- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.821
Canım sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım...Kilo olarak hamileliğim boyunca 2 kilo aldım şuan eklersen sevinirim...Peki kızlar hamilelik süresince en ideal kaç kilo alınmalı...Bana dr. kilo alma dedi ama ister istemez alınıyor...
ideal 15 kilo diye biliyorum canım...
evet canım bizim babamız asker ama sag salim gelecek inş sonra bebişim gelecek inş teyzesi :)))
kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
Canım sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım...Kilo olarak hamileliğim boyunca 2 kilo aldım şuan eklersen sevinirim...Peki kızlar hamilelik süresince en ideal kaç kilo alınmalı...Bana dr. kilo alma dedi ama ister istemez alınıyor...
allah kavuştursun bizimde önce bebişimiz gelecek sonra babamız askere gidecek nasipse bebeğimizin hiç birşeyini kaçırmasın diye çok istedim ama nasip değilmiş
kahverengi ama koyu bir renk benm kanım kuruyuncada böyle oluyor ama
cnm sakin ol inşallah yoktur bişi.
naptın ulaştın mı eşine?
devamı geldimi lekenmenin?
hoşgeldin cnm.
bana doktorum 11-13 kilo dedi ama benim hedefim 11 kilo.64 ile gebe kaldım 75 ile doğum düşünüyorum :) olurmu bilmem
guleysacım malesef msj na cevap yazamıyorum...yeni olduğum için özel msj hakkım yok
tatlişoğlum, 300110, angel74, Bammbik, bayans, cileklPASTa, crazyseker, esrayagmur, guleysa, landsarc, life_city+, mesa+, minenil, mormaske, serracan, sultan32, teacher1907, tualina, WELCQME topiğimize bak hay maşşallah ne kadar kalabalığız ne güzel...
amin canım saol ayyyy kıyamam size nasıl dayanacaksınız yaa çok zor valla benim eşim hergün msne acıp karnıma bakmak istiyo neyseki dogum yapmadan geliyo çok şükür uzun dönemmi yapacak kısamı
hiç bilmiyorum sürekli haberlerden takip ediyoruz kısa dönem kalkıyor diye yarın bunun la ilgili genelkurmay başkanı ve başbakan görüşme yapacakmıs inşallah 9 ay olmaz ben altı ay ne yapacam diyordum 9 ayı düşünmek bile istemiyorum çekim yasası belki işe yarar diye nişanlandığımızdan beri izmirde askerlik yapacak diye tekrarlıyorum :) allah insallah dualarımızı kabul eder
ben deli gibi yiyorum kızlar gözüm dönmüş şekilde yemek yerken bile daha sonra ne yesem diye düşünüyorum ben 3 kiloyu şimdiden aldım walla sonumu hiçççç düşünemiyorum canlarımmmm
ben deli gibi yiyorum kızlar gözüm dönmüş şekilde yemek yerken bile daha sonra ne yesem diye düşünüyorum ben 3 kiloyu şimdiden aldım walla sonumu hiçççç düşünemiyorum canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?