2011 Nisan Anneleri

memleketi kütahya genelde doğu tarafına cıkıyormus 28 yaşındayım aslında önümüzdeki mayısta gidecekti ama bebek olunca riske atmak istemedi ve daha geç gitmeyi düşündü 2 dersi vardı sadece birinden girdi sınava şubatta 2 yıl olacak evleneli kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz şükür bir sorunumuz yok eşim askerdeyken ne yaparım hiç bilmiyorum allah yardımcım olsun bebeğim ugurlu gelirse izmir e çıkar belki hafta sonları da eve gelir ayy hayali bile cok güzel

gözün aydın canımmm çok sevindim tüm bekleyenlerin tertemiz sonuçları çıkar inşallah

memleketi kütahya genelde doğuya çıkıyormuş bebeğimiz olmasa gidecekti askere ama bebeğimizi öğrenince acıköğretimden 2 dersi vardı sınavın birine girmedi bir sene daha uzadı 28 yaşındayım şubatta evliliğimizin 2.yılı doluyor kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok bebeğimiz uğurlu gelirse babamz da izmirde askerlik yapar ve hafta sonları eve gelir,,, ayy hayali bile güzel :)

ya benim içimde bişiler kıpırdanıyo hissediyom hemen annemi aradım normal hissedersin dedi az önce ayaklarımı uzattım oturdum ay bişey oluyo garip bişey yaaaa kafayımı yedim ben yoksa bebişimimi hissettim

kızlar of... site yenileniyomuymuş temizlikmi yapıyomuş geçiçi tamirdemiymiş neymiş bi giremedim şimdi girdim oh... bu kuşlar başımı ağrıttı vallahi...

tatlışoğlummm
merabaaa...özelden mesaj atamadım beni de ekler misin?burda seni bulmuşken yazayım dedm.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan yaş 25 cinsiyet kız cnmm.

ben bişiler hissettim bebişim sanırım ama emin olamıyorum ya ben kafayı yedim yada bebişim annem normal hissedersin diyo

ya canım bana da bazen geliyolar ama yok artık falan diyorum.gece devamlı elim karnımda yatıyorum.bazen bi kıpırtı var gibi ama sanırım daha erken...daha o günleri de görücez inşallah.bol bol tekme yiyecez İNŞALLAAH.

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…