2011 Nisan Anneleri

ay kızlarr çookkk gevezesiniz 30 sayfa var okumamı bekleyen ama açım okuyamayacım şimcik.3lü test sonuçlarımda temiz çıktı.Darısı sizlere.Oğlum ve ben yorgunuz ama keyfimiz yerinde :) Sizlerden ne haber?

yaptırcım esracım herşey normal çok şükür.bazıları yaptırmıyor evet normal olmasa ne olacak diye benim arkadaşım da yaptırmamıştı. ben de ısrarcı değildim hani doktor demese haberim vardı ama ısrarcı olmazdım galiba sonuçta allaha emanet.hakkımızda hayırlısı.ense kalınlığı da normal şükür.bide lcw de hamiş t şhirtleri va pantolonları güzel.pantolonların üstü lastikli ben evden çıkıp bi giyeyim dedim ama karnım doldurmadı ki lastiğibiraz daha beklicem.kotlarım olmuyor artık ama sırf eşofmanla geziyorum napiim.:CüvCüv:

ben de etkilendim şimdi. Bu topikte aynı rüyayı gören 3 kişi olduk. Ne enteresan. Gerçekten de hepimizin kızı olursa gerçekten inanacağım. Ben kızımda görmüştüm. Eşim de görmüştü. Bilmiyorum artık bu sefer ne olacak?

Ben ilk kez ultoson görüntüsünde böyle bişey gördüm. Hoş 12. haftada yine ikili test için girmiştim. O zaman uzman çok aradı cinsiyeti ama göremiyorum dedi. Ben de göremediğine göre kız dedim. Seninkinde resmen çıkıntı var. Ama sonradan değişebilir gerçekten. Bakalım az kaldı zaten. Yakında herşey netleşecek.

merhaba arkadaşlar ben de yarın gidiyorum kontrole. cinsiyetimiz yarın belli olacak sanırım. bu arada hafif kımıldanmalar hissetmeye başladım. ilk ikisinden emin olamamıştım ama 3. sü belirgindi.

evet canım bugün topik coştu çok çene yaptık valla. 3 lü testin temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın..oğluşunla dinlenin bakalım :)bizde iyiyiz canım şimdilik bi yaramazlık yokolumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsısınız ne yapıyorsunuz çok kaynatmışsınız maşallah amasnra okuyacam braz bunalımdayız biz bugün işyerinde çok gerildik:2:

merhaba arkadaşlar ben de yarın gidiyorum kontrole. cinsiyetimiz yarın belli olacak sanırım. bu arada hafif kımıldanmalar hissetmeye başladım. ilk ikisinden emin olamamıştım ama 3. sü belirgindi.

hadi bakalım canım inş güzel haberlerle dönersin cinsiyeti belli olabilir olsunda ekliyelim:))

kızlar diğer 2011 nisan anneleri ile ilgili topiklerin linklerini ilk sayfaya koydum isteyen burdanda ulaşabilir..

çok teşekkürler cnm.

cnm gözünaydın test sonucun ii çıkmış.
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.

cnm lcw pantalonları neden olmuyoki lastiği sık iyice ayarlanabiliyo.bende onu sıka sıka kopardım.yeni ilikli lastik aldım daha sağlamı.şimdi daha rahat giyiyorum.

cnm valla bi kaçınca sayfa yakalıyamıyo insan...3er 4 er atla .. maş..cnm iyi olman ne güzel..dinlen biraz..
bende aynı cnm sardım eşofmana vallahi... giyinince darlık geliyo of.. sempatiksalakcinni
oglana benziii dimiiii..
koparcam onun pipisini bi dogsunnsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 çok şirin vallahi cnm..maşallah.......boyuda uzun geldi bana hani..

selam kızlar eve yeni geldim baya yorgunum sizde baya bi kaynatmışsınız keşke bende evde olsaydımda size katılsaydım şimdi hiç halim yok az uzanıp dinlencem siz geyik yapmaya benim yerimede devam edin bakalım.

selam kızlar nasılsısınız ne yapıyorsunuz çok kaynatmışsınız maşallah amasnra okuyacam braz bunalımdayız biz bugün işyerinde çok gerildik:2:

cnm hoşgeldin
hayırdır neden gerildiniz.

vallahi canım ben vugün öğrendim prensesimin cinsiyetini doktor bak diye gösterdi böyle s gibi bişeydi ben anlamadım pek ama.seninki oğlan gibi sanki.benim daha farklıydı.zemuszemus

cnm gözünaydın.
hayırlı olsun prensesin.sağlıkla gelsin inşallah.

kızlar bıktınız artık cevaplamaktan ama..şimdi benim regli dönemim tam..karnım öle ufak ufak ağrıyo.. bide belim ilk defa ağrıyo...ya çok yatmaktan ayağa kalktım vucut garipsedi-tatlicadiarzu- yada regli günüm die mi..

merhaba nasılsınız benim kıyafetler oluyorda iç çamaşırlarım olmuyodu bugün 3 tane çamaşır aldım ve hamile varis çorabı aldım tavsiye ederim ileride varis olmasını engelliyormuş birde ayaklarınız şişmiyor göbek kısmı da rahmi destekliyor süpper bişey

selam kızlar eve yeni geldim baya yorgunum sizde baya bi kaynatmışsınız keşke bende evde olsaydımda size katılsaydım şimdi hiç halim yok az uzanıp dinlencem siz geyik yapmaya benim yerimede devam edin bakalım.

cnm ya dinlen vallahi... bizim gibi değilsiniz ki..sizin sorumluluğunuz çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…