2011 Nisan Anneleri

Bazıları aldım diye morali sıfır olur bazıları almadım diye,bende 2 kiloyu geçtim galiba,git gide şişiyorum diye moralim bozuluyor.Sıkma canını canım hepimiz ilerleyen zamanlarda kilo alıp birer fıçıya dönücezeyvahedigeldismile
estem suyu şaşal şişeyle iç yudum yudum bende
içemıyom en ıyı çözum o
canım önümde şaşal şişede var,bardakta var ikiside kar etmiyor,kabızlık başlayacak ondan korkuyorum:sinifsinif:
ben dört kilo aldım sanırım hızlı gidiyorum :)

Oturarak çalışanların sonu işte,bende 2 kilo aldım almayada devam ediyorum şekerim,kendimize dur dememiz lazımkaydirigubbakcemile3

sağol canım bıraz rahatladım çok evhamlıyım bu ara kendımı ıncellıyorum ondan oluyo

canım bak sakın üzülme bende 15. haftaya kadar almadım ama bugun tartıldım 1 kg almısım dr um kızıcak ama analadım almısım gibi karnımda aniden çok büyüdü sanıırm aldım 1 kg

Skorpion hosgeldin. Bebegin iyi olmasina sevindim. Cinsiyeti de insallah bir dahaki randevuya ögrenirsin. Ne zamana verdi doktor bir sonraki randevuyu?

sağolunn kızlar demekkı hemen hemen aynıyız telaşa boşa kapıldım dr dıyorum ben gıdıp bı yere muayene olum hemen guluyo buraya gel ozamn dedı neyse artık gtmıyım

Kızlar geçen c.tesi kontrole gittiğimde ense kalınlığımızı da ölçtürdük bana verdikleri raporda "yolk -sac forme" gibi birşey de yazıyor. bgn nette baktım..ultrason resminde bebişin yanında ayrıca bu yolk sac dedikleri bir kesede gözükmesi lazımmış ama bendeki ultrasonda sadece bebişi görüyorum bu keseyi göremiyorum.gerçi bunla ilgili doktorum olumlu olumsuz hiçbirşey demedi ama bgn işte araştırınca brz tırstım...:1shok:
siz boyle bir keseye dikkat ettiniz mi?ya da bu yolk sac kesesi hakkında bilginiz var mı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…