- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.421
canım bendede vardı kasık ağrıları 10 gün önce doktoruma sordum bana idrarımda iltihap olduğunu söyledi o yapar dedi ama sen tahlil yaptıysan söylerdi böyle bişey olsaydı.ama bana böyle dedi seni yanıltmak istemem zaten.ama canım streslenme bişey yoktur vücut hala tam adapte olamadı ondan oluyo bu ağrılar :teselli:
ay ne güzel babasının battaniyesini kullanacak benimki kız olsaydı benim eşyalarımı kullanacaktı ama kaldı maalesef kullanamayacak
ya bide ben şu öyle bir geçer zamanki diye dizi varya normal de dizi izlemeyen biriyim orda bi osman var bayılıyom ona onun giydiği askılı pantolonlara kayınvalideme söyledim onlardan dikecek oğluşuma
hosbulduk canim,bebegim iyiydinamaz kilar pozisyondaydi bacaklarini altina almis doktor baya ugrasti ama gerekli pozisyona gelmedi bebei$. ama ben aksam cok kötü oldun basim inanilmaz cok agridi,zonk zonk tansiyonumu ölctüm yüksek degildi,gece 2,5 da istifra ettim.sonra birseyler yiyip agri kesici aldim mecbur.sanirim demir eksikligi yapiyomus bunu persembe kan sonucu gelicek,duruma göre direk kana demir takviyesi yapilcak.bir dahaki randevuyuda persembe günü arayinca vercekler ,simdilik vermedi..
inşallah bişey yoktur dr sölemedi çok şükür iyiz tekrar kontrolumuz 27ekimde allah izin verirse...birde benim karnım yırtılacak galiba çünki çok kasınıyo hele oynadıgını hissediyorum nerde hissediyorsam elim ordan gelmiyo öle kaşıyorum karnısımı
merhaba kızlara.s.
herkes iyidir umarım...
maşallah ben gelmeyeli bebişler büyümüş cinsiyetler belli olmuş....
ben 4 haftadır bebeğimi görmedim ilk defa bu kadar bekledim...
ama yarın kotrolum var...inş iyidir bebişim...
rabbim hepimize bebişilerimizi sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
bende beyaz yada kırık beyaz battanıye ıstıyorum ıncılı olsun dıyorum ustu onlar çok gzl oluyor
benımde kasıklrım agrıyordu bebk baskı ypyr dedı dr sorun yok eger çok rahatsız olursan mınoset kullan dedı.kaşıntılarımda çok oluyordu karnın genışledgı ıçın çatlak kremı kullanıyorum bı kaç gundur azaldı kaşınmalar kaşıammaya ozen goster
birbirine cok yakısır kırık beyaz ve inci herşeye gözümüz düşüyo yaa
ayyy deli ediyo o kaşıntılar ne kremi kullanıyorsun drmu verdi yoksa sen kendinmi aldın
arkadaşlar sakın kaşımayın karnınızı çatlıyor o zaman kremle ovun eğer krem yoksa yanınızda avucunuzla ovun
arkadaşlar sakın kaşımayın karnınızı çatlıyor o zaman kremle ovun eğer krem yoksa yanınızda avucunuzla ovun
dr verdı LIERAC PARIS PHYTOLASTIL GEL çatlak kremı.3 aydan sonra başla dedı goguslere bacaklarada suruluyor
ben çok kaşınıyorum yaa karnım haşat olacak galiba :)))
Cook cook gecmis olsun canim. Bir de dün senin iste ilk günündü degil mi ?Haliyle zor olmus olmali.
Sen demir hapi kullanmiyor musun normalde? Umarim ciddi birseyler yoktur.Neyse bebis iyi olsun sen iyi ol da cinsiyetini sonra da ögrensen olur. Tekrar gecmis olsun.
aman tatlım kaşıdıkça kaşını ben kaşımıyorum valla bakın banyoda kullanmak içinde kabak lifleri satılıyor onlardan alın mükemmel yapıyo tüm öle derileri alıyor bastırmaya gerek kalmıyor aklınızda bulunsun
fiyatı ne kadar işe yarıyormu?
canı sagolsun bebeklerimizin yaa benim arkadasımın böle kara kara oldu yırtıkları birde simdi bebegi kucagında 9aylık oldu ama hala karalıkları duruyo bende onden korkuyorum ama o kadar olmaz inşallah...........birde benim iç karnım geniş degil galiba karnım büyüdü diger yerlerim aynı sadece karnım cıktı kendimi çok seviyorum çok tatlış bi anne oldugumu düşünüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?