- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.841
hımm kısa dönem yapacak ama uzarsa 9 ay yapacak anladım canım evet bende haberleri 4 gözle takip ediyorum bebegimiz ugurlu gelecek galiba düşecek askerlik ve biz erkek kavusacagız.... tam olarak ne zaman gidecek birde memleketi neresi bi<im memleket ankara eşim mardine cıktı ustalıgı taa 1000km var aramızda ilk önce izmirde yaptı acemiligini......evliyken asker yolu beklemek kadar zor bişey yok çook zor çok şimdiden allah yardım etsin........kaynananlamı oturuyorsun yaşın kaç ???
Selam kızlar...Bugün 2'li test sonuçlarımı aldım.Ohh ya çok şükür bunu da atlattık.Çok şükür iyiymiş sonuçlar,risk yokmuş.Darısı sonuçlarını almayanların başına..
Bu arada geçmişi okuyamıyorum,var mı gelişmeler?
hımm kısa dönem yapacak ama uzarsa 9 ay yapacak anladım canım evet bende haberleri 4 gözle takip ediyorum bebegimiz ugurlu gelecek galiba düşecek askerlik ve biz erkek kavusacagız.... tam olarak ne zaman gidecek birde memleketi neresi bi<im memleket ankara eşim mardine cıktı ustalıgı taa 1000km var aramızda ilk önce izmirde yaptı acemiligini......evliyken asker yolu beklemek kadar zor bişey yok çook zor çok şimdiden allah yardım etsin........kaynananlamı oturuyorsun yaşın kaç ???
ben kafayımı yedim yani sempatiksalakcinni
tatlışoğlummm
merabaaa...özelden mesaj atamadım beni de ekler misin?burda seni bulmuşken yazayım dedm.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan yaş 25 cinsiyet kız cnmm.
hayırdır tatlım???
ben bişiler hissettim bebişim sanırım ama emin olamıyorum ya ben kafayı yedim yada bebişim annem normal hissedersin diyo
TAMAM CANIM ekledim bu arada kızlar teşekkür butonu gelmiş gördünüzmü:))
ben bişiler hissettim bebişim sanırım ama emin olamıyorum ya ben kafayı yedim yada bebişim annem normal hissedersin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?