2011 Nisan Anneleri

kizlar size bisey dicem..
ben 2008 temmuz annesiydim..
böyle nasil kalbaliktikk .. sohbetimiz cok güzeldi..
herseyimizi paylastik..
gelin görünki bebekler olduktan sonra tek tek yaprak dökümü yasadik..
1 elin parmaklarini gecmez bir kac ay sonra geride kalanlar..
o yüzden burada cok fazla duygusal bag kurmamamya calisiyorum ben.
sanirim 100 ü geckindik..
kimisi dogurduktan sonra haber bile vermedi..

cok üzücü gercekten..

insallah dogurduktan sonra burada iyi ve kötü günlerinizi paylastiginiz dostlarinizi unutmazsiniz.
sanalda olsa ..klavyenin basindaki herkes kanli canli insanlar cünkü..

var tatlım ben almıştım
şimdi kışlıklar gelmiş hafta sonu gidip bakıcam hem fiyatları uçuk değil hemde çok güzeller pantolonuda ordan aldım güzel valla giyiyom rahat

ah canım yaaa...benim bu çizelge için uğraşmam lazım azcıkın.:uhm:ben önce sana diyeyim de birazdan yapayım çizelgeyi.15 +1 benim bugün. senin kaç??3 ay dolunca eşi oluştuğu için riskin azalıyor dedi.bide sen 2 li test yaptırdın mı cnm??

bu arada arkadaşlar benim bebikin başı 2 3 gün önden gidiyormuş.koca kafalı dedi doktor.ama öyle takıldı yani.heralde kötü bişey yoktur değil mi.2 li testim ii çıkmıştı şimdi 3 lü test için ayın 6 sında gel dedi.var mı 3 lü test yaptırcak olanlarrr?:uhm:

öyle yapıcam artık tatlım bugün portakal alıymda eşim sıksın inşallah böyle geçer yarına bişeyim kalmaz hapşırmaya başladım bile

hapşırmak iidir cnm mikroplar dışarı gider :)

kızlar şu hamiş t-şörtlerine bayılıyorum ya...alcam ama int sipariş vericem oda fiyat koyuyolar üstüne..cadde bostanda falan satıyolar daha uygun...acaba benmi yapsam evde nasıl yapcaksam hahaha

cnm bende lcw den aldım pantalonlarıda çok rahat tavsiye ederim netten aldığın belki uymaz üstüne.

canım benim doktor ense kalınlığına baktı çok iyi görünüyor dedi ama yinede ikili testi yapalım dedi 3 lü ve 4lü testleri sordum ona gerek yok dedi, bizimkinin de boyu uzunmuş öyle dedi doktor

Alınca yazarım. Kızımda süs, sepet, tül, yastık, mevlüt şekeri, çikolata süsü v.s. hepsini eminönünden aldım. Çok uygundu. O yüzden arabayla gitme şansım olmadı.

O zaman benim yine kızım olur.
Bir de erkek çocuklar bana yine ilgi gösteriyor.
Rüyamda yine suların kabardığını gördüm.
Diğer işaret de totom seyiriyor ne garip di mi? Bu da kızın olacak demekmiş.
Bakalım çıkacak mı?

Bu arada kanaması olup da hamileliği devam edenlere bir kehanet daha. Bu tarz sorunlu hamileliklerde %90 kız doğuyor. Çünkü kızlar daha mücadeleci, daha savaşçı.
Bir önceki hamileliğimde benim de kanamam, lekelenmem çok olmuştu. Sonuç kız.

Bence de aynı cinsiyette olmaları çok iyi olur. Tabi 2 erkek yetiştirmek çok zor. Seni de anlıyorum.

kızlar benim belirtilerim bi ondan bi bundan :) bu arada bebeğimin kalbi hep 170 lerde atıyo.. ona biraz tedirgin olmuştum açıkcası

Ay sen ne tedirgin, tavşan gibi ürkek bir kızsın. Rahat ol azıcık kız.
170 olması normalmiş bu haftalarda. Doğuma yakın düşüyor.

aynı senin gibi ben de senin kızın olur dediler kız hissettim şimdi de erkek hissediyorum rüyamda da hep erkek bebek görüyorum hiç kız bebek görmedim

Tersi çıkar genelde derler. Erkek görüyorsan kızın olur demek yani.

bir arkadaş bahsetmişti kimdi unuttum
sular seller görmüştü yorumunda kız demişti kızı olacaktı
bende sularla pek uğraşıyoorum sular altından geçiyor yüzüyorum falan hayırlısı

Yüzmek iyidir de cinsiyetle alakalı değil canım. Tisunami gibi dev dalgaları görmek kız çocuğa delalet eder.

cnm valla 6. ay olsun ben şimdiden bile görüşmek isterim..unutmam diyorum kendimce..diğer topicdeki anneler gün bile yapıyo çok hoşuma gidiyo..ama illaki fire verilir umarım fazla olmaz..
hadı bakalımmm mınıslerınızı saglıkla kucagınıza almanız dılegıyllee rabbım bır avazda kurtarsınnn
inş cnm...inş... şöle çatır çatır doğururuz miniklerimizi...
var tatlım ben almıştım
şimdi kışlıklar gelmiş hafta sonu gidip bakıcam hem fiyatları uçuk değil hemde çok güzeller pantolonuda ordan aldım güzel valla giyiyom rahat
ay ne güzel...alıcam bende..bebiş kıyafetleri bile çok güzel..
cnm ben yaptırmadım son anda elim vaz geçti vallahi... doktorumda nasıl isterseniz dedi... yoksa özele gidiyoruz hani bişey esirgediğimizden değil... ama sürekli detaylı ugs girdiğim için doktorum çok hassas.. sen yaptırdınmı cnm?

kızlar topiğe destek için değerlendirmede MİKEMMELİ SEÇİN... valla diğer topiclerde açılışta andımızı okur gibi sıralamışar...değerlendir die... :)

ipegumu son yazdigin cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu.. gecen hafta tsunami gördüm rüyamda..
birde sürekli erkek bebek görüyorum..
ama inanamiyorum yinede

bu benim bebegimin ultrasonu..
alttaki resimde sadece bacaklar görünüyor ve bacak arasinda cinsiyeti.
bu aylada kizdada bölye görünebiliyomus

aranizda 12 haftada kizda böyle bisey gören var mi?

Uploaded with ImageShack.us

oy maşallah ya...valla biz görmedik hiç ama bununki pipi gibimi ya... doktor hiç bişi demedimi..açmış miniğin maşallah bacaklarını...oy yerim onu ben...

ayy canım benim ALLAH gönlüne göre versin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…