2011 Nisan Anneleri

ideal 15 kilo diye biliyorum canım...

kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam

cnm sakin ol inşallah yoktur bişi.
naptın ulaştın mı eşine?
devamı geldimi lekenmenin?

hoşgeldin cnm.
bana doktorum 11-13 kilo dedi ama benim hedefim 11 kilo.64 ile gebe kaldım 75 ile doğum düşünüyorum :) olurmu bilmem

allah kavuştursun bizimde önce bebişimiz gelecek sonra babamız askere gidecek nasipse bebeğimizin hiç birşeyini kaçırmasın diye çok istedim ama nasip değilmiş

amin canım saol ayyyy kıyamam size nasıl dayanacaksınız yaa çok zor valla benim eşim hergün msne acıp karnıma bakmak istiyo neyseki dogum yapmadan geliyo çok şükür uzun dönemmi yapacak kısamı

kahverengi ama koyu bir renk benm kanım kuruyuncada böyle oluyor ama

canım geçmiş olsun..bende bir ara yaşadım 1-2 gün doktorum şöyle dedi;
daha önceden yorulmuşsun rahim kasılmış az miktar kanama olmuş..
daha sonra bu akıntıyla leke gibi geliyor demişti..ama önemli olan geçici olması
bir de rengi tabi,bununla birlikte ağrı olması da öenmli tabi..

yine de dr.la konuş mutlaka,o seni yönlendirecektir..geçmiş olsun a.s.

aynen vallaa..bende max 13 diyorum,şimdiden 3'ünü aldım bileemafoldumben
benimde hedefim 75 kaydirigubbakcemile3,inşallah hedeften şaşmayız

son aylarda gelecek zaten kilolar,bu aylar ne kadar az alsak kar..

Son düzenleme:
amin canım saol ayyyy kıyamam size nasıl dayanacaksınız yaa çok zor valla benim eşim hergün msne acıp karnıma bakmak istiyo neyseki dogum yapmadan geliyo çok şükür uzun dönemmi yapacak kısamı

hiç bilmiyorum sürekli haberlerden takip ediyoruz kısa dönem kalkıyor diye yarın bunun la ilgili genelkurmay başkanı ve başbakan görüşme yapacakmıs inşallah 9 ay olmaz ben altı ay ne yapacam diyordum 9 ayı düşünmek bile istemiyorum çekim yasası belki işe yarar diye nişanlandığımızdan beri izmirde askerlik yapacak diye tekrarlıyorum :) allah insallah dualarımızı kabul eder

ben deli gibi yiyorum kızlar gözüm dönmüş şekilde yemek yerken bile daha sonra ne yesem diye düşünüyorum ben 3 kiloyu şimdiden aldım walla sonumu hiçççç düşünemiyorum canlarımmmm

hımm kısa dönem yapacak ama uzarsa 9 ay yapacak anladım canım evet bende haberleri 4 gözle takip ediyorum bebegimiz ugurlu gelecek galiba düşecek askerlik ve biz erkek kavusacagız.... tam olarak ne zaman gidecek birde memleketi neresi bi<im memleket ankara eşim mardine cıktı ustalıgı taa 1000km var aramızda ilk önce izmirde yaptı acemiligini......evliyken asker yolu beklemek kadar zor bişey yok çook zor çok şimdiden allah yardım etsin........kaynananlamı oturuyorsun yaşın kaç ???

ben deli gibi yiyorum kızlar gözüm dönmüş şekilde yemek yerken bile daha sonra ne yesem diye düşünüyorum ben 3 kiloyu şimdiden aldım walla sonumu hiçççç düşünemiyorum canlarımmmm

ben de senin gibiyim cnm bugun oğle yemeğini fazla kacırdım diye dolaşıp dururken mesai arkadasımın acı biber yediğini gordum bibere hiç dayanamam gidip ekmek le kurutulmus biber yedim az zaman geçsin daha meyve yiyecem

valla bende şimdi öleyim ilk 3ay hiç bişey yemedim şimdi önümden alamıyolarr kaydirigubbakcemile3 yiyelimki bebişlerde yesin sonrada yerimden kalkamıyorum ayyy bide ben ayva yiyince bebiş bi oynuyo cosuyo masallah

valla bende şimdi öleyim ilk 3ay hiç bişey yemedim şimdi önümden alamıyolarr kaydirigubbakcemile3 yiyelimki bebişlerde yesin sonrada yerimden kalkamıyorum ayyy bide ben ayva yiyince bebiş bi oynuyo cosuyo masallah

Selam kızlar...Bugün 2'li test sonuçlarımı aldım.Ohh ya çok şükür bunu da atlattık.Çok şükür iyiymiş sonuçlar,risk yokmuş.Darısı sonuçlarını almayanların başına..

Bu arada geçmişi okuyamıyorum,var mı gelişmeler?

grip geliyo sanırım eve gidip zencefilli bal yiyeyim offfff offf ramazan bayramındada hasta yattım ilaç almadan geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…