- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.461
sağol canıma.s.inş...
bende beyazı çok seviyorum ama henüz reklerde karar veremedim...
haa birde şimdi aklıma geldi ben çok öncelerden kursta dikiş öğrenmek amaçlı bebek beşiği için koruyucu dikmiştim(tam olarak ismine ne deniliyor bilmiyorum:))
beşiğin 2 yanına ve alt-üst kısmına yumuşak içi elyaftan koruyucu...
bir de bir tane yastık bir nevresim dikmiştim...
öğle çok sade değil ama...
maşalla hoş birşey...
kendi rengi sarı fırfırları beyaz içinde de 3-4 renkten küçük apdike olarak işlemeli desenler var...
birde bu takıma biraz benzeyen bir battaniye yapmıştım...
resim çekebileceğim hiç bir alet yok yaaa....
olsaydı sizinlede paylaşırdım...
hemde ona göre ne renk beşik olur onu danışırdım...
neyse ilerde bebişlerimize aldıklarımızı koymak için bir topik açarız...
bende resim çekebilirsem orda paylaşırım...
nisacım geçmiş olsun canım...
yakın zamnda tamamen geçer inş...
kaç haftalık oldun 14 hafta dedimmi tamamen bitiyo
cnm benim yeni girdiğim için topiğe hepsini okudum... bende 1.5 kilo vermişim.. kayınvalidemde kaldığım için... ya onunla alakalı değil.. acı yemezsem midem kalkıyo benim oda acıdan bi haber..68.5 tum bugün tartıldım 67 geldim.. üzüldüm ama dedim olsun sonuçta almaya bi başlayalım biz durduramıcaz kendimizi...bebişlerde bundan sonra bize bakıyo artık ciddi beslenmeliyiz..mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
bende 1.5 lt şişelerde içiyorum benim ölçüm oluyo o..hep yanımda.. acaba bununda etkisi varmıdır diyorum kilo vermemde..çünkü eskiden 1 lt bile içmezdim..estem suyu şaşal şişeyle iç yudum yudum bende
içemıyom en ıyı çözum o
cnm çok benziyo durumlarımız birbirine..bende şimdi anne geldim... dün kayınvalidemdeydim..artık sinirden ağladım..orda açlık mideme vuruyo kusuyorum hep..dışardan bişey istedim içinden bide kıl çıkmasınmı sinirden ağladım..eşim çok üzüldi hemen anneme getirdi beni... çünkü ben üzülünce hemen kasılıyorumanneme gtcem bugun bı sure gelmıycem evde tekım geşim gelene kadr ddogru duzgun yemıyorum en ıyı çözum annem
Kızlar mrb ya bişey sorcam.Bizim için çekirdek yemek zararlı mı??? İnşallah değildir çünkü 2 gündür hastalık yaptı elimden düşüremiyorum.
bekliyorum gı daha koymadın hade koy bakıyım
evet canım beyaz çok güzel olur...fadikcim anlattigina göre beyaz bir yatak uyar canim.
dikiş benim hobimdi canım genelde kıyafet dikerdim...elinden geliyorrrrrrrrr ne güzel ya keşke bende dikebilsem ama hiiiç anlamıyorum
ben gördüm dscopur sivri göbek erkek olduğunu belli ediyor
çok şirin
benim daha çıkmadı yaygın şekilde göbüşüm kız galiba
oğlumda sipsivriydi
demekki bu sivri göbek olayı doğru sende de böyleymiş tşk ederimm
hımmm demek sivri göbek erkek...
benim göbeğimde sivri ama sivriliği hamile olmadan önce de biraz vardı...
hafif bir göbeğim vardı buda armut şeklinde şimdi karnım büyüdükçe o hafif göbek sivri sivri duruyor...
elimle incelediğimde o sivriliğin yağ olduğunu anlıyorum yani
mormaske selam canım,nasılsın?ilk sayfaya baktım da 15 erkek bebiş
7 kız bebiş
erkekler önde
karnım sivri gi bi de yaygın gibi de anlayamadım ki bugün popon büyümüş dediler canım sıkıldı gerçi kızm olcak sivri yayvan fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?