- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.361
bende 14 tl verip alıyodum ama boşuna para veriyomuşuz
bizlerin kilo alması çok önemli değil canım önemli olan beslenmene dikkat etmen ve bebişine yararlı besinler tüketmen, bende 1- 1,5 kilo aldım ama takmıyorum önemli olan bebeğimin büyümesi...
ben dört kilo aldım sanırım hızlı gidiyorum :)
mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
canım önümde şaşal şişede var,bardakta var ikiside kar etmiyor,kabızlık başlayacak ondan korkuyorum:sinifsinif:estem suyu şaşal şişeyle iç yudum yudum bende
içemıyom en ıyı çözum o
canım hiçç merak etme bende 1 kilo vermiştim ilk haftalarda. Onu bile alamadım daha. Benim doktorum da normal olduğunu, daha doğrusu olabileceğini söyledi. Zaten alacaksın dedi. Boşver tatlım ben de çok kafama takıyordum artık hiç takmıyorum. Bünye meselesi demekki:teselli:
Kisiden kisiye degisiyor kilo durumlari. Eger bebek saglikli diyorsa stres yapmamaya calis bence. Sen stres yapinca bebe de huzursuz olur.
mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
canım bak sakın üzülme bende 15. haftaya kadar almadım ama bugun tartıldım 1 kg almısım dr um kızıcak ama analadım almısım gibi karnımda aniden çok büyüdü sanıırm aldım 1 kg
işin acayıbı karnım çok buyudu baya bellı artık
Evet canım garip gelsede insana karın büyüyor ama kilo değişmeyebiliyor :sm_confused:
anneme gtcem bugun bı sure gelmıycem evde tekım geşim gelene kadr ddogru duzgun yemıyorum en ıyı çözum annem
slm kızlarrr
ah siz kilo diyorsunuz ben 4 kilo aldım doktorum çok kızdııııı
slm kızlarrr
ah siz kilo diyorsunuz ben 4 kilo aldım doktorum çok kızdııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?