2011 Nisan Anneleri

inşallah bişey yoktur dr sölemedi çok şükür iyiz tekrar kontrolumuz 27ekimde allah izin verirse...birde benim karnım yırtılacak galiba çünki çok kasınıyo hele oynadıgını hissediyorum nerde hissediyorsam elim ordan gelmiyo öle kaşıyorum karnısımı

bebeşimin halası amcası babası kuzeni büyümüş çok şükür bizede nasip olacak ama çok şirin baddaniyesi ayy yiyip duruyorum :))) birde benim kundagım vardı onu kullancaz birde fermuarlı baddaniyeler var peluş onlar çok güzel oluyo ondanda alacam ben istiyorum...ayyy bizim cinsiyetimiz belli degil daha 27 ekimde belli olacak ama ben erkek hissediyorum saglıklı olsun inşlh dün birde puset seti görüm mavi gri ama harika bi mavisi vardı hemde 65tl çok ucuz babamıza dedik oda bekleyin ben gelince alırız hemde cinsiyeti belli olur dedi bu arada babamız askerde subatta gelecek nasip olursa

Cook cook gecmis olsun canim. Bir de dün senin iste ilk günündü degil mi ?Haliyle zor olmus olmali.
Sen demir hapi kullanmiyor musun normalde? Umarim ciddi birseyler yoktur.Neyse bebis iyi olsun sen iyi ol da cinsiyetini sonra da ögrensen olur. Tekrar gecmis olsun.

benımde kasıklrım agrıyordu bebk baskı ypyr dedı dr sorun yok eger çok rahatsız olursan mınoset kullan dedı.kaşıntılarımda çok oluyordu karnın genışledgı ıçın çatlak kremı kullanıyorum bı kaç gundur azaldı kaşınmalar kaşıammaya ozen goster

hoşgeldin tatlımm
ne güzel bebişini görücen yarın keşke her hafta kontrolumuz olsa boshayallersmile

ayyy deli ediyo o kaşıntılar ne kremi kullanıyorsun drmu verdi yoksa sen kendinmi aldın

arkadaşlar sakın kaşımayın karnınızı çatlıyor o zaman kremle ovun eğer krem yoksa yanınızda avucunuzla ovun

ben çok kaşınıyorum yaa karnım haşat olacak galiba :)))

aman tatlım kaşıdıkça kaşını ben kaşımıyorum valla bakın banyoda kullanmak içinde kabak lifleri satılıyor onlardan alın mükemmel yapıyo tüm öle derileri alıyor bastırmaya gerek kalmıyor aklınızda bulunsun

cok sagol canim.aslinda dünde raporluymusum doktora gidince ögrendim (mit 18) yazmis raporu bakmamistim,sen niye i$e gittin ki dedi:))
iki saat calistim doktora gittim zaten sonra ba$ agrimi duyunca 1 hafta daha yazayim dedi ben pek istemedim,ise basliyorum 2 saat sonra birakiyorum kac oldu.deneyeyim dedim tamam dedi oda kötü olursan gitmezsin dedi.bende doktor dönüsü yine ise gittim.bas agrim hic gecmedi ama.dayandim..eve gelir gelmez yataga yattim uzanirsam gecer belki deim nerdeee dahada artti zonklamaya basladi.ben demir hapi hic almadim hayatimda.ilk hamillegimdede basima hic bu tarz seyler gelmedi.bende bugun $efimi aradim bu haftada gelmiyorum dedim.a$imde doktoru arayip haber verdi gitmedigimi artik persembe giderim doktora herhalde..cinsiyeti artik biraktim zatenkaydirigubbakcemile3e$imde diyo cikinca görürüz diyee:))

Erva cim, hatirliyor musun? Bebe icin mama sandalyesi nerden aldiniz diye sormustun? babyone.de
dan almis esim. Ama sanirim Türkiye de yok subesi. Canim biraz gec yazdim cevabi kusura bakma unutmusum.

canı sagolsun bebeklerimizin yaa benim arkadasımın böle kara kara oldu yırtıkları birde simdi bebegi kucagında 9aylık oldu ama hala karalıkları duruyo bende onden korkuyorum ama o kadar olmaz inşallah...........birde benim iç karnım geniş degil galiba karnım büyüdü diger yerlerim aynı sadece karnım cıktı kendimi çok seviyorum çok tatlış bi anne oldugumu düşünüyorum :)))

evet ya benimde karnım çok çıktı koyucam nisan annelerinin göbüşlerine fotomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…