gibi birşey de yazıyor. bgn nette baktım..ultrason resminde bebişin yanında ayrıca bu yolk sac dedikleri bir kesede gözükmesi lazımmış ama bendeki ultrasonda sadece bebişi görüyorum bu keseyi göremiyorum.gerçi bunla ilgili doktorum olumlu olumsuz hiçbirşey demedi ama bgn işte araştırınca brz tırstım...:1shok:
siz boyle bir keseye dikkat ettiniz mi?ya da bu yolk sac kesesi hakkında bilginiz var mı :uhm:
hoşgeldınn dun dr gtmıstın nasıl bebış ben dun takıp edemedım çok hzılı ılerlıyo canım cınsıyet kesınleştımı.nasl aldın pekı bu kadar kıloyu
Kızlar geçen c.tesi kontrole gittiğimde ense kalınlığımızı da ölçtürdük bana verdikleri raporda "yolk -sac forme" gibi birşey de yazıyor. bgn nette baktım..ultrason resminde bebişin yanında ayrıca bu yolk sac dedikleri bir kesede gözükmesi lazımmış ama bendeki ultrasonda sadece bebişi görüyorum bu keseyi göremiyorum.gerçi bunla ilgili doktorum olumlu olumsuz hiçbirşey demedi ama bgn işte araştırınca brz tırstım...:1shok:
siz boyle bir keseye dikkat ettiniz mi?ya da bu yolk sac kesesi hakkında bilginiz var mı :uhm:
hoşbulduk canım benimmm gördüm dün bebişimi tekrar iyiymiş teyzesi 6,5 cm oldmu 1 haftada 1,5 cm uzamış kuzum doktorda hala erkek dedi 9 kasımda tekrar gidicem ondada erkek derse alışverişe başlıycam ilk alacağımda bjk li hastane çıkışı olacak
Bazıları aldım diye morali sıfır olur bazıları almadım diye,bende 2 kiloyu geçtim galiba,git gide şişiyorum diye moralim bozuluyor.Sıkma canını canım hepimiz ilerleyen zamanlarda kilo alıp birer fıçıya dönücezeyvahedigeldismile
canım önümde şaşal şişede var,bardakta var ikiside kar etmiyor,kabızlık başlayacak ondan korkuyorum:sinifsinif:
Oturarak çalışanların sonu işte,bende 2 kilo aldım almayada devam ediyorum şekerim,kendimize dur dememiz lazımkaydirigubbakcemile3
maşş.erkekler bızım kızlara fark atcaga benzıyor.bızde ılk ogrendıgımız de pembe hastane çıkışı aldık.ve bızımde babamız hasta fenerbahçelı bızım kızıda ılk fblı hastane çıkışıyla gorcekmışız bızde alıcazkaydirigubbakcemile3
evet dur demek lazım ben birşey yemeden duramıyorum ama tüm gün ağzım boş durmuyor
değerler gayet normal dedi..işte ben bgn netten anlamadığım tabirleri araştırınca böyle birşeyi farkettim..insan ister istmez evhamlanıyor CADIARZUdr ultrasondan bakınca soyluyor zaten kesenın durumunu,sıvısını.belkı sennkı soylememıştr sorun yoktur korkma
bana verdikleri evrakta "TEK CANLI FKA (+) yolk - sac forme" şeklinde raporun iç metninde yazıyor..bende ne demek diye bir araştırayım dedim sonrasında vesvese geldi sempatiksalakcinnitatlım biz anlamıyoruz bunları bakıp bakıp moralini bozma bi sorun olsa doktor söylerdi neresinde yazıyo benim rapor yanımda bakıym bende
bizim babamız futbol sevmez ben severim adam benimle maça sürüklenip duruyodu allahtan bu yıl hamileyimde kurtuldu kaydirigubbakcemile2
Skorpion hosgeldin. Bebegin iyi olmasina sevindim. Cinsiyeti de insallah bir dahaki randevuya ögrenirsin. Ne zamana verdi doktor bir sonraki randevuyu?
kızlar biraz biraz alışverişe başladınız mı ben hiç bişey almadım alma iyi olmaz dediler bekliyoruz bakalım
değerler gayet normal dedi..işte ben bgn netten anlamadığım tabirleri araştırınca böyle birşeyi farkettim..insan ister istmez evhamlanıyor CADIARZU
bana verdikleri evrakta "TEK CANLI FKA (+) yolk - sac forme" şeklinde raporun iç metninde yazıyor..bende ne demek diye bir araştırayım dedim sonrasında vesvese geldi sempatiksalakcinni
hosbulduk canim,bebegim iyiydinamaz kilar pozisyondaydi bacaklarini altina almis doktor baya ugrasti ama gerekli pozisyona gelmedi bebei$. ama ben aksam cok kötü oldun basim inanilmaz cok agridi,zonk zonk tansiyonumu ölctüm yüksek degildi,gece 2,5 da istifra ettim.sonra birseyler yiyip agri kesici aldim mecbur.sanirim demir eksikligi yapiyomus bunu persembe kan sonucu gelicek,duruma göre direk kana demir takviyesi yapilcak.bir dahaki randevuyuda persembe günü arayinca vercekler ,simdilik vermedi..
kızlar biraz biraz alışverişe başladınız mı ben hiç bişey almadım alma iyi olmaz dediler bekliyoruz bakalım
canım ben sadece bir battaniye aldım krem rengi daha cinsiyeti belli olmmaıstı zaten krem rengi alacaktım . birde don al donansın dediler don aldım kuzuma eşim çok güldü kız donu bu diye neyse birkaç gun sonra kızım olacağını öğrendik
içime doğmus demekki
henuz hiç birşey almadık 5. aydan sonra başlarız ufak tefek diye düşündük
ne zaman başlanırki bilmiyorum
ahh canım bende seni merak ediyordum bi ileri hafatada olupta hala öğrenemeyen biz varız yaaaa(hayırlısı olsun bakalım geç olsunda inş güç olmasın aşkitonun dediğigibi gittiğinde bir daha ultrason şansını dene:)):kedi:
canım senden ne haber fazla uğramıyon topiğimize nerelerdesin senin kontrolün ne zaman baklım bizim ikinciler biraz nazlı gibi:))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?