2011 Nisan Anneleri

esracım bel ağrısı ve karın ağrısı çok normalmiş zaten bide ben bugün doktora sordum ikimizde çok yattığımız için söylüyorum kader arkadaşım vereliniortakgaliba yatmaktan ve yatmaya alışmaktan da oluyo.ufacık bir hareket yapsak alıştık ya yatmaya ağrıyor hemen.dün ben de duramadım bel ağrısından arkadaşım.galiba tembelleştik.

Ben de bebeğimi arada hissediyorum sanıyordum ama doktor psikolojik, bu dönemde hissetmen imkansız deyince hayal kırıklığına uğradım

sağol cnm içimi rahatlattın... olumunekankayizsmile kader arkadaşım opuyorumnanaktan vallahi özlemlerim gittikçe artıyo..şaşırırdım bunalıma giren anneleri hamileilklerde meğersem boşuna değilmiş -tatlicadiarzu- olmadık şeyleri özlüyosun vallahi.........

canım nereden aldın o çorabı cazip geldi bana da.ben normal hamile çorapları aldım pentiden.

kızlar sakın unutmayın bebişleriniz doğar doğmaz bir çay kaşığı su sarılık olmaması için,1 tanede nar tanesini sıkın ağzına gazı olmaması için benim tüm arkadaşlarım denedi ve hepsi başarıyla sonuçlandı güzeller ben doğumda yanımda olacak herkesi şimdiden tembihledim naıda temizleyip buzluğa attım tam nar mevsimindeyken bence sizde stoklayın 3-4 tane

çok teşekkürler cnm.

cnm lcw pantalonları neden olmuyoki lastiği sık iyice ayarlanabiliyo.bende onu sıka sıka kopardım.yeni ilikli lastik aldım daha sağlamı.şimdi daha rahat giyiyorum.

canım galiba benim baktıklarım üst tarafı lastikliydi.sıkılmıyordu yada ben bilemedim.dışarı pek çıkmadığım ve başlarda düşük tehlikem olduğu için alelacele gittim giydim çıkardım hemen de yoruldum:kedi:ben gidip iyice bidaha bi gezeyim gezmeyi de öyle özledim kiii.bayanssulusmile

gaz için narı duymuştum anneme bende tembihledim ama suyu ilk defa duydum cnm çok saol.

cnm benimkide üstten lastikli.pantalonun bel kısmından penye bi kumaş başlıyo karna kadar üsttede lastik var.ilikli lastik iyice sıkabiliyosun penye ile aynı renk belki ondan dikkatini çekmemiştir cnm.sen dikkatlice bak bi çok rahatlar valla.

ilk kez duyuyorum canım, aslı da var diyorsun yani. ilginç denemenin sakıncası olmaz.

saol canım teşekkürler.

Son düzenleme:

aaa tamam süper valla.görmemişimdir kesin ben körgöz.:bbo:saol canım ya kumaş pantolon bu dediğin galiba.ben hem kumaş hem kot denedim.ikisi de mi aynı sistem?:)

selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
ikili test sonuçları 3 gün sonra çıkacak
merak ediyorum inşallah güzel haberler gelir
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
sizler de iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…