2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar meraba...aranıza yeni katıldım...uzun zamandır topiği takip ediyorum okuyorum fakat yazmak bugüne nasipmiş..ama ben çok acemiyim.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan.nasıl ekleyebilirim listeye??
biraz sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum ama çok şükür 3 ayın dolması itibariyle daha iyiiym.kanamam düşük tehlikem vardı.şükür atlattım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

hoşgeldin tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
tatlişoğluma özelden sat ve doğum tarihini yaz o ekler seni listeye

ayyy geçmiş olsun canım ya, hepimizin aynı dönem başladı baş ağrısı. Çok zor oluyor biliyorum ama maalesef çaresi de yok. En iyisi yaptığın gibi dinlenmek, uyumak

ya bendede normalde migren var 13 14 haftalardada bendedemi başlayacak baş ağrısı akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hoşgeldin canım,sıkıntılı günlerin geçmiş çok şükür,Allahım kazasız belasız sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:

funmakcım

boşver sen onları. gerçekten hamile insana kilo almışsın, şuran büyümüş buran büyümüş demenin insanlardaki manevi tatminini çözemedim bir türlü. değişik bir psikoloji

ya bendede normalde migren var 13 14 haftalardada bendedemi başlayacak baş ağrısı akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

inşallah olmaz canım ama benim zaten baştan beri var. 6. haftadan beri ara ara başım çatlıyor. en son şakaklarımı matkapla oymayı düşünüyordum:roflol:bu ara herkeste bu şikayeti çok okudum o yüzden öyle söyledim. başlamadıysa öyle devam eder sen de olmaz inş.

Kızlar mrb ya bişey sorcam.Bizim için çekirdek yemek zararlı mı??? İnşallah değildir çünkü 2 gündür hastalık yaptı elimden düşüremiyorum.

canım yağ ve tuz bizim azılı düşmanımız bu dönemde o yüzden sen yavaş yavaş elinden düşürsen iyi olur

Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...

inşallah canım ya bilirim o şakak tan giren ağrıları ben kafamı duvarlara vurmak istiyordum migrenim tutunca ama matkapla delmeyi hiç düşünmemiştim iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…