- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.481
bnmkide çok sivri
gerçekten erkekte sivri oluyor
leegörkemm cnım görmedim ya yemek yapıyordum da..bugün bas agrım fena uyumaya calıstım tüm gün..
arkadaşlar meraba...aranıza yeni katıldım...uzun zamandır topiği takip ediyorum okuyorum fakat yazmak bugüne nasipmiş..ama ben çok acemiyim.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan.nasıl ekleyebilirim listeye??
biraz sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum ama çok şükür 3 ayın dolması itibariyle daha iyiiym.kanamam düşük tehlikem vardı.şükür atlattım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
ayyy geçmiş olsun canım ya, hepimizin aynı dönem başladı baş ağrısı. Çok zor oluyor biliyorum ama maalesef çaresi de yok. En iyisi yaptığın gibi dinlenmek, uyumak
ayyy geçmiş olsun canım ya, hepimizin aynı dönem başladı baş ağrısı. Çok zor oluyor biliyorum ama maalesef çaresi de yok. En iyisi yaptığın gibi dinlenmek, uyumak
arkadaşlar meraba...aranıza yeni katıldım...uzun zamandır topiği takip ediyorum okuyorum fakat yazmak bugüne nasipmiş..ama ben çok acemiyim.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan.nasıl ekleyebilirim listeye??
biraz sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum ama çok şükür 3 ayın dolması itibariyle daha iyiiym.kanamam düşük tehlikem vardı.şükür atlattım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
ya bendede normalde migren var 13 14 haftalardada bendedemi başlayacak baş ağrısı akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
baslamaz insallah canım cok kötü ya basım kalkmıyor.normalde hiç basım agrımazdı..
ya bendede normalde migren var 13 14 haftalardada bendedemi başlayacak baş ağrısı akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
varmı seninde foton akşam oturup tek tek bakıcam göbüşlerinize
Kızlar mrb ya bişey sorcam.Bizim için çekirdek yemek zararlı mı??? İnşallah değildir çünkü 2 gündür hastalık yaptı elimden düşüremiyorum.
saol canım..sen nasılsın bugün?
hoşgeldin tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
tatlişoğluma özelden sat ve doğum tarihini yaz o ekler seni listeye
inşallah olmaz canım ama benim zaten baştan beri var. 6. haftadan beri ara ara başım çatlıyor. en son şakaklarımı matkapla oymayı düşünüyordum:roflol:bu ara herkeste bu şikayeti çok okudum o yüzden öyle söyledim. başlamadıysa öyle devam eder sen de olmaz inş.
:2: Kızlar ben çok hastayım...Sanırım grip oldum...Offfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?