- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.881
kızlar şu hamiş t-şörtlerine bayılıyorum ya...alcam ama int sipariş vericem oda fiyat koyuyolar üstüne..cadde bostanda falan satıyolar daha uygun...acaba benmi yapsam evde nasıl yapcaksam hahaha
lcw de var tatlım neden internetten sipariş veriyon
bebem evden çıktığımmı var.. yeni sezonda ne var onu bile bilmiyorum vallahi... bi çıkim dışarı saldırcam zaten bu gidişle... nasıl güzellermi.. üstünde göbek hizasında bebişlerle ilgili resimler falan varmı
AY CNM BENİM YA...benim öle 3 defa leke geldi idrardan sonra... onda bile zangır zangır ayaklarım tiredi resmen...senin baya zorlu olmuş cnm...kaçıncı haftadasın..bi çizelge yapsana cnm link verim sana... ALLAH ŞİFA VERSİN CNM....inş o gnler gelcek cnm...
good ninght... see you latter... kiss you.. bebişine iyi bak cnm
öyle yapıcam artık tatlım bugün portakal alıymda eşim sıksın inşallah böyle geçer yarına bişeyim kalmaz hapşırmaya başladım bile
kızlar şu hamiş t-şörtlerine bayılıyorum ya...alcam ama int sipariş vericem oda fiyat koyuyolar üstüne..cadde bostanda falan satıyolar daha uygun...acaba benmi yapsam evde nasıl yapcaksam hahaha
bu arada arkadaşlar benim bebikin başı 2 3 gün önden gidiyormuş.koca kafalı dedi doktor.ama öyle takıldı yani.heralde kötü bişey yoktur değil mi.2 li testim ii çıkmıştı şimdi 3 lü test için ayın 6 sında gel dedi.var mı 3 lü test yaptırcak olanlarrr?:uhm:
cnm en kısa zamanda yaptıklarını paylaş sengözlerimebaksanab evet haklısın esasında 6. ay en ideali.. ağırlaşmayı unuttum ama zaten arabayla girerim mağazaya alır çıkarım..gerçi gezmeninde keyfi farklı..
Kız Bebek Belirtileri(alintidir):ecrin_bebek:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah rahatsızlıkları yaşarsınız
Bebeğiniz kalp atış hızı dakikada 140 dır
Ağırlığı kalça ve arkanızda taşırsınız
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyüktür
Saçınızda kırmızı parlak noktalar oluşur
Karnınız karpuz gibidir
Tatlıya aşerersiniz
Meyveye aşerersiniz
Portakal suyuna aşerersiniz
Hamilelikten önce olduğunuz kadar güzel gözükmezsiniz
Huysuzsunuzdur
Göğüsleriniz büyümüştür
Uyurken yastığınız güneye bakar
İdrarınız mat sarıdır
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda bir yandan diğer bir yana gider
Hamile kaldığınız yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam tek sayıdır
kiz istiyorum ama icimden hep erkek diyorum ki hayal kirikligi olmasin..
hatta son iki gündür oglan fikrine cok güzel alistirdim kendimi..
ogullarimiz icin erkek olmasi bi yandan daha iyi aslinda.. birlikte daha güzel vakit gecirirler ..
kızlar benim belirtilerim bi ondan bi bundan :) bu arada bebeğimin kalbi hep 170 lerde atıyo.. ona biraz tedirgin olmuştum açıkcası
aynı senin gibi ben de senin kızın olur dediler kız hissettim şimdi de erkek hissediyorum rüyamda da hep erkek bebek görüyorum hiç kız bebek görmedim
bir arkadaş bahsetmişti kimdi unuttum
sular seller görmüştü yorumunda kız demişti kızı olacaktı
bende sularla pek uğraşıyoorum sular altından geçiyor yüzüyorum falan hayırlısı
cnm valla 6. ay olsun ben şimdiden bile görüşmek isterim..unutmam diyorum kendimce..diğer topicdeki anneler gün bile yapıyo çok hoşuma gidiyo..ama illaki fire verilir umarım fazla olmaz..kizlar size bisey dicem..
ben 2008 temmuz annesiydim..
böyle nasil kalbaliktikk .. sohbetimiz cok güzeldi..
herseyimizi paylastik..
gelin görünki bebekler olduktan sonra tek tek yaprak dökümü yasadik..
1 elin parmaklarini gecmez bir kac ay sonra geride kalanlar..
o yüzden burada cok fazla duygusal bag kurmamamya calisiyorum ben.
sanirim 100 ü geckindik..
kimisi dogurduktan sonra haber bile vermedi..
cok üzücü gercekten..
insallah dogurduktan sonra burada iyi ve kötü günlerinizi paylastiginiz dostlarinizi unutmazsiniz.
sanalda olsa ..klavyenin basindaki herkes kanli canli insanlar cünkü..
inş cnm...inş... şöle çatır çatır doğururuz miniklerimizi...hadı bakalımmm mınıslerınızı saglıkla kucagınıza almanız dılegıyllee rabbım bır avazda kurtarsınnn
ay ne güzel...alıcam bende..bebiş kıyafetleri bile çok güzel..var tatlım ben almıştım
şimdi kışlıklar gelmiş hafta sonu gidip bakıcam hem fiyatları uçuk değil hemde çok güzeller pantolonuda ordan aldım güzel valla giyiyom rahat
cnm ben yaptırmadım son anda elim vaz geçti vallahi... doktorumda nasıl isterseniz dedi... yoksa özele gidiyoruz hani bişey esirgediğimizden değil... ama sürekli detaylı ugs girdiğim için doktorum çok hassas.. sen yaptırdınmı cnm?ah canım yaaa...benim bu çizelge için uğraşmam lazım azcıkın.:uhm:ben önce sana diyeyim de birazdan yapayım çizelgeyi.15 +1 benim bugün. senin kaç??3 ay dolunca eşi oluştuğu için riskin azalıyor dedi.bide sen 2 li test yaptırdın mı cnm??
ipegumu son yazdigin cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu.. gecen hafta tsunami gördüm rüyamda..
birde sürekli erkek bebek görüyorum..
ama inanamiyorum yinede
bu benim bebegimin ultrasonu..
alttaki resimde sadece bacaklar görünüyor ve bacak arasinda cinsiyeti.
bu aylada kizdada bölye görünebiliyomus
aranizda 12 haftada kizda böyle bisey gören var mi?
Uploaded with ImageShack.us
ipegumu son yazdigin cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu.. gecen hafta tsunami gördüm rüyamda..
birde sürekli erkek bebek görüyorum..
ama inanamiyorum yinede
bu benim bebegimin ultrasonu..
alttaki resimde sadece bacaklar görünüyor ve bacak arasinda cinsiyeti.
bu aylada kizdada bölye görünebiliyomus
aranizda 12 haftada kizda böyle bisey gören var mi?
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?