- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.901
ipegumu son yazdigin cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu.. gecen hafta tsunami gördüm rüyamda..
birde sürekli erkek bebek görüyorum..
ama inanamiyorum yinede
bu benim bebegimin ultrasonu..
alttaki resimde sadece bacaklar görünüyor ve bacak arasinda cinsiyeti.
bu aylada kizdada bölye görünebiliyomus
aranizda 12 haftada kizda böyle bisey gören var mi?
Uploaded with ImageShack.us
ay kızlarr çookkk gevezesiniz30 sayfa var okumamı bekleyen ama açım okuyamayacım şimcik.3lü test sonuçlarımda temiz çıktı.Darısı sizlere.Oğlum ve ben yorgunuz ama keyfimiz yerinde :) Sizlerden ne haber?
oglana benziii dimiiii..
koparcam onun pipisini bi dogsunnsempatiksalakcinni
oglana benziii dimiiii..
merhaba arkadaşlar ben de yarın gidiyorum kontrole. cinsiyetimiz yarın belli olacak sanırım. bu arada hafif kımıldanmalar hissetmeye başladım. ilk ikisinden emin olamamıştım ama 3. sü belirgindi.
kızlar diğer 2011 nisan anneleri ile ilgili topiklerin linklerini ilk sayfaya koydum isteyen burdanda ulaşabilir..
ay kızlarr çookkk gevezesiniz30 sayfa var okumamı bekleyen ama açım okuyamayacım şimcik.3lü test sonuçlarımda temiz çıktı.Darısı sizlere.Oğlum ve ben yorgunuz ama keyfimiz yerinde :) Sizlerden ne haber?
yaptırcım esracım herşey normal çok şükür.bazıları yaptırmıyor evet normal olmasa ne olacak diye benim arkadaşım da yaptırmamıştı. ben de ısrarcı değildim hani doktor demese haberim vardı ama ısrarcı olmazdım galiba sonuçta allaha emanet.hakkımızda hayırlısı.ense kalınlığı da normal şükür.bide lcw de hamiş t şhirtleri va pantolonları güzel.pantolonların üstü lastikli ben evden çıkıp bi giyeyim dedim ama karnım doldurmadı ki lastiğibiraz daha beklicem.kotlarım olmuyor artık ama sırf eşofmanla geziyorum napiim.:CüvCüv:
cnm valla bi kaçınca sayfa yakalıyamıyo insan...3er 4 er atlaay kızlarr çookkk gevezesiniz30 sayfa var okumamı bekleyen ama açım okuyamayacım şimcik.3lü test sonuçlarımda temiz çıktı.Darısı sizlere.Oğlum ve ben yorgunuz ama keyfimiz yerinde :) Sizlerden ne haber?
bende aynı cnm sardım eşofmana vallahi... giyinince darlık geliyo of.. sempatiksalakcinniyaptırcım esracım herşey normal çok şükür.bazıları yaptırmıyor evet normal olmasa ne olacak diye benim arkadaşım da yaptırmamıştı. ben de ısrarcı değildim hani doktor demese haberim vardı ama ısrarcı olmazdım galiba sonuçta allaha emanet.hakkımızda hayırlısı.ense kalınlığı da normal şükür.bide lcw de hamiş t şhirtleri va pantolonları güzel.pantolonların üstü lastikli ben evden çıkıp bi giyeyim dedim ama karnım doldurmadı ki lastiğibiraz daha beklicem.kotlarım olmuyor artık ama sırf eşofmanla geziyorum napiim.:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 çok şirin vallahi cnm..maşallah.......boyuda uzun geldi bana hani..oglana benziii dimiiii..
hadi bakalım canım inş güzel haberlerle dönersin cinsiyeti belli olabilir olsunda ekliyelim:))
selam kızlar nasılsısınız ne yapıyorsunuz çok kaynatmışsınız maşallah amasnra okuyacam braz bunalımdayız biz bugün işyerinde çok gerildik:2:
vallahi canım ben vugün öğrendim prensesimin cinsiyetini doktor bak diye gösterdi böyle s gibi bişeydi ben anlamadım pek ama.seninki oğlan gibi sanki.benim daha farklıydı.zemuszemus
selam kızlar eve yeni geldim baya yorgunum sizde baya bi kaynatmışsınız keşke bende evde olsaydımda size katılsaydım şimdi hiç halim yok az uzanıp dinlencem siz geyik yapmaya benim yerimede devam edin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?