2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben hala sılu yemek yiyemiyorum :bbo:
Akşamları hep salata ve ekmek yiyorum.
Şimdi de patlıcan közledim onu yiyicem (inşallah kimsenin canı çekmez)
Nolacak böyle bilmiyorumkismile

cnm bol bol su iç mutlaka.
demek bi prenses daha geliyo sana.ne güzel.rabbim uzun ömürler nasib etsin hepsine.
inşallah 2li testinde ii çıkar cnm.

cnm bnde şimdi yemek yaptım ama yaptığım yemeği yemek cnm istemiyor.
iştahlı yiyemiyorum.
hele çorba asla yemiyorum hamile kaldığımdan beri nerdeyse.

bu arada ben daha hiç hamile kıyafeti almadım.
bayrama almayı düşünüyorum tabi zorlanmazsam o zamana kadar:)

canım az mı su içiyorsun, ben de çok içemiyorum bazen . 1 litre ancak içiyorum bazı günler

Ben de yleyim işte.
Bazen yemek için uğraşıyorum bu sefer de çıkarıyorum.
Bir an önce normale döneriz umarım.

cnm bnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bol su iç bizim doktor su içemesende dğal meyve suyu falanda iç demişti ekstraCADIARZU dikkat et kendine

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabaaa
uzuncsa bir müddettir siteye giremiyordum yada girsemde mesajları okuyamıyorum çok kaçırdım sanırım... umarım herkes iyidir bebişlerinizde tabii... ben dün akşam doktora gittim bebek 17+2 gibi görünüyor önden gidiyoruz biraz bakalım. cinsiyetini de inadı tuuttu bir türlü göstermedi ama sonunda biraz araladı doktor erkek dedi yine de yanılma payı olabilir ama biraz öle bişi varsa lütfen bana kızmayın dedi:)))) eşim biraz buruklastı ama ben cok mutlu oldum acıkcası:)))))) şimdi isim arıyoruz bakalım:)))

gamyoncuiremsu hadi gözün aydın cnm...çok sevindim... olumunekankayizsmile ilkmi bebiş cnm.. eşin nie buruklaştı..boshayallersmile

evet canım ilk bebiş daha ama o kız bekliyor yada istiyordu ismi bile hazırdı bende hep erkek bence diyordum ama yine de yanlışlık olmuş olablirmiş tabii:))) her ikiside bizim için çok iyi tabii o ayrı sadece tahminlerimiz öyleydi:))

canım benim sol tarafım tam belim değil biraz daha aşağısı ağrıyor ağrıdığında senin de öyle mi
yok cnm tam bel kısmı...hep yatıyorum..bşraz harekettendir inş..nezamandır ağrıyo senin cnm
wawwwww babaya baq kız istiyo maşallah cnm..hep alıştık erkek istemelerine ya duyunca garip geliyo...sağlıklı olsunda cnm..hayırlısı inş..

evet herkes aynı şeyi söylüyor ve şaşırıyor.. bizde de tam tersi yeğeni var kız onu çok seviyor o yğzden sempatik geliyor heralde kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…