2011 Nisan Anneleri

bnde lierac almak istiyorum
ama daha iyi bi marka varmı bilmiyorum.
göbekler artık iyice çıkmaya başladı,çatlamadan başlamak lazım

şimdilik sadece kakao kremi sürüyorum.body shop tan almıştım

Son düzenleme:
bnde lierac almak istiyorum
ama daha iyi bi marka varmı bilmiyorum.
Göbekler artık iyice çıkmaya başladı,çatlamadan başlamak lazım

şimdilik sadece kakao kremi sürüyorum.body shop tan almıştım

bana teyzem almanyadan hamilelik yağı diye bişey gönderdi onu kullanıyorum şimdilik çok memnunum inşallah ilerdede işe yarar

Erva cim, hatirliyor musun? Bebe icin mama sandalyesi nerden aldiniz diye sormustun? babyone.de
dan almis esim. Ama sanirim Türkiye de yok subesi. Canim biraz gec yazdim cevabi kusura bakma unutmusum.

hay aksi :) zaten nerde gzl fırsatlar var hiç bana nasip olmaz :1no2:ilgin için teşekkür ederim..unutmamış yazmışsın canım..sağol a.s.a.s.

hoşgeldin tatlımm
ne güzel bebişini görücen yarın keşke her hafta kontrolumuz olsa boshayallersmile
hoşbulduk canıma.s.
evet çok şükür yarın göreceğim inş...
ah canım bize kalsa dr dan hiç çıkmayız kikaydirigubbakcemile3
ama bu kadar pirpirikli olmakta iyi değil işte....
ben istesem 4 hafta beklemeyip 2 haftada başka dr a da giderdim ama kendimle mücadele edeyim dedim...
yoksa her istediğimizi yapmaya kalksak ooo bizimle baş edilmezkaydirigubbakcemile3
birde maşallah bir rahatsızlığım da olmadı bu yüzdende 4 haftayı bekeldim....
hayırlısı artık...
rabbim hepimiize sağlıklı ve rahat hamilelikler nasip etsin....
sonunda da sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız inş....

kızlar bende daha bebişime hiç birşey almadım....
almak için cinsiyetide beklemiyorum ama henüz erken diye düşünüyorum...
birde ben battaniye beşik ana kucağı vs. gibi hemen eskimeyen şeyleri hem kıza hemde erkeğe kullanılacak renkler almak istiyorum...
çünkü bu gibi eşyalar hemen eskimiyor bizimde ilk bebek olduğu için rabbim nasip ederse ikinciyede kullanırız...
ha birde erkekse sadece mavi kızsa da sadece pembe tuaf oluyor sanki...
bence karışık herşey olmalı....
zaten bebek eşyalarının renkleri çok tatlı cıvıl cıvıl oluyor...

inşallah tatlım sağ salim gelsin bebişlerimiz bize
ben battaniye uyku seti beşik vs i beyaz alıcam başka rensk istemiyorum maviler pembeler boğuyor beni zaten

slm kızlar nasılsınız eve zor geldim bulantıdanmafoldumben yarın sanırım rapor alıcam bikaç gün

canım benim ayy kıyamam bulantısı olanlara cok zor yaa basından gecen anlıyo bana nerdeyse 4 ay oldu ama hala yemek yapamıyorum bulanıyorum iyiki kaynanamla oturuyom saolsun yapıyo allah sabır versin çok çok zor o bulantılar

hoşgeldin tatlımmmm canım ya geçmedimi bulantıların
tatlımyeni başladı dahamafoldumben

sağolun kızlar başlarda yoktu yeni başladı benim ağır şeylerde yemiyorum bugün ultr. göre 13 hafta geçmesi gerekir normalde çok zormuş gerçekten çok iyi anladım kübracım bulantısı olanları

ahh cnm ben çok çektim bulantılardan
şimdide bazedn bulantım oluyor ama en azından yediklerimi çıkarmıyorum
çıkrınca çok zor oluyor.

ben cok cektim yaa bullantılardan 4kilo verdim masallah bi basladı 7haftalıkdık taa 13haftalık olana kadar ama bitti çok şükür ara sıra oluyo o kadarda olur diyorum kendine dikkat et bol su iç

inşallah tatlım sağ salim gelsin bebişlerimiz bize
ben battaniye uyku seti beşik vs i beyaz alıcam başka rensk istemiyorum maviler pembeler boğuyor beni zaten
sağol canıma.s.inş...

bende beyazı çok seviyorum ama henüz reklerde karar veremedim...

haa birde şimdi aklıma geldi ben çok öncelerden kursta dikiş öğrenmek amaçlı bebek beşiği için koruyucu dikmiştim(tam olarak ismine ne deniliyor bilmiyorum:))
beşiğin 2 yanına ve alt-üst kısmına yumuşak içi elyaftan koruyucu...
bir de bir tane yastık bir nevresim dikmiştim...
öğle çok sade değil ama...
maşalla hoş birşey...
kendi rengi sarı fırfırları beyaz içinde de 3-4 renkten küçük apdike olarak işlemeli desenler var...
birde bu takıma biraz benzeyen bir battaniye yapmıştım...
resim çekebileceğim hiç bir alet yok yaaa....
olsaydı sizinlede paylaşırdım...
hemde ona göre ne renk beşik olur onu danışırdım...

neyse ilerde bebişlerimize aldıklarımızı koymak için bir topik açarız...
bende resim çekebilirsem orda paylaşırım...

nisacım geçmiş olsun canım...
yakın zamnda tamamen geçer inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…