2011 Nisan Anneleri

esrayağmurcum ben senle de tanışmak istedim.çünkü yazdıklarını okudum ben yeni katıldım.ve sen de benim gibi sıkıntılı bir dönem geçirmişsin galiba.ben de 2 hafta öncesine kadar hep yattım.nasısın şimdi??

Ben de teşekkür butonunu göremedim bilmiyorumkismile
Sadece kendi profilimde hiç teşekkür alamadığımı görüyorum:))

SAĞOL CNM....mutlum oldum..hihoyyyt cnm benim şuanda oturmama izin var..halada yatıyorum..ama öle tabiri caizze ölü gibi değil...yemekleri masada iyiyorum oda 1 hft oldu doktorum izin verdi...1 defa lekelenme yaşadım..rahim içi kanama vardı şuan yok şükür..ama doktorum çok tedbirli..anlamadım birazda..acaba böle ciddi ciddi yatmaklık bi durumum varmı die...sorucam bu gittiğimde...şuanda iyiyim gerçi işime gelmiyo değil..annemin yanındayım hiç bişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3 sevgi şefkat görüyorum opuyorumnanaktan öyle işte cnm..2 kasım inş randevum var..cinsiyet öğrencez..benim tek isteğim evimde 2 tabak yemek pişirim dağınıklık toplim o..inş bu aydan sonra öyle olur..SEN NASILSIN? NASIL GEÇTİ SENİN CNM BU AYA KADAR olumunekankayizsmile

cnm gözünaydın.

grip geliyo sanırım eve gidip zencefilli bal yiyeyim offfff offf ramazan bayramındada hasta yattım ilaç almadan geçmiyo

cnm çok dikkat et bol bol c vitamini al.ben sürekli mandalina yiyorum valla.

ya tatlım benim öyle hafif lekelenme falan değildi.okulum ilçede olduğu için yola gidip geldim 5 gün gidip gelmek bana yetti ve kan boşaldı resmen.çok korktum.önceden de ilk bebeğim karnımda ölmüştü bide.bu ikinci.ağlaya ağlaya doktora zor yetiştim şükür ki bebeğim duruyordu.3 ay dolana kadar ben de tuvalet ve yemek harici yattım.2 haftadır doktorum artık 3 ayın doldu hep yatmana gerek yok dedi.kese etrafındaki kanamam da çok şükür ki azalmış..ama zor günlerdi.kızım biraz nazlı geliyor yani.tabi yatmak güzel.ben de bir ara kayınvalidem de kaldım.biraz annem geldi falan.bundan sonra hafif hafif bende yemeğimi yapayım evimi toplayım istiyorum sen gibi.inşallah sağlıklı bi şekilde geçiririz geri kalan zamanımızı canım.

AY CNM BENİM YA...benim öle 3 defa leke geldi idrardan sonra... onda bile zangır zangır ayaklarım tiredi resmen...senin baya zorlu olmuş cnm...kaçıncı haftadasın..bi çizelge yapsana cnm link verim sana... ALLAH ŞİFA VERSİN CNM....inş o gnler gelcek cnm...

Kör oldum galiba göremiyorum akannehir
Şimdilik buradan teşekkür ederim Dscopur, görebilirsem inşallah butonla da teşekkür ederim

kızlar şu hamiş t-şörtlerine bayılıyorum ya...alcam ama int sipariş vericem oda fiyat koyuyolar üstüne..cadde bostanda falan satıyolar daha uygun...acaba benmi yapsam evde nasıl yapcaksam hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…