- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.921
kızlar bıktınız artık cevaplamaktan ama..şimdi benim regli dönemim tam..karnım öle ufak ufak ağrıyo.. bide belim ilk defa ağrıyo...ya çok yatmaktan ayağa kalktım vucut garipsedi-tatlicadiarzu- yada regli günüm die mi..
cnm hoşgeldin
hayırdır neden gerildiniz.
cnm gözünaydın.
hayırlı olsun prensesin.sağlıkla gelsin inşallah.
esracım bel ağrısı ve karın ağrısı çok normalmiş zaten bide ben bugün doktora sordum ikimizde çok yattığımız için söylüyorum kader arkadaşım vereliniortakgaliba yatmaktan ve yatmaya alışmaktan da oluyo.ufacık bir hareket yapsak alıştık ya yatmaya ağrıyor hemen.dün ben de duramadım bel ağrısından arkadaşım.galiba tembelleştik.
merhaba nasılsınız benim kıyafetler oluyorda iç çamaşırlarım olmuyodu bugün 3 tane çamaşır aldım ve hamile varis çorabı aldım tavsiye ederim ileride varis olmasını engelliyormuş birde ayaklarınız şişmiyor göbek kısmı da rahmi destekliyor süpper bişey
çok teşekkürler cnm.
cnm lcw pantalonları neden olmuyoki lastiği sık iyice ayarlanabiliyo.bende onu sıka sıka kopardım.yeni ilikli lastik aldım daha sağlamı.şimdi daha rahat giyiyorum.
kızlar sakın unutmayın bebişleriniz doğar doğmaz bir çay kaşığı su sarılık olmaması için,1 tanede nar tanesini sıkın ağzına gazı olmaması için benim tüm arkadaşlarım denedi ve hepsi başarıyla sonuçlandı güzeller ben doğumda yanımda olacak herkesi şimdiden tembihledim naıda temizleyip buzluğa attım tam nar mevsimindeyken bence sizde stoklayın 3-4 tane
canım nereden aldın o çorabı cazip geldi bana da.ben normal hamile çorapları aldım pentiden.
canım galiba benim baktıklarım üst tarafı lastikliydi.sıkılmıyordu yada ben bilemedim.dışarı pek çıkmadığım ve başlarda düşük tehlikem olduğu için alelacele gittim giydim çıkardım hemen de yoruldum:kedi:ben gidip iyice bidaha bi gezeyim gezmeyi de öyle özledim kiii.bayanssulusmile
kızlar sakın unutmayın bebişleriniz doğar doğmaz bir çay kaşığı su sarılık olmaması için,1 tanede nar tanesini sıkın ağzına gazı olmaması için benim tüm arkadaşlarım denedi ve hepsi başarıyla sonuçlandı güzeller ben doğumda yanımda olacak herkesi şimdiden tembihledim naıda temizleyip buzluğa attım tam nar mevsimindeyken bence sizde stoklayın 3-4 tane
gaz için narı duymuştum anneme bende tembihledim ama suyu ilk defa duydum cnm çok saol.
canım medikal den aldım bacak ölçüsüne göre veriyorlar üst kısmı basınçsız serbest
cnm benimkide üstten lastikli.pantalonun bel kısmından penye bi kumaş başlıyo karna kadar üsttede lastik var.ilikli lastik iyice sıkabiliyosun penye ile aynı renk belki ondan dikkatini çekmemiştir cnm.sen dikkatlice bak bi çok rahatlar valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/397695-erkek-isimleri.html
Kızlar cinsiyeti öğrendik ama şimdiden isim derdine düştüm aklımda bir isim var emin değilim.Sitede konu açtım bunla ilgili bir oy verirseniz sevinirim.http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/397695-erkek-isimleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?