2011 Nisan Anneleri

elinden geliyorrrrrrrrr ne güzel ya keşke bende dikebilsem ama hiiiç anlamıyorum

Kızlar mrb ya bişey sorcam.Bizim için çekirdek yemek zararlı mı??? İnşallah değildir çünkü 2 gündür hastalık yaptı elimden düşüremiyorum.

cnm çok yağlı diye bliyorum yağdan uzak durmamız lazım on un yerine yiyebildiğin başka çerez grubundan birşey yok mu

cnm benim yeni girdiğim için topiğe hepsini okudum... bende 1.5 kilo vermişim.. kayınvalidemde kaldığım için... ya onunla alakalı değil.. acı yemezsem midem kalkıyo benim oda acıdan bi haber..68.5 tum bugün tartıldım 67 geldim.. üzüldüm ama dedim olsun sonuçta almaya bi başlayalım biz durduramıcaz kendimizi...bebişlerde bundan sonra bize bakıyo artık ciddi beslenmeliyiz..
estem suyu şaşal şişeyle iç yudum yudum bende
içemıyom en ıyı çözum o
bende 1.5 lt şişelerde içiyorum benim ölçüm oluyo o..hep yanımda.. acaba bununda etkisi varmıdır diyorum kilo vermemde..çünkü eskiden 1 lt bile içmezdim..
anneme gtcem bugun bı sure gelmıycem evde tekım geşim gelene kadr ddogru duzgun yemıyorum en ıyı çözum annem
cnm çok benziyo durumlarımız birbirine..bende şimdi anne geldim... dün kayınvalidemdeydim..artık sinirden ağladım..orda açlık mideme vuruyo kusuyorum hep..dışardan bişey istedim içinden bide kıl çıkmasınmı sinirden ağladım..eşim çok üzüldi hemen anneme getirdi beni... çünkü ben üzülünce hemen kasılıyorum ama şimdi çok mutluyum...oleyy.burda 2 tane kuş var çiftler onlara bakınca bile mutlu oluyorum...bıcır bıcırlar..
Kızlar mrb ya bişey sorcam.Bizim için çekirdek yemek zararlı mı??? İnşallah değildir çünkü 2 gündür hastalık yaptı elimden düşüremiyorum.

cnm o gün cnm çok istedi...biraz yedim.. dedikleri gibi arkadaşların yağlı zaten.. fazlası zarar yoksa tuzlu tuzlu ne iyi geliyodur :)

ay kızlar dikkat ettimde baş ağrıları hemen hemen aynı zamanlarda oluyo...mesela pazar günü herkesin enerjisi düşüktü..pazartesi baş ağrısı.. bugün ben çok mutluyum havada güzel... yemekte yadim... oh.. kuşlarımda yanımda.. onların birbirlerine yaptığı kurları izledikçe mutlu oluyorum... ne güzel...

fadikcim anlattigina göre beyaz bir yatak uyar canim.

evet canım beyaz çok güzel olur...
ama bebeğime ait özel bir odam olmayacak çünkü fazla bir odam yok...
yatak odam çok geniş beşiyi oraya koymayı düşünüyorum birde beşikle takım olarak belki çekmeceli bir dolap alırım...
yatak odamın mobilyası koyu kahve...
acaba diyorum beyaz mobilya tuaf olurmu...
yada yatak odasına uydurmaya çalışırken saçmalıyormuyum bilmiyorum:))
doğrusu bu işlerdne pek anlamıyorum:))

elinden geliyorrrrrrrrr ne güzel ya keşke bende dikebilsem ama hiiiç anlamıyorum
dikiş benim hobimdi canım genelde kıyafet dikerdim...
ama o takımın dikimi biraz farklı olduğu için o tür bir çalışmayı da öğrenmek için diktim...

artık pek dikişle uğraşmıyorum canım sıkılıyorum sanki...

ben gördüm dscopur sivri göbek erkek olduğunu belli ediyor
çok şirin
benim daha çıkmadı yaygın şekilde göbüşüm kız galiba
oğlumda sipsivriydi

demekki bu sivri göbek olayı doğru sende de böyleymiş tşk ederimm

hımmm demek sivri göbek erkek...
benim göbeğimde sivri ama sivriliği hamile olmadan önce de biraz vardı...
hafif bir göbeğim vardı buda armut şeklinde şimdi karnım büyüdükçe o hafif göbek sivri sivri duruyor...
elimle incelediğimde o sivriliğin yağ olduğunu anlıyorum yani

karnım sivri gi bi de yaygın gibi de anlayamadım ki bugün popon büyümüş dediler canım sıkıldı gerçi kızm olcak sivri yayvan fark etmez

Son düzenleme:

ben 4 kilo aldım ama sadece göbüşte sanırım çünkü ne popom büyüdü ne yüzüm kilo aldı sadece bi göbek var

karnım sivri gi bi de yaygın gibi de anlayamadım ki bugün popon büyümüş dediler canım sıkıldı gerçi kızm olcak sivri yayvan fark etmez

büyüttüğüm gibü küçültmeyide bilirim deseydin
hamile insana şuran şişmiş buran büyümüş deyipte psikolojisini bozmasına yardım etmeyi ne kadar çok seviyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…